Secrete.

joi, 25 august 2011

Doua ipoteze socante privind masoneria: Legatura intre extraterestri, reptilieni si masonerie

aliensIpoteza 1: Masonii ascund civilizatiile extraterestre
Masonii ascund calea de mijloc, care este calea calea principiilor, a reperelor universale. In lumea acesta exista mereu loc pentru evolutie. Dar masonii au inventat casatoria la primarie ca oamenii sa renunte la cea in fata lui Dumnezeu. Tot ei promoveaza “vedete” care se casatoresc si se despart mai des decat altii isi schimba masina, sau care nu se casatoresc deloc…
Oamenii se vor simti in societate straini, ca si in familie. Din cauza competitiei intre religii, ele au dorit sa arate ce au unic si nu legatura prin Iubire cu toate celelalte credinte. Unic este si progresul, dar el este si deschiderea catre celelalte religii-surori, asa ca de prea mult ori ele s-au intors doar spre trecut, spre istoria intotdeauna unica. Multe religii s-au transformat in muzee, cu un limbaj arhaicizat si cu conceptii asemenea.
Masonii indreapta lumea catre dezvoltarea tehnologica pentru a o evita pe cea spirituala. Dar chiar si fiintele din alte lumi care au venit pe Pamant au fost socate de luptele fratricide dintre oameni si au refuzat sa-si dezvaluie tehnologiile, stiind ca ele ar fi folosite in mod distructiv si pentru a adanci prapastia dintre tarile bogate si cele sarace.
Masonii incearca sa ascunda existenta civilizatiilor extraterestre, pentru ca ar trebui sa imprumute de la ele nu numai tehnologia, dar si intelepciunea cu care-si organizeaza societatea. Extraterestrii nu sunt importanti pentru evolutia spirituala, ci doar pentru cea tehnologica. Oricum, cata vreme umanitatea va merge in continuare pe drumul masonic care distruge principiile si bunul simt, extraterestrii vor fi doar povesti pentru cei mai multi. Drumul spiritual al umanitatii se bazeaza pe om, iar extraterestrii au devenit acum un mit chiar in slujba distrugerii principiilor pe care umanitatea s-a bazat atat de mult timp si pe care se va baza si in continuare.
Ipoteza 2: Masonii care constituie elita conducatorilor, ar fi de fapt reptilieni!
Elita conducatoare a omenirii, illuminati, varful tuturor organizatiilor masonice ar fi de fapt compus din extraterestrii reptilieni care au capacitatea de ,,morphing”-adica pot lua aparenta umana. Politicienii de varf ar fi si ei exemplare de rasa. acesti extraterestri urmaresc sa obtina un control total asupra vietilor oamenilor. Ei sunt carnivori – de fapt au nevoie de sange uman pentru a capta energia vitala din el, si pentru a-si mentine aparenta umana!
De asemenea sunt de-a dreptul obsedati de simboluri si de forta lor magica. Urmaresc sa plaseze in toate vortexurile energetice obiecte, monumente, cladiri cu rolul de-a modula energia planetara, de a o colora, de a o incarca cu informatia care sa le permita un control mental si spiritual chiar de masa. Spre exemplu, nu ar fi chiar deloc intamplator ca sediile puterii sunt aranjate cel putin ciudat in puncte cheie ale unor figuri geometrice desenate de strazi (Steaua lui David si pentagrama fiind printre cele mai folosite simboluri), sau ca in preajma unor cladiri cu cupole impresionante se afla ca din intamplare obeliscuri (obeliscurile sunt simboluri falice si cupolele sunt simboluri feminine; alaturarea lor e menita sa intensifice energia si sa creeze daca se poate chiar vortexuri artificiale). Ce rol au asemenea vortexuri in marile orase? Sa fie folosite pentru a domina psihic pe locuitorii lor.
f2O

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.