Secrete.

luni, 24 decembrie 2012

Chemtrails: Un experiment Massive biologică a Scop Necunoscut

Chemtrails: Un experiment Massive biologică a Scop Necunoscut


Chemtrails sunt diferite de contrails
De Prof. James F. Tracy

"Soluția finală este o multiplicare a efectului de levier de către cetățeni la punctul în cazul în care pur și simplu nu poate fi negat". -Clifford Carnicom

Materialele plătite în operațiuni de stratosferice geoingineria aerosoli contin o combinatie de saruri metalice ionizable, filamente, gel de tip materiale, si cristale. 

Acestea sunt observațiile vechi și profund interogat de mediu independenți de stiinta de cercetare Clifford Carnicom prezentat la o conferință de 10 decembrie suna organizat de GlobalSkywatch.com directorul Russ Tanner. În timpul întâlnirii, coincidenta a avut loc la Ziua Internațională a Drepturilor Omului, Carnicom susținut că din cauza sistemului de guvernare responsabilă nu a reușit, eforturile colective imediate ale cetățenilor sunt necesare "pentru a revendica drepturile lor pe aceasta planeta."

Remarcile sale au fost făcute doar trei luni după prezentarea sa la conferința Dincolo de Constiinta chemtrails a avut loc la Los Angeles, vara trecută. În această discuție, "Geoingineria si Bioinginerie: Link inconfundabil," Carnicom a admis cercetarea lui detectarea o astfel de corelație. "" Există o relație directă între modificarea sistemelor vii (ne) și a ecosistemelor (mediu)? ", Întreabă el. "Raspunsul meu este fără echivoc," Da. "

Activitatea domnului Carnicom a început în 1999, când el a remarcat schimbări clare în cer deasupra capului. El a produs, deoarece un număr mare de rapoarte de cercetare de sunet si meticulos dar accesibil examinarea natura și conținutul de aerosoli astfel, toate din care sunt disponibile la carnicominstitute.org .

Implicațiile sale observații, că, practic, fiecare organism de respirație este un participant involuntară într-un experiment biologic masiv de scop necunoscut-au dovedit groaznic suficient pentru a preveni multe persoane din chiar luând în considerare tentativ investigațiile sale și ipoteze. 

"E o toată lumea călătorie personală trebuie să ia despre realitatea acestui ", a declarat Carnicom participanții la apel.

Manifestarea cea mai bine-cunoscute, cum ar de nano-biologice este des-neînțeles Morgellons boala, o condiție neobișnuită și tulburătoare în special marcat de leziuni cutanate dureroase prin care astfel de nano-fibre ies.  Tammy, un participant la conferința de apel care suferă de Morgellons care au devenit intim informat despre boală din cauza muncii Carnicom lui, a întrebat dacă populația mai larg a fost, de asemenea, sensibile.

"Vreau să fie cât mai exacte posibil, dacă am de gând să facă un public declarație ", a declarat Carnicom. "Mod diplomatic de a spune acest lucru este că dovezile indică faptul că populația generală este supusă simptome foarte aceleasi pe care Tammy se confruntă."

Cum se poate determina dacă acestea sunt un subiect neștiutori de Bioinginerie? În 2008 Carnicom a prezentat o tehnica simpla dezvoltat de Naturopathic medic Gwen Scott pentru populația laic pentru a detecta prezența de nano-fibre din corpurile lor. O apa de gura format din două lingurițe de vin roșu sec și un peroxid de hidrogen lingurita aplica cu fermitate timp de cinci minute generate smocuri de fire observabile fibroase compusa dintr-un "filament cofraje, submicronice cu filament de rețea, cum ar fi Chlamydia-structuri și" forma hibrid ", în Paisprezece subiecți testați din diverse locatii geografice din Statele Unite.

Potrivit Carnicom acestor organisme ", acum au fost descoperite în mod repetat în toate sistemele organismului majore și funcții, inclusiv piele, sânge, păr, salivă, dentare (guma), digestive, urinare ureche și probe ".

Guvernul SUA a lui în conflict turistice
La scurt timp după Carnicom a inceput cercetarea sa în sfârșitul anilor 1990 guvernul majoră și persoanele juridice, cu legături probabile la acest program a făcut numeroase vizite repetate la site-ul cercetătorului. Interesul lor sugerează amenințarea investigațiilor Carnicom lui pozat in a face astfel de programe cunoscute publicului. Adresele IP folosite pentru a citi cu atenție site-ul a inclus birourile fel de mare ca secretar al apărării și sediul Forțelor Aeriene, precum și peste o duzină de US Air Force bazele, de mai multe SUA pe bază de laboratoare de cercetare, Agenția de Protecție a Mediului (EPA), și corporative birourile de la Lockheed, Boeing, farmaceutice Merck, chimică Arco, Kaiser Permanente, precum și Clinica Mayo.

Totuși, curiozitatea, cum ar reușește să pătrundă agențiile americane însărcinate cu conservarea mediului și a sănătății publice. Chiar dacă Carnicom este producătoare de cercetare deosebit de valoroase și a persistent a solicitat intervenția de reglementare, în numele publicului, EPA și Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor au fost în întregime desconsiderare a constatărilor sale și a cererilor de a aplica în mod activ legilor existente destinate să protejeze mediul și publicului de sănătate. Nici nu au aceste agenții au prezentat dovezi comparabile de-al lor infirme constatările Carnicom și justifica eșecul lor de a acționa asupra standardelor în care acestea sunt pretins reglementate.

De exemplu, atunci când Carnicom trimis probele APE de poluanți fibroase pentru analiza de mai mulți ani în urmă agenția de răspuns, "Nu este politica noastră de a identifica materialele nesolicitate." Carnicom caracterizat acest caz major de negare birocratic ca "un centru de putere de aluzii și confuzie, care nu a fost rezolvată. Când aveți o declarație de misiune specifică nu adoptă o politică care se potrivește persoanei în funcție la data ".

De-a lungul acestor linii la începutul anului 2012 CDC a anunțat concluziile anchetei sale în Morgellons prin care să ateste că nu a putut identifica o origine pentru fibrele și concluzionând că persoanele demonstrabil care suferă de condiție au fost "delirante". mediu scriitor Randy Ananda a comentat că disimulare prevăzută doar acoperire pentru Departamentul de experimentare în curs de desfășurare Apărării.

Guvernul SUA si Experimentarea umană

Guvernul SUA și militare au mult timp posedat capacitatea și voința de a demonstrat încălca Codul Nuremberg folosind nervoase, agenți biologici, radiologici și pe neavizat fluorurarea subjects.The uman de alimentare cu apă publice și de mai sus-sol de testare nucleară sunt doar câteva exemple dramatice și de necontestat. Premeditat va rasuna de a face atât de multe în sponsorizarea guvernului deschis de peste 700 de oameni de știință naziști sub Paperclip Funcționare. Roadele lor de cercetare a inclus patogen nociv și debilitante stealth micoplasmei derivat din bacteria care infecteaza bruceloză probabil mulți astăzi.

Mai mult, capacitatea militară a SUA de a administra substanțe letale asupra populațiilor civile este bine stabilit. În 1969 mărturii în fața Casei de aparare Credite Comitetul director adjunct al Pentagonului de Cercetare și Tehnologie Dr. MacArthur Donald a explicat că "[l] produse chimice ethal ... aproximativ zece ori mai puternic decât cel mai toxic primului război mondial de gaze" ar putea fi lansat "în obuze de artilerie sau bombe, rachete, sau puteți să le livreze la rezervoarele de pulverizare ... [T] o atace un oras complet de multe milioane de oameni, "MacArthur a continuat," hai să spunem un oras dens populata ca New York-ar lua 300 la 400 de tone eficient dispersate pentru a imobiliza oraș ".

Există, de asemenea, numeroase cazuri istorice ale guvernului Statelor Unite care folosesc cetățenii ca nimic scurt de cobai. De exemplu, în 1994, Libertatea de cereri Information Act forțat Armata SUA să divulge modul în anii 1950 mijlocul aceasta pulverizat sute de lire sterline de sulfură de zinc cadmiu într-un cartier dens populat și predominant negru din St Louis.

"Mă întreb dacă a ajuns în sistemul nostru ", a declarat fostul rezident Lisa Martino-Taylor, care a pierdut patru frați și surori la cancer devreme în viața lor și ale suspecților, care au fost particule radioactive amestecat cu o substanță metalică. "Când am aflat despre testarea, m-am gândit" Oh, Doamne. Dacă au făcut asta, nu se poate spune ce altceva se ascund ".

Armata a afirmat că a folosit doar suflante deasupra clădirilor pentru a distribui toxinele. Cu toate acestea, un rezident al unui alt cartier direcționate în St Louis, Mary Helen Brindell,

" a reamintit-o zi de vara joc de baseball cu alți copii din strada atunci cand un escadron de avioane verzi Armatei a zburat aproape de pământ și a scăzut o substanță pulverulentă. Ea a intrat , se spala fata ei și brațe, iar apoi s-au întors pentru a juca. lungul anilor Brindell a luptat patru tipuri de cancer de san-, tiroida, pielea si uterin "Mă simt trădat., a spus Brindell, care este de culoare albă" Noi. arătat degetul nostru în timpul Holocaustului, si facem ceva de genul asta "? "

Cu astfel de cazuri în minte întrebarea nu mai este, "Ar guvernul participa la experimente umane, astfel încât poate fi dăunător sau fatale pentru propria populație?" Este în schimb, "Ce garanții și sisteme de responsabilitate există, care ar împiedica guvernul să utilizeze membri ai populației generale ca animale de laborator neavizate?" Cele mai comice birocratice ale EPA și CDC și de abandon de mandatele lor respective pentru a proteja mediul și sănătatea publică face răspunsul mai mult decât evidentă.

"Lumea noastră a fost transformata

Într-o lucrare Carnicom 2011 demonstrează modul în care probele cu filament probabil provenind de la pulverizarea aeriană sunt identice cu cele găsite în Morgellons "victime. "Faptul că acest lucru în sine urme pe un eșantion de mediu în mod repetat apar reprezintă, în opinia mea, cea mai mare crimă din istoria umanității."

Într-adevăr, astfel de observatii sugereaza modul de ororile indescriptibile ale Dacchau și Auschwitz nu sunt chestii de un trecut istoric aparent îndepărtat . Ca de cercetare profunda Carnicom sugerează, astfel de infracțiuni au fost profunde înviat din cer de mai sus și lumi în termen de. "Biologie noastră este afectată în mod negativ de această intruziune în viața noastră," Carnicom avertizează, "dacă va fi cincisprezece sau cincizeci de ani."

În concluzie la observațiile sale cu privire la apelul GlobalSkywatch, domnul Carnicom a răspuns la un participant articularea frustrări comun de mulți cetățeni conștienți și în cauză. "Cum putem obține acest pentru a opri? Cum ajungem guvernului de a răspunde la noi "?

"Eu voi fi inadecvat din punct de vedere a ceea ce pot oferi", a început Carnicom.

" Am o obligație ca o ființă umană să facă ceea ce este în limita mijloacelor mele de a face lumea un loc mai bun. Ca un individ am această obligație, și așa am face asta la cele mai bune de capacitatea mea, atât de mult încât le-a ocupat în ultimii 15 ani din viața mea și am să-și petreacă o bună parte din ea gestiona un non -profit. Sunt o persoană care are anumite talente speciale și un fond eu nu sunt cel mai bun orator din lume.. Eu nu sunt cel mai bun activist în lume. Eu nu sunt cel mai bun raiser bani în lumea. Dar eu fac unele lucruri, sperăm, destul de bine.

Pentru a începe răspunde la această întrebare trebuie să-l extindă la fiecare dintre voi. Îți amintești JFK vechi [provocare] Știu că e un clișeu, dar clișeele au, uneori, un sens. "? Întrebați nu ce poate face țara pentru tine Intreaba ce poti face tu pentru tara ta. ". Doar sări peste aspectul patriotică de ea si intreaba-te ce ai de gând să do.The primul lucru pe care mi-ar face este extindă la fiecare dintre noi necesitate pentru implicarea și utilizarea talentele tale.

doilea lucru este că lumea noastră a fost transformat acum lucrurile nu funcționează normal.. Frustrarea nu elimina apelul pentru datoria pe care există pe fiecare dintre noi ... Acest lucru este mai mult un nivel de de conștiință și conștientizare; de plantare o sămânță, dar nivelul care urmează a fi necesară este atât de diferit în această lume decât orice, care a fost imaginat în ceea ce privește cererea pentru dreptul la o existență sănătoasă și liniștită pe această planetă E. Va trebui să se întâmple la un nivel care să nu te gândești de acum, deoarece procesele normale nu sunt de lucru de milioane Omul martie nu-l taie.. Îmi doresc ca am putut răspunde pur și simplu ceea ce se întâmplă să fie. Dar este de gând să [necesită] o schimbare in constiinta si conștientizarea faptului că este atât de sincer și direct că toate jocurile și manipulări și de afaceri de trei, patru, șase societăți controlul lucrărilor de mass-media și nu mai nu se mai aplică. I Nu vreau ca acesta să fie zeci de ani în viitorul nostru. "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.