Secrete.

joi, 3 ianuarie 2013

Pazitorii "Portii catre Lumea de Dincolo"

Pazitorii "Portii catre Lumea de Dincolo"


Alexander Csoma de Körös (Korösi Csoma Sándor) (1784-1842) un intelectual maghiar transilvanean obsedat cu originile poporului maghiar, bazindu-se pe similaritatile dintre maghiara si turca crede ca originile ungurilor ar fi ”in the Land of Yugurs (Uighurs)” in estul Turkistanului (Xinjiang, Sinkiang).

Korösi Csoma Sándor s-a nascut in comuna Chiurus (maghiară Csomakőrös) din actualul judet Covasna, in Secuime/Székelyföld/ Szeklerland si credea ca daca atinge Lahsa, capitala Tibetului va afla misterul originilor poporului ungur. Dealtfel, convins fiind ca are dreptate, acest secui a plecat acum 200 de ani din Ardeal catre Tibet, in cautarea Originilor neamului sau si sperand sa descopere si un alt Secret…

Maghiara, finlandeza, turca si mongola apartin aceleiasi familii de limbi, turaniene (de la cuvintul persan “turan”, care inseamna Turkistan).

In 1920 exista “Turanian Alliance of Hungary”.

Japonezii si coreenii au crezut ca limbile lor fac parte din aceiasi familie; in 1921 se creeaza “Turanian National Alliance” in Japonia iar in 1931 “Japanese Turanian Society”, fiecare din aceste societati cautind raspunsul in... Tibet.

Acuma intreb: cati dintre cei de astazi au auzit de... anumite pesteri din Carpatii Secuimii... despre care legende foarte vechi povestesc ca ar fi ... treceri catre Lumea Subterrana?

Si ca nu intamplator.... secuii tocmai asta au fost pusi sa pazeasca, inca de cand stramosii lor huno-avari au ajuns acolo prin anii 400-600 e.n?

Regii Maghiari cunosteau tot din legende comune foarte vechi... asa ca au trimis masiv populatii turanice in zona evacuand Pannonia de pecenegi, cumani si ce se mai gasea pe acolo, plus maghiari de-ai lor!

De parca nu ar fi fost suficient, inca de la anul 1100 , Cavalerii Teutoni au fost colonizati tot in zona ( se cunoaste legatura intre Teutoni si Templieri!), mai precis in Burzenland/Barcaság/Tara Bârsei.

Toti trebuiau sa pazeasca... “Trecerea” si sa se asigure ca niciodata altii nu vor avea acces la Mundus Subterranus. ( evident, doar cei initiati stiau exact ce pazesc, dar legendele circula, nu le poti opri...).

S-au scris despre viata lui Korösi carti, cercetatori, lingvisti, artisti si istorici au fost inspirati in munca lor de povestea lui si tot mai multi pelerini pleaca pe urmele sale in fiecare an.

Datorita modului sau de viata si relatiei sale cu budismul, el e respectat ca "bodhisattva". Korösi Csoma Sándor era un invatat al vremurilor sale.

Ducea o viata asceta, era retinut fata de cei din jur, nu bea alcool, nu se atingea de carne si dormea pe podea. Invatase 13 limbi straine, iar pana la sfarsitul vietii a reusit sa stie 17. A studiat la Universitatea din Gottingen, din Germania. Desi dupa absolvire i se oferise o slujba decenta ca profesor, curiozitatea, sau poate chiar fanatismul, l-a impins sa porneasca spre est, in cautarea originilor...

In perioada aceea, in randurile maghiarilor era foarte populara ideea ca stramosii lor au venit din Orient. La 35 de ani, cu doar 200 de forinti in buzunar, Csoma a pornit spre Asia. Se spune ca se pregatea inca de tanar pentru acest drum si din cauza asta a dus o viata atat de dura.

Nu a fost sustinut de nimeni in aventura sa, cunoscutii incercand mai degraba sa-l impiedice. Nu a lasat familie sau prieteni in urma. Nu exista dovezi ca ar fi avut vreo iubita in tara sau in India. Povestile spun insa ca in jurul manastirilor budiste in care a invatat tibetana se joaca urmasi de-ai lui.

Dupa doi ani de calatorit pe jos, cu corabia sau cu caravanele, a ajuns in cele din urma in Ladakh, unde a lasat deoparte scopul initial si, incurajat de delegatul britanic din acea perioada, a inceput sa studieze tibetana. A invatat impreuna cu un lama timp de sapte ani, cu ajutor financiar de la britanici.

A trait in camere mici si friguroase in manastirile sau forturile din Himalaya. Nu facea foc, pentru ca fumul l-ar fi impiedicat sa citeasca, si manca aproape exclusiv ceaiul cu unt si cu orz, specific tibetanilor.


La sfarsitul celor sapte ani traiti in Tibet, Csoma si-a incheiat misiunea: a strans suficient material pentru lucrarile sale si a plecat spre Calcutta pentru a-si incredinta truda tiparului. Totusi, in timp ce oamenii de stiinta din Occident il considera pe Csoma intemeietorul studiilor tibetane si cel care a deschis poarta budismului catre lume, opinia generala din tara a fost dezamagita de faptul ca nu si-a atins scopul initial pentru care pornise spre Asia.


Mormantul lui
Korösi Csoma Sándor, -
Darjeeling
 In 1842, el a murit in conditii misterioase si a fost inmormantat in Darjeeling, in nordul Indiei. Nu se cunosc imprejurarile concrete ale mortii sale si de-a lungul timpului s-au facut tot felul de speculatii asupra acestui lucru, sustinandu-se ca ar fi fost asasinat din ordinul unei societati secrete ( Illuminati, Masoneria?) care nu dorea ca savantul sa dezvaluie anumite lucruri pe care le descoperise in Tibet.

Despre “Secretul” lui Alexander Csoma de Körös am pomenit cate ceva la inceputul acestei relatari….

Intr-un context mai larg, lucrurile stau astfel:
Ahnenerbe Forschungs-und Lehrgemeinschaft (Institutul de cercetari ancestrale) a trimis in anii 1930-1940, expeditii in Tibet, Islanda si America de Sud. Himmler, un neo-pagan urmarea inlocuirea crestinismului in Germania cu o noua religie “SS” (bazata pe vechile legende teutonice si pe alte materiale publicate de pe vremea lui Herodot).

Platon mentioneaza o legenda egipteana despre Atlantida; Herodot mentioneaza o legenda egipteana despre un continent Hyperborea la nord; in 1679 Olaf Rudbeck identifica atlantida cu Hyperborea si le plaseaza pe amindoua la Polul Nord; aparent hyperborea este despartita in doua insule: Thule si Ultima Thule (crezute initial a fi Groenlanda si Islanda).
La sfirsitul secolului al 17lea Edmund Halley (astronom britanic) sugereaza ca pamintul ar fi gol inlauntru; Jules Verne in 1864 scrie o calatorie spre Centrul Pamintului; in 1871 Edward Bulwer-Lytton in The Coming Race descrie o rasa superioara Vril-ya care ar trai in centrul pamintului si care se va ridica si va cuceri lumea folosind “vril”, o energie psihokinetica.

Louis Jacolliot in “Les Fils de Dieu” in 1873 and “Les Traditions indo-européeenes” in 1876, spune ca aceasta rasa superumana ar trai sub pamint in Thule.

Friedrich Nietzsche (1844-1900) crede in Übermensch (superman) si incepe ultima lui carte, “Der Antichrist” (The Antichrist) in 1895 cu cuvintele: "Let us see ourselves for what we are. We are Hyperboreans. We know well enough how we are living off that track."

In “The Arctic Home of the Vedas” din 1903, Bal Gangadhar Tilak spune ca thuleenii (care ar fi migrat spre sud) ar fi fost stramosii rasei ariene.

Nu e de mirare faptul ca in 1910 Felix Niedner fundeaza “Societatea Thule”; Rudolf Freiherr von Sebottendorff in 1918 creaza prima filiala a societatzii in Munich; in 1910 Sebottendorff a activat in Istanbul si a fost creatorul unei miscari bazate pe sufism (misticism islamic) si Francmasonerie. Von Sebottendorff a avut stranse legaturi cu societatile secrete din Imperiul Otoman…

In acel timp in Imperiu exista “Miscarea Tinerilor Turci” care a fost in spatele masacrului armenilor din 1915 - 1916 (peste 800 000 de armeni au fost omoriti in nord estul Turciei); Sebottendorff a fost membru al Germanen Order (Ordinul Teuton) creeat in 1912 si care promova antisemitismul, asasinarile si genocidul; anticomunismul a fost adaugat in 1918.

In 1919 Societatea Thule creeaza partidul muncitorilor din Germania; in acelasi an Dietrich Eckart, membru din conducerea Societatii Thule incepe initierea lui Hitler in acumularea de “vril” pentru punerea in aplicare a Planului ce prevedea creearea rasei ariene de supermeni.

Hitler dedica opera sa “Mein Kampf” lui Eckart; in 1920 Hitler devine seful partidului muncitorilor din Germania, acum denumit partidul nationalist socialist al muncitorilor din Germania.

Karl Haushofer, atasat militar in Japonia in timpul razboiului ruso-japonez 1904-1905, e obsedat cu cultura japoneza, indiana si tibetana (invatase sanscrita singur); dupa ce a servit ca general in primul razboi mondial creeza societatea “Vril” in 1918, in Berlin.

Rudolf Hess, unul dintre studentii lui in 1923, il introduce pe Karl Haushofer in anturajul lui Hitler. Acesta se afla in inchisoare ca urmarea loviturii de stat nereusite…

Karl Haushofer este creatorul doctrinei geopolitice germane, iar in 1933 Hitler adopta aceasta doctrina, si ca urmare Hitler incepe sa puna in aplicare Planul de cucerire a Rusiei si a Asiei Centrale tocmai pentru descoperirea acestei rase subpamantene, dar mai ales a “Sursei de Putere” detinute de acestia…

Svastika este un simbol indian, in traditia sanscrita insemnind noroc, belsug; de asemeni, svastika este simbolul lui Thor, zeul tunetului; Guido von Liszt adopta swastika la sfirshitul secolului al 19lea ca si simbol al miscarii neo-pagane in Germania.

Iar in deceniul al treilea au fost eliminate toate miscarile oculte rivale din Reich…
Influentat de Nietszche si condus din umbra de Societatea Thule Hitler declara Crestinismul ca o religie “gresita”, infectata de evrei si se vede pe sine insusi ca un nou profet, “Mesiah”, inlocuind pe D-zeu si pe Christos… singura religie tolerata, totusi de acesta miscare, a fost Buddhismul (nevrind sa distruga relatiile cu Japonia).

Frederick Hielscher in 1935 creeaza Ahnenerbe Forschungs-und Lehrgemeinschaft (Institutul de Cercetari Ancestrale), despre care am vorbit mai devreme (la ordinul lui Hitler); societatea trebuia sa gaseasca radacinile Poporului Arian; Tibetul era primul candidat pe lista cautarilor febrile care sau succedat intre 1933 si 1945.
Documentele secrete ale lui Alexander Csoma de Körös au stat la baza cercetarilor efectuate de nazisti in acea perioada.

Hielscher e prieten cu Sven Hedin (explorer suedez care a condus 3 expeditii in Tibet); Sven Hedin a fost invitat sa deschida Olimpiada din Berlin in 1936; devine adept al teoriilor naziste si se raliaza Societatii Thule.

In 1937, Himmler anexeaza Institutul Ahnenerbe la SS.

Tot in acea perioada, Tibetul era amenintat de catre comunistii din Rusia si Mongolia precum si de catre chinezi. Cu totii, se pare ca doreau sa puna mana pe “Secretul” bine pastrat in manastirile tibetane…
O alianta cu Germania este chiar binevenita (Tibetul va ramine neutru dupa 1940, iar China va cucerii acesta tara abia in 1949-1950).

In 1937 la invitatia guvernului tibetan Himmler trimite o expeditie in Tibet; expeditia e condusa de ornitologistul Ernst Schäfer, un controversat om de stiinta... care si-a impuscat tanara nevasta in 1937 intr-un accident de vinatoare… din expeditie au facut parte antropologistul Bruno Beger care s-a ocupat sa masoare craniile, sa faca mulaje, etc; un geolog specializat in geo magnetism si radiestezie numit Georg-Nikolai Wagner , un botanist care era si cameraman precum si trimisul “special” al Societatii Thule, Antal von Pallavicini. Printre altele, misiunea a condus o vanatoare continua dupa Yeti , omul zapezilor.

De altfel, Himmler a fost atit de obsedat cu originile rasei ariene si de documentele provenite de la Korösi Csoma Sándor, astfel incit in sudestul Rusiei si in Tibet s-a apucat de cercetat toate colibele de lut si toate uneltele de piatra gasite, studiind motivele geometrice populare cu care autohtonii isi decorau ustensilele si stalpii de lemn ai caselor .....De asemenea s-au intreprins nenumarate descinderi in anumite pesteri din zonele vizate de catre acele expeditii.

De unde aceasta adevarata obsesie pentru “Mundus Subterranus”?
Si ce anume a manat de-a lungul vremii, atatea triburi si popoare din Estul extrem al Europei si din Asia, catre zona Muntilor Carpati, pentru a controla si stapanii aceasta regiune?
Sa ne aducem rapid aminte de Avari, Huni, Pecenegi si Cumani, Secui…. Dintre toti, doar acestia din urma reusind o stapanire efectiva si intinsa pe 1000 de ani, asupra zonei Carpatilor Orientali.

Intr-adevar, exista in Muntii Carpati si alte “centre energetice”, ca sa le zicem astfel, in Apuseni ca si in Banatul de Munte, insa “atractia principala” o constituie Carpatii Orientali, cu toata reteaua impresionanta de pesteri si lacuri de pe teritoriul actualelor judete Mures, Harghita si Covasna…

Ce legatura exista intre descoperirile lui Korösi Csoma Sándor si ARIENI, ULTIMA THULE, TIBET? Ce anume “pazesc” Secuii, - cunoscuti in unele documente ale Regilor Maghiari si ale Teutonilor ca fiind “SICULI, CUSTODES MUNDIS PROFUNDAE” si “Siculi custodes inferos/ Mundus Subterranus”?

Exista acolo un “Portal” ( o Poarta) de trecere intre… doua lumi? A fost “desemnata” din vechime o populatie de razboinici ( de origine partial Khazara, vom avea ocazia sa vorbim despre khazari si traditiile lor ascunse, precum si despre urmasii lor de azi, evreii) care sa pazeasca acesta trecere pentru a impiedica ( sau facilita?) legaturile intre Lumi?

Nu intamplator, Shamballah este privita de cei mai multi ca SALAS AL RAULUI.
Sa nu uitam Cartea lui Enoch Profetul, care din cate stim este inclusa in varianta etiopiana a Bibliei, din celelalte fiind scoasa ( conspiratie, nu?); acolo se specifica faptul ca Azazel, Semiazah si alti " ingeri cazuti” au fost osanditi la alungarea din Cer si au gasit salas in subteran, in desertul Dudael; pai Dudael este tocmai numele ebraic pentru zona .....deserului Gobi, la marginea ... Tibetului! Adica acolo unde s-au dus zeci de expeditii de-a lungul ultimlilor 200 de ani pentru a afla “Ultimul Secret”…

Dar care e Acesta?
Pe parcursul demersului nostru vom dezvalui Secretul pentru care s-au purtat de-a lungul vremii atatea razboaie, s-au investit sume colosale si au murit nenumarati oameni, atat dintre cei “cunoscatori”, dar mai ales dintre cei nevinovati, “profani” antrenati fara voie intr-o lupta milenara intre Bine si Rau, o lupta pentru stapanirea unui Secret a carui detinere si cunoastere echivaleaza cu PUTEREA la modul absolut….

Ideea de un "taram subteran" accesibil prin caverne si tunele secrete aflate doar in zonele de suprafata impregnate cu o traditie spirituala deosebita... Contra descoperirii acestui mare mister (sau dimpotriva, pentru aceasta dscoperire!) conspira forte supranaturale despre care putem gasi referiri: in religii, mituri, legende si folclorul din toate zonele lumii. Atributele care sunt desemnate acestei lumi subterane si locuitorilor ei sunt variate, si anume pot trece de la o extrema la alta, de la diabolic la sfant, de la demonic la angelic, de la supraom la subuman. Miturile si legendele sunt reprezentari simbolice si nu pot reprezenta descrieri categorice si exacte, ele intruchipand un mesaj totodata pentru oameni cu diferite nivele de intelegere si perceptie.

In multe locuri din Asia Centrala se face referire la Agharti - locuitorii subterani, oameni deosebiti care demult au abandonat suprafata pamantului din cauza mizeriilor si directiei negative inspre care a luat-o rasa umana. Ei au coborat in adancurile pamantului pentru a-si reface fortele si pentru a putea intretine traditia spirituala aleasa. Se spune ca ei intervin in momentele cheie a istoriei Pamantului. Aceste legende si mituri le regasim pe tot continentul asiatic trecand chiar si de muntii Ural, iata ajungand chiar si la dragii nostri munti Carpati.

Legende asemanatoare gasim in America de Sud, Egipt unde se crede ca ar exista o lume subterana care se extinde de la catacombele din Alexandria pana la Theba. Indienii americani, indienii cherokee, aztecii si alte triburi credeau de asemenea in aceasta legenda. Mituri si legende asemanatoare exista chiar si in Australia si Africa.
Revenind la tema acelor “Custodes” ( paznici adica) putem sa spunem si urmatoarele, dau un citat dintr-o convorbire avuta cu Fráter György Sztoika preot din Targu-Mures, care a spus urmatoarele:

“Povestea este foarte veche, prietene.
Pe scurt, acum 1900 ani au venit aici romanii, cunoscuti cuceritori lipsiti de ideal spiritual (in acea vreme de decadere morala a lumii pagane), dar dornici de bogatie materiala.
Au considerat comoara carpatica drept aur, argint si asta au exploatat.
Ringul lor l-au fixat unde nu trebuia si Curbura Carpatica nu au stapanit.
Nu stim daca au cautat si altceva, cert este ca nu au putut administra provincia si au pierdut-o, nu o meritau.
Apoi au trecut altii pe aici.
Nu se stie cum, dar anumiti "barbari" trecand Carpatii, au aflat ( gasit) Ceva. Aceia au ramas aici, con-fratii lor au mers mai departe care Apus. Acolo nu au rezistat nici ei. Cei ramasi, mai sunt si azi aici.
Dupa un timp de continue navaliri, maghiarii trec si ei Carpatii catre Apus. Stiau ei vechile legende turanice?
Cert este ca imediat dupa instapanirea in Panonia, Regii au trimis catre Carpati multe populatii turanice din pusta, apoi pe Teutoni....
Toti cu un singur scop.
Aici, sub Semnul Crestin, au devenit custodes, asa sunt si azi.
Chiar daca aici au fost razboaie, chiar daca in veacuri unii au trecut la Reforma, NICI UNUL NU A ABANDONAT MISIUNEA MILENARA.
Aparatori ai Crestinatatii, la hotarul tarilor, lumilor.....
Multi au dorit Comoara Carpatilor. chiar si in timpuri moderne a fost asa.
Si totusi, nimeni nu a avut acces.
Dusmanii Crestinatatii ne-au impresurat in ultima jumatate de secol.
"Diabolicii" au cautat prin multe mijloace sa ne dezbine ca sa-si atinga scopul.
Intre 1950-1968, parintii nostri au facut eforturi tainice dar imense de a pastra unitatea intru tacere si a oculta orice urma. Documente vechi, simboluri seculare au fost sterse, ascunse, rastalmacite, - nici un indiciu clar nu a ramas pentru dusmanii Credintei.”

Aducand in discutie cele relatate mai devreme cu referire la “Ultima Thule”si nazisti, parintele a spus zambitor:

"Hai sa va zic eu cum sta treaba:
Hitler era evreu, dupa bunic.
Avea o problema cu taica-sau ( Complexul lui Oedip).
Creste mare si lupta in primul razboi, acolo..... tot felul de treburi neplacute il marcheaza.
Vine acasa, somaj, mizerie.... revolutie comunista in 1919, Germania e in colaps.
Evreii se imbogatesc de pe urma dezastrului, multi comunisti de marca sunt evrei (Rosa Luxemburg, etc).
Se supara Hitler si-i revine fobia.
De aici toata nebunia lui impotriva lor, ca de altfel, cumva, si impotriva lui insusi (ca evreu renegat).
Cand vede ca pierde partida.... trage toata tara ( arieni, da?) dupa el.
In prealabil, esoterist fiind (Thule, etc) el cauta Secretul Evreilor ( Templul lui Solomon, ce se ascundea in Sfanta-Sfintelor, - am mai zis asta)....
Cum incearca sa gaseasca?
Simplu: are un plan diabolic..... pune cat mai multi evrei la lagare si incearca sa afle..... SS si toate acele servicii secrete au ca scop sa puna la cap la cap informatii, sa centralizeze date, sa reconstituie Secretul...
A gasit ce cauta?
Hm!
Se pare ca Secretul NU era ce-si inchipuia....
Oricum, ceva a aflat/gasit/descoperit....
Aici ajungem la "energiile neconventionale" cu care pune in functiune “Haunebu” si restul.
Lumea piere in jurul lui, lui nu ii mai pasa....
Se retrage cu un grup de Initiati.... unde?
Spune dumneata, tinere interlocutor!
Apoi urmeaza marea operatiune de acoperire a urmelor..... nazistii esoteristi si sionistii initiati isi dau mana!
Se publica date enorm-exagerate despre genocid... lumea e ingrozita si...nimeni nu se gandeste la Mobilul Real al acelor fapte dintre 1933-1945, fapte aparent aberante... daca NU CAUTI MOBILUL REAL SI OCULT.
Mai multe nu am cum sa va spun, dar in esenta cam asa stau lucrurile”.

Mai multe informatii la : Mundus Subterranus
http://www.mundussubterranus.blogspot.com/



















Cititi si: Fictiune sau Adevar? Viitorul cu Cap de Mort.
Cititi si:Khazarii de ieri, Evreii de azi, - un popor misterioshttp://www.conspir.info/2010/11/alexander-csoma-de-koros-korosi-csoma.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.