Secrete.

luni, 24 decembrie 2012

Uimitor! Oamenii de stiinta: ADN-ul nostru este mutant în timp ce vorbim! Suntem în curs de dezvoltare 12 spirale


Două nopți în urmă, înainte de a-am dus la culcare, am cerut să mă ghideze Creație la un alt subiect important. În dimineața următoare, tatăl meu ma sunat să spun că omul de știință a făcut descoperiri ciudate în ceea ce privește ADN-ul uman. Chiar daca am, de obicei, "administrează" acest tip de informații la tatăl meu "de forță", acum el a fost cel actualizarea mine. Chiar și așa, nu am platit atenția asupra acestui subiect până mai târziu în acea seară.

Să fiu sincer, am fost uimit să citesc că medicina moderna in sfarsit lansat pentru presă că "primul om cu ADN-ului 3 'a fost născut. Desigur, cazul de mic Alfie este primul care urmează să fie recunoască oficial de către comunitatea medicală, dar nu singurul existent.

De fapt, am citit de ani în urmă, care au fost deja medici independenți care lucrează cu copiii care au dezvoltat ADN treia Strand. Dar sunt ele diferite de om media? Sunt absolut încântat să vă informez că acestea sunt foarte speciale și, de fapt, toți oamenii sunt mutant la o specie superioare, în timp ce vorbim.

Te rog relaxa și bucura de articol!

I. Medicina moderna a recunoscut în mod oficial primul caz al unui copil cu ADN-ului 3 - În cele din urmă!
Al II-lea. Convenția de geneticieni din intreaga lume: "Facem o schimbare evolutiva ... vom fi în curs de dezvoltare douăsprezece spirale de ADN."  Fiecare componenta suplimentara a ADN-ului va acorda noi "super-umane", abilitățile pe care le au de asteptare acum "paranormale".
III. ADN-ul și corp modificări;
IV. ADN-ul fizic - conexiuni spirituale;
I. Alfie Clamp: Primul Confirmați Hotărârea de Medicina modernă de un om cu ADN-ului 3

Un băiat de doi ani a devenit singura persoana din lume care urmează să fie diagnosticat cu un fir suplimentar în ADN-ul său. Alfie Clamp Viteazul sa născut orb și cu dizabilități grave, care au condus medicii să efectueze diferite teste.  
Ei au descoperit cromozom a șaptea are o componentă suplimentară de material care nu a fost documentată oriunde în lume înainte. Medicii sunt uimiți la starea lui, care este atât de rară că nu are un nume.
Medicii au, de asemenea, nici o idee, dacă starea lui se va îmbunătăți sau de a reduce speranta de viata.
Alfie, de la Nuneaton, Warks., Se poate vedea acum si el va avea o operațiune în această lună pentru a rezolva o problemă intestinale cauzate de starea lui. Părinții lui Gemma si Richard Clamp descoperite doar ceva a fost în neregulă cu fiul lor, după ce a avut el acasă.

În câteva zile, el a fost dus de urgenta la spital dupa înapoi el sa oprit respirația și buzele transformat albastru.
Apoi, când a fost de șase săptămâni, medicii au descoperit că a avut o anomalie rară în ADN-ul său. Doamna Clamp a spus: "Când doctorii ne-au spus că a fost absolut devastat. Ca o mama insarcinata va petreceti nouă luni gândesc la ceea ce va fi ca atunci când copilul ia primul lor pas sau bate mâinile lor.

"Având un băiat ca Alfie te face să apreciezi lucrurile mici. El nu a rostogolească până când el a fost de 18 luni, dar am fost atât de încântat când a făcut-o. " 
O imagine microscopică a cromozomilor umani. Micul Alfie Clamp are un "braț extra" pe una a lui, în ceea ce este considerat a fi o premieră mondială.

Starea lui Alfie a plecat în imposibilitatea de a vedea până când a fost de trei luni, iar mușchii lui au fost atât de slab că nu a putut rostogoli pe cont propriu. El suferă încă probleme serioase digestive și are nevoie de un cocktail de medicamente in fiecare zi pentru a ajuta organismul sa absoarba substante nutritive vitale. El suferă, de asemenea, se potrivește, care a declanșat de temperaturile ridicate și problemele metabolice-l oprească de la a mânca sau bea.

Din moment ce el a fost nascut, Alfie a fost dus de urgenta la spital de șase ori - de două ori, inclusiv la doar luna trecută - când a încetat să respire. Părinții lui, chiar credea că era pe moarte de două ori și au fost uimiți când Alfie a făcut o recuperare completa dupa ce a petrecut timp în spital. Domnul și doamna Clamp, care au, de asemenea, de 10 ani, fiica Georgia, care este perfect sănătos, a avut ADN-ul lor, dar nu au fost testate purtători ai genei defecte. Mr Clamp a spus: "Medicii ne-au spus nimic nu am fi putut face pentru ao preveni. Nu cred că vom ști vreodată ce sa întâmplat. "Am fost îl deține în brațele mele și am putut vedea ochii încep să se concentreze pe mine. A fost o piatră de hotar masiv pentru noi, deoarece nu știam dacă s-ar întâmpla vreodată.

"Am luat chiar și o fotografie a doi noi stătea acolo, se uită la altul. După Alfie a schimbat viețile noastre - totul se învârte în jurul lui. Dar el este un baiat fericit și el a adus o mulțime de bucurie în viețile noastre.
"Ori de câte ori mergem la spital, toți medicii și asistentele medicale spun ce plăcere este să vezi Alfie."
Al II-lea. Oamenii de stiinta: Oamenii sunt mutatii în timp ce vorbim!

Interviu acordat Berrenda Fox
Patricia Resch de
Dr. Berrenda Fox furnizează dovezi ale ADN-ului și a modificărilor celulare în acest articol de Patricia Resch. Dr. Fox este practicant holistică a "Centrului Wellness Avalon" din Muntele Shasta, California. Clinica Avalon reprezinta re-apariția ideale de vindecare ca practicate pe Insula original de Avalon.
Dr. Fox a dovedit prin teste de sânge care unii oameni s-au dezvoltat de fapt, noi direcții de acțiune ale ADN-ului.
PR: Berrenda, spune-ne un pic despre trecutul tău. 
BF: Am doctorate in fiziologie si naturopathy. În timpul formării mele în Europa, am fost implicat, de asemenea, cu mass-media, iar acest lucru continuă în film și de management. După cum știți, eu lucrez cu Television Network FOX să aducă înțelegere a extratereștrilor și rolul lor în ceea ce se întâmplă cu omenirea în acest moment. Cunoscut cel mai bine sunt "observarea" și "The X Files".
PR: Care sunt schimbările care au loc în acest moment pe planeta, si cum sunt organismele noastre afectate? 
BF: Exista schimbari majore, mutatii care nu au avut loc, în funcție de geneticieni, de când am presupus ieșit din apă. Cu câțiva ani în urmă, în Mexico City a fost o convenție a geneticienilor din toata lumea, si subiectul principal a fost schimbarea ADN-ului. Facem o schimbare evolutivă , dar nu știm ce ne schimbă în.
PR: Cum este schimbare de ADN?
BF: Toata lumea are un dublu helix a ADN-ului. Ceea ce ne constatare este că există alte spirale care sunt formate. În dublu helix, există două aspecte ale ADN-ului încolăcit într-o spirală. Este înțelegerea mea că vom fi în curs de dezvoltare douăsprezece spirale. În acest timp, care pare să fi început, poate 5 la 20 de ani în urmă, am fost mutant. Aceasta este explicația științifică. Este o mutație a speciei noastre în ceva pentru care rezultatul final nu este încă cunoscut.
Schimbările nu sunt cunoscute în mod public, deoarece comunitatea științifică consideră că ar speria populației. Cu toate acestea, oamenii se schimba la nivel celular. lucrez cu trei copii, chiar acum, care au trei spirale de ADN. Majoritatea oamenilor știu și simt asta. Multe religii au vorbit despre schimbare și știu că va veni în moduri diferite. Noi știm că este o mutație pozitivă chiar dacă fizic, mental, emotional si poate fi înțeleasă greșit și înfricoșătoare.
PR: Sunt acești copii afișarea oricăror caracteristici diferite de ceilalti copii?
BF: Acestia sunt copii care pot muta obiecte din camera doar concentrându-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apa doar privindu-le. Sunt telepatic. V-ar crede aproape de a ști acești copii care acestea sunt angelici sau supraumani, dar nu sunt. Cred că sunt ceea ce suntem în creștere în timpul următoarele câteva decenii.
PR: Crezi că acest lucru se va întâmpla cu noi toți?
BF: Se pare ca majoritatea oamenilor care s-au născut înainte de 1940 nu au fost în măsură să facă schimbare, dar s-au initiat ceva in generatia urmatoare, care le dă capacitatea de a forma un alt helix în timpul vieții noastre. Imunitar și sistemele noastre endocrine sunt cele mai evidente dintre aceste schimbări. Acesta este unul dintre motivele pentru care lucrez cu cercetarea în testarea imunologică și terapie.
Unii adulți care le-am testat de fapt, nu au un alt helix ADN-ului care formează. Unii devin chiar la a treia lor. Acești oameni trec printr-o multime de schimbari majore in constiinta lor, și corpul fizic, pentru că este tot una. În opinia mea, Pamantul si toata lumea de aici se ridica vibrația. Mulți dintre copiii născuți de curând, organismele care sunt mai ușoare magnetic. 
Aceia dintre noi care sunt mai în vârstă și aleg să se schimbe trebuie sa treaca prin multe schimbări fizice.
PR: Ce cauzează schimbarea în organismele născute cu obișnuit de două-ADN? 
BF: Cel mai simplu mod de a evolua ADN-ul nostru este printr-un virus. Prin urmare virușii nu sunt neapărat rele. Virușii trăiesc doar pe țesut viu. Virusuri ADN, cum ar fi Epstein Barr sau Herpes # 6 schimbările de structură celulară. Retrovirus HIV nu este un virus ADN-ului. În loc să transforme organismul, el de fapt mănâncă în sus. Cei mai multi oameni care trec prin acest proces și ies de altă parte au o noua profesie, un nou mod de a gândi, sau cel puțin o pornire a unui nou mod de viață.


Chiar dacă ei se pot simți cu adevărat bolnav, obosit, sau fără speranță uneori, acesta este un cadou. Ele sunt în curs de dat o șansă de a schimba structura ADN-ului și corpul lor într-un corp usor, sănătos, care le poate vedea în generația următoare. Îngerii care sunt în curs de data sunt semne că suntem schimbătoare. După cum am înțeles, avem până la aproximativ 2012 pentru a finaliza acest proces.
PR: Ce alte schimbări ar trebui să ne așteptăm să vedem?
BF: Nu va fi nici o boala, nu vom avea nevoie să moară. Vom fi capabili să învețe lecțiile noastre, nu prin suferință, ci prin bucurie și iubire. vechiul sistem trebuie să se năruie departe, și nu este face asta fără a pune o luptă mare. Deci, ai toate războaiele, o mulțime de medico-tip de vindecare nu este de lucru, guvernul nu este de lucru.

O mulțime de vechile paradigme nu mai pot exista încă se luptă să se mențină, dar nu există nici o îndoială că aceasta se schimbă. Aceia dintre noi care au ales să trăiască în acest moment sunt precursorii de aproape o nouă specie. Acesta este uman, dar suntem în același timp, se manifestă de fapt, raiul pe Pamant. Primim ajutor suplimentar de la masterat și extratereștri, ființe angelice, și de învățare pentru a merge în interior. Mai mult suntem capabili să meargă și să asculte vocea liniștită, mai suntem în ton cu schimbările care se petrec.
PR: Care sunt unele dintre efectele secundare ale acestor schimbări?
BF: Cu o schimbare de celular pe care, uneori, de gând să se simtă ca și cum nu esti aici. Este posibil să simțiți epuizare, pentru că noi se schimbă literalmente celulele și de a deveni ființe noi. Ca un copil nou, s-ar putea nevoie de o mulțime de odihnă. Confuzie mentală și nu putea să se concentreze asupra sarcinilor de rutină se poate întâmpla ca suntem programati pentru ceva mai mare. Dureri pe tot corpul, pentru care nu există nici o cauză specifică sunt comune. Mulți oameni se simt ca și cum acestea sunt de gând nebun.
În cazul în care merg într-un cabinet medical ortodox, cel mai probabil, acestea vor fi puse pe Prozac, deoarece ei nu pot defini ce este. Este dificil pentru profesia de medic, deoarece acestea nu sunt folosite pentru a face cu corpul energetic. Deoarece chakrele sunt legate de sistemul endocrin nostru, femeile vor trece prin schimbari hormonale. S-ar putea fi plâns, fără să știe de ce, deoarece hormonii plângeau de presă. Multe femei trec prin menopauza mai devreme pentru că se accelerează.

Barbatii pot fi foarte frustrat cu epuizare atunci când acestea sunt utilizate pentru a fi foarte activ. Ei pot simti partea lor feminina iese, deoarece aceasta este partea intuitivă. Terapia emoțională care a fost ies în ultimii 20 la 30 de ani a fost accelerat, cu tehnici noi pentru aceste schimbări. Facem de fapt, o cantitate enorma de munca emoțională într-un timp foarte scurt, ceea ce ar fi luat mii de ani.
PR: Cum tratezi pe cineva care trece prin aceste schimbari?
BF: Am abordare din punctul de vedere de a lucra cu persoane individuale, în loc de a trata o boală. "Doctor" în limba latină înseamnă educator. funcțiune numai eficient, puteți efectua ca un vindecator adevărat este de a împuternici persoanele cu instrumentele necesare și le asigur că ceea ce se întâmplă este real, și că acestea pot vindeca și de a fi liber de simptome "negative" în timp ce de vindecare.

În primul rând, am nevoie de teste imunologice, care nu este în mod tradițional făcut. Acesta este un laborator de încercări de sânge efectuate de către un laborator de cercetare avansată de specialitate. Apoi am oferi pacientului informațiile ei înșiși. Aceasta este mai mult ca o hartă a modificărilor astfel încât acestea pot avea puterea de a vindeca. Eu nu sunt vindecatorul, ci doar un instrument în procesul lor de vindecare individuală. Există o putere într-o persoană se uită la teste de sange lor proprii și a vedea harta ceea ce se întâmplă în corpul lor, care cauzează ceva să faceți clic în subconștient.
Adevărata cheie este faptul că persoana-și asume responsabilitatea și să facă propria lor muncă. Ceea ce am folosi ca instrumente nu sunt utilizate în mod obișnuit. Eu folosesc o multime de Organotherapy, care este un tratament glandular din Europa, pentru a construi sistemul hormonal pentru a accepta schimbări în ADN-ul. De asemenea, am folosi homeopatia pentru a lucra pe corpul energetic, vitamine, plante medicinale, si terapia cu laser rece. Terapia depinde în totalitate de nevoile individuale.
O mare parte din ceea ce fac a fost vizitată de la cei pe care eu aș numi surori mai mari și frații, care au plecat în fața noastră. Ele sunt din alte sisteme solare pe care le-am tot venit de la a ajuta această planetă cu tranziția.
PR: Cum vedeți evoluția munca ta?
BF: Mă uit la munca mea ca un pod sau de tranziție. Este atât științifică și artistică. Vindecarea este o artă și o știință. Folosind numai știința sau doar arta vindecarii nu este suficient pentru sănătatea completă. Eu nu cred ca va fi un vindecator toată viața mea pentru că eu cred că boala va fi eliminată. Noi, ca oameni conștienți, va elimina boala si suferinta.

III. Căi de atac pentru Efecte secundare

Extras dintr-un articol "imaginea de ansamblu" de Susanna Thorpe-Clark. Ne sunt schimbate fizic de carbon pe bază de ființe cu 2 spirale de ADN în ființe cristaline cu 1024 spirale de ADN (în cele din urmă, în timp), pentru că numai substanțele cristaline pot exista pe nivele dimensionale mai inalte. Dar schimbarile imediate sunt 2 - 3 ADN-ului, iar mai târziu în 12. Se speculeaza ca fiintele umane au avut deja 12 de ADN fire de sute de mii de ani în urmă, dar cineva sau ceva a intervenit in evolutia noastra, ne retrogradarea la doar două . Acesta nu este doar noi, oamenii, care sunt în schimbare, dar toate formele de viata de pe Pamant devin cristaline. Toți peștii din mare, florile și copacii din gradina ta, păsările de pe cer, chiar și câinele de companie sau pisica. Totul se schimba. Nimic nu va muri sau vor fi distruse, pentru noi toți suntem în mișcare împreună într-o nouă stare de a fi. Această nouă stare de a fi, prin urmare, necesită ca noi fizic, mental si emotional da drumul unor concepte treia dimensionale.




La fel ca și în moarte, da drumul este o parte importantă a procesului de schimbare, pentru nimeni nu poate lua valorile vechi și modul de a fi într-o viață de apoi nou complet diferit. Deci, progresia prin schimbări ne obligă să renunțe la relațiile actuale, locuri de muncă, cariere, case, posesiuni, și așa mai departe, dacă acestea nu sunt în măsură să sprijine modul nostru de a fi noua.
Este de mirare, prin urmare, că există o mare de anxietate si frica se resimte, deoarece aceste schimbari sunt deja în curs de desfășurare, chiar dacă cei mai mulți oameni nu sunt conștienți de ea. De asemenea, modificările aduse de machiaj noastre fiziologice sunt în prezent, accelerarea și există multe simptome temporare fizice care au loc în corpurile noastre ca o consecință a acestei. Unele dintre acestea sunt:



Simptome asemănătoare gripei - temperaturi ridicate, transpirații, dureri oase și articulații, etc, dar care nu raspund la antibiotice.
Migrene dureri de cap - dureri severe care nu este eliberat cu analgezice.
Ocazional diaree.
Nasul înfundat ocazional - cu stranuturi care dureaza 24 de ore și nu este o raceala sau febra de fan.
Amețeală
Zgomote în urechi
Inima palpitații
Senzație de corp întreg vibreze - în special la GHT ni atunci când unul este într-o stare relaxată.
Spasme musculare intense - plus dureri în corp, de multe ori în spate.
Furnicaturi - în brațe, mâini, picioare sau picioare.
Pierderea de putere musculare - în mâini, cauzate de schimbări în sistemul de circulație.
Dificultăți de respirație ocazionale - și / sau avizare respirație mai puternică sau mai tare atunci când într-o stare relaxată.
Modificări ale sistemului imunitar
Limfatice modificări
Senzație de oboseală - sau epuizat de la efort minor.
Dorința de a dormi - mai mult și mai des decât în ​​mod normal.
Unghiile deget de la picior și părul crește mai repede decât în ​​mod normal.
Crize de depresie pentru nici un motiv real.
Cercetând trecut - și se uită la relațiile, câștigă claritate cu privire la problemele personale.
Senzație de epurare imens
Tensiune, anxietate si niveluri ridicate de stres - deoarece se simte că ceva se întâmplă, dar nu știu ce este.
Unele dintre aceste simptome sunt resimțite de către foarte mulți oameni. Mulți se grăbesc oprit în panica la medicul lor, chiropractician, plante, etc și sunt, de obicei, a spus că nu este nimic în neregulă cu ei. Și acesta este adevărul. Pentru toate aceste simptome sunt doar temporare și pur și simplu indică faptul că aceste modificări fiziologice au loc.
Unele dintre căile de atac RELIEF recomandat pentru cele de mai sus sunt: ​​Du-te cu fluxul, nu să lupte. Dacă vă simțiți obosit și epuizat, odihnă și a lua o multime de somn. Bea o mulțime de apă pentru tine sunt de detoxifiere si deshidratarea mai repede decât de obicei. Pentru a scapa de tensiunea emotionala si nivelul de stres ia Valerian. Schinduf elibereaza de stres asupra sistemului limfatic si ajuta la detoxifiere.
Pentru a calma spasme musculare ia Valerian și să încerce bai de namol sau o fierbinți lung, scufunda într-o baie la care se adaugă o ceașcă de sare amară. Faceti asta de zi cu zi. Rocognise că, chiar dacă aveți palpitații cardiace sau dificultăți de respirație, care este chakra inimii sau chakra.that gât este deblocarea și faptul că simptomele sunt temporare. Tu nu sunt pe moarte, doar se schimba! Cu toate acestea, nu iau doar cuvântul meu pentru asta. Solicite asistență medicală în cazul în care nu sunteți sigur. Dacă nu știi de unde să obțineți Valerian sau schinduf, incercati un magazin de produse alimentare de sănătate sau mai bine încă, pur și simplu spun numele în capul tău când ai nevoie de ajutor.
Toate energiile de vindecare sunt transmise prin sunetul numelui si sunt la fel de eficiente spus în minte sau cu voce tare, la fel ca în fizic le ia. Incearca-l si vezi. Adresați-vă ghizii voștri angel pentru a ajuta la ameliorarea orice durere. Acestea sunt doar așteaptă să fie întrebat! Cele mai multe simptome par sa dureze cateva saptamani, apoi goliți sus. Unele simptome pot repeta din timp în timp. Aceste modificări nu sunt în mod necesar cu care se confruntă toată lumea în același timp. Un procent foarte mic de adulti au terminat deja schimbare totală în forma cristalină și întruchipează acum 1024 de actiune ale ADN-ului.
Un raport este al unei femei care a crescut 3 cm mai inalt si o mai mare footsize. Toți copiii sub vârsta de 7 ani au, de asemenea, completat acum schimbarea, sau va face în scurt timp acest lucru. Bebelusii nascuti in ultimii 2 ani au fost toate născut cu set complet de ADN-ului. Unii oameni sunt de abia începe să se miște prin aceste schimbări, și mulți alții au fost încă să înceapă. Acest proces de schimbare este cunoscut ca Trezire, sau ca procesul de Ascensiune, sau cunoscut sub numele de realizare a Merkabah, sau organismul de lumină.
Avem nevoie de a transcende temerile noastre și să învețe despre dragoste, dragoste adevarata, care trebuie să înceapă cu sine. Pentru că, până când vom putea iubi și de încredere în noi înșine, nu putem iubi cu adevărat încredere în nimic sau sau oricine altcineva.
IV. Spiritual Conexiune

Ca de cercetare științifică a fost acum dovedit, ADN-ul nostru, afișat pe această pagină de configurare în familiar dublu helix, detine codurile genetice pentru evolutia voastra fizica si emotionala. Încă să fie descoperite de știință este faptul că ADN-ul tau are un scop mult mai mare decât pur și simplu, fiind un model pentru corpul tau.
Proiectul genomului decodat doar aproximativ 3% din ADN-ul fizic totală . Restul de 97% a fost apoi numit "junk", sugerând că nu are nici un scop. Adevărul este că organismul uman este extrem de eficient si tot ceea ce este de nici un folos devine atrofiat și este evoluat din existență în câteva generații.
În cazul în care 97% din ADN-ul nostru este de gunoi, de ce nu avem încă o avem?
Că așa-numitul "ADN junk" în corpul dumneavoastră conține tot istoricul din moment ce prima incarnat pe aceasta planeta, multe vieti in urma. E în cazul în care dosarul dumneavoastră Akashice, record de Sufletul vostru, reședința. ADN-ul nostru a fost numit o bibliotecă vie, din cauza bogăției de informații stocate pe acesta.
Există zece componente suplimentare ale ADN-ului, sau cinci fire duble elicoidale, care au fost deconectate sau dezactivat eoni în urmă. Știința are încă de a descoperi aceste aspecte, deși au văzut umbrele lor pe microscoapele lor electronice. Ei le numesc "umbra ADN-ului".
Cu 12 corzi ale ADN-ului activat, aveți acces la de zece ori informațiile disponibile de la ADN-ul vostru. 
Aceste componente suplimentare cuprind următoarele domenii din viata ta:

- Conectarea la Dumnezeu / Creatorul Suprem;
- Viziune interioară, primirea de mesaje de la îndrumare spirituală;
- Comunicare, atât fizice, cât și spirituale;
- Dragostea, atât umane cât și divină;
- Corpul fizic;
- Viața forța de energie (Chi) și voinței personale;
Semne de progres spiritual:

Setea pentru apa curata:  Cele noi conexiuni intracelulare electromagnetice in corpul tau va încuraja natural sa bei mai multa apa pura. Acest lucru duce la un corp mai pur, liber de toxine. Corpul tau va fi de lucru cu un număr mai mare de conexiuni electromagnetice și trebuie să fie hidratat pentru a asigura o comunicare clară, puternică între tine și ghizii voștri spirituali.
Foamea pentru hrană pură:  pofta ta pentru alimente va schimba efort la care este mai pură și are un conținut de mai mare nutrițional, cum ar fi alimentele organice și prime. Acest proces va fi efort, aproape părând să fie automată.
De sănătate mai mare: Vei avea o conexiune mai clară, mai puternic pentru corpul tau si va fi capabil să comunice cu și reprograma ADN-ul din fiecare celula. În plus, așa cum ați schimba manca si bea obiceiurile de a include alegeri mai sanatoase, corpul tau va raspunde prin a avea o sănătate mai bună.
Interior pace .
Mai mare de energie: Creșterea numărului de conexiuni electromagnetice din corpul vostru va spori fluxul natural de energie de-a lungul tuturor sistemelor fizice.
Cu fiecare fir de ADN-ul suplimentar, este mai aproape de infiintare:

O conexiune perfecta cu Creație. Orientare Mare spirituală: activarea componenta ADN-ul fiecărei suplimentar este o reconectare la Sinele vostru Divin adevărat.
Conexiunea la toate lucrurile vii - animale, deva, spirite ale naturii, și Gaia ea.
Conexiunea la alte dimensiuni: Veți fi capabil să se conecteze cu ușurință la dimensiuni mai mari pentru intelepciune spirituala. Sunteți o ființă multidimensională, cu domiciliul în multe alte dimensiuni decât aceasta, a treia dimensiune. Ceea ce voi numiti Sinele vostru Superior este de multe ori te, într-o altă dimensiune.
12 corzi ale ADN-ului - patrimoniul nostru spiritual
De Kate A. Spreckley

De ani de zile știința a recunoscut că avem două componente active, fizice ale ADN-ului. Avem, de asemenea, de alte zece componente energetice ADN care au fost latente în interiorul ființei umane pentru multe secole. Aceste componente latente ale ADN-ului au fost descoperite de oamenii de stiinta, care nu știe functie de aceste aspecte, le-au identificat ca fiind "gunoi" ADN-ului.
Acid dezoxiribonucleic (ADN) este un acid nucleic care conține toate instrucțiunile genetice utilizate în dezvoltarea și funcționarea tuturor lucrurilor vii cunoscute. Rolul principal al ADN-ului este de stocare pe termen lung a informațiilor. ADN-ul este adesea comparat cu un set de planuri, deoarece conține instrucțiunile necesare pentru a construi alte componente ale segmente de ADN cells.The care transporta informatia genetica sunt numite gene, dar secvențe de ADN au alte scopuri structurale sau sunt implicate in reglementarea utilizării informațiilor genetice .
ADN-ul nostru este, prin urmare, planul nostru personal și, ca atare, contine toate noastre mentale, informațiile fizice, emoționale și spirituale. 
Fiinta umana originala avea 12 spirale de ADN activ de lucru și menținerea funcției de uman ca o ființă spirituală. Cu preocuparea noastră de peste cu gândirea creier stânga și închiderea centrelor de inima noastră, aceste "extra" ADN-ului s-au pierdut . Consecințele acestei pierderi sunt că trăim într-o societate spiritual deficitară și abilitățile noastre intuitive si de vindecare au fost extrem de reduse. Aceasta a dus, de asemenea, în noi doar accesarea și utilizarea o foarte mică parte din creierul nostru.
Corpul uman este foarte valoros. Se stochează și deține o multitudine de informații, înțelepciune și cunoștințe privind fiecare aspect din noi înșine, lumea noastră și toată viața. Combinații de inteligență sunt stocate în cadrul uman și o cantitate mare de date sunt stocate in interiorul corpului. În interiorul corpurile noastre sunt formulele necesare pentru a reproduce alte forme de inteligenta pe întreg Universul.
La conceptie, primim, de la cele două linii genealogice diferite (părinții noștri) anumite gene recesive potrivite și asociat. Aceste gene dețin coduri de lumina care ne dau cea mai mare oportunitate pentru accesarea și dezvoltarea abilităților noastre spirituale și pentru vindecarea aspectelor deteriorate și răniți din sufletul nostru.


În același timp, aceste gene dețin amintiri care au creat blocuri calea noastră de a unicității și a inițiat noastre adânc înrădăcinate sentimente de separare, de separare de la esența noastră adevărată și Creatorul nostru. Această memorie de separare ne-a obligat să experiente create și situații în care ne sunt date posibilitatea de a vindeca pe noi înșine, lumea noastră și separări noastre.
Ca un suflet am culese cu atenție și au ales părinții noștri și liniile genealogice ale acestora, în scopul de a facilita experiente si situatii care ne vor permite să ne vindece. Prin urmare, ne-am alesi noastre structuri proprii de ADN și de eventualele oportunități de a activa și a trezi alte spirale ale ADN-ului.
Energetică a Pământului nostru se misca prin schimbări majore și în vibrationale niveluri mai ridicate de constiinta. Așa cum Pământul ridică vibrația ei, noi, ca ființe umane li se oferă multe posibilități de a ridica vibrația noastră. Această schimbare este menționată ca Înălțarea Domnului și există mulți oameni din întreaga lume care se confruntă cu confuzie și haos în lumea lor. Totuși, în acest haos și confuzie aparent minți mari oportunități pentru noi să crească, extindă și să evolueze.
Unul dintre aspectele cele mai interesante ale procesului nostru evolutiv este retehnologizarea ADN-ul nostru. Cosmice razele de lumina codate de la Creatorul nostru au venit pe Pamant nostru stimularea schimbării și reordonare corpurile noastre umane. În ceea ce filamentele de lumină codificate sunt absorbite în ființa noastră ADN-ul nostru împrăștiată este activat și reformat în spirale noi sau spirale de ADN și de a fi reorganizate în mănunchiuri.
 Deoarece această rebundling și reordonare progresează vom crea un sistem mai evoluat nervos, care facilitează informații noi și date pentru a muta in constiinta noastra. Multe dintre celulele creierului nostru latente sunt trezit și suntem posibilitatea de a accesa potentialul nostru corp plin. Ca trupurile noastre se umple cu lumină atât mai mult cu amintirile noastre sunt deschise și vom evolua ca ADN-ul nostru evoluează în ființe conștiente multidimensională.
Cele 12 componente ale ADN-ului activeze și a vă conecta la punctele noastre Chakra 12, căile de acces de energie prin care am acces moștenirea noastră spirituală. Cele 12 componente ale ADN-ului servesc ca link-uri prin cele 12 chakre pentru a web energie în afara de corpurile noastre. Cele 12 chakre actioneaza ca ușile de acces energetice in corpul nostru ne conectarea la forțele vitale ale existenței. Acesta este, prin deschiderea și activarea acestor portaluri de energie care putem începe să știu cu adevărat noi înșine.
 Ca toate cele 12 componente ale ADN-ului sunt acum formează, orice probleme nu ne-am confruntat cu și pașnic eliminate în istoria noastră personală, va crea haos. Sentimente și amintiri sunt in curs de dezvoltare oferindu-ne posibilitatea de a experimenta tesatura ființei noastre și dezvăluie cine suntem, prin evenimentele și credințele care sunt complicat țesute în noi.
Sarcina noastră este de a trezi, activa si sa se uneasca toate cele 12 crearea de filare 12. Aceasta filare din cele 12 componente ale ADN-ului și 12 de puncte chakra va atrage energiile pentru a ne că se vor contopi și pentru a muta de-a lungul fiintei noastre activarea și trezirea multe aspecte diferite ale noastre. Acest lucru va declanșa noi versiuni, înțelegerile și sensuri la toate evenimentele din viața noastră și lumea noastră. 
Cele 12 chakre sunt colecții de energie în cazul în care pot apărea evenimente. Ei susțin de memorie și identitate și fiecare corespunde la un fir de ADN-ului. Aceste 12 centre de energie trebuie să fie accesate din interiorul unde putem simti datele corespunzătoare cu traducerea și experiențele noastre în contextul mințile noastre.
Prin deschiderea inimile și mințile noastre toate raspunsurile la cele mai mari mistere vor fi găsite în cadrul. Ni se cere să iasă din sistemele noastre de credinta actuale și pentru a crea noi sisteme de credinta ca mintea este structurat să evolueze și să formeze experiențele noastre bazate pe ceea ce am comanda. Mintea noastră nu este stapanul nostru, noi suntem stăpânii de propriile noastre minți. Mintea este un instrument, dar care urmează să fie folosite pentru a crea realitatea si nimic mai mult.
Prin conștient de lucru cu valuri de energie si lumina se deplasează în Pamantul nostru, suntem capabili să realizăm și să înțelegem că transformarea acestei planete se bazează pe puterea de vindecare și mințile noastre.
Activarea completa 12 ADN va crea o legătură între codare noastre genetice umane și să ne dea acces la toate cunoștințele și înțelepciunea. Acest lucru este conștientizarea și înțelegerea a cine suntem cu adevărat.
În activarea toate cele 12 componente ale ADN-ului vom crea o aliniere în noi înșine care să ne permită să transfere ușor în niveluri mult mai ridicate vibraționale și frecvența de lumina, ajutând procesul nostru de ascensiune prin trezirea conștiinței noastre umane în continuare.
Concluzie:

ADN-ul nostru este mutant, fără îndoială despre asta. Speciei umane vechi evoluează într-un ritm foarte mare. Suntem recâștigarea firelor de pierdere ADN si va reconecta constient la sursa. Nimic nu poate si nimic nu va opri acest proces, deoarece Creație va face manifesta.
Misiunea noastra este de a accepta noua energie, care este trimis să ne ajute și Creație modifica corpurile noastre fizice. Nu lupta evolutia! Acceptați și îmbrățișa-o! Suntem modelarea-ca vorbim-nouă rasă umană.
http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html




Hoax Vaccin este de peste - Documente Secrete Descoperă adevărul șocant


Freedom of Information Act , în Marea Britanie depusă de un medic nu a dezvăluit 30 de ani de documente secrete oficiale care arată că experții guvernamentali au:

1. Cunoscut și vaccinurile nu funcționează
2. Cunoscute pe care le produce bolile pe care ar trebui să prevină
3. Cunoscut și ele sunt un pericol pentru copii
4. Complotat să mintă pentru a publica
5. A lucrat pentru a preveni studii de siguranță


Acestea sunt aceleași vaccinuri care sunt mandatate pentru copii în Statele Unite ale Americii

Părinți educați pot obține fie copiii lor, departe de pericol sau de a continua să trăiască într-unul dintre cele minciuni mai mari cele mai rele din istorie, ca vaccinurile - plin de metale grele, boli virale, materiale mycoplasma, fecale, fragmente de ADN de la alte specii, formaldehidă, polisorbat 80 ( un agent de sterilizare ) - sunt un miracol al medicinei moderne.

Freedom of Information Act depusă în SUA, cu CDC de către un medic cu un fiu autist, care caută informații cu privire la ceea ce CDC știe despre pericolele de vaccinuri, a avut prin lege fi răspuns în 20 de zile. aproape 7 ani mai târziu, medicul a mers la tribunal și a susținut CDC nu trebuie să predea documentele. Un judecător a ordonat CDC să predea documentele pe 30 septembrie 2011.


Pe 26 octombrie 2011, un editorial Denver Post și-a exprimat șoc faptul că administrația Obama, după ce promite să fie deosebit de transparent, a fost propunerea modificări Freedom of Information Act , care i-ar permite să meargă dincolo de declarare a unor documente secrete și pentru a permite de fapt agențiile guvernamentale (cum ar fi CDC), de a declara unele documente "inexistente".

simultană la acest CDC în curs de desfășurare masivă acoperi până implicarea sa primară "sănătate" nu recomandare, dar mandatul pentru copii americani, CDC este în mari probleme în ultimele decenii său de care acoperă până la efectele nocive ale fluorului și care afectează viețile tuturor americanilor, în special copiii și imunitar compromis. procese sunt în curs de elaborare . Copiii sunt ingerarea de 3-4 ori mai mult fluor de greutatea corporală ca adulți și "[t] el număr mare de cetățeni potențial lezate - persoane cu fluoroza dentara, pacientii cu afectiuni renale evacuate în dializă au nevoie, diabetici, pacienții tiroidieni, etc - numerele în milioane ".

CDC este, evident, acționează împotriva sănătății poporului american. Dar amenințare pentru viața poporului american generate de comportamentul CDC nu se oprește aici. A participat la legile pandemice proiectate, care se află pe cărțile în fiecare stat în Statele Unite, care asigura guvernului de a utiliza pentru a forța militară vaccinuri necunoscute, netestate, medicamente, produse chimice, și "tratamente medicale" în întreaga țară în cazul în care declară o de urgență pandemie.

credibilitatea CDC într-o astfel de declarare a urgenta pandemie este non-existent, din nou, pe baza Freedom of Information Act. Pentru că în 2009, după ce CDC a declarat H1N1 "pandemie", CDC a refuzat să răspundă la Freedom of Information Act depuse de CBS News si CDC, de asemenea, a încercat să blocheze ancheta lor. Ce CDC a fost ascuns a fost parte în una dintre cele mai mari scandaluri medicale din istorie , punând în datele salbatic exagerate asupra a ceea ce el a pretins au fost cazuri H1N1, și de a face acest lucru, a creat falsa impresie a unei "pandemii", în Statele Unite.

CDC a fost, de asemenea, să acopere până scandal financiar e sa rivalizeze de salvare, deoarece vaccinurile pentru pandemia de cost fals miliarde din SUA. Și mai rău, CDC a pus femeile gravide prima linie pentru un vaccin netestat, cu un agent de sterilizare, polisorbat 80, în ea. Datorită CDC , "numărul de vaccin legate de" fetale deces "rapoarte a crescut cu 2,440 la sută în anul 2009 față de cu anii anteriori, ceea ce este chiar mai șocant decât statistica avort spontan [700% crestere].

Expunerea farsă vaccin se execută gât și gâtul cu farsa cu mult mai veche a unui mortal de gripa 1918-1919 . Acesta a fost aspirina, care a ucis oameni în 1918-1919, nu, unei pandemii de gripa. A fost cea mai mare catastrofă industrială din istoria omenirii, cu 20-50 milioane de oameni mor, dar acesta a fost pus pe seama unei gripa. Începutul industria de droguri a început cu faptul că succesul ( si Monsanto a fost o parte din ea ). Mitul gripa a fost folosit de George Bush sa ameninte lumea cu "un alt gripa pandemică, care ar putea ucide milioane de oameni" - o tactică teroare pentru a obține legi privind pandemie cărțile din fiecare stat și la nivel mondial. Apoi, CDC folosit farsa de păcăleală pandemiei de a crea teroare peste H1N1 și pentru a împinge vaccinuri mortale asupra publicului, omorând mii de copii nenăscuți și altele. (CDC nu va elibera datele și continuă să împingă același vaccin.)

farsa a programului vaccin este de peste, expus de către FOIAs din Marea Britanie. 

farsa de interes CDC în viața copiilor a fost expus prin refuzul său de a răspunde la FOIAs un medic de aproximativ cunoștințele sale de pericolele de vaccin.

farsă 1918-1919 pandemie a fost expusă de către dr. Munca Karen Starko pe rolul aspirinei în uciderea de oameni .

Și în ciuda a refuzat să răspundă la FOIAS, farsa scandalos CDCs unei pandemii de gripa 2009 și rolul său în crearea de ea, a fost expus de către CBS News. 

Iar administrația Obama, în încercarea de a salva ultimul vestigiu de a păstra secretul în jurul valorii de ceea ce se întâmplă cu adevărat cu vaccinuri, prin declararea unei agenții documente inexistente, și-a făcut cererea sa de transparență, inexistente.

Dar legile pandemice aranjarea pentru vaccinurile necunoscute să fie forțat pe întreaga țară sunt încă în vigoare, cu HHS crearea unui amestec vaccin care nu ar trebui să fie utilizate pe oricine si orice responsabilitate pentru vaccinuri care au fost înlăturate. Între timp, un studiu canadian tocmai a dovedit că vaccinul gripal care conține vaccinul H1N1 care ucide copii in utero, creste de fapt riscul de gripă pandemică gravă.

americanii care au fost pacaliti in prezenta copiilor lor la vaccinuri mortale CDCs, au un mijloc de a răspunde acum. Oamenii din fiecare plimbare de viață și de fiecare organizație, trebuie:

1. ia informațiile din FOIAs Marea Britanie expunând 30 de ani de vaccin se află, refuzul de CDC de a furniza orice informații cu privire la ceea ce știe despre aceste minciuni, iar eforturile administrației Obama de a ascunde conștientizare CDCs de aceste minciuni, și du-te la starea lor legislaturi, cer anularea imediată a programului vaccin CDC și legile pandemice.

2. informează fiecare medic veterinar. serviciu activ persoană militare, oameni de aplicare a legii, agenții DHS și personalul medical pe care le cunosc, de farsă vaccin, pentru familiile lor sunt amenințate profund, de asemenea, dar ele nu pot fi conștienți de ea sau că acestea au fost pliate în structurile agențiilor de industria farmaceutică (imposibil de distins de la bancheri și companiile petroliere), care le-ar face agenții de moarte pentru țara lor cu declararea unei "pandemii" de urgență sau "bio-terorist" atac. Este complet clar acum că structurile de terorism / bioterorism sunt escrocilor , astfel că orice acțiuni întreprinse pentru a "proteja" această țară care utilizează aceste legi ar fi de fapt ceea ce amenință existența americanilor.

Era aspirina, care a ucis milioane de oameni, în 1918-1919. Acum este mandatat și vaccinuri necunoscute, netestate cu adjuvanti interzise în ele care amenință țara cu milioane de morți. În același timp, CDC deține 500000 mega-sicrie, construită pentru a fi incinerate, pe proprietatea sa din afara Atlanta. A nu pune sa amendeze un punct pe acest lucru, dar e clar acum că CDC nu ar trebui să fie implicat în nici un fel cu sănătatea publică.

Datorită Freedom of Information Act (FOIA), știm că vaccinurile nu sunt un miracol al medicinei moderne . Orice autoritate medicală sau de guvern, care insistă asupra vaccinurilor de prevenire a bolilor este fie ignorant de documente guvernamentale (și studii fără sfârșit), care dezvăluie exact opusul sau de încercări de CDC de a ascunde adevărul despre vaccinuri din partea publicului, sau înseamnă un pericol pentru public.

Datorită Freedom of Information Act (FOIA), știm că programul vaccinul este o farsă.
pericol pentru sănătatea copiilor și adulților americani sunt vaccinuri.

"Cea mai mare minciună spusă vreodată este că vaccinurile sunt sigure si eficiente."
-Dr. Len Horowitz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.