Secrete.

joi, 31 mai 2012

Miracolul de la Fatima, Solar

Miracolul de la Fatima, Solar

PDF

Imprima

E-mail

Secretul a Maicii Domnului a Rozariului este o profeţie în trei părţi, care a ordonat să fie păstrată secretă timp de 25 ani sau până la moarte de Lucia, oricare dintre acestea a venit primul. Francisco si Jacinta au murit în pandemie de gripa care a devastat Europa în 1918 şi 1919. Lucia a devenit o Soră Dorothe, şi în 1948 ea a devenit o Carmelite Barefoot închis într-o mănăstire de la Coimbra. Lucia a învăţat să scrie, şi a înregistrat textul profeţiei secrete. Acest lucru a fost ţinut în Episcopia de Leiria până în 1943, când Papa Pius al XII-a dezvăluit primele două părţi prin intermediul agenţiei de Cardinalul Schuster. Ultima parte, secretul a profeţiei a fost deschis de către Papa Ioan al XXIII-lea şi cardinali mai multe în 1960, în conformitate cu direcţiile de Madonna, dar nu a fost dezvaluit publicului. Prima secţiune este o viziune de iad. A doua parte prezice Doilea Război Mondial. Segmentul următor a fost publicat cu aprobarea papală:

"Daca faci ceea ce îţi spun, multe suflete vor fi salvate şi vom avea pace de război se apropie de final;.., Dar nu încetează să jignesc pe Domnul, şi un altul, mai groaznic se va rupe atunci când te a se vedea o noapte luminat de o lumină necunoscută, să ştiţi că este marele semn pe care Dumnezeu îţi dă de pedeapsă următoare de păcatele lumii, cu război, foamete, şi persecuţia împotriva Bisericii şi împotriva Sfântului Părinte.

Lucia "În scopul de a preveni acest lucru, am ceva să mijlocească pentru consacrarea Rusiei la Inima mea neprihănită şi comuniunea Sabatele primele.

"Dacă efectua cererile mele, Rusia va fi convertit şi nu va fi pace În caz contrar, erorile vor fi răspândite în întreaga lume, provocând război şi persecuţie împotriva Bisericii;. Mulţi oameni buni vor deveni martiri, Sfântul Părinte va avea de suferit mai mult; multe naţiuni vor fi suprimate ...

"Dar, în final Inima mea Neprihănită va triumfa, Sfântul Părinte va consacra Rusia, pentru mine, care vor fi convertite şi lumea va fi acordat pe o perioadă de pace ..."

"Semn mare", "o noapte luminat de o lumină necunoscută," a avut loc pe 25 ianuarie, 1938. Acesta a fost explicată ca o neobişnuită Aurora Borealis. Al Doilea Război Mondial a început curând după aceea.

Secţiunea secretă a profeţiei a Sfintei Fecioare a Rozariului a fost scurgeri de către Papa Ioan al XXIII-lea la anumite romano-catolice şi a funcţionarilor liderii mondiali ai SUA, URSS, Marea Britanie şi. La 15 octombrie 1963, revista germană News Europe a publicat textul pretinsa de partea secrete de la Fatima profeţiei. Textul nu poate fi verificată, dar este larg acceptat ca fiind autentice:

"Nu te teme, o mica eu sunt Maica lui Dumnezeu, care vă vorbeşte şi vă solicită să publice mesajul am de gând să vă dea în întreaga lume veţi găsi o rezistenţă puternică în timp ce face acest lucru... Asculta bine şi să plătească atenţie la ceea ce vă spun.

"Oamenii trebuie să fie setat pe drumul cel bun o dată mai mult cu umilinţă rugător, oamenii trebuie să caute iertare pentru păcatele comise deja şi pentru păcatele care vor fi angajate.. Doriti-mi să vă dau un semn, aşa că toată lumea va primi cuvintele mele, care Eu spun prin tine, pentru rasa umană, am văzut Prodigy a Soarelui şi a tuturor credincioşilor, necredincioşi, ţărani, ţărani, bărbaţi înţelepţi, jurnalişti, preoţi şi laici, toate l-au vazut.. Şi acum eu vestesc, în numele meu : O mare pedeapsă va cădea asupra întregii rase umane, nu astăzi şi nu mâine, dar în a doua jumătate a secolului 20, am descoperit deja la copii şi Melanie Maximime la La Salette, şi astăzi o repet cu tine! rasa umană a păcătuit şi a călcat în picioare cadou pe care l-am făcut. În nici o parte a lumii este viaţa în ordine, normele de Satana în poziţia cea mai înaltă, de stabilire a unor lucruri cum ar trebui să fie făcut. El va reuşi în mod efectiv de a exercita influenţa lui dreptul de până la partea de sus a Bisericii; reuşi în seduce spiritele de mari savanţi care au inventat arme şi în cazul în care omenirea se opune mine voi fi obligat să elibereze braţul de Fiul meu Acum, văd că Dumnezeu va pedepsi cu un om.. severitate, care nu a fost folosit de la Potop.

"Timpul ori va veni si totul va veni la un final, dacă omenirea nu este convertit, şi, dacă lucrurile rămân aşa cum sunt acum sau se agraveaza, oameni mari şi puternice vor pieri la fel ca vor. Mic şi slab

"Pentru Biserică, de asemenea, timpul de studiu cea mai mare va veni Cardinalilor va opune cardinali si episcopi împotriva episcopilor. Satana va defila în mijlocul lor şi nu vor fi mari schimbări de la Roma.. Ce este putred va cădea, nu să crească din nou Biserica va. fi întunecat şi lumea va tremura de spaimă. va veni vremea când nu rege, împărat, cardinal sau episcop Îl va aştepta care vor, totuşi, vin, dar, în scopul de a pedepsi în conformitate cu proiectele de Tatăl meu.

"Un război mare va izbucni în a doua jumătate a secolului 20 [nu ...] foc si. Fum vor cădea din cer, şi apele oceanelor va deveni vapori, drojdia va apărea într-o manieră confuză, şi tot ceea ce se va scufunda în jos Milioane şi milioane de oameni vor pieri în timp ce acest lucru se întâmplă şi pe cei care supravietuiesc vor invidia pe cei morţi.. neasteptata va urma în fiecare parte a lumii, anxietate, durere şi mizerie în fiecare ţară. Am văzut-o? de timp devine tot mai aproape şi abisul devine mai larg, fără speranţă. bun va pieri cu rău, mare, cu mic, şefii de Biserica cu credincioşii lor, precum şi conducătorii cu oamenii lor. Nu va fi moarte peste tot ca urmare a greşelilor de nesimţitor şi de partizanii lui Satana, dar atunci când cei care supravietuiesc toate aceste întâmplări sunt încă în viaţă, ei vor vesti pe Dumnezeu din nou şi slava Lui, si-l va servi ca în momentul în care lumea nu a fost atât de pervertit.

"Du-te, o meu mai mic şi proclama el în acest scop, voi fi întotdeauna alături de dvs. pentru a vă ajuta.".
Următoarea versiune a profeţiei treilea de la Fatima a fost în circulaţie de la aproximativ 1985, şi publicate în diverse ziare şi reviste:

"O mare urgie se va abate asupra omenirii, în anul 2000 Nicăieri în lume nu va fi ordine,. Şi Satana va conduce cele mai înalte locuri, mod de stabilire a lucrurilor. Satana va reuşi chiar şi în afirmarea sa, la partea de sus a Bisericii.

"El va reuşi în seduce spiritele oamenilor de stiinta care au inventat mari de arme, cu care acesta va fi posibil pentru a distruge o mare parte a omenirii, în câteva minute. Satana va avea în puterea sa de lideri care comanda oamenii şi care vor incita le pentru a produce cantităţi enorme de arme.

"Dumnezeu va pedepsi pe om mai bine decât cu Potopul va veni momentul din toate timpurile şi finali de toate capetele.. Mare şi puternic, va pieri, împreună cu mici şi slabi.

"Chiar şi pentru Biserică, aceasta va fi timp de studiu cea mai mare Cardinalilor se va opune cardinali., Episcopii se va opune episcopi Satana va umbla în mijlocul lor şi, în Roma, vor fi mari schimbări.. Biserica va fi întunecat şi lumea va fi fi agitare cu teroare.

"Un război mare va erupe: foc si fum va cădea din cer Apele oceanului va deveni ceaţă, iar spuma se va ridica la înălţimi extraordinare şi toată lumea se va îneca..

"Milioane si milioane de oameni vor muri de la oră la oră Oricine rămâne în viaţă vor invidia pe cei morţi.. Pretutindeni se o privire cuiva nu va fi suferinţă şi mizerie, ruinele din fiecare ţară.

"Atrage mai aproape de timp, abisul lărgeşte fără speranţă bun va pieri cu rău, mare, cu mic, căpeteniile bisericii cu credincioşi, conducătorii lor cu oamenii..

"Nu va fi moartea peste tot, din cauza erorilor comise de nebun şi de adepţii lui Satana, care vor atunci şi numai atunci conduce lumea.

"La ultimul, cei care supravietuiesc vor cu orice sansa proclama nou pe Dumnezeu şi slava Lui si vor sluji ca atunci cand lumea nu era atât de pervertit."

Pe ei patul de moarte (februarie 1920), Jacinta a spus Mama Godinho:

"Nu este un secret al Cerului şi unul de pământ, şi acesta din urmă este terifiant se va părea ca şi cum ar fi fost deja sfârşitul lumii.. Şi în acest cataclism totul va fi separat de cer, care se va transforma alb ca zăpada . "
În 1981, în timp ce vizita în Fulda, Germania, Papa Ioan Paul al II-lea a fost întrebat despre mesaj secret de la Fatima. El a răspuns:

"Având în vedere gravitatea conţinutul secret de la Fatima, predecesorii mei din scaunul de domnie a lui Petru au preferat să amâne publicarea. În plus, aceasta poate fi suficient pentru poporul creştin să ştie că, în cazul în care există un mesaj care spune că oceanele va inunda părţi întregi ale globului, şi milioane de oameni vor muri, de la un minut la altul, aceasta nu este cu adevărat caz va fi publicarea acestui mesaj secret. "

Într-un interviu cu Sr. Lucia cu Cardinalul Ricardo Vidal, în 1993, Sr. Lucia a comentat cu privire la secretul profeţia:

"Triumful Inimii Neprihănite a Mariei, de asemenea, se referă la (victorie asupra ei), erorile care au fost răspândite de către Rusia ... Inima Neprihănită a Sfintei Fecioare triumfat asupra erorilor care au fost răspândite de către Rusia comunistă ... Consacrarea din 1984 împiedicat un război atomic, care s-ar fi avut loc în anul 1985 ... `era de pace" nu se referă la o pace civilă, ci mai degrabă la o pace pe care le trăim acum cu sfârşitul de răspândire a erorilor de Rusia comunistă ". ..

Fr. Joseph de Ste. Marie, care a servit în calitate de expert la Fatima a Papei Ioan Paul al II-lea, a declarat:

"Să nu fie nici o isterie în ceea ce priveşte datele sau cu privire la speranţa de pedepse Datele sunt necunoscute,. Pedeapsa anumite".

Papa Ioan Paul al II-lea a fost aproape asasinat pe 13 mai, 1981 (aniversarea a Mariei aparitie apparitional primul la Fatima). Arma a fost vizat de la capul Papei, dar Agca a trebuit să urmărească pentru abdomenul lui, în loc atunci când pontif a apelat la o fată tânără, care purta o imagine a Fecioarei de la Fatima. În timp ce el era în spital, Papa Ioan Paul revizuit documentaţia Bisericii de la Fatima, şi a citit Secret al treilea secret de la Fatima. În 1984, Papa a consacrat Rusia la Inima Neprihănită a Mariei. Comunismul sa prăbuşit în curând după aceea.

Vaticanul a lansat documentul său oficial, "Mesajul de la Fatima", în iunie 2000. Acesta include piese de prima şi a doua "secrete de la Fatima", aşa cum scrise de sora Lucia în 31 august 1941, şi o copie a photostatic manuscrisul original a treia parte a secretului, şi comentariile Sr. Lucia din conversaţie Bertone cu Arhiepiscopii şi Ferreira, în aprilie 2000, în Mănăstirea Carmel a Sf. Tereza de Coimbra din Portugalia. Bertone a remarcat:

"După cum este bine cunoscut, Papa Ioan Paul al II-lea gândit imediat de a consacra lumii Inimii Neprihănite a Mariei şi el însuşi a compus o rugăciune pentru ceea ce el a numit un" act de încredinţare ", care urma să fie celebrată în Bazilica Sf. Maria majoră la 7 iunie, 1981. "

Sodano a spus că secretul conţinea o viziune profetică similare cu cele găsite în Biblie, dar evenimentele la care a treia parte a Secretului de la Fatima se refera par acum parte din trecut:

"Acest text conţine o viziune profetică similare cu cele găsite în Sfânta Scriptură, care nu descriu cu claritate fotografic detaliile de evenimente viitoare, ci mai degrabă sintetiza şi condensa împotriva unui fundal evenimente unificate repartizate în timp, într-o succesiune şi o durată care sunt nu este specificat. Ca urmare, textul trebuie să fie interpretată într-o cheie simbolic.

"Viziunea de Fatima se referă mai ales războiul purtat de către sistemele de atei împotriva Bisericii şi a creştinilor, şi-l descrie imense suferinţe îndurate de martori la credinţa în ultimul secol de-al doilea mileniu. Acesta este un mod interminabil de Cruce condus de către Papii secolului al XX-lea.

"În conformitate cu interpretarea" păstorii mici ", care a fost, de asemenea, recent confirmat de sora Lucia," episcop îmbrăcat în alb ", care se roagă pentru toţi credincioşii este Papa. Ca el face drumul său cu mare efort spre Cruce, pe fondul cadavrele celor care au fost martirizaţi (episcopi, preoţi, călugări, călugăriţe şi laici multe persoane), el cade la pamant, aparent mort, în conformitate cu o serie de focuri de arma.

"După tentativa de asasinat din 13 mai 1981, a apărut evident faptul că Sanctitatea Sa a fost" o mână de mamă, care ghidat calea bullet, "care să permită" moarte Papa "pentru a opri", la pragul de moarte. " Cu ocazia unei vizite la Roma de către episcopul de atunci al Leiria-Fatima, Papa a decis să-i dea glonţ care a rămas în jeep, după încercarea de asasinat, astfel ca ar putea fi păstrat în Altar. La ordinul de episcop, bullet a fost ulterior stabilită în coroana de statuia Fecioarei de la Fatima.

"Evenimentele din 1989 au condus succesive, atât în Uniunea Sovietică şi într-un număr de ţări din Europa de Est, la căderea regimului comunist, care a promovat ateismul Pentru acest prea Sfinţia Sa oferă sincere mulţumiri către Preasfânta Fecioară.. În alte părţi ale lumii, cu toate acestea, atacurile împotriva Bisericii şi împotriva creştinilor, împreună cu sarcina de a suferi pe care le implică, în continuare tragic. Chiar dacă evenimentele la care a treia parte a Secretului de la Fatima se refera par acum parte din trecut, Lady apelul nostru la convertire şi penitenţă, a emis la începutul secolului XX, rămâne în timp util şi de urgenţă de astăzi "Doamna Mesajul pare a citi semnele vremurilor - semne ale timpului nostru -. cu o deosebită înţelegere ... Invitaţia insistentă a Sfintei Maria la penitenţă, dar nu este nimic de manifestare a ei preocupare maternă pentru soarta familiei umane, în nevoie de convertire şi de iertare. "

"Pentru ca credincioşii pot primi mai bine mesajul a Fecioarei de la Fatima, Papa a acuzat Congregaţia pentru Doctrina Credinţei a face publice cu a treia parte a secretului, după pregătirea de un comentariu adecvat".

Următoarea versiune oficială a Vaticanului se presupune a fi traducerea integrală a textului original, portughez a treia parte a secretului de la Fatima, care a fost descoperit la trei copii pastorinhos pe 13 iulie 1917 la Cova da Iria-Fatima, astfel cum a scris de Sr Lucia la 3 ianuarie 1944.:

"Eu scriu în ascultare de la tine, Dumnezeul meu, care mi-comanda să facă acest lucru, prin Excelenţa Sa Episcopul de Leiria şi prin intermediul mamei cel mai Sfânt şi a mea.

"După ce cele două părţi pe care le-am explicat deja, la stânga a Maicii Domnului şi un pic mai sus, am văzut un înger cu o sabie de foc în mâna stângă, intermitent, ea a dat în flăcări, care arătau ca şi cum s-ar stabili în lume pe foc, dar au murit în contact cu splendoarea pe care Doamna noastră radiată faţă de el de la mana dreapta: indicând pământul cu mâna dreaptă, Îngerul a strigat cu glas tare: "penitenţă, penitenţă, Pocăinţei!" Şi am văzut într-o lumină imensă care este Dumnezeu: "ceva similar cu modul în care oamenii apară într-o oglindă atunci când se trece în faţa lui" un Episcop îmbrăcat în alb ", am avut impresia că era Sfântul Părinte" Alţi episcopi,. Preoţi, călugări şi călugăriţe urcând un munte abrupt, în partea de sus de care exista o cruce mare de necioplit ca trunchiuri de copac, un dop de plută cu scoarţă, înainte de a ajunge acolo, Sfântul Părinte a trecut printr-o jumătate de oraş mare, în ruine şi jumătate tremurând, cu oprirea pas, afectat de durere şi tristeţe, el sa rugat pentru sufletele cadavrelor pe care le întâlnea în drumul său, care au ajuns la partea de sus a muntelui, pe genunchi, la picioarele Crucii mare a fost ucis de către un grup de soldaţi care au tras gloanţe şi săgeţi de la el, şi în acelaşi mod, au murit unul după altul, ceilalţi episcopi, preoţi, călugări şi călugăriţe, şi diverse pune oameni de ranguri şi poziţii diferite. Sub cele două braţe ale Crucii erau doi îngeri, fiecare cu o aspersorium de cristal în mâna lui, în care au adunat sângele Martirilor şi cu el a stropit sufletele care au fost de luare drumul lor spre Dumnezeu. "

 

 

 

sursa:: http://virginmarywindow.com/ro/the-solar-miracle-at-fatima

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.