Secrete.

luni, 24 decembrie 2012

Cele două cele mai importante mesaje extraterestră! [Decodate]

Cele două cele mai importante mesaje extraterestră! [Decodate]


1. Chilbolton "Arecibo mesajul" Formarea
(Paul articolul Vigay - completări și corelațiile de Alexander Light)

Marți, douăzeci și unu august 2001 două formațiuni noi culturi au fost raportate aproape Chilbolton telescop radio din Hampshire, Marea Britanie. Ambele au fost foarte impresionante în căutarea și a constat dintr-un număr mare de mici "pixeli", care, atunci când au văzut din aer formează o formă ușor de recunoscut - spre deosebire de alte formațiuni multe culturi.

Un reprezentat o "față umană" și alte semăna cu o transmisie radio care SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence), a trimis de la telescopul radio Arecibo, în 1974. 

Această formație din urmă va fi examinată în acest articol, în care sper să nu doar descrie și să explice de transport original, dar, de asemenea, să examineze și să decodeze o serie de schimbări semnificative care apar în formarea culturii.
După ce a vorbit la martori, s-ar părea că formarea "Arecibo" a fost creat pe 20 august. Deși am putea face aproximativ din tiparul binar al formării din fotografii aeriene, unele aspecte nu au fost destul de clare pentru a discerne individuale cifre ". Prin urmare, am vizitat ambele formațiuni mine (sunt aproximativ 200m afară, în același câmp) sâmbătă 25 august 2001 ".

O interpretare interesantă a formării culturii "față umană" vine de la cercetător și  scriitorWayne Herschel . În viziunea sa, fata seamana cu cea a Sfinxul egiptean și Viracocha, un zeu Prea-Inca. Dar cel mai de gândit asemănare este de a celebra  Face Marte .
(Credit: Wayne Herschel )
Mesajul Arecibo

"În primul rând, voi da unele de fundal pentru mesajul original trimis de la Arecibo, din nou în 1974 Arecibo este pe coasta de nord a Puerto Rico și conține un naturale în formă de disc gaură în stâncă.. Interiorul acestui vas a fost construit de radio cel mai mare din lume -telescop, cu un diametru de 1000 de metri.

În 1974 o serie de modificări au fost efectuate pentru a emițătorului, care să îi permită să difuzeze semnale de la o putere de până la 20 de terawați (1 terawatt = 1 trilion de wați) și ca un test inaugurală a acestor îmbunătățiri, sa decis de către SETI să transmită un mesaj codificat la ceruri. Acest semnal a fost îndreptată spre roiul globular M13, aproximativ 25.000 de ani lumină distanță și constând din 300.000 de stele din constelația lui Hercule.

Mesajul a fost transmis de fapt, pe 16 noiembrie 1974 și a constat din 1679 impulsuri de cod binar (0 și 1 a lui) - care au avut un pic de sub trei minute pentru a transmite. Acesta a fost transmis pe o frecvență de 2380MHz (care este semnificativ mai târziu).

De ce 1679 cifre?

Motivul pentru acest lucru este până la matematica. 1679 este produsul unic a două numere prime, 23 și 73. Orice formă de viață suficient de inteligent, fără îndoială, ar uita pentru constructii unice, universale - cum ar fi numere prime, frecvențe element chimic și cifre binare. Nu uita că, deoarece am putea încerca să comunice cu o inteligență complet diferite de ale noastre, nu putem vorbi în termeni de "umane" sisteme, cum ar fi centimetri, picioare, numere zecimale etc

Deoarece doar două numere prime 23 și 73, atunci când este multiplicată împreună, produc 1679 nu poate fi decât un singur mod de a aranja semnal, dacă au fost o conversie într-o rețea matrice - 23 pătrate cu 73 de pătrate.
Codul binar original este prezentată în figura 1.

Binare de codificare

În scopul de a înțelege pe deplin mesajul codificat în transmiterea, este esențial să se înțeleagă cod binar. Aceasta este de fapt mult mai simplu decât baza noastra de 10, sistemul zecimal. Întrucât, în baza 10 se calculează de la 1 la 9 și apoi transporta 1 în coloana 10 și începe din nou, în coloana de unități, până ne-am luat 9 în coloana 10 și 9 în coloana de unități. Apoi, trebuie să ne transporta 1 în coloana 100 și începe din nou în coloanele 10 și unități, și așa mai departe și așa mai departe.

În binar fiecare coloană merge în puterile lui 2, prin urmare, coloanele sunt unități, 2, aflat la 4 lui, 8, etc 16 pentru că ne putem ocupa numai în 1 si 0, vom trece rapid în sus prin coloane - pentru că de îndată ce vom depăși 1 purtăm în coloana următoare. Pentru un exemplu de numărare a voturilor în binar, a se vedea tabelul de mai jos.
Pentru a reveni la transmiterea de impulsuri binare originală (fig. 1), prin conversia în 23 de coloane de 73 rânduri am obține matricea prezentată în figura 2 (de mai jos):

Puteți vedea acum un model grafic reprezentat de 1 si 0 a codului. Pentru claritate am convertit acest lucru în pătrate negre (reprezentand lui 1) și (gol) pătratele albe (reprezentând lui 0). Puteți vedea că vizualizarea este ca aceasta, face ca mesajul real mult mai clară, așa cum se arată mai jos, în figura 3 (de mai jos).
Acest lucru este în cazul în care un puzzle ușoară devine vizibil. Prin efectuarea pașii descriși mai sus, traducerea literală a impulsurilor originale se află pe partea stângă a figura 3. Cu toate acestea, imaginea imprimată în câteva dintre cărțile mele este faptul că indicat pe dreapta din figura 3. Aceasta este o exactă stânga-dreapta imagine în oglindă a mea decodare. Bănuiesc că acest lucru este, probabil, o eroare care a trecut ne-a observat atunci când cartea a fost pentru a imprima - desi am verificat două cărți care descriu atât același model ca și indicat pe dreapta din figura 3.

Model care a avut loc în domeniul culturilor Chilbolton, este aceeași imagine așa cum se arată în cărțile (adică unul la dreapta și fig.3 imaginea în oglindă a originalului decodare). Acest lucru ar putea implica faptul că DACĂ cineva hoaxed formarea, au copiat modelul incorect tipărit într-o carte. Alternativ, poate am convertit impulsuri originale de cartografiere la stânga la dreapta atunci când conversia într-o rețea 23x73, în loc de a merge de la dreapta la stânga - care personal nu pare corect să interpretarea mea a secventa binara originală.  

Dacă cineva poate explica această discrepanță, mi-ar plăcea să aud comentariile tale. Cu toate acestea, în sensul restul acestui articol ne vom referi la modelul fizic prevăzute în domeniul culturii. Rezultatele sunt aceleași, deoarece codul actual rămâne neschimbată, indiferent de faptul dacă este original sau o imagine în oglindă, oricum - ca codificarea binar rămâne nemodificat.

Decodarea mesajul original

Mesajul original era compus din mai multe "secțiuni", fiecare reprezentând un aspect particular al "civilizației noastre". In partea de sus sunt reprezentări binare de un număr de până la zece, interesant care arată numărul opt, nouă și zece ca două coloane. Acest lucru arată cineva decodare mesajul pe care putem specifica faptul că numerele de prea mare pentru a fi scrise pe un singur rând pot fi "reportate".

Secțiunea următoare conține valorile binare 1,6,7,8 și 15, care indică numerele atomice ale elementelor primare de viata de pe Pamant, hidrogen, carbon, azot, oxigen și fosfor, respectiv.
Sectiune mai mare de trei rânduri, reprezintă formulele pentru zaharuri și baze în nucleotide ale ADN-ului. Sub aceasta este o reprezentare grafică a "helix dublu" ADN-ul nostru de fiecare parte a unui "bară verticală dreaptă", care indică numărul de nucleotide in ADN-ul.

Imediat sub helix ADN-ul dublu este o reprezentare mic de noi - oamenii - cu un corp și două brațe și două picioare (ca un om bat mic). În partea stângă este o valoare binară a populației de pe Pamant. Acest lucru poate fi calculat ca aproximativ 4.29 miliarde, ceea ce este aproximativ populația lumii, în 1974. Privind dreptul de forma umanoida este un cod binar pentru înălțimea de oameni.
Pentru că nu putem comunica în "umane" măsurători (cum ar fi picioare si inci), înălțimea este reprezentată în "unități de lungime de undă". Așa cum am menționat mai devreme, mesajul real a fost transmis pe 2380MHz. Pentru a transforma acest lucru în lungimea de undă am împărți în 300, pentru a obține o lungime de undă în metri. 300/2380 = 0.12605042m = 12.6cm. Aceasta este nostru "unitate de lungime de undă".



Din codul de înălțimea unui om, putem vedea că valoarea este 1110 în binar, sau 14 în zecimal. Dacă înmulțim 14 de unități de lungime de undă nostru (12.6) obținem 176.4cm, sau aproximativ 5'9 "- înălțimea medie a oamenilor.
Următoarea secțiune este o reprezentare simplificată a Sistemului nostru Solar - în cazul în care trăim. Acesta arată soarele și nouă planete, aproximativ de dimensiunea reprezentative. Prin mutarea treia planetă puțin în sus evidențiază faptul că ceva este semnificativ despre a treia planetă de la soare - Pământ.

Ultima secțiune descrie originea mesajului în sine - telescopul radio Arecibo, care este structura curbat. Sub acest lucru, deoarece ultimele două linii ale mesajului, este un alt număr binar. De data aceasta este 100101111110 (împărțită pe două linii în centru) și este echivalent cu 2430, în zecimal. Din nou, folosind noastre "unități de lungime de undă" universal ajungem 2430 * 12.6cm, care este 30618cm - sau aproximativ 1000 ", diametrul vasului de radio Arecibo.

Diferențele dintre mesajul transmis în 1974 și cea primită în 2001

(Stânga: ce am trimis, în 1974 / Dreapta: ceea ce am primit în 2001)
Ce e diferit în formarea culturilor?

Dupa analize amanuntite am descoperit nouă discrepanțe majore între ceea ce vedem în domeniul culturilor de la Chilbolton și mesajul original pe care am transmis spre stele în 1974. Eu trebuie să părăsească orice interpretare decât mai târziu, dar acum pentru a evidenția doar diferențele. Detaliu exactă a acestor modificări nu au putut fi confirmate, până când am vizitat de fapt, formarea pe teren, în scopul de a verifica cu exactitate codul binar - culturi lectură, turtit ca un 0 și pătrate în picioare culturi ca 1 lui.
Mai degrabă decât punctul de plecare diferențele în ordinea importanței sau ceva, voi începe doar la partea de sus a modelului și în jos de muncă.

Numerele 1 - 10 apară exact la fel în formare.

Totuși, numerele atomice care indică elementele de prevalente care compun viata de pe Pamant, are o valoare suplimentară introdusă în secventa binara. Acest lucru este exact adaugă în locația corectă, și în cod binar inițial (prin urmare, nu poate fi o greseala). Decodarea la formarea culturii, acest element suplimentar are un număr atomic de 14 Silicon =.

Mutarea în jos, următoarea schimbare este una evidentă - constând dintr-o componenta in plus pe partea stângă a ADN-ului dublu helix. Un alt, mai puțin evident, schimbarea este în binar de codificare a numărului de nucleotide în ADN-ul însuși (în centru). Dacă te uiți în diagrama de mai sus, am evidențiat schimbări mai exact pe dreapta, folosind pătrate roșii și schițe care să indice care "cifre", au fost schimbate în formarea culturii.
Există modificări destul de semnificative la forma umanoida, care devine aproape "extraterestru-cum ar fi" și la schema de antena Arecibo. Pentru claritate, nu am deranjat trecând peste acestea în roșu, deoarece diferențele sunt ușor de aparente.

De fiecare parte a ceea ce este acum un ET, există modificări atât "populația" figura, de asemenea, și valoarea înălțime. Acesta din urmă este acum 1000 în binar, sau 8. Dacă înmulțim acest lucru prin "unitate de lungimi de undă", inițial avem 8 * 12.6cm = 100.8cm, care este aproximativ 3'4 "- interesant, deoarece acest lucru ar corela cu conturile martorilor ET.
Sub acest observăm modificări suplimentare la graficul Sistemul Solar. A treia planetă de la soare nu este "a subliniat" o singură acum. Patrulea și al cincilea sunt la fel de bine. Cincea chiar pare a fi subliniat și mai mult, cu trei suplimentare "pixeli".

În cele din urmă, ceea ce a fost reprezentant al emițătorului Arecibo din mesajul original este chiar mai criptic și ar implica o versiune grafic de formare, care a apărut în același domeniu, la Chilbolton anul trecut, în 2000. Acest lucru poate fi văzut și în baza mea de date, de referință uk2000ee . 

Codul binar pentru dimensiunea emițătorului este, de asemenea, modificat. Voi lăsa cititorul să lucreze în noua valoare. (Scriitor: Paul Vigay Adaosuri și corelațiile:. Alexander Light)

Ce înseamnă toate acestea?


Aproape exact un an înainte de acest mesaj, în aceeași cultură, această formație a apărut:
Acest lucru este în mod clar o reprezentare a lor "telescop", cum este descris în mesajul de anul 2001.

2. Gray extraterestră care deține un disc

Sparsholt, Hampshire, Anglia. 21 august st , 2002.
Mesajul în cadrul discul a fost descifrat cu ajutorul codului standard binar pe 8 biți, cunoscut sub numele ASCII ( American Standard Code pentru schimbul de informații) . Cifrul începe de la centrul discului spre exterior și spirale contra-sensul acelor de ceasornic, acest lucru este, de asemenea, modelul de citire același ca un compact disc sau DVD utilizări. 


Exemplu de cum lasere citește CD-uri / DVD-uri:

Decodarea Mesaj:
Un alt exemplu:
Mesajul Tradus:

Spatiile goale reprezintă numărul binar de ZERO si a blocurilor reprezintă un număr binar. Folosind acest cifru avem următorul mesaj: 
"Feriți-vă purtătorii de cadouri false si promisiunile lor rupte.
Durerea, dar încă timp. cred ca exista bine acolo.
Ne opunem înșelăciune. închidere Conduit. 0x07 " 

Codul binar de 0x07 de la sfârșitul mesajului ar produce sunetul unui clopot similară cu cea a unei vechi mașini de scris / clopot sunet (Exemplu: DING!).
Exactă de constructie: 
(A) Feriți-vă purtătorii de cadouri FALSE si promisiunile lor rupte.
(B) multă durere, dar încă time.BELIEVE.
(C) Nu este bun din there.We opună înșelăciune.
ÎNCHIDEREA conductă ( Ding! )


Este aceasta un mesaj prietenos de la persoane binevoitoare?

Mesajul suna destul de prietenos și este vreau doar vrem să auzim. Dar cred că aceasta este o înșelătorie, și veți vedea de ce. Cei care studiază sau sunt deja în contact cu extraterestrii (sau fiinte binevoitoare), știu că guvernul nostru colaboreaza cu o specie de griuri răuvoitoare pe care le cunoaștem ca Reticulans Zeta sau Reticulans (pentru că locuiesc un sistem binar solar Zeta Reticuli, cunoscut sub numele).
                                   (Zeta Reticuli Stele văzut în Google Sky 2011, care arată o imagine din 2007)
Reticulans și Draconienii Alpha (Reptilienii) au fost în contact cu guvernele noastre pentru o lungă perioadă de timp. Cele Reticulans sunt responsabili pentru toate răpiri și mutilări (umane și animale), în timp ce Reptilienii sunt cei din spatele liderilor noștri. Ele folosesc guvernele noastre pentru a controla și înrobi rasa noastră.

Dacă sunteți familiarizat cu articolele mele, știi că aproape toate lecțiile de istorie duce înapoi la Reptilieni și două constelații: Pleiadele si Centura lui Orion. Illuminati închinat mereu Centura lui Orion. De fapt, ei sunt obsedați de ea.
(Centura lui Orion este compus din 3 Stele Două dintre ele sunt aliniate,. În timp ce al treilea este un pic de offset. fotografiei de la Google Sky 2011, care arată o imagine din 2007 ).
Acum, înapoi la imaginea noastra formarea culturilor:

Observați ceva ciudat? Ce zici de trei stele din spatele Alien? Ei arata ca centura lui Orion, dar nu se potrivesc alinierea acesteia?

(Credit: Wayne Herschel )
După cum puteți vedea că este o potrivire perfectă. Dar ce înseamnă? Sunt ființe extraterestre vizitatori pozitive din / in jurul Constellation Orion sau este o marcă comercială răuvoitor?

Nu e ușor să tragă o concluzie în condiții de siguranță, dar instinctul meu spune că acest lucru este un alt înșelăciune. De ce ar fi o specie binevoitoare doriți să conectați un mesaj de pace la Centura lui Orion?
Elitele Știu că este doar o chestiune de timp până când acestea vor trebui să dezvăluie existența extratereștrilor. Dar ei au un truc mai mult în mâneci lor! Ei au de gând să prezinte pe cei care ne-au înrobit pentru generații, după cum salvatori noastre: Reticulans si reptilieni. Cele mai mari ucigași și înșelători sunt întotdeauna prezentate ca eroi, în timp ce adevărații eroi mor în obscuritate. Exact același lucru se va întâmpla în ceea ce privește ființele extraterestre. Enslavers noastre vor fi prezentate ca eroi, în timp ce ființele binevoitoare va fi prezentat ca dușmanii noștri.
Câțiva ani în urmă o pictura veche a fost găsit într-o peșteră din Uzbekistan:
(Credit: Wayne Herschel )
Un disc care zboară este în mod clar vizibile si mai jos o ființă extraterestră el. ET merge pe o podea de alb-negru, unul din semnele cele mai proeminente Illuminati. În prim-plan se poate vedea un astronaut cu casca spartă (sau un fel de bestie?). Astronautul / fiara deține un disc similar în mâna stângă. Poate că pictorul a avut o viziune despre evenimentele viitoare? Este pictura peșteră care prezintă un scenariu apocaliptic?

Dacă personajul din prim-plan este un astronaut, cu o casca spartă, apoi capul se aspirate prin gaura. Fie ca această reprezintă o planetă fără atmosferă? ET în fundal, de asemenea, pare a fi purta un fel de casca.

Putem vedea, de asemenea, cântă de distrugere și o planetă mare în cer (de aproximativ trei ori mai mare decat Soarele).
Numai timpul va spune adevărul. În același timp, vă rugăm să fiți atenți la ceea ce crezi!
Rămâi echilibrată și iubitoare și veți găsi întotdeauna calea adevarata.
Alexander Lumina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.