Secrete.

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Alfabetul Dragostei. Învaţă cum să iubeşti corect!

Alfabetul Dragostei. Învaţă cum să iubeşti corect!

love_alphabet_by_sunnyworld_12262300
Sursa: deviantart.com
Un ghid complet pentru a îmbunătăţi comunicarea cu partenerul de viaţă şi pentru a experimenta momente romantice în relaţie, scrie garbo.ro.

Asigură-te că eşti întotdeauna alături de persoana iubită! Este cea mai frumoasă modalitate de a-ţi demonstra dragostea. Fii acolo la bine şi la greu, în clipele fericite, dar şi în cele mai puţin fericite.

Binecuvântează-ţi partenerul de viaţă cu încurajări şi sprijin moral. Vei descoperi adevărata sa personalitate doar atunci când îl vei susţine în tot ceea ce doreşte să facă.

Culege momentele preţioase petrecute alături de persoana iubită şi materializează-le într-un album foto care să stea drept mărturie a clipelor pline de romantism şi a iubirii pe care v-o purtaţi unul altuia.

Dragostea înseamnă să nu îl faci pe cel iubit să se simtă prost, chiar şi atunci când este pus într-o situaţie jenantă. Ia-i mereu apărarea.

Elimină nesiguranţa din viaţa de cuplu. O relaţie reuşită se bazează pe încredere reciprocă.

Făgăduieşte-i partenerului de viaţă că nu vei lăsa niciodată ca problemele mărunte să vă distrugă viaţa de cuplu.

Ghidează sufletul persoanei iubite spre fericire şi regăsirea păcii interioare.

Hrăneşte visele partenerului tău de viaţă, ajută-l să le transforme în realitate! Atunci când tu şi persoana iubită vă doriţi aceleaşi lucruri, învăţaţi să gândiţi şi să acţionaţi ca un singur spirit.

Imaginează-ţi că persoana de lângă tine este cea mai bună persoană pe care ai fi putut să o găseşti pe întreg pământul. Această atitudine va face minuni pentru viaţa ta sentimentală.

Judecă raţional problemele cu care te confrunţi în relaţie, însă nu lăsa niciodată romantismul să dispară din viaţa de cuplu.

Kilogramele în plus nu sunt o problemă. El te iubeşte pentru ceea ce eşti, nu pentru cum arăţi (şi vice-versa). Încearcă totuşi să te menţii frumoasă pentru persoana iubită.

Lasă-te purtată pe culmile romantismului chiar şi după o zi grea şi istovitoare. Trăieşte momentul.

Mesajele de dragoste nu trebuie să lipsească dintr-o relaţie. Şopteşte-i celui iubit lucruri frumoase la ureche, lasă-i biletele de iubire sau trimite-i un mesaj pe telefon atunci când este la serviciu.

Niciodată să nu îţi judeci partenerul de viaţă. Dacă îl judeci pe cel de lângă tine, înseamnă că nu îl iubeşti cu adevărat.

Optimismul vă va ajuta să treceţi mai uşor peste momentele grele din viaţă. Nu renunţaţi niciodată la atitudinea pozitivă. Ea vă va întări dragostea.

Perseverenţa este cea care te ajută să nu renunţi niciodată la relaţie şi să treci cu brio peste suişurile şi coborâşurile pe care le experimentezi alături de partenerul de viaţă.

Quasi-adevărul nu are ce căuta într-o relaţie. Fii mereu sinceră cu persoana iubită, chiar dacă în anumite momente din viaţă această sinceritate o poate răni.

Răbdarea te va duce departe şi te va ajuta să îţi înţelegi partenerul de viaţă mai bine şi să înveţi, în timp, cum să-l faci din ce în ce mai fericit.

Surprinde-ţi plăcut partenerul de viaţă în orice moment, nu doar de ocazii speciale. Aşa vei menţine aprinsă flacăra pasiunii!

Ţine minte care este mâncarea lui preferată. Nu degeaba se spune că dragostea trece prin stomac.

Uniunea dintre tine şi partener va deveni mai profundă atât timp cât vă dedicaţi unul celuilalt timp preţios, bucurându-vă din plin de romantism.

Vindecă-ţi partenerul de viaţa de negativism, răutate, tristeţe şi anxietate. Asigură-l că nu-l vei părăsi niciodată.

Web-ul te poate ajuta şi el să îţi exprimi inedit dragostea faţă de persoana iubită! Trimite-i partenerului de viaţă e-mail-uri cu care să îi înseninezi ziua!

Xantipele (femei cicălitoare) nu pot avea o relaţie reuşita. Învaţă să discuţi lucrurile care te deranjează pe un ton plăcut.

Yin şi yang sunt energiile pe care trebuie să învăţaţi să le echilibraţi. În viaţa de cuplu trebuie să existe armonie perfectă.

Zicala spune că dragostea nu este o decizie, este un sentiment. Dacă am putea decide pe cine să iubim atunci viaţa ar fi mult mai simplă, dar mai puţin fermecătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.