Secrete.

luni, 24 decembrie 2012

Cea mai veche Metropolis de pe Pământ a fost construit de Anunnaki!

Cea mai veche Metropolis de pe Pământ a fost construit de Anunnaki!


Descoperirea urmează este de o importanță imensă, în încercarea noastră de a găsi adevărata istorie umană. Autorului articolului, Dan Eden, a făcut o treabă foarte fin prezentarea adevărului, așa că am va păstra cea mai mare parte așa cum este. Desigur, voi aduce completări și conectați puncte. Aceasta poveste te va duce într-o călătorie lungă, se întinde de 450,000 ani, evenimentele de centralizare și de încurcat, împreună istoria noastră financiară. Relaxați-vă și bucurați-vă!
Metropolis antic Omului a constatat în Africa 
De Dan Eden pentru viewzone.com și Lumină Alexandru pentru HumansAreFree.com

Ei au fost întotdeauna acolo. Oamenii le observat inainte. Dar nimeni nu a putut aminti care le-a făcut - sau de ce? Până la doar recent, nimeni nu știa chiar și câte au fost. Acum, ei sunt peste tot - mii - nu, sute de mii de ei! Si povestea ei spun este povestea cea mai importantă a omenirii. Dar e unul nu ne-ar putea fi pregătiți să audă. 

Ceva uimitor a fost descoperit într-o zonă de Africa de Sud, aproximativ 150 de mile pe căi, la vest de portul Maputo. Este rămășițele o metropola imens că măsurile, în estimările conservatoare, aproximativ 1500 de mile pătrate. E parte dintr-o comunitate și mai mare, care este aproximativ 10.000 de mile pătrate și se pare că au fost construite - sunt gata - de la 160000 la 200.000 î.Hr.!

Imaginea Titlul este un prim-plan vedere de doar câteva sute de metri de ladscape luat cu Google Earth. Regiunea este oarecum la distanță și de "cercurile" au fost adesea întâlnite de către fermierii locali care au asumat acestea au fost făcute de către unii oameni indigene din trecut. Dar, ciudat, nimeni nu sa deranjat să întrebe despre cine ar fi putut le-a făcut sau ce vârstă au fost.
Imaginile de mai jos au contrast îmbunătățit cu 150% și a ascuțit la nivelul 7:

Acest lucru sa schimbat când cercetător și autor, Michael Tellinger, a facut echipa cu Johan Heine, un pompier local și pilot care au fost cautati la aceste ruine din anii zboară peste regiune. Heine a avut avantaj unic de a vedea numărul și amploarea acestor fundații de piatră ciudate și știau că semnificația lor nu a fost să fie apreciat.

"Când mi-a prezentat prima Johan la ruinele antice de piatră din sudul Africii, am avut nici o idee de descoperiri incredibile ne-ar face în an sau doi, care a urmat fotografii, artefacte și dovezi care le-am acumulat de puncte, fără îndoială într-o victorie și nu sa mai. -înainte de-vazut civilizatie care a precedat pe toate celelalte - nu de doar câteva sute de ani, sau cateva mii de ani ..., dar de multe mii de ani Aceste descoperiri sunt atât de uimitoare încât acestea nu vor fi ușor de digerat de către mainstream istorică și. fraternitate arheologic, așa cum ne-am confruntat deja Acesta va necesita o schimbare de paradigmă completă în modul în care vom vizualiza istoria noastră umană "-.. Tellinger 


În cazul în care sa constatat: 
Zona este importantă pentru un singur lucru frapant - ! GOLD  "Miile de mine de aur antice descoperite de-a lungul ultimilor 500 de ani, de puncte într-o civilizație a dispărut, care a trăit și a săpat de aur în această parte a lumii de mii de ani," spune Tellinger. "Și dacă acest lucru este, de fapt, leagănul omenirii, am putea fi uitat la activitățile cele mai vechi civilizații pe
acest lucru face sens trebuie să ne întoarcem la Anunnaki: Cronologia evenimentelor (partea UNU) .

450000 î.Hr. .. Atmosfera Nibiru lui a început deteriorează și a devenit ostil vieții Anu detronat Alalu și a venit pe Terra cu o ambarcațiune El a fost în căutare de GOLD care ar putea fi utilizate pentru a repara atmosfera deteriorat de Nibiru.
(știința noastră a ajuns la aceleași concluzii, fără să știe poveștile sumeriene Potrivit oamenilor de știință ne putem folosi nanoparticule de aur pentru a repara stratul Pamantului de ozon deteriorat.).

445000 BC
extraterestrii Anunnaki au aterizat pe Terra și a stabilit baza lor în Eridu, doresc să extrage aurul din Golful Persic. Ei au fost conduși de Enki , unul din fiii lui Anu.
  
416000 BC

producția de aur a scăzut în jos , ceea ce a făcut Anu veni pe Pământ. Împreună cu el a venit fiul său altă parte, Enlil. Anu a decis miniere să aibă loc în Africa și Enlil promovat responsabil de misiune Terran. Enki a fost trimis în Africa !

400000 î.Hr.
În sudul Mesopotamiei au fost șapte sate dezvoltate cele mai importante au fost:. "Sipar" portul spațial, " Nippur "Centrul de Control misiunii și Centrul de Metalurgie de la" Shuruppak ". minereu a fost transportat din Africa în meserii. După ce a fost rafinat de metal a fost trimis în orbită. De acolo a fost încărcată în nave, care au fost în mod constant provenind din Nibiru Igigi a fost responsabil cu livrarea produsului finit..


300000 BC
Anunnaki s-au revoltat împotriva stăpânilor lor, deoarece locul de muncă în minele a fost prea greu.
(Nota mea: vă rugăm să citiți " istoria noastra adevarata . "Anunnaki, de fapt folosit ca sclavi în minele de altă cursă reptiliene de pe o planetă numită Inua -. Aproape de Orion),

Enki și Ninharsag a trebuit să găsească alți lucrători au luat mostre de ADN de la o maimuță femelă și după manipulări genetice Homo Sapiens au fost crescute prima Acestea au fost puse să lucreze și.. înlocuit Anunnakis. În același timp, Enlil a adus muncitori primitive din Edin, Mesopotamia. Homo Sapiens ar putea procrea așa că a început să
Pentru a vedea numărul și domeniul de aplicare al acestor ruine, am sugerăm să utilizați google-earth și să înceapă cu următoarele coordonate: 
Carolina:             25 55 '53.28 "S / 30 16' 13.13" E

Badplaas:           25 47 '33.45 "S / 30 40' 38.76" E

Waterval:             25 38 '07.82 "S / 30 21' 18.79" E

Machadodorp:   25 39 '22.42 "S / 30 17' 03.25" E

Apoi efectuați o căutare scăzut zborurile din interiorul zonei de format de acest dreptunghi. Pur și simplu uimitor!

Amintiți-vă, vorbim aproape 200.000 de ani în urmă!

Ruinele individuale [vezi mai jos] cea mai mare parte format din cercuri de piatră. Cele mai multe au fost îngropate în nisip și sunt observabile numai prin satelit sau aeronave. Unii au fost expuse atunci când schimbările climatice a suflat nisip departe, dezvăluind pereții și fundațiile.
                                                                      (Contrast 200%, întunecat)

"Mă văd ca un cap destul de deschis la minte, dar voi recunosc că mi-a luat mai bine de un an pentru Penny să scadă, și pentru mine să ne dăm seama că sunt de fapt de-a face cu cele mai vechi structuri construite vreodata de om de pe Pământ.

Principalul motiv pentru aceasta este faptul că noi am fost învățați că nimic de importanță a mai venit din sudul Africii. Că civilizațiile puternice toate apărut în Sumeria și Egipt și în alte locuri. Ni se spune că până la soluționarea poporului Bantu din nord, care ar fi trebuit să fi început cândva în secolul al 12-lea, această parte a lumii a fost umplut de culegatori vanator și așa-numitele bastinasii, care nu au făcut nici o majoră contribuții în tehnologie sau de civilizație "- Tellinger.
  
O bogata si diversa Istorie

Atunci când exploratori întâlnit prima dată aceste ruine, au presupus că acestea au fost făcute de corali vite triburile nomade, la fel ca oamenii bantu, așa cum s-au mutat spre sud și sa stabilit terenul din jurul secolului al 13-lea. Nu a fost nici o înregistrare anterioară istoric al oricarei civilizatii mai vechi capabil de a construi o astfel de comunitate dens populată. Putin efort a fost făcut pentru a investiga site, deoarece domeniul de aplicare al ruinelor nu a fost pe deplin cunoscut.

De-a lungul ultimilor 20 de ani, oameni ca Cyril Hromnik, Wade Richard, Heine Johan si o mana de altii au descoperit ca aceste structuri de piatra, nu sunt ceea ce par a fi. De fapt, acestea sunt acum considerate a fi rămășițele temple antice si observatoare astronomice ale civilizațiilor antice pierdere, care se întind înapoi pentru multe mii de ani.

Aceste ruine circulare sunt răspândite pe o suprafață mare. Ele pot fi cu adevărat apreciat de la aer sau prin imagini moderne satelit. Mulți dintre ei s-au erodat aproape complet sau au fost acoperite de către mișcarea de sol din agricultură și vremea. Unii au supravietuit destul de bine pentru a dezvălui dimensiunea marea lor [a se vedea mai sus], cu unele zidurile originale în picioare aproape 5 metri înălțime și peste un metru lățime, în locuri.
                                                                (Contrast 200%, nivelul ascuțit 5)

Privind la întregul Metropolis, devine evident faptul că aceasta a fost o comunitate bine planificată, dezvoltat de o civilizație foarte evoluat. Numărul de mine de aur antice sugerează motivul pentru comunitatea fiind în această locație. Ne găsim drumuri - unele se extind la sute de mile - ca conectat comunității și agricultura terase, foarte asemănătoare cu cele găsite în așezările incase din Peru.

Dar o întrebare imploră pentru un raspuns - cum ar putea fi realizat acest lucru prin om 200.000 de ani?
                                                      (Contrast 200%, nivelul de ascuțit 3) 

Aceasta este ceea ce se va vedea pe google-earth la:
25 37'40 .90 "S / 30 17'57 .41 E [A].
Suntem vizionează scena de la o altitudine de 357 de metri.

Aceasta nu este o "specială" Locul de amplasare - doar una am ales la întâmplare, în cadrul zonei descrise anterior. Se prezinta artefacte, care sunt peste tot și vă încurajăm să căutați zona cu această tehnologie de internet mare.

Structurile circulare de piatră sunt evidente din acest punct de vedere, chiar dacă acestea nu pot fi vizibile de la nivelul solului. Observați că există multe drumuri foarte lungi, [B], care conectează grupuri de structuri circulare. Dacă ați zoom out și urmați aceste "drumuri", ei călătoresc pentru mai multe mile.

Faptul că putem vedea aceste structuri este, în principal din cauza eroziunii naturale a suflat departe murdăria și resturile care le-a acoperit timp de mii de ani. Odata expus la vânt, pietrele sunt degresat curate și pot apărea inselator nou.

Dacă te uiți atent la ceea ce pare a fi primul teren gol [C], veți observa multe cercuri slabe, indicând faptul că locuințele și mai multe pândesc sub suprafata. În realitate, întreaga zonă este plin de aceste structuri si drumuri de legătură. 

Cum a fost site-ul din data de 

După ce au fost examinate ruinele, cercetatorii au fost nerăbdători să plaseze civilizații pierdute într-o perspectivă istorică. Rocile au fost acoperite cu o patină care părea foarte vechi, dar nu au existat elemente suficiente pentru carbon-14 dating. A fost apoi că o descoperire a relevat șansă vârsta a site-ului, și a trimis un fior jos a coloanei vertebrale de arheologi și istorici!

Uimitor descoperire: Un calendar piatră masivă aliniat cu centura lui Orion! 

Găsirea rămășițele o comunitate mare, cu cat mai multe 200.000 de oameni trăiesc și muncesc împreună, a fost o descoperire majoră în sine. Dar datând site-ul a fost o problemă. Patina grele pe peretii de stanca a sugerat structuri au fost extrem de vechi, dar știința de patina datarea este doar în curs de elaborare și este încă controversată. Carbon-14 datarea de lucruri, cum ar fi lemnul ars introduce posibilitatea ca exemplarele ar putea fi de la incendii iarbă recente, care sunt comune în zona.

Descoperire a venit destul de neașteptat. Așa cum Tellinger descrie: 

"Johan Heine descoperit Calendar lui Adam în 2003, destul de accident El a fost pe traseu pentru a găsi unul dintre piloții săi care sa prăbușit avionul său pe marginea falezei.. Înainte de a locul accidentului Johan observat un aranjament foarte ciudat din pietre mari ieșită . din pământ în timp ce salvarea pilot vătămate de la aproximativ 20 de metri pe partea laterală a falezei, Johan îndreptă spre monoliți și imediat a dat seama că acestea au fost aliniate la punctele cardinale ale Pamantului -. nord, sud, est și vest au existat cel puțin 3 monoliți aliniat spre răsărit, dar pe partea de vest a monoliți aliniate existat o gaură în pământ misterios - ceva lipsea.  

După săptămâni și luni de măsurare și observații, Johan ajuns la concluzia că a fost perfect aliniat cu ascensiunea și căderea Soarelui. El a determinat solstițiile și echinocțiile. Dar gaura misterioasa în pământ a rămas un mare puzzle. Într-o zi, în timp ce contempla motivul pentru gaura, expertul local traseul cal, Christo, a venit de echitatie prin. El a explicat repede la Johan că a existat o piatră în formă de ciudat, care a fost eliminat de la fața locului ceva timp în urmă. Se pare că era undeva aproape de intrarea în rezervația naturală.

După o căutare extinsă, Johan gasit antropomorfă (umanoid forma) * piatra. Acesta a fost intact si cu mândrie plasate cu o placa lipit de ea. Acesta a fost folosit de către fundație Swallow albastru pentru a comemora deschiderea rezervei Swallow albastru în 1994. Ironia este că a fost scos de pe site antic cel mai important descoperit până în prezent și misterios a revenit la rezerva -. Pentru motive ușor diferite " 

* Pentru mine, aceasta piatra antropomorfe indică în mod clar o ființă non-umane Știm din multe culturi. (inclusiv culturii africane, care a evoluat de la aceste locuri), că oamenii nu aveau voie să descrie reptilieni în forma lor adevărată. Deci acesta este reprezentarea perfectă a unei permanente reptiliană de lângă / se uită la centura lui Orion. Este clar ca este o organizatie non -uman care se încadrează la stele.

Locatia exacta a calendarului este listat pe www.makomati.com. Calculele primele vârsta calendaristic s-au efectuat pe baza creștere de Orion, o constelație cunoscută pentru cele trei stele strălucitoare care formează "centura" de vânător mitic.

Cele clatina Pământului în jurul axei sale și, astfel stelele și constelațiile schimba unghiul lor de prezentare în cerul de noapte pe o bază ciclică. Această rotație, numit precesie completeaza un ciclu la fiecare 26.000 de ani. Prin determinarea atunci când cele trei stele ale centurii lui Orion s-au poziționat plat (orizontal) împotriva orizont, putem estima momentul în care cele trei pietre din calendarul au fost în concordanță cu aceste stele vizibile. 
  
Primul calcul brută a fost de cel puțin 25.000 de ani în urmă. Dar noi măsurători și mai precise continuat să crească vârsta. Calculul următor a fost susținută de un maestru care archaeoastronomer dorește să rămână anonim, de teama de ridicol de fraternitate universitară. Calculul lui a fost, de asemenea, bazat pe creșterea de Orion și a sugerat o vârstă de cel puțin 75.000 de ani. Calculul mai recente și mai acurate, realizat în iunie 2009, sugerează o vârstă de cel puțin 160000 ani, bazată pe creșterea de Orion - plat pe orizont - dar, de asemenea, pe eroziunea de pietre dolerit găsite la site-ul.

Unele piese ale pietrelor de marcare au fost rupte și se așeză pe teren, expuse la eroziune naturală. Atunci când piesele au fost puse din nou împreună aproximativ 3 cm de piatra au fost deja purtate departe. Acestea au ajutat de calcul a evalua vârsta a site-ului, prin calcularea ratei de eroziune a dolerit.
(În colțul din stânga putem vedea  piatra antropomorf reprezentând picioare reptiliene de lângă centura lui Orion De asemenea, observați cât e de înalt.).

Dacă platit atenție la toate articolele mele, veți observa o tendință. Indiferent de ceea ce vom studia cultura, totul revine la acest trio:
1. Reptilienii Anunnaki sau alte reptilian / Serpent / Dragon zei;
2. Centura lui Orion;
3. Constelația Pleiadelor;

Acest trio face o mult mai complexă de centralizare lanț:   . Nibiru - Anunnaki - Egiptul Antic - (în prezent) Africa - cult Illuminati - Vatican - Orion - Pleiade - cult ritualic - Temple și piramide  
Adevărurile din Africa de Sud sunt conservate Șamanii de zulu și transmisă din generație în generație.
David Icke întâlnit în călătoriile sale din Africa de Sud un șaman zulu pe nume Credo Mutawa. Această persoană minunată spune povestea zeilor prima africane. Ei au fost Extraterestrii reptiliene care au venit în Africa pentru a mina de aur. Pentru că aveau nevoie de muncitori, au creat genetic primele ființe umane ca sclavii lor. Ei au, de asemenea, încrucișa cu femeile umane a crea o rasă superioară de lideri. Acești lideri (regii jumătate cu sânge), au fost punte de legătură între cele extraterestrii reptilieni și oamenii din Africa.

Credo Mutawa a avut, de asemenea, un colier foarte vechi spune povestea primele lor zile de pe Pamant. Pe colier este un reptilian fiind că interbreeds cu o femeie, un disc zburător (genereically cunoscut sub numele de OZN), Steaua lui David (posibila explicatie a Wayne Herschel este faptul că Steaua lui David înseamnă, ca și în ceruri și pe pământ. Și .. refera la sosirea pe Pamant reptilian), centura lui Orion și multe alte figuri

Puteti vedea mai jos Credo Mutawa, cu o descriere reptilian (așa cum le vede) și moștenit  colier:
După interviurile lui Icke, Credo Mutawa a fost torturat și colier furate. În spatele criminali a fost un om alb, care nu Credo-am văzut înainte.

Această persoană minunată spune, de asemenea, povestea deja bine cunoscute (de toate alte civilizații), că oamenii din Africa nu au avut dreptul de a descrie Reptilienii în forma lor reptiliană. Cei care au încălcat această regulă au fost uciși de către reptilieni.

Din nou, toate civilizațiile au aproape aceeași poveste. Cum ar putea mii de kilometri distanță civilizații au aceleași povești ale creației noastre și zeii reptilieni?

exploatare a aurului -? CUM mult timp în urmă 
Există dovezi că mineritul a avut loc, în sudul Africii, în timpul epoca de piatră veche? Studiile arheologice indică faptul că, într-adevăr a fost așa.

Dându-și seama că site-urile de minele abandonate vechi pot indica unde aurul ar putea fi găsite, corporație din Africa de Sud minier de conducere, Corporation anglo-american, în 1970 arheologii angajat să caute pentru mine, care ar antice. Rapoartele publicate (Optima) detalii descoperirea în Swaziland și alte site-uri din Africa de Sud a zonelor miniere extinse cu arbori la adâncimi de cincizeci de metri. Obiecte de piatra si carbune rămâne datele stabilite de 35.000, 46000, 60000 și BC pentru aceste site-uri. Arheologii și antropologii care au aderat în dating constată crede ca tehnologia minieră a fost folosită în Africa de Sud "în cea mai mare din perioada ulterioară la 100.000 BC" 

În septembrie 1988, o echipă de fizicieni internaționale a venit la Africa de Sud pentru a verifica vârsta habitatelor umane în Swaziland și Zululand. Cele mai moderne tehnici indicat o vârstă de 80.000 până la 115.000 de ani.

În ceea ce privește minele de aur cele mai vechi ale Monotapa din sudul Zimbabwe, legende zulu susțin că au fost lucrate de "carne artificială produsă și sclavi sânge create de primii oameni." Aceste sclavi, legende Zulu renumărarea voturilor, "a intrat în luptă cu Ape-Man" atunci când "steaua marele război a apărut în cer" .
(A se vedea Indaba mele pentru copii, de bărbatul Zulu medicament Credo Mutwa Vusamazulu). [Geneza Revisited]

mi se pare foarte interesant următoarele afirmații din articolul lui Dan Eden:
"S-ar părea că oamenii au întotdeauna de prim rang de aur este nici măcar menționat în Biblie, descriind Grădina Eden râurilor lui:. Geneza 2:11 - Numele prima [râului] este Pison;. aceasta curge în jurul valorii de toată țara Havila, unde se găsește aur "

ȘI
"De ce ar munci oamenii din vechime atât de greu să exploateze aurul Nu-l poți mânca E prea moale pentru a utiliza pentru instrument.? ceea ce face nu este foarte util pentru orice în afară de ornamente și frumusețea ei fizică este pe picior de egalitate cu alte metale, cum ar fi cupru sau argint.. Exact ce era de aur atât de important pentru homo sapiens anticipate? "

Întotdeauna mi-am dorit să scriu un articol în care să explice de ce oamenii au apreciat mereu atât de mult aur, dar articolul ar fi fost prea mare și ar fi implicat prea mult mintea-suflare lecții de istorie. Dar acum, în acest context, răspunsul este destul de simplu și lovește centrul de ținta: " aur a fost întotdeauna valoroase pentru noi, pentru că zeii au considerat a fi foarte valoroase Dacă ei sacrificat atât de mult să-l extrage, atunci aceasta are! pentru a fi prețioasă! " Acesta a fost conceptul de bază care a dat aurul atât de mare valoare în mințile noastre primitive, câteva sute de mii de ani în urmă.  Anunnaki nevoie de aur pentru a vindeca atmosfera planetei lor de origine, am vrut aurul, deoarece au considerat că este valoros.

aud încă destul de des astăzi expresia: "! aur, de metal al zeilor", dar acest lucru a fost, probabil, un lucru foarte comun să spui atunci. Putem specula că după Anunnaki sa mutat în orașele lor subterane, oamenii început utilizarea de aur ca moneda suprem. 
  
Dar se uită la istoria noastră modernă, de aur încă mai joacă un rol foarte important în planurile elitei.
Mai întâi de toate, bancherii schimbat regula care a declarat că moneda unei țări ar trebui să fie susținută de aur plasate în trezoreria. Dupa aceasta mutare, banii au devenit lipsite de valoare bucăți de hârtie (sau de cifre pe un ecran de computer) și bancherii au avut acces clar la rezervele de aur, fără ca cineva să fie în măsură să-i țină sub supraveghere.

Ar trebui să vedeți cu adevărat acest lucru înainte de a merge mai departe:
După 02:00 minute, veți vedea cum unul dintre cele mai mari jafuri din istoria de aur a fost înființat de către bancherii o mai 1933!

Dar coroana de aur cea mai mare jaf din istorie merge la World Trade Center.
300 miliarde dolari în baruri de aur (lingouri) în cazul în care furat în 9/11/2001:
Pentru aceasta putem adăuga toate comorile de aur au luat în posesie, după Primul Război Mondial și al II-lea. Dar unde este acest aur? Putem specula că Reptilienii trimite încă de aur de la Pamant la planete lor de origine?

Dacă acesta este cazul, atunci ei au schematică final de a face acest lucru. Am extras pentru că e important pentru noi, ca o bijuterie, dar noi nu-l consuma în nici un fel. Aceleași cantități de aur extrase se gasesc in lume, dar răspândit între indivizi din întreaga planetă, care le poarta ca bijuterii. Tot ce trebuie să faci este să-l colecteze de la noi. După primul război mondial, germanii au fost rugați să dovedească patriotismul lor prin donarea de către stat tot aurul ei încă aveau, astfel ca economia va fi ajutat pentru a recupera. Și au făcut-o! Apoi, în al doilea război mondial, Hitler a confiscat tot aurul pe care evreii posedat și toate rezervele de aur ale tuturor țărilor de acord. Prada de război au fost împărțite între Statele Unite, Marea Britanie și Rusia. După sine cauzat ar fi de 9/11, armata SUA a confiscat aurul lui Saddam.
Deci, în final, aurul întreaga planetă este în cele din urmă cumulează într-un singur loc. Dar în cazul în care doza a mers de acolo? 
Iunie 2011 Actualizare
US Federal Reserve admite: nu avem nici aur!
este și va fi întotdeauna liber să acceseze și să utilizeze. Toate articolele mele personale sunt și vor fi întotdeauna Copyright-Free. Dacă ați aprecia munca mea și doresc să-mi cumpere o cafea ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.