Secrete.

sâmbătă, 29 septembrie 2012

OZN-urile - Deception Demonic?

OZN-urile - Deception Demonic?Cercuri, OZN-uri și mutilări de animaleSemne de la începutul Sfârșitul?Bob & Suzanne Hamrickbhamrick@mail.comwww.leftbehindlie.com11-21-2
Expunerea "Left Behind" lui SatanaCapitolul 16

 
Biblia ne avertizează că în mod special, în ultimele zile, înșelăciunile demonice va crește. Ar trebui să ne amintim că esența unei înșelăciune de succes este că ceva pare să fie ceea ce nu este, sau invers, că ceva nu este ceea ce pare a fi. Noi credem că OZN-urile și fenomenul cunoscut sub numele de "cercuri" se încadrează în această categorie.
 
Satana știe că Biblia este adevărată, și el știe ce se apropie, iar el știe că are de gând să piardă personal, și el știe când. Toate mașinațiunile sale sunt pur și simplu concepute pentru a preveni ca multe fiinte umane este posibil de a accepta Evanghelia lui Isus Hristos în timp el a plecat. Toate planurile sale sunt axate pe acest obiectiv unic. El știe că creștinii născuți din nou sunt dincolo de îndemâna lui, și că avem acest obicei enervant de a asista la nemântuiți. El pune, prin urmare, o prioritate foarte mare pe uciderea off ca mulți dintre noi, ca el poate, la fel de repede ca el poate.
 
Biblia ne spune că îngerii lui Satana căzuți au fost responsabili pentru coruperea toată omenirea, înainte de Marele Potop, cu excepția lui Noe și familia lui. Ei par să fi realizat acest lucru prin asumarea corpuri umane, și având relații sexuale cu femei umane. Satana știa că, în conformitate cu promisiunea lui Dumnezeu de a Evei că sămânța ei va distruge pe Satana, singura lui sansa de a evita distrugerea lui se afla în coruperea sămânța ei, deoarece Mesia nu a putut fi născut din astfel. Genealogia lui Mesia ar trebui să fie pură, tot drumul înapoi la Seth.
 
De asemenea, el știe că, în conformitate cu Biblia, el va fi aruncat la pământ, și că el va avea apoi acces liber la spiritele unui număr mare de ființe umane pentru prima dată de dinainte de potop. Atunci când acest lucru se întâmplă, în apropiere de punctul de mijloc-de perioada de șapte ani numit Necazul cel Mare, toate aceste suflete sărace care vor fi acceptate "semnul fiarei" va fi spiritual de apărare împotriva posedare demonică. Forțele lui Satana va folosi aceste persoane posedate de a ucide "doi martori" (Biserica și adevăratul Israel), în ultima jumătate de șaptezecea săptămâni a lui Daniel. Între timp, Satana este setarea scena pentru toate astea.
 
OZN-uri au fost raportate de mai multe secole, dar numai în acest secol a fost fenomenului studiat și analizat în profunzime de către o varietate de discipline diferite. Armata are propriile motive pentru încercarea de a afla ceea ce sunt, și au ajuns la propriile concluzii, oricare ar fi ele. Tipuri de New Age cred, pentru că se încarcă în vedere lumea lor, că acestea sunt ființe superioare de pe alte planete, o altă dimensiune, sau orice altceva. Din păcate, mulți cred în Biblie creștinii au fost supt în acest sistem de credinta, probabil din cauza refuzului din partea pastorilor sau autorii creștini să comenteze aceste fenomene ciudate.
 
Toți cei care sunt cu adevărat născuți din nou sunt literalmente locuiți de Duhul Sfânt, a treia Persoană a Sfintei Treimi. Nimeni care este locuit de Duhul Sfânt poate fi, eventual, posedat de demoni, cu atât mai puțin pentru a transportat-o ​​nava spatiala demonică pentru relațiile sexuale, invazive "medicale" proceduri, etc, așa cum au fost descrise de către rapiti in mai multe de ambele sexe. Ce înseamnă?
 
Ni se pare remarcabil faptul că, din toate rapoartele de răpiri de către extratereștri, nu pare să fi fost de cineva care pretinde a fi un creștin născut din nou. Dacă acest lucru este adevărat, atunci este cel mai mare indiciu unic, care "străinii" sunt de fapt manifestări demonice care pretind a fi creaturi extraterestre. În cazul în care numai oamenii care pot fi rapiti sunt cei care nu au acceptat pe Domnul Isus Hristos ca Mântuitor al lor, iar în cazul în care nimeni nu-L care și-a acceptat a fost vreodată răpit, avem răspunsul nostru la misterul "extratereștri". Dar "fratii mai mici din spatiu" poate să fi fost declanșat de către ego-urile lor enorme demonice într-un mod și mai revelatoare.


 
Agricultura cercuri. . .
 
Fenomen bizar de "cercuri", în care apar modele geometrice misterioase ca prin magie în domenii de grâu netăiat, fân, orz, și, mai recent, investigatorii chiar și în ninsori noi, a fost de asemenea enigmatice de peste 30 de ani. Ca urmare a ani de munca de detectiv determinate de sceptici, multe dintre acestea s-au dovedit a fi false comise de ființe umane normale altfel. Unii, cu toate acestea, nu au fost. Acestea sunt cele cu care suntem în cauză.
 
Una dintre cele mai interesante evoluții recente care au implicat cercuri este că ei au început să răspundă la ceea ce se spune despre ei în presă! Când a fost emis ipoteza că modelele au fost efectuate de tineri pusi pe sotii din baloane, modelele apărut ulterior direct sub liniile de înaltă tensiune, în cazul în care baloane nu ar putea funcționa. Când a fost bănuit că modelele geometrice ciudate de pe versanți au fost rezultatul vânturilor ciudate, modelele mutat din nou la câmpurile plate.
 
Când a fost presupus că modelele ar putea fi rezultatul unui fel de refracție al microunde, modelele mutat în zonele în care nu există turnuri de microunde releu existau. Când a fost sugerat că modelele au fost rezultatul farse comise de oameni, iar unele persoane au susținut, de fapt responsabilitatea, modelele s-au făcut în domeniile de canola, care este extrem de fragil și dificil să se aplece.
 
Când oamenii care au fost studiaza acest fenomen a dat seama că modelele au fost efectiv raspunde la analizele lor publicate și difuzate, au ștampilat un mesaj în care culturile au spus, "Vorbește cu noi." Ce sa întâmplat mai departe este cunoscut sub numele de "Dealul Script lapte". O linie perfect dreaptă de ciudate, cum ar fi caractere ebraice-a apărut într-un domeniu în Anglia culturi.
 
După mai multe zile de examinare de 12 experți, limba a fost determinată a fi o formă de latină, dar personajele reale s-au dovedit a fi cele utilizate într-o formă de cod Francmasoneriei antice, derivat direct din Cabala. Mesajul a spus, "Ne opunem viclenie și înșelăciune", aparent referindu-se la încercarea de a hoaxers distrage atenția de la ei, adevărații autori ai fenomenului!
 
Nu-l pare cu adevărat remarcabil faptul că, fiind dat o invitație de a "vorbi cu noi", autorii cercuri care nu ar răspunde, prin comunicarea ceva semnificativ, dar cu o plângere cu privire la acru noastre "maniere"? Acest lucru este "înțelepciunea extraterestru"?
 
Dacă cei responsabili pentru cercuri sunt într-adevăr, aceleași cu cele responsabile pentru "Script Dealul Lapte", iar dacă o fac, într-adevăr, au capacitatea de a comunica verbal cu noi, de ce ar fi aceasta gradul de comunicare? Din orice perspectivă umană normală, nu are nici un sens, la toate.
 
Poate că "Script Dealul lapte", a fost un boo-boo din partea lor. Enervat că nu au fost obtinerea de credite au căutat pentru rele lor în domeniile de porumb, au devenit îmbufnat, și a răspuns, poate chiar "împotriva ordinelor". Ele pot fi chiar răspuns atunci când acestea nu au fost "trebuia" să. Dacă au capacitatea de a comunica cu noi, și ei nu sunt, de ce nu sunt ele? Noi niciodată nu poate ști. Dar există încă aspecte enigmatice ale altor "Script Dealul lapte".
 
Nu-l pare cu adevărat remarcabil faptul că, din toate limbile de pe pământ, autorii cercuri ar alege acest practic necunoscute, super-ezoterice limbaj pentru a comunica cu noi? Ce înseamnă asta? În cazul "Script Dealul lapte", noi credem că aceasta înseamnă că cei responsabili pentru cercuri folosit limba cu care au fost cele mai familiare, care se întâmplă să fie aceeași limbă cu care acestea au fost comunicarea cu medicii de artele oculte ale Cabalei: high-grade Francmasonii, Illuminati, Luciferians, Talmudists, etc, pentru mii de ani.
 
Noi credem că acest lucru înseamnă că aceleași forțe care sunt responsabile pentru cercuri sunt responsabile pentru Kabbalah si Babilon Mystery, iar acestea nu sunt "oameni mici de pe Marte".
 
OZN-uri. . .
 
Fenomenul mentionat ca "obiecte zburatoare neidentificate", a fost studiat și discutat din perspective diferite, atât de multe și atât de mulți ani, că suntem reticenți în a încerca chiar să adauge ceva la ea. Dar, deoarece majoritatea covârșitoare a discuțiilor în presa populară, "științific" anchetă, precum și analiza militare pun accentul pe aspectele fizice ale acestor apariții, reiese faptul că caracteristicile demonice au fost în mare parte ignorate. Din moment ce autorul nu are acreditare ca "ufolog", ne vom baza pe citate relevante de la cei care fac:
 
"O temă recurentă în scenariul răpirii este livrarea de mesaje detaliate pentru a rapiti Mesajele livrate la rapiti sunt de obicei efectuate de telepatică (la minte la minte) .... conversație. În unele cazuri, rapiti reclami scene fiind prezentate in aceasta sau mesajele pe mare ecrane din nava extraterestra. Aceste mesaje sunt, de obicei, scenarii oribile profetice despre evenimente cataclismice iminente de pe Pamant si distrugerea Pământului din cauza degradării mediului înconjurător În unele cazuri, mesajele religioase vizibile sunt date pentru a rapiti.. Aceste mesaje pot include ideea că extratereștrii sunt creatorii nostri, pe care încearcă să avanseze evolutia noastra prin aceste experimente de creștere, și că omenirea trebuie să unifice-lor, cu asistență-într-un sistem de guvernanță globală și religie, în scopul de a supraviețui cataclismelor viitoare. " - Missler & Eastman, răpiri extraterestre, pp. 108-109
 
"Eu cred că scena este setat pentru apariția de noi credințe, centrată pe credința OZN. Pentru un grad mai mare decât toate fenomenele știința modernă se confruntă, poate inspira venerație OZN, sentimentul de micimea omului, precum și o idee de posibilitatea de contact cu cosmică. Religiile care le-am început pe scurt chestionate cu experiențele miraculoase ale unei persoane, dar la zi, există mii pentru care credința în contact nelumesc se bazează pe convingerea intimă, extrase din ceea ce ei consideră ca fiind cu caracter personal contact cu OZN-urile si ocupantii lor. " -Jacques Vallee, Dimensiuni, 1989, p.192.
 
"... În plus, având în vedere mesajele date de entități OZN, cât de credibile este să crezi că literalmente mii de extraterestri autentice ar acoperi milioane sau miliarde de ani lumină pur și simplu pentru a preda filosofia New Age, neagă creștinismul, și să sprijine ocult ce ar? fac acest lucru cu preponderență de activitate, cum ar deja loc pe această planetă? Și de ce ar fi entitățile de fapt posedă și locuiesc persoane (la fel ca în Walk-in-uri și canalizarea), la fel ca demonii fac dacă acestea au fost într-adevăr extratereștrii avansate de ce? le-ar minți în mod constant despre lucruri care știm că sunt adevărate, și de ce le-ar induce în eroare în mod intenționat contactele lor? " - John & John Weldon Ankerberg, faptele pe OZN-uri și alte fenomene supranaturale, 1992 p13..
 
"Dar fenomenul OZN pur si simplu nu se comporta la fel ca vizitatorii extraterestre este de fapt în sine, în tipare, pentru a se potrivi o anumită cultură.". Ioan-Ankerberg, faptele pe OZN-uri și alte fenomene supranaturale, p. 10
 
"Ființele umane sunt sub controlul unei forțe ciudat că se apleacă le în moduri absurde, forțându-le să joace un rol într-un joc bizar de înșelăciune."-Dr. Jacques Vallee, Messengers of Deception, p.. 20
 
"Ne confruntăm cu un fenomen multidimensional, care paraphysical este în mare măsură indigene de a planetei pământ." Brad Steiger-, [citată la] Fișierele din Blue Book lansat in OZN-uri din Canada Raportul, Vol.. 4, Nr 4, 1977, p.. 20
 
"Suntem parte dintr-o relație simbiotică cu ceva care se preface ca o invazie extraterestra, astfel încât să nu alarmus."-Terrence McKenna [de la o prelegere]
 
"O teorie care nu mai pot fi luate foarte în serios este faptul că OZN-urile sunt nave spațiale interstelare."-Arthur C. Clarke, New York Times Book Review, 07/27/75
 
"Nu pare să existe nici o dovadă că încă oricare din aceste ambarcațiuni sau de ființe provin din spațiul cosmic." Gordon Creighton-, 1992 Oficial Flying Saucer opinie politica Declaratie
 
"O mare parte din literatura de specialitate disponibile OZN este strâns legată de misticism și metafizic se ocupă cu subiecte cum ar fi telepatie, scriere automată și entități invizibile, precum și fenomene poltergeist, cum ar fi [fantoma] manifestare și" posesie. ". Multe dintre rapoartele OZN acum fiind publicate în presa populară renumărarea presupusele incidente care sunt izbitor de asemănătoare de posesia demonică și fenomenele paranormale "-Lynn E. Catoe, OZN-uri și subiecte legate de: USGPO, 1969; elaborate în temeiul AFOSR comenzii proiectului 67-0002. și 68-0003
 
"Comportamentul OZN este mai apropiată de magie decât să fizica asa cum o stim ... de UFOnauts moderne și demonii ultimele zile sunt, probabil, identice."-Dr. Pierre Guerin, FSR Vol.. 25, No. 1, p.. 13-14
 
"Manifestările OZN par a fi, în general, doar variații minore ale fenomenului vechi demonological ..." John A. Keel-, OZN-urile: Calul troian Funcționare, p.. 299
 
"Studii de culte farfurie zburătoare în mod repetat arate că sunt parte a unei lumi oculte socială mai mare."-Stupple & McNeece, 1979 MUFON UFO Proceedings Simpozionul, p.49
 
"" Examen medical ", la care sunt rapiti spus să fie supus, adesea însoțită de manipulare sexuală sadic, este o reminiscență a povesti medievale de întâlniri cu demoni Nu are nici un sens într-un cadru sofisticat sau tehnic:. Orice inteligente sunt echipate cu minuni științifice că OZN-urile posedă ar fi în poziția de a realiza oricare dintre aceste obiective pretinse științifice într-un timp mai scurt și cu riscuri mai puține. "-Dr. Jacques Vallee, confruntări, p.. 13
 
"Afișare simbolic văzută de către rapiti este identic cu tipul de ritual de inițiere sau voiajului astral, care este turnat în [oculte] tradițiile fiecărei culturi ... structura istoriile cu rapiri este identică cu cea a ritualurilor de initiere oculte ... ființele OZN de astăzi fac parte din aceeași clasă de manifestare ca [oculte] entitățile care au fost descrise în secolele trecute. "-Dr. Jacques Vallee citând ample de cercetare a lui Bertrand Meheust [Știință-Fiction et Soucoupes Volantes (Paris, 1978); Soucoupes Volantes Folclor et (Paris, 1985)], în confruntările, p.. 146, 159-161
 
"[Ocultist] este introdusă în comunicarea cu spiritele inteligent de aer, și poate primi orice cunoștințe pe care le posedă, sau orice impresie falsă doresc să dea ... demonii par permis să facă minuni diferite, la cererea acestora." GH- Pember, Evul Primele Pământului și legătura lor cu spiritismului modern și teosofia (1876), p.. 254
 
"Aceste entități sunt destul de inteligent pentru a face Strieber cred că pasă de el Cu toate acestea, chinul său de ei nu încetează niciodată.. Orice relația lui entităților, și el din ce în ce ajunge la concluzia că implicarea lor cu el este ceva" bun ", el, de asemenea, rămâne îngrozit de le și nesigur cu privire la ceea ce ei sunt "-John. Ankerberg, faptele pe OZN-uri și alte fenomene supranaturale, p. 21
 
"Am devenit complet dat peste să se teamă extremă teamă a fost atât de puternică, încât părea să se evapore complet personalitatea mea ..." Whitley "a încetat să mai existe.. Ceea ce a rămas a fost un trup și o stare de frică prime atât de mare încât acesta măturat despre mine ca o perdea groasă, sufocant, transformarea paralizie într-o condiție care părea aproape de moarte ... Am murit și un animal sălbatic a apărut în locul meu "-Whitley. Strieber, Împărtășanie, p.. 25-26
 
"Din ce în ce m-am simțit ca și cum aș fi de înregistrare a unei lupte care ar putea fi chiar mai mare de viață și de moarte, ar putea fi o luptă pentru sufletul meu, esența mea, sau orice parte din mine ar putea avea trimitere la eterna.. Există lucruri mai rele decât moarte, am suspectat ... pana acum demonul cuvântul nu a fost niciodată vorbit printre oamenii de stiinta si medicii care au lucrat cu mine ... Singur la noapte am îngrijorat viclean legendar al demonilor ... Cel puțin am fost de gând Stark, nebun nebun "-Whitley. Strieber, Transformare, p.. 44-45
 
"M-am întrebat dacă nu ar putea fi în strânsoarea demonilor, în cazul în care acestea nu au fost facandu-ma sa sufere pentru propriile scopuri, sau pur și simplu pentru a vă bucura lor."-Whitley Strieber, Transformare, p.. 172
 
"M-am simțit un sentiment de nedescris absolut de amenințare A fost iadul pe pământ să fie acolo [în prezența entităților], și totuși nu am putut mișca, nu putea striga, nu a putut scăpa.. Aș . prevadă ca în continuare ca moartea, suferința agonia interioare Oricare ar fi fost acolo părea atât de monstruos de urâtă, atât de murdar și întunecată și sinistră Desigur, ei au fost demoni Ei au trebuit să fie și ei au fost aici și nu am putut scăpa ".... - Whitley Strieber, Transformare, p.. 181
 
"De ce au fost vizitatorii mei atât de secretos, ascunzându-se în spatele conștiința mea. Aș putea trage concluzia că acestea au fost folosit de mine si nu a vrut sa-mi spui de ce ... Ce-ar fi periculos? Apoi am fost teribil de periculos pentru că am fost un joc rol în Climatizare oameni pentru a le "-Whitley. Strieber, Transformare, p.. 96
 
".. Dacă, de dragul argumentului vom acorda ca viata pe Pamant a fost însămânțat de extratereștri antice, atunci întrebarea evidentă este, cine sau ce a creat creatorii nostri extraterestrii? Unii ar putea susține că acestea au fost, la rândul său, stropit (creat) de către un cursă chiar mai veche a lui ET. Ei bine, în cazul în care au venit de la? Un nou regres infinit în timp de "sprinklings extraterestre" nu va face, pentru ca universul este finit .. " Missler & Eastman, Alien Encounters, p.141.
 
"Noi credem că preparatele culturale (sau condiționat deliberată) ale lumii pentru a vedea vizitatorii noștri extratereștri, ca salvatori puternice și highlyevolved face fenomenele OZN motivul perfect pentru a exploata Antihrist când acesta urcă la putere. Capacitatea sa de a face semne supranaturale și se întreabă, planul său cuprinzător pentru unificarea pașnică a omenirii și legătura lui cu sau de origine de la Dumnezeu-ca entități extraterestre va genera masele să-l urmeze în cea mai mare înșelăciune în istorie. " -Missler & Eastman, Alien Encounters, pp. 295-296
 
"Aliens", desigur, joacă un rol important în mai mare "organism de înșelăciune". Aceasta este o încercare de a explica sensul că fenomenele extraterestre / OZN, chiar și acum are pe diferite grupuri de oameni. Amintiți-vă, întregul scop al acestor manifestari OZN, etc, sunt de a pregăti oamenii pentru o eventuală "invazie extraterestră", care va conduce în mod direct ignoranți și neinformat în închinarea anti-Hristos.
 
În timp, popularul serial de televiziune "Star Trek" a crescut la faima internațională, și a avut în permanență teme, cum ar fi, de evoluție, extratereștrii (binele și răul), și conceptul de ordine planetar nou, o federație de națiuni în cadrul unei federații de planete, etc Prin urmare, vom găsi guvern mondial ca un fapt pentru viitor, și că federațiile ale națiunilor sunt singurul viitor posibil pentru omenire că există.

 
Mutilările omului si animalelor. . .
 
După cum am văzut, în conformitate cu Biblia (Iuda 1:6-7), înainte de Potop, anumite ființe demonice, nu posedau doar ființe umane, ei cumva dobândite în mod non-umane, dar pe deplin funcțională organismelor trupești să se folosească și a avut sexuale sexuale cu omenirea. Rezultatul a fost aparent o cursa de semi-umane monstri numit Nephilim, Enac (Goliat și frații săi ar fi fost de Enac), Emimi, Horim, AVIM, și altele. Aceasta este ceea ce Biblia se referă la Geneza 6:4-8:
 
"Au fost uriași pe pământ în acele zile, și, de asemenea, după care, atunci când fiii lui Dumnezeu [îngerii căzuți] a venit în zis fetele oamenilor, și ei au purtat copiii lor, la fel a devenit vitejii care au fost în vechime , oameni de renume. " [Unii cred că acest lucru se poate referi la "eroi" și "semizeii" din mitologia greacă și romană.]
 
"Și Dumnezeu a văzut că răutatea omului era mare pe pământ, și că toate întocmirile gândurilor din inima lui erau numai spre rău Și s-au pocăit Domnului că a făcut pe om pe pământ., Și Sa mâhnit în său Inima si Domnul a zis: "Voi distruge omul pe care l-am creat din fața pământului;. atât omul, și fiara, și târâtoare, și păsările cerului, pentru că Îmi pare rău că am făcut le- . " Dar Noe a găsit har în ochii Domnului Acestea sunt generațiile lui Noe:.. Noe era un om drept și desăvârșit în generațiile sale, și Noe a umblat cu Dumnezeu " [Geneza 6:4-8]Fraza, "perfectă în generațiile sale", indică faptul că Ö singura familie a lui Noe a lui genealogică numai a tuturor familiilor de pe pământ [Geneza 07:01] ö nu a fost corupt de către căsătoriile mixte cu aceste creaturi demon-însămânțate. Acesta este motivul pentru el și soția lui și pe fiii și nevestele lor doar a tuturor oamenilor de pe pământ, au fost cruțați de la moarte în potop.
 
Acum, acești îngeri căzuți, care "nu sunt ținute estate primul lor" și a venit jos pe pământ, asumat corpul fizic, și a avut relații sexuale cu omenirea, aparent au fost ținute sub cheie de blocare spirituală și din acel moment, izolat, așa cum au fost, de la a celorlalți îngeri căzuți care ne chinuie azi ("el și-a rezervat în lanțuri veșnice în întuneric, spre judecata zilei celei mari.") [Jude 1:6-7].
 
Știm că îngerii, fie ele bune sau rele, sunt creaturi finite. Spre deosebire de Persoane ale Sfintei Treimi, îngerii pot fi doar într-un singur loc la un moment dat, sunt limitate în capacitatea lor de comunicare, au puteri limitate, personalități individuale, și diferite "fișele de post".
 
Cândva în timpul Potopului, Dumnezeu a izolat pe cei îngerii căzuți care au fost responsabilă în mod specific pentru coruperea mankindin modul în care au făcut-o, și blocat-le departe de demoni colegii lor. Dar este evident că nu toate îngerii căzuți au fost implicați în această activitate specifică care a provocat celor care "a plecat estate primul lor" de a fi blocată departe în acest mod.
 
În ciuda acestui fapt, se pare că această corupție demonică a rasei umane nu a fost încheiat printr-o acțiune a lui Dumnezeu, pentru că Biblia ne spune rămășițe ale acestor pui demon re-apărut după ce Noe a plecat arcă. Acest lucru înseamnă că, deși "Noe era un om drept și desăvârșit în generațiile lui" (Geneza 6:9), a existat cel puțin o altă persoană la bord, care chivotului, care nu a fost, și procesul de eliminare ne conduce la una sau mai multe dintre fiicele-in-law lui Noe.
 
Din relatarea Bibliei, a fost în mod necesar printr-unul sau mai multe dintre acestea, care Uriașii și alte semințe rele a ajuns să fie multiplicat pe pământ încă o dată. Acesta a fost motivul pentru care Domnul a poruncit lui Israel să "distrugă complet" anumite triburi numite, pentru Domnul știa că aceasta a fost parte din planul lui Satan, prin intermediul acestor triburi, pentru a re-corupt omenirea, astfel încât promis Mântuitorul nu a putut să se nască în conformitate cu promisiunea lui Dumnezeu.
 
Acestea au fost rase de giganți menționate în multe locuri ca Nephilim, AVIM, Anac, etc Goliat și frații săi sunt considerate de către mulți cercetători ai Bibliei a fi unele dintre ultima dintre aceste monștri pe jumătate umane.
 
Dacă forțele lui Satana au dat seama că, vin urâciunea pustiirii, nu vor fi destule corpuri umane de pe pământ pentru ei pentru a realiza obiectivele lor demonice, oricare ar fi ö și sunt unic într-o poziție de a fi dat seama că aceasta va fi o Cazul atunci ei ar trebui să elaboreze o modalitate în prealabil modul de a "face" anumite organisme de umanoizi pentru ei înșiși, ca și ceilalți de numărul lor a făcut înainte. Dar, conform Bibliei, demonii "aici" poate fi pierdut "tehnologia" de a face un organism de lucru, umanoid fizică, din moment ce cunoștințe anterioare a fost blocat, aparent departe de ei de către Dumnezeu!

 
Ar putea acest cont pentru rapoartele de "răpiri extraterestre" și mutilări oribile, chirurgical-precise de ambele animale si oameni care sunt acum raportate la nivel mondial in numarului mereu in crestere?
 
Comune pentru aproape toate aceste rapoarte sunt amintiri celor rapiti supraviețuitori "de a fi cercetat și examinat de către" extratereștri "în moduri care sunt înfricoșător de asemănătoare cu un examen medical, ca și cum acestea au fost încercând să dau seama cum am fost" asamblat "! Bineînțeles, avem doar aceste rapoarte de la cei care au fost returnate în viață. Alții, din mai multe părți îndepărtate ale pământului, în cazul în care oamenii pot fi eliminate și să nu fie raportate în știrile de la ora 6, nu au fost atât de norocos.
 
Cadavre mutilate ciudat de ambele animale si la om au fost la suprafață, în număr tot mai mare în ultimii ani, precum și "tehnicile medicale" utilizate nu sunt doar complet necunoscute patologi profesionale medico-legale care au investigat fenomenul, dar au fost descrise universal de aceste profesioniștilor din domeniul medical ca fiind incredibil de brutal și violent, dovada că au fost efectuate pe victime conștiente, care trăiesc, atât de animale și umane.
 
Pentru unele dovezi imagini cu adevărat dezgustător de acest lucru, mergeți la următoarea adresă de internet:
 
(ATENȚIE:! Aceasta nu este pentru cei slabi de inimă):
 
http://usuarios.uninet.com.br/ ~ mfpporto / PRECAUT 20ABOUT%% 20ETs.htm
 
(Va rugam sa timp suficient pentru întregul site pentru a încărca, înainte de a continua Cerem tuturor cititorilor serioase pentru a studia dovezile pictural de pe acest site cu atenție.. Fără aceste informații, veți găsi că este dificil sau imposibil să creadă ceea ce urmeaza.)
 
Majoritatea observatorilor acestor fenomene Ö chiar patologi medico-legale care fac Ö rapoarte sunt cu totul la o pierdere de a explica cine sau ce este responsabil, sau cum sau de ce fac astfel de lucruri. Aceste dovezi revoltător este rezultatul unei tehnologii NECUNOSCUT, efectuat de o agenție de necunoscute științei moderne, și pentru motive care nu sunt cunoscute la știința medicală.
 
Vă sugerăm că toate aceste activități pot fi explicate ca fiinte demonice care doresc să-și recapete cunoștința au avut înainte de Potop, care le-a permis de a face corpurile umane, atât de sex masculin și de sex feminin, pentru ei înșiși pentru a anima. Noi știm că îngerii buni numeroase decât îngerii răi de doi la unu, dar acest lucru este încă un număr de câteva ordine de mărime mai mare decât populația actuală viitorul sau proiectate a întregului pământ.
 
Dacă acest lucru este adevărat, atunci este evident că nu există pur și simplu nu vor fi suficiente pre-existente non-creștine organisme umane disponibile pentru ei să posede atunci când urâciunea pustiirii este configurat. Deci, ei vor să încercați să dau seama cum să facă propriile lor până atunci, chiar și demonii fratele lor a făcut o dată înainte. Cum ca te apuca? Altele decât repulsie naturală de la ideea, ce defecte puteți găsi în logica asta?
 
Ca un credincios de pre-Trib, cum doriți să descoperiți brusc că a fost dus orbește în mijlocul acestui tip de un scenariu de toate predicatori ai iubit și de încredere? Nu? Ei bine, ai fi citit mai bine pe. Prevenit face cat doi.
 
Nimic nou sub soare. . .
 
Lucru care a fost, este ceea ce va fi, și ce se face este cea care se va face: și nu există nici un lucru nou sub soare. [Eclesiastul 1:9]Deci, tot acest lucru se va întâmpla din nou, probabil în timpul vieții noastre, și va începe în serios cu anti-Hristos și forțele demonice fiind dezlegat pentru a începe să-l omoare pe (marcă război) la "doi martori", la jumătatea Mare Necaz.
 
Concluzii. . .
 
Dacă vă va aminti probele hidos grafic prezentat anterior a mutilări umane si animale, este posibil să fi fost lovit Ö astfel cum au fost noi Õ de interes bizar că "în mod evident", chirurgii au în ceea ce ar trebui să fie cu siguranță de nici un interes pentru oricine strict pe un "medical / experimental" baza. Lucruri cum ar fi buricul, buzele si nasul, în plus față de organele sexuale și reproductive.
 
De ce, în cazul în care aceste creaturi sunt interesați doar în noi de la un "stiintific" punct de vedere, le-ar lua pentru a elimina probleme buricul? Cu excepția cazului în desigur, pe care intenționează să fabrice o forma de viata umanoida, exact ca originalul în fiecare detaliu. Singurul motiv posibil pentru acest multă atenție la detaliu este faptul că acești oameni pseudo-va fi destinat să înșele creduli să creadă că acestea sunt reale, cum ar fi ființe umane, de la "o alta galaxie". Noi credem că aceste creaturi vor fi extrem de atractiv punct de vedere fizic, al cărui obiectiv va fi demonică de a seduce ca mulți bărbați și femei creștine în abandonarea plimbari lor creștine, și luând o viață de desfrâu și de răutate, la pierderea lor veșnică.
 
Ne putem întreba, de asemenea, de ce, dacă tot sunt interesați de seducție este în ultimii trei ani și jumătate de ani de Necaz, se pare că au de gând să probleme de a face aceste lucruri capabile de reproducere? Dacă nu sunt, atunci de ce scoate organele de reproducere, în "animalele de studiu" lor? De ce nu doar acele organe implicate in timpul actului sexual?
 
Pentru că știm că Satana și demonii știu Scriptura, precum și orice om face, am ajuns la concluzia că nu este posibil ca forțele lui Satan cred că ei pot preveni Doua Venire a lui Isus Hristos, prin re-coruperea rasei umane așa cum au făcut odată înainte, așa că trebuie să căutăm o altă explicație. Și noi credem că am să-l fi găsit.
 
Deoarece "chirurgii misterelor" responsabile pentru mutilări umane și animale sunt în mod evident interesați de intens în organele de reproducere, în mod necesar că există un motiv de peste-de echitatie demonică pentru acest interes.
 
Luați în considerare faptul că ne așteptăm ca forțele demonice pentru a "apara" la scurt timp după mijlocul punctul de Necaz, la scurt timp după înființarea urâciunea pustiirii. Noi credem că acestea vor apărea în chip de "extraterestrii" care urmăresc doar să "ajute" omenirea "evolua" sale "următorul nivel superior", și de a atinge, astfel, sa "destinul cosmic", așa cum spiritele demonice fi accesate de către " channel "și duhurile alte predare au fost de sute de ani. Dacă acest lucru nu este intenția lor, atunci aceste învățături au fost pentru nimic, iar Satana nu pierde timpul, sau inutil duplicat eforturile sale. În cazul în care îl predica, e pentru un scop demonică.
 
Multe așa-numitele "New Age" tipuri cred că toată omenirea este programat să evolueze la un plan superior de existență, dar că, în orderto face acest lucru, ne "constiinta de grup" trebuie să fie mai întâi "ridicat". Acest lucru implică un fel de masă critică (număr suficient) de ființe umane fiind de acord că "Karma este Kool", că filozofia perenă este adevărat, că OZN sunt prietenii noștri, și (cel mai important) că creștinismul biblic este o minciună mare de grăsime.
 
Atitudinea multora dintre acești cetățeni bună este că creștinii sunt motivul pentru care restul omenirii nu a fost deja "luate pentru a plan mai înalt" înainte de asta! Asta este de a spune, ne-greșit minte insistența pe închina lui Dumnezeu din Biblie deține restul omenirii înapoi la etapa următoare a evoluției sale. Ei bine! Orice presupuneri cu privire la ceea ce "soluția finală" la această problemă ar putea fi? Și acest specific minte-set este de fapt profetizat de Domnul în legătură cu finali ori:

 
Va veni timpul, pentru ca oricine vă va ucide, crede că el face o slujbă lui Dumnezeu, și aceste lucruri vor face pentru tine, pentru că ei nu au cunoscut nici pe Tatăl, nici pe Mine. (Ioan 16:2)

 
Întrebare vi se poate cere este, de ce acesti oameni cred că aceste lucruri? Cele mai multe dintre ele le cred pentru că "ghizii spirituali" pe care le "Hang" cu le-au spus așa. Sau ei au prieteni care "atârnă" cu entități canalizate, iar prietenii le-au spus. Deci, trebuie să fie adevărat, nu? Adică, Shirley MacLaine și Linda Evans nu ar putea fi greșit atât despre asta, ar fi putut?
 
Inutil să spun, oamenii care sunt sensibile la acest tip de sistem de credinta nu sunt exact pe profeția biblică, nu petrec timp mai mult în compania de crestini nascuti din nou decât acestea trebuie să (înmormântări, nunți, etc), și, prin urmare, nu au acces la orice sistem de valori în afara propriilor convingeri pre-existente, cu care să facă ceva asemanator o decizie imparțială.
 
Deci, aici avem un grup mare și în creștere de persoane care dau aparent considerare în mod serios, de zi cu zi pentru a elimina milioane de ființe umane cu probleme astfel încât să poată "evolua"! Omucidere justificată, fără îndoială. Dar, dacă oricare dintre aceste persoane sunt de fapt, de stabilire a planurilor de a ucide creștini sau nu, rămâne faptul că există un resentiment mocnit acolo, și nu e acolo din întâmplare.
 
Știm că ei vor fi aici pe pământ pentru 3 1/2 ani, până când Domnul se întoarce la sfârșitul lor "sejur" aici. Luați în considerare modul în care "frații și surorile spațiale" ar fi considerată de către acei oameni care sunt înșelați așteaptă cu nerăbdare vizita lor, crezând că acestea sunt într-adevăr ceea ce pretind a fi, atunci când a devenit evident că acestea nu ar putea produce urmasi cu noi, sau chiar cu unul pe altul! Minciuna demonică ar fi expus în numai câteva luni, în cazul în care rezultatele actului sexual între noi și ei nu a produs nici "fructe", în conformitate lor "munci"! Din punctul de vedere al lui Satana, ar fi fost totul pentru nimic!
 
Deci, lui Satan "chirurgi" nu au de ales! Dacă doresc înșelăciune lor să dureze până la întoarcerea Domnului, pe o perioadă de 3 1/2 ANI, lor pseudo-oameni trebuie să poată avea urmași ei înșiși și de a provoca noi să avem urmași, sau minciuna demonice va fi expus mult mai devreme decât Satana dorește. În scopul de a realiza acest lucru, ei trebuie să dau seama cum să fabrice extrem de atractiv și complet funcțional, dar ființe complet sintetice fizice pentru demonii lor pentru a anima.
 
Firește, să dau seama cum să facă astfel de creaturi, acestea trebuie să aibă "componentele" pentru a studia. Ele nu pot studia "componente" în timp ce proprietarul a "componentelor" este atașat la aceasta, astfel încât acestea să separați componentele "" de la proprietari, și aruncați resturile "". Nimic personal, te superi.
 
Această analiză este 100% compatibil cu toate instanțele fiabil raportate de mutilări de animale și umane, răpiri extraterestre, și anumite tipuri de posedare demonică, precum și. De asemenea, se potrivește perfect cu descrierile disponibile în Vechiul și Noul Testament din Biblie, ca la ceea ce lucruri va fi ca în timpul Necazului cel Mare, mai ales ultima jumătate din ea.
 
Ar trebui să fie evident că orice "extra-terestre" cu tehnologia și voința de a efectua astfel de operațiuni hidoase pe subiecte, atât umane, cât și a animalelor, care erau încă în viață și conștient, dar ö ö paralizat în timp ce operațiunile au fost efectuate, nu este un fel de creatură pe care ar trebui să ne așteptăm cu nerăbdare să petrec timp cu orice, spiritual sau fizic, pentru orice motiv.


 
Un interesante Examinarea. . .
 
Luați în considerare faptul că, ori de câte ori unul care este neprihănit înaintea lui Dumnezeu, de către autoritatea Fiului lui Dumnezeu, poruncește un demon să iasă din persoana care este posedat de demon, mai devreme sau mai târziu trebuie să se supună. Rezultatul este că persoana anterior posedată uman "vine la simțurile lui / ei", și merge despre afacerea lor. Există multe exemple de acest lucru în Biblie.
 
Dar ce, rugați-vă spun, se va întâmpla atunci când o astfel de persoană neprihănită comandă demonul animatoare pentru a ieși din una din aceste imitații de oameni? Acesta trebuie să respecte, de asemenea, dar organismul care va fi lăsat în urmă nu va avea nici forta animatoare reziduală în ea, nici sufletul uman / spirit, și se va "muri" la predicarea astfel!
 
Este aceasta ceea ce este menționat de către Apocalipsa 11:5?
 
"Și dacă cineva (sau ceva) le va face rău, foc iese din gura lor, și doboară dușmanii lor: și dacă orice om (sau ceva) le va face rău, el trebuie, în acest mod să fie ucis."
 
Ce ar putea însemna asta? Aici e un indiciu, de la autorul Bibliei:
 
"De aceea, așa vorbește Domnul, Dumnezeul oștirilor, că voi vorbi la acest cuvânt, iată, voi face cuvintele Mele foc în gura ta, iar acest lucru lemn de oameni, și le va mistui". [Ieremia 05:14]

 
Deci știm că "focul" care vine din gura celor "doi" martori (martorii ãtwoä sunt toți membrii născut din nou al Bisericii și membri ai adevăratului Israel) este predicarea, de la cele de mai sus. Dar în ce condiții s-ar putea altor ne asteptam ca aceasta să ducă la moartea fizică a celui propovăduit? Cuvintele traduse de mai sus ca "orice om" poate fi, de asemenea, tradus ca "orice lucru". Cine altcineva dar acestea demon-a creat, demon-respirat, și demon-ghidate monștrii vor fi mai interesați în doare sau în uciderea celor "două" martori? Iar când acești martori drepți vor propovădui Cuvântul sfânt al lui Dumnezeu pentru ei, ei vor cu siguranță "muri", exact așa cum este descris!
 
Că acest lucru ar putea lucra de fapt pentru a profita de witnessesä ãtwo este evident. În prima jumătate a Necazului, am crezut initial ca "străini" nu ar fi încă debarcate, și că "focul care iese din gura lor" s-ar referi numai la o simbolică "ucidere" a agenților anti-umane ale -Hristos, așa cum sa explicat anterior. Dar acum avem gânduri secunde.
 
Cele două "Martorii" sunt necesare numai pentru a proorocit pentru lume, pana urâciunea pustiirii are loc. Apoi ne-am sunt sfătuiți să fugă. Dacă ne sunt apoi confruntate sau capturat de către aceste demonice pseudo-umane agenti, consideră că vor ști că-i putem forța lor de calde, confortabile, organismele păcătoase, trupești și înapoi în lumea spiritelor sumbre au venit de la, cu propovăduirea noastră ! Stim ca demonii poseda LIKE organisme. Le place fiind capabil să mănânce, să bea, sex, simți lucruri, etc, și ei știu că ei "au, dar un timp scurt". (Apocalipsa 12:12) Cu alte cuvinte, credem că cei aleși credincioși, impregnată cu puterea lui Dumnezeu pentru credincioșii lor mărturisire, va avea de fapt foarte putin sau nimic să se teamă de confruntări fizic cu aceste contrafaceri demonice.
 
Putem deduce, de asemenea, că nu va fi puține sau nu "surplus" sau "stoc excedentar de producător" demonice pseudo-umane organisme depozitate împotriva ziua în care acestea ar putea fi necesară. Nu, ne așteptăm ca, în cazul în care ceva, va exista o insuficientă permanentă a omului reale sau artificiale pseudo-umane organisme pentru demonii pentru a locui. Acest lucru înseamnă că, odată ce un corp uman pseudo-ar "muri", ca urmare a ei fiind ne-animat de exorcizare, ar descompune destul de repede, poate chiar instantaneu. Demon care a fost dat afară, apoi ar trebui probabil să se dubleze, până într-un alt organism disponibile. Acest lucru ar însemna supra-aglomerării, chiar și după standardele infernal. Deci, ne dăm seama că demonii sunt de natură să evite întâlnirile cu aleșii lui Dumnezeu, astfel încât să se bucure de interesele lor trupești "la maxim", atâta timp cât posibil.
 
Țineți minte, scopul tuturor această activitate demonică este numere. Satana caută să ia ca multe suflete umane la dracu 'cu el, ca el, eventual, poate, și el știe că are ", ci un timp scurt". Aceasta este, fără îndoială, ceea ce Scriptura se refera la: "Și dacă zilele acelea ar fi fost scurtate, nimeni n-ar trebui să fie salvat: dar, din pricina celor aleși, zilele acelea vor fi scurtate." (Matei 24:22)
 
Deci, pentru că Satana va fi într-un fel de graba de a obține cât mai mulți, credem că va fi concentrându-și eforturile sale de a obține oameni să accepte semnul fiarei.
 
Noi credem că acest lucru va fi mult mai ușor pentru Satana decât majoritatea oamenilor cred, pentru că ei înțeleg greșit tacticile pe care Satana le va folosi.


 
Ce va "Semnul Fiarei" Fii fi? . . .
 
Oricare ar fi "marca" se dovedeste a fi, ea va fi extrem de atractiv, acesta va avea toate aspectul de bine, va apărea a fi foarte util, iar milioane de oameni vor grăbi să-l accepte, în credința greșită că vor fi mai bine de astfel, ... mai ales dacă ei cred că alternativa va fi Ö la expulzarea puțin Ö din partea societății în general și a morții prin înfometare pentru ei și familiile lor.
 
Amintiți-vă raționalizări Evei să se privind fructul interzis în Grădina Edenului (Geneza 3:6)?
 
"Și când femeia a văzut că pomul era bun de mâncat, și că a fost plăcut la ochi, și un copac de dorit să facă pe cineva înțelept, ea a luat din rodul lui, și a mâncat și a dat, de asemenea, la ea sotul cu ea, și el a mâncat ".
 
Noi credem că "semnul fiarei" este a lui Satana end-ori "mere". Ne-am substituit de mai jos cuvintele "semnul fiarei" pentru textul original, "fructul arborelui", pentru a arăta cât de aproape paralel ar putea fi.
 
"Și când femeia a văzut că semnul fiarei era bun de mâncat [nu va fi capabil să cumpere produse alimentare fără ea], și că a fost plăcut pentru ochi [acesta va fi, fără îndoială, foarte high-tech și elegant în aparență ] și un lucru de dorit pentru a face un înțelept [acesta va fi oferit ca un simbol al statutului Ö lucru inteligent de a face] ea a luat din mărcii acestuia, și-au permis să fie implantat, și a dat și bărbatului ei cu ei , și el a făcut-o să permită ca aceasta să fie implantat ". [Geneza 3:6 Autorul ö lui parafrază]
 
Așa cum Adam și Eva au ales să creadă o minciună, în scopul de a realiza un personal de "beneficiu", pentru a se în Grădina Edenului, așa va zeci de milioane de oameni încrezători fi din nou păcălit în alegerea împotriva voinței lui Dumnezeu pentru ei, și condamnabil s-au în proces. Adam și Eva nu au recunoscut Șarpele pentru ceea ce el a fost în grădină, și cele mai multe nu-l va recunoaște pentru ceea ce el este atunci când vine din nou cu "semnul" lui, nici nu vor recunoaște "marca" pentru ceea ce este. Excepția cazului în care au o relație personală cu Tatăl prin Fiul Său, Isus Hristos. Se numește a fi "născut din nou".
 
Cu excepția cazului în această carte și altele ca el sunt mult mai mult succes în viitor decât au fost în trecut, numerele imens de oameni care se consideră a fi "creștini", va accepta semnul, multe dintre ele în ignoranță. Evrei, islamici, hinduși și tot restul lumii "mari" religii vor avea nici un motiv să refuze semnul fiarei. Rezultatul net al acestei va fi că numărul de "aleși", ca procent din populația totală a pământului, nu va fi, probabil, în valoare de eforturile sale.
 
De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că "doi martori" va fi "eliberat de taxe", Õ de Ö porunca lui Dumnezeu ca a punctului de mijloc al Necazului [Apocalipsa 11:7], astfel încât acestea vor avea nici o obligație în continuare la mărturie cineva de la acel punct. Acest lucru înseamnă că forțele anti-Hristos, nu va mai putea cu ușurință să identifice "aleși", prin comportamentul lor martori. Ei vor trebui să ne găsească, unul câte unul, ceea ce va necesita o cantitate disproporționată a resurselor limitate cu care Satana trebuie să lucreze. Acest lucru, plus faptul că acoliții săi demonice știe că "doi martori" poate lovi încă le lor pseudo-umane corpurile cu cuvintele lor (un fel de "turbo"-exorcism), nu va face, probabil, umbla din martorii rămase o prioritate majoră de locuri de muncă pentru atribuirea demoni individuale.
 
Nu va fi, probabil, recompense oferite pentru noi, dar această taxă va cădea probabil asupra scummiest rândurile agenților umane ale anti-Hristos. [Autorul rezista aici tentația de a lista suspecților!] Deoarece cele mai multe dintre aceste persoane nu vor dori să-și piardă orice moment, parte în care se urmăresc creștin maică-goodys, prin voia lui Dumnezeu, cele mai multe dintre noi va fi probabil în măsură să găsească locuri pentru a ascunde departe până la întoarcerea Domnului, așa cum El ne-a poruncit.
 
Mai mult decât atât, din moment ce Satana și toți îngerii săi căzuți vor fi "aruncat la pământ", acest lucru poate însemna că ei vor pierde conexiunea lor de informații în lumea spiritelor. Acest lucru ar fi un dezavantaj imens pentru ei și un avantaj imens pentru noi, în sensul că acestea ar trebui să găsească fiecare dintre noi fizic, fără a recurge la spirituală "Internet demonică", pe care le folosim astazi. Acest lucru ar putea fi un lucru foarte bun pentru sfinți, pentru demonii altfel ar fi în măsură de a localiza fiecare dintre noi aproape imediat.
 
"Uite, dragă! Navele spațiale sunt în sfârșit aici!"
 
Cu toate acestea, marea majoritate a omenirii are un interes scăzut și mai puțin timp să ia în considerare astfel de probleme, și este acestea, și în special de pre-Tribbers, care vor fi prinși cu picior plat de sosirea neașteptată a "spațiului paraziții". Ei sunt cei care se vor confrunta cu necesitatea de a decide chiar ACUM cum să se raporteze la toate acestea pământ agitare evoluții atunci când acestea apar brusc. Și va fi bruscă.
 
În mod evident, trebuie să existe o cale de a introduce rapid aceste creaturi în societatea umană în așa fel încât să se garanteze acceptarea lor cât mai larg posibil. De pre-invazie promo-lucrarea a fost deja în mare parte realizate prin diferite TV prezinta reprezentând binevoitoare "creaturi" de la un spațiu mult superioară extra-terestre cursa de luare "primul contact" cu noi, în scopul de a "ajuta" ne-a "evolua" pentru a "plan imediat superior" al existenței noastre, de a "realiza destinul nostru cosmic", etc publicitate Continuând pe SETI (Căutare pentru Extra-Terrestrial Intelligence) va accelera, fără îndoială, la fel ca și rapoartele de OZN-uri, cercurile din lanuri, animale și mutilări umane , "străine" răpiri ", plângând statui," cartofi care au "chipul lui Hristos", încă mai mint "minuni" de la Medjugorje, Fatima, Lourdes, etc
 
Toate aceste fenomene sunt concepute pentru a ne scoate într-o stare de mare neliniște, excitare, confuzie, îndoială, și incertitudinea cu privire la viitor și capacitatea noastră de a controla destinele noastre. Fără Hristos în viețile noastre, ei vor reuși. Cu Hristos în viețile noastre, acestea trebuie să eșueze.
 
Purtătorii de cuvânt ale lui Satan rămâne întotdeauna "pe mesaj". . .
 
"Channel", șamani, vraci, voodoun, New Age, sataniști, wiccans, toate sunt "ascultarea" aceleași mesaje, precum și toate identifice în mod clar creștinilor ca "dușman" al întregii omeniri. Știm sursă a acestor mesaje. Mesajele sunt întotdeauna aceleași: este creștinii care sunt "împiedică" de la acest întâmplă cu nostru "ură", insistența pe închinându-o divinitate inexistentă tribale pe care le-am confundat cu adevăratul Dumnezeu al Universului!
 
Deci, ar trebui să fie evident faptul că o mare parte din planificarea demonice, timp si efort a fost depus pana in acest moment pentru a convinge creduli că ceea ce se vine este altceva decât ceea ce este în realitate va fi. Aceasta este înșelăciune mare. În spatele fiecărui înșelăciune este o minciună, iar Satana este tatăl minciunii.
 
"Semnul fiarei" va fi în cele din urmă a prezentat omenirii ca o "băț", pe care va trebui fie să accepte sau să fie ucis. Dar noi credem că va exista, de asemenea, un "morcov" a oferit omenirii, și "morcov" va fi aceste super-seducatoare demon-locuita pseudo-oameni, cel mai probabil, în chip de "tipi spațiale și prunci spațiale" incredibil de atractive, care doar încearcă să "mentor" noi (si faceti-va semi-demon copii cu noi).
 
Vă rugăm să rețineți că, dacă tu crezi nimic din toate astea este chiar posibil chiar acum, dacă nu sunt conștienți de posibilitățile pe care ar putea exista, va avea o mare de necazuri înțelege aceste lucruri atunci când acestea nu încep să se întâmple.
 
Și ei vor, destul de curând.


 
Acestea sunt extrase din
 
"Expunerea lui Satan" Left Behind "
 
De Robert M. Hamrick
 
o imprimabilă disponibile la adresa de e-carte:www.leftbehindlie.com
 
Scrie-autor labhamrick@mail.com


 
Comentariu
 
Din Horsthorst@nakis.gr11-22-2
 
Hi Jeff,
 
Mi se pare absolut absurd acest articol!
 
1. Aceste demonii pot citi - nu poate ei? Deci, ei ar obține mult mai multe informații și mult mai ușor ar fi ei încearcă de a merge la orice bibliotecă universitară, sau, în zilele noastre prin scanarea internetului.
 
2. În cazul în care sunt interesați în corpuri umane, de ce deranjez cu vite?
 
3. În cazul în care este scopul lor de a ajunge corpuri umane pentru a locui, de ce nu mergi doar la o zonă de război și să colecteze unele dintre victime căzute proaspăt?
 
Randamentul va fi mai mare și cu mai puțin efort! Aș crede mai degrabă, aceste organisme au fost sculptate de sataniști omului - briciul lui Occam ar sprijini punctul meu de vedere.
 
Pe lângă aceste aspecte tehnice, am obiecții grave spirituale:
 
1. Nu aveți nevoie de nici un mijloc suplimentare pentru a seduce și corupe oamenii. Nimic în jurul valorii de tine! Cât de mulți au păstrat un stil de viata modest, câți dintre noi respingem consumism și de lux, cât de multe au voința și inteligența să se uite prin înșelăciunile hrănite acestora de către mass-media zi de zi?
 
2. Sunt extrem de obosit de ceea ce el numește "creștinismul biblic"! Originală Biblia poate fi cuvântul lui Dumnezeu, dar a fost copiat tradus și rescrisă de oameni de mai multe ori de multe și se poate dovedi cu ușurință că au existat greșeli în traduceri, și abateri de la uriașe original, în scopul de a servi unul sau dorințele alt conducator a lui. Singurul mesaj adevărat i accepte de la Biblia este învățăturile originale ale lui Isus. Acestea sunt mesaje de dragoste dincolo de orice îndoială!
 
3. Cineva care crede în spiritul iubirii, în Dumnezeul milei nu va amenința semenilor sai cu imagini de foc veșnic și suferință. El va fi, în adevăratul spirit al iubirii încercarea de a le ajuta să avanseze spiritual prin intermediul iubirii, nu de fantezii crude și sadică de prăjire veșnice.
 
4. Dumnezeu nu este interesat în torturarea creaturile sale, el ne iubește pe toți și dorința lui este că ne îmbunătăți ourselfs. El nu ar crea demonii pentru a înșela și a ne seduce. El îi pasă de creația lui, ca unii dintre noi grijă pentru trandafiri în grădinile lor!
 
5. Cei care se ascund laș atunci când este nevoie pentru a ajuta oamenii colegii lor sunt creștini false.
 
Chiar dacă cineva poartă "semnul fiarei" i l-ar ajuta dacă el are nevoie de ajutorul meu și eu sunt într-o poziție de a ajuta.
 
CARE este ceea ce Isus ne-a învățat!
 
Salutări,Horst

 
ComentariuAlton Raines11-22-02
Horst,
În timp ce eu pot înțelege poziția ta, să te văd respinge Cuvântul lui Dumnezeu așa cum este, sugerând că acesta este nesigur au fost alterate în scop malefic (care, desigur, ridică întrebarea, atunci, de unde stii nimic despre Isus Hristos sau ceea ce el a învățat, în vederea ! de a defini invataturile sale ca aveti), cu toate acestea, există cei care fac accepta scripturile bazate pe credință, nu numai, dar dovezile copleșitoare prezentate în profeții care demonstrează un factor de fiabilitate de neegalat în orice altă paradigmă religios până în prezent; în considerare această , de ce ar trebui să fie considerate orice punct de vedere "absurd"? Dacă aș putea aborda fiecare dintre punctele tale ...
 
> 1. Aceste demonii pot citi - nu poate ei? Deci, ei ar obține mult mai multe informații și mult mai ușor ar fi ei încearcă de a merge la orice bibliotecă universitară, sau, în zilele noastre prin scanarea internetului.
 
Ele pot avea. Dar, atingând inconștientul uman este probabil o bibliotecă mult mai interesant. Se pare să presupună să știe ce sunt după. Ce se întâmplă dacă doresc mai mult decât ceea ce poate fi cuprinsă într-o bibliotecă sau pe internet? Ce se întâmplă dacă doresc să înțeleagă - sau, mai rău, comandantul - sufletul omului?
 
> 2. În cazul în care sunt interesați în corpuri umane, de ce deranjez cu vite?
 
Aplica aceeași logică la studii medicale pentru avansarea umană și ceea ce facem noi cu animale pe o bază de zi cu zi, an de an,. Noi o facem. De ce nu-i așa?
 
> 3. În cazul în care este scopul lor de a ajunge corpuri umane pentru a locui, de ce nu mergi doar la o zonă de război și să colecteze unele dintre victime căzute proaspăt?
 
Te presupunând că vrea sau ar putea face uz de cadavre. Faptul de a problemei este, nu știm ce fac exact, dar are în mod clar ceva de-a face cu genetica si reproducere, în cazul în care datele privind răpiri de acumulare este de încredere. Aceasta nu este o "nouă", demers pe partea "celor căzuți", în conformitate cu Scriptura (Geneza 6).
 
> Randamentul va fi mai mare și cu mai puțin efort! Aș crede mai degrabă, aceste organisme au fost sculptate de sataniști omului - briciul lui Occam ar sprijini punctul meu de vedere.
 
Absolut nu. Ai nevoie pentru a citi Linda Howe a lui "Harvest Alien". Nu există absolut nici o dovadă că mutilări bovine au fost efectuate de către ființele umane. Procedurile chirurgicale sunt expert, făcută cu instrumentele nu sunt cunoscute ca medicina contemporană, mutilări sunt fără vărsare de sânge, cu nici o urmă de orice atingere umana. Deoarece oamenii sunt atât de prost informați cu privire la mutilări bovine, ignoranță cu privire la problema domnește.
 
> În afară de aceste aspecte tehnice, am obiecții grave spirituale:1. Nu aveți nevoie de nici un mijloc suplimentare pentru a seduce și corupe oamenii. Nimic în jurul valorii de tine! Cât de mulți au păstrat un stil de viata modest, câți dintre noi respingem consumism și de lux, cât de multe au voința și inteligența să se uite prin înșelăciunile hrănite acestora de către mass-media zi de zi?
 
uh ... nu multe! Această lume este copleșit de auto-centrate, oameni răi, de manipulare care caută câștig personal și putere.
 
> 2. Sunt extrem de obosit de ceea ce el numește "creștinismul biblic"! Originală Biblia poate fi cuvântul lui Dumnezeu, dar a fost copiat tradus și rescrisă de oameni de mai multe ori de multe și se poate dovedi cu ușurință că au existat greșeli în traduceri, și abateri de la uriașe original, în scopul de a servi unul sau dorințele alt conducator a lui. Singurul mesaj adevărat i accepte de la Biblia este învățăturile originale ale lui Isus. Acestea sunt mesaje de dragoste dincolo de orice îndoială!
 
Asta e un argument foarte convenabil pentru demiterea ce nu vă place la Cuvântul lui Dumnezeu și luând doar ce vrei tu ca serveste. Acest lucru este foarte păcat al lui Adam. Nu de mult s-au schimbat, le are? Și cum poți discerne ceea ce este și nu este învățătura originl, adevărată a lui Isus, dacă ceea ce spui este adevărat? Ea vine în jos pentru a alege și de a alege pe baza interesului propriu și că este păcatul lui Adam. Cautare cei proprie a lui Dumnezeu-cum ar fi statutul de peste voia lui Dumnezeu. A fost nevoie de doar o minciună adevărul simplu, amestecat cu a înșela omului; "Oare a zis Dumnezeu?" a întrebat șarpele (semnul întrebării Cuvântul lui Dumnezeu), iar apoi seducție, "Tu nu va muri, pentru că Dumnezeu știe că, în ziua când veți mânca din pomul cunoștinței binelui și răului, ochii vi se vor deschide, și veți fi ca Dumnezeu , cunoscând binele și răul. "
 
> 3. Cineva care crede în spiritul iubirii, în Dumnezeul milei nu va amenința semenilor sai cu imagini de foc veșnic și suferință. El va fi, în adevăratul spirit al iubirii încercarea de a le ajuta să avanseze spiritual prin intermediul iubirii, nu de fantezii crude și sadică de prăjire veșnice.
 
Vrei sa spui ca Isus Hristos a făcut-o???? Isus a avertizat de chinurile iadului. Acesta ar putea fi discutabil, exact ceea ce naiba e, dar faptul de a problemei este, vă devaloriza învățătura lui Isus Hristos, atunci când face astfel de declarații. Isus - a cărui dragoste infinita a fost demonstrat la cruce - a dat, de asemenea, oameni avertisment clar, distinct de iad. Mai mult el a menționat cer. Isus chiar a fost milostiv față de demoni, care l-au implorat să le trimită într-un auzit de porcine, dar chiar și ei știau ce scorul a fost, declarând că "Fiul lui Dumnezeu, ai venit să ne chinuiești înainte de vreme?" Ei știau că o zi a judecății a fost viitoare. Recompensă și justiția sunt adevăruri divine. Scoaterea lor este absurdă și reduce Isus la un simplu "filosof".
 
> 4. Dumnezeu nu este interesat în torturarea creaturile sale, el ne iubește pe toți și dorința lui este că ne îmbunătăți ourselfs. El nu ar crea demonii pentru a înșela și a ne seduce. El îi pasă de creația lui, ca unii dintre noi grijă pentru trandafiri în grădinile lor!
 
Dorința lui Dumnezeu este swarthed de voințele oamenilor care iubesc întunericul mai mult decât lumina. Deci, spune Iisus Hristos: "Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede este deja condamnat, pentru că nu a crezut în numele singurului Fiu al lui Dumnezeu Și aceasta este condamnarea, că Lumina a venit. în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele Pentru fiecare unul care face răul urăște lumina și nu vine la lumină, pentru ca faptele lui sa nu se vadeasca.. Dar cel ce vine adevărul oricine face la lumina , că faptele lui se poate face manifesta, că acestea sunt făcute în Dumnezeu. " (Ioan 3:18). Mulți cred că scripturile. Dacă ceea ce spui este adevărat, atunci Dumnezeu, cui îi pasă de fiecare dintre creaturile sale, cum ar fi o grija pentru trandafiri în grădina lui, cu siguranță, pare să permită un număr mare dintre ei să sufere incredibil, și permite și rele "trandafiri", pentru a călători cu privire la violarea , molestarea, uciderea și aducerea mizerie la grădina lui, cu nici un mijloc de justiție sau dreptate. Biblia ne spune de ce acest lucru este tot ceea ce se întâmplă și soluția este acum și ce soluție va fi, pentru totdeauna. Dacă ceea ce spune este adevărat, Dumnezeu este cu adevărat neglijentă a creației sale! Biblia ne spune că este război ravagii, în cer și pe pământ, și pe Isus Hristos se întoarce pentru a judeca atât pe cei vii și pe cei morți. Nu va fi o rezoluție de toate.
 
> 5. Cei care se ascund laș atunci când este nevoie pentru a ajuta oamenii colegii lor sunt creștini false. Chiar dacă cineva poartă "semnul fiarei" i l-ar ajuta dacă el are nevoie de ajutorul meu și eu sunt într-o poziție de a ajuta. CARE este ceea ce Isus ne-a învățat!
 
Serios? Același Isus care a spus poporului, atunci când ucenicii au întrebat de ce a vorbit în pilde pentru a le, "Pentru că este dat vouă (ucenicii), să cunoască tainele împărăției cerurilor, dar lor nu le-este dat. Pentru cine are, sa i se va da, și va avea de prisos mai mult: dar cine nu are, i se va lua chiar și ce are aceea le vorbesc în pilde: pentru că ei văd nu văd, aud și ei. auzi, nu, nici nu o înțelege și în ele se împlinea profeția lui Isaia, care zice:, Prin ascultarea veți auzi, și nu va înțelege, și de a vedea veți vedea, și nu se percepe: Pentru inima acestui popor este cerat brut. , iar urechile lor sunt plictisitoare de a auzi, iar ochii lor, ei au închis, ca nu cumva, în orice moment în care ar trebui să vadă cu ochii lor și auzi cu urechile lor, și ar trebui să înțeleagă cu inima lor, și ar trebui să fie convertite, și să-i vindec. " (Matei 13)
 
Și cine a zis,
 
"Să nu credeți că am venit să aduc pace pe pământ:. Am venit să aduc pacea, ci sabia Pentru că am venit să despart pe fiu în contradicție împotriva tatălui său, și fiica împotriva mamei ei, și fiica în drept . împotriva mamei ei în drept Si dusmanii omului vor fi cei din casa lui Cine iubește pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de mine:. și cine iubește pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine si. el ridică faptul că nu sa cruce, și urmează pe după mine, nu este vrednic de Mine Cel ce găsește viața, o va pierde:. și el că loseth viața de dragul meu va găsi ". (Matei 10:34)


 
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.