Secrete.

miercuri, 30 ianuarie 2013

ASEMANAREA DINTRE NAZISM SI

ASEMANAREA DINTRE NAZISM SI FRANCMASONERIE

Cand masonul J. D. Buck a declarat in cartea sa "Mystic Masonery" ca invataturile Francmasoneriei sunt identice cu cele ale "Theosophical Society" am sarit de pe scaun! "Theosophical Society" este una dintre cele mai diabolice si mai misterioase organizatii secrete din lume, avand multe in comun cu "Thul Society", organizatia satanista care l-a antrenat pe Adolf Hitler in cele mai adanci aspecte ale satanismului. De fapt, lui Dietrich EcKart, liderul "Thul Society", in 1919 cand tanarul Adolf s-a inscris, i-a fost spus de catre spiritul sau calauzitor ca Hitler va fi Alesul, Antihristul profetit. Dr. C. Burns afirma cu tarie in cartea sa "Masonic and Occult Symbols", p. 332 ca "Hitler era discipolul ocultistei Helena Petrovna Blavatsky" - fondatoare a "The House of Theosophy".
In acest articol vom dovedi ca Francmasoneria si Nazismul sunt identice. Pregatiti-va pentru un mare soc!
Sa aruncam o privire asupra celor doua figuri de mai jos. In stanga avem simbolul "House of Theosophy" cu un Oroboros, iar in centru-sus avem zvastica. Zvastica este un simbol stravechi gasit pe toata suprafata globului si simbolizeaza norocul si reancarnarea; este portretizata ca rotindu-se continuu. [Dr. C. Burns, "Mystic and occult Symbols", p. 19 si 241].
Dar sa vedem cum explica J. D. Buck simbolul mentionat: "Echilibrul perfect intre spirit si materie, este simbolizat de hexagrama, care este, de fapt, alta forma a Compasului si Echerului, fiecare avand o linie de baza care alcatuieste un triunghi." [Mystic Masonry, 1913, p. 244-245]. Sa examinam mai indeaproape hexagrama satanica cu compasul si echerul.
"Incercuiti steaua si veti avea simbolul fericirii, sau rascumpararea Spiritului care deschide, si corpul, purificat, cu Divinitatea sau Sufletul - Superior" [Ibid].
Mai mult, Buck a mentionat un termen blasfemitor "rascumparare", care-l plaseaza in cercul scriitorilor de New-Age ca Alice Baily, care evoca venirea Antihristului. Consideram ca este blasfemie pentru ca aceasta "rascumparare" este oculta si se bazeaza pe meditatii spirituale oculte si pe propriile lucrari spre deosebire de "rascumpararea" biblica, care se bazeaza numai pe faptele Domnului Iisus Hristos pentru noi, pe Cruce si pe Inviere. Iata cum Francmasoneria se dovedeste a fi iar necrestina.
             "Plasand in interiorul hexagramei emblema egipteana a Vietii (Anch) avem simbolul nemuririi ca rezultat al regenerarii. Transformand cercul intr-un sarpe avem simbolul Intelepciunii, iar coroana reprezinta echilibrul; este de asemenea reintoarcerea materiei in suflet."[Ibid].
Observati cum francmasoneria, ca si satanismul, vede in sarpe simbolul Intelepciunii. "...principalul simbol pentru spirit este cercul, iar pentru intelepciune este sarpele. ["Magic Symbols", p. 25].
"Separa limba si coada sarpelui prin "ciocanul lui Thor" (Thor = Satan, conform "Dictionarului Satanist" al lui Anton LaVey) sau prin zvastica, incercuit(a) de un cerc si obtii simbolul regenerarii prin victoria sensului animalic, exact cum ai invatat in Loja". [J. D. Buck, "Mystic Masonry",p. 244-245].
Sa ne intoarcem la discutia noastra de baza: legatura directa dintre nazism si "House of Theosophy". Aceasta legatura este mai evidenta in promisiunea lor fata de documentul satanic "The Secret Doctrine", pe baza caruia Hitler si-a construit multe dintre ideile sale filosofice
                    "The Secret Doctrine" este exemplificata de Alice Bailey in cartea sa "Exernalisation of the Hierarchy", p. 47-48, care i-a fost dictata de spiritul ei demonic calauzitor. Maistrul D. K. Bailey afirma ca doctrina aceasta invata ca exista 3 categorii umane distincte:
1). Cei luminati, oamenii avansati;
2). O masa de oameni obisnuiti, cu inteligenta obisnuita;
3). Oameni salbatici care cu greu se pot numi oameni, fiind prosti.
Aceasta doctrina a dus la Holocaust deoarece clasa I nu putea tolera clasa III (de obicei evrei si tigani) care erau considerati ca avand o karma inferioara dintr-o viata anterioara.
        Dar ce spune A. Pike despre "Doctrina Secreta". Toti Gnosticii pretindeau ca detin o doctrina secreta, transmisa lor direct de Iisus Hristos, sub alta forma decat in Biblie sau in Epistole si superioara acelor comunicari, care in ochii lor puteau fi facute publice. Aceasta doctrina secreta nu era comunicata oricui, iar in randurile marii secte a Basilideilor, cu greu unul dintre 100 o cunosteau..."
Sunt sigur ca nu ati stiut ca aceasta "doctrina secreta" este superioara binecuvantatului Nou Testament al Sfintei Scripturi, nu-i asa? Inca o dovada clara ca Francmasoneria nu este crestina.
                    Acum ca stim ca masonii, nazistii si theosofii au in comun aceasta doctrina, sa avansam in studiul nostru privind asemanarile dintre nazism si masonerie.
1). NAZISTII- "Este o mladita a invataturilor si practicelor oculte".[Constance Cumbey, "The Hidden Dangers of the Rainbow", Huntington House, Shrevenport, LA, 1983, p.114]. (editura este masonica).
FRANCMASONII- A. Pike imbratiseaza filosofia oculta si invataturile oculte spunand "Filosofia oculta pare sa fi fost nasa sau bunica tuturor religiilor... Crestinii nu ar fi trebuit sa urasca magia, dar nepasarea oamenilor duce mereu la frica de necunoscut". ["Morals and Dogma", p.729-730]. Peste tot in Biblie, Dumnezeu a condamnat magia in cei mai fermi termeni si pe cei care o preacticau.
2). NAZISTII- Arienii sunt cei mai puri, iar "New Age"-ul va avea nevoie de un mutant arian "stapanul raselor" (sursa: "The secret Doctrine", exemplificata anterior).
FRANCMASONII- A. Pike promoveaza aceeasi minciuna satanica despre arianul care "a coborat de pe crestele Himalaya".[Moral and Dogma, p.714].
3). NAZISTII- Hitler era initiat in practicile oculte: tibetane si yoga. ["The Spear of Destiny", Trevor Ravenscroft, Samuel Weiser, Inc., York Beach,Maine, 1973, p.25-26, 157].
FRANCMASONII- a). conform masonului J. D. Buck, masoneria promoveaza aceleasi invataturi ca si Yoga, dar sub alte infatisari. [J. D. Buck, "Mystic Masonry", p.180-183];
       b). autorul mason J. gordon Melton afirma ca americanii francmasoni au fost ghidati in "Revolutia Americana" de Tibetani. ["The Encyclopedia of American Religions", vol. 2, Wilmington, N. C., Mcgrath Publishing Company, 1978, p.256].
4). NAZISTII- credeau in Karma si in reancarnare. [Cumbey, op. cit., p.116].
FRANCMASONII - Eliphas Levi, mason de grad 33, scrie mult despre karma. Prezenta ideii de reancarnare fiind usor de demonstrat in Masonerie: hexagrama este principalul simbol de acest fel, iar George Oliver scrie pe larg in "Sings and Symbols", Macoy Publising and Masonic Supply Co., 1906, p.82, despre acest lucru.
5). NAZISTII- credeau ca au evoluat intr-o specie noua/superioara, printr-o "disciplina spirituala" si o "evolutie a constiintei".
FRANCMASONII- credinta lor in "Doctrina Secreta" cere tuturor sa creada ca omul superior exista, pentru a putea domina masele. Acesta este motivul pentru care toate organizatiile secrete, incluzand Francmasoneria, invata ca omul trebuie "sa evolueze" in constiinta lor, pentru a putea deveni Adepti.
6). NAZISTII- "Soptind ca va instaora Noua Ordine Mondiala pe care rasa ariana o va conduce. [Cumbey, op. cit., p.117].
FRANCMASONII- Daca vreti sa vedeti legatura masoneriei cu Noua Ordine Mondiala priviti sigiliul S.U.A. de pe orice orice bancnota de 1$. Veti observa Ochiul-Atotvazator si inscriptia in latina care se traduce prin "Noua Ordine Mondiala". Acest sisgiliu a fost adoptat in 1787 si tinut in secret pana in 1935, cand Presedintele Franklin Roosevelt, mason de grad 33, a fost instiintat de Ministrul Agriculturii, Henry Wallace ca Spiritul sau Calauzitor i-a transmis ca atunci era momentul prielnic aducerii la lumina a acelui simbol.
7). NAZISTII- au fost ostili Ortodoxiei si Crestinismului, cautand sa inlocuiasca Crucea cu zvastica. [Cumbey, p.116].
FRANCMASONII- "...Hristos promovand Religia Dragostei... Religia Dragostei s-a dovedit a fi Religia Urii, si chiar mai mult, Religia Persecutiei..." [Morals and Dogma, p.394]. "Masoneria este un sistem care n-a avut nici cel mai mic sprijin din partea istoriei, a scripturii, a moralului sau a logicii, fiind defapt diametrul opus acestora". [Edward Ronayne, "The Master's Carpet (Mah-Hah-Bone)", p.25]. De asemenea, ca si nazistii, si francmasonii venereaza zvastica.
8). NAZISTII- Singura realitate accesibila fiintei umane era punerea in practica a Dorintelor (Ambitiei). Nu era alt cuvant mai des folosit de Hitler, decat "dorinta". Nazistii credeau ca omul poate creea o noua realitate prin punerea in practica a dorintei.[Cumbey, op. cit., p.31, 175].
FRANCMASONII- A. Pike :"Dorinta (Ambitia)... sunt de fapt parintii tuturor... creatiilor..." ["Morals and Dogma", p.766]. Pike foloseste cuvantul "dorinta" fie a omului sau a lui Dumnezeu mai mult de 20 de ori, in contexte diferite, in cartea sa.
9). NAZISTII- vedeau omul ca fiind un pod intre ceea ce este si ceea ce ar putea deveni. [Cumbey, op. cit., p.31, 175].
FRANCMASONII- "... curcubeul... se credea a fi un pot intre pamant si rai." [Geroge Oliver, "Sings and Symbols", Macoy Publising and Masonic Publising Company, p.14 ; R. Swinburne Clymer, "The Mystiries of Osiris or Ancient egyptian Initiation, p. 185].
10). NAZISTII- credeau in evolutionism, ca omul raspundea pentru propria sa evolutie.[Doc Marquis, "Secrets of Illuminati", by American Focus Publising Company, Edison, N. J., 1993].
FRANCMASONII- A. Pike ("Morals and Dogma", p.767) sustine ca dupa ce Creatorul a conceput lumea, omul a aparut prin evolutie. Chiar avansarea-n grad in Masonerie este o evolutie in care se invata cunostinte noi, la fiecare grad, iar francmasonii numesc acest lucru "Iluminare".
11). NAZISTII- compozitorul german Wagner l-a transformat pe Iisus intr-un Iisus arian. The New Age ("Noua Religie") l-a transformat pe Iisus intr-un "Stapan al iluminarii" care a trecut prin toate ciclurile iluminarii devenind "complet iluminat". [Ravencsroft, op. cit., p.33-34].
FRANCMASONII- A. Pike afirma ca Iisus a primit "cunostinta perfecta" (Gnostica) dupa ce a fost adus la viata de hristos si de Intelepciune. ["Morals and Dogma", p.563-564, 26th Degree]. Cu alte cuvinte, Pike afirma ca Iisus a devenit "Stapan al iluminarii" dupa ce a fost inviat de Hristos si de Intelepciune.
12). NAZISTII- Domnul crestinilor era malefic, diavolul crestinilor era Dumnezeu. [Ravenscroft, op. cit., p.37].
FRANCMASONII- A. Pike a creat cea mai absurda inversare vazuta vreodata in istoria omenirii: "Pentru a nu permite luminii sa se piarda in totalitate, Demonii i-au interzis lui Adam sa manance din pomul "cunostintei binelui si raului" prin care ar fi cunoscut imparatia Luminii si cea a Intunericului. El s-a supus; un inger al Luminii l-a indus spre pacat , dandu-i posibilitatea victoriei, dar demonii au creat-o pe Eva, care l-a sedus si l-a slabit..." ["Morals and Dogma", p.567, 26th Degree]. Acum cred ca este clar carei "Lumini" Masoneria slujeste.
13). NAZISTII- Calea catre o cunostinta superioara este un progres gradual de la indiferenta la trezire sprirituala.
FRANCMASONII- In prefata cartii lui Pike este scris ca si Masoneria este un proces gradual de la "intuneric la lumina". Masoneria mentioneaza ca are 32 de grade plus inca unul, acordat pentru merite deosebite, al 33-lea. Exista insa dovezi substantiale ca Francmasoneria ar avea 100 de grade tinute "strict secret".
14). NAZISTII- Simbolul celui mai inalt grad era Vulturul, cunoscut sub numele de "Vulturul German".[Ravenscroft, op. cit., p.70]. (nota:Ravenscroft era practicant al Magiei si a scris o carte despre Hitler, de asemenea initiat in ocultism).
FRANCMASONII- Cel mai cunoscut simbol Francmasonic este "vulturul cu doua capete", acesta fiind de fapt "Phoenix-ul Egiptean", dupa cum am aratat la inceput.
15). NAZISTII- credeau in "al treilea ochi". [Ravenscroft, Ibid, p. 74]. Acesta era un "ochi spiritual" despre care ocultistii credeau ca poate fi "deschis" de "oameni superiori". Ochiul era situat in mijlocul fruntii, de aceea femeile din India poarta acel semn pe frunte. Se crede de asemenea ca ochiul poate fi deschis fizic atunci cand persoana respectiva atinge un grad inalt.
FRANCMASONII- A. Pike credea de asemenea in "al treilea ochi" numit si "ochiul luminos": "... "Ochiul Luminos" (pentagrama) in Lojele noastre, dupa cum am mai spus, reprezinta pe Sirius, Anubis sau Mercury, gardian si calauzitor al sufletului. Stravechii nostri confrati englezi il considerau simbol al Soarelui. In predica lor din vechime spuneau :"Ochiul Luminos" ne releva ca marele Luminator, Soarele... "Ochiul Luminos" a fost privit ca o emblema a Omnistiintei, sau "Ochiul Atotvazator" care pentru Antici reprezenta Soarele". [Morals and Dogma, p.506].
16). NAZISTII- "Nazistii au fost initiati in "Doctrina secreta" a lui H. P. Blavatsky - "House of Theosophy" si au aplicat acele principii pentru a crea "Holocaustul". [Ravenscroft, Ibid, p.91].
FRANCMASONII- Am acoperit acest aspect inainte de aceste enumerari.
17). NAZISTII- credeau in Magia Alba contra Magiei Negre. De asemenea credeau ca fiecare om isi alege voluntar calea pe care sa o urmeze. [Ravenscroft, p.92-93].
FRANCMASONII- Ideea de "Zeitate Absoluta", in afara de, sau independenta de Logica, este idolul Magiei Negre, Fantoma sau Demonul. [A. Pike, "Morals and Dogma", p.737]. Francmasoneria invata Magia Alba ca fiind opusul celei Negre si crede ca invataturile ei situeaza omul pe o cale corecta, cea a Magiei Albe/Bune.
18). NAZISTII- nu credeau ca Iisus Hristos este singura cale de mantuire.
FRANCMASONII- Iisus Hristos era un "zeu inferior" creat de Ialdabaoth, care la randul sau a fost creat de zeul Buthos prin unirea sexuala cu Intelepciunea (sarpele). Mai mult, Iisus nici nu era om ci avea numai infatisare umana. Prin urmare si suferinta indurata pe cruce a fost o iluzie. [A. Pike, "Morals and Dogma", p. 563-567]. Aceasta invatatura masonica despre Domnul Iisus Hristos implineste pe deplin definitia biblica a Antihristului. (1 Ioan 4:1-3).
19). NAZISTII- Hitler venera zeul Thor si Odin "redenumind chiar ziua de joi (Thursday in Thor's Day = Ziua lui Thor). Ravenscroft mentioneaza ca Hitler a oferit victimele razboiului German zeului Odin, ca sacrificiu, acest lucru crezand ca va asigura victoria nazistilor.
FRANCMASONII- A. Pike de asemenea venera pe Thor si Odin, dupa cum se mentioneaza in cartea sa la p.551-552. Autorul mason J. D. Buck spune in "Mystic Masonry" ca Masoneria foloseste zvastica pentru a simboliza "Ciocanul lui Thor" (p.244-245). Aceasi afirmatie gasim si la Sarah Terry, "The Second Mile", p.73 ; George Oliver, "Sings and Symbols", p.14 ; J. M. Ward, "Freemasonry and the Ancient Gods", 1921, p. 238]. Thor este sinonim cu Baal si Satan.
20). NAZISTII- credeau ca "masele erau pacalite sa creada ca patriotismul este cel mai mare ideal." Cel mai mare ideal era unul care depasea granitele natiunii. Acest ideal odata atins, toate razboaiele ar fi incetat, iar un mileniu de pace ar fi inceput (Thousand Year Reich).
FRANCMASONII- Promovarea constanta a Noii Ordini Mondiale si a dorintei acesteia de a desfiinta granitele nationale, va impinge toate tarile catre o organizatie de genul "Natiunile Unite". Odata implinit acest lucru, un superman va apare si va conduce popoarele lumii intr-un mileniu de pace si siguranta. Numele sau va fi "Hristos", dar noi il vom recunoaste ca fiind Antihristul din Biblie.
21). NAZISTII- triunghiurile erau considerate ca fiind ajutatoare in transformarea vointei intr-o energie pura si stralucitoare.[Ravenscroft, p.163].
FRANCMASONII- "Triunghiul... era emblema Sanatatii". [Pike, "Morals and Dogma", p.634].

CONCLUZIE: Am identificat 21 de invataturi comune, credinte si scopuri, intre Nazism si francmasonerie. Daca am fi avut numai 12 in loc de 21, sansele ca acestea sa fie o simpla coincidenta sunt de 1000000:1. Dar noi am gasit 21 de arii comune. Dar fiindca Nazismul si Francmasoneria, precum si alte miscari asemanatoare isi au radacinile in vechile Religii ale Antichitatii, pagane, sataniste, aceste asemanari nu ar trebui sa ne mire.

Articole traduse de la www.cuttingedge.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.