Secrete.

luni, 11 martie 2013


Visits


Copilul reptilian- imagine  realizata de Phyllis Furphy

 EMBLEMA CASEI VISCONTI cea care a fondat orasul MILANO-vezi sigla AlfaRomeo- sarpele care inghite omul!!!

The Dragon, Snake, and Lizard People

Reptilienii sunt o rasa creata  de Carieni, rasa lor mamă. Ei au evoluat pe o planeta din sistemul stelar Alpha Draconi din Constellatia Orion. Linia regala de Reptilieni este rasa -Draconienii, dragoni cu aripi. Numele  liniei lor regale este Casa de AIN. Acest nume nu poate fi ortografiat exact, dar este apropiat. Este mai mult ca Oln sau Ahln. Reptilele au alte două specii  majore ramificate  sub ele. Acestea sunt cunoscute ca Şerpii cu aripi (şerpi)
şi Şopârle numite de unii, Lizzies.
Reptilienii sunt mai puţin emoţionali decat omologii lor din rasa Om. Cu toate acestea, ei au o cunoaştere extrem de rafinata al fizicii universale şi a legilor universului. Reptilienii sunt responsabili pentru anumite Şcoli Oculte  de pe Pământ şi învăţăturile lor sunt provenite din cunoştinţele vechi deţinute de la  rasa lor mamă, Carienii.


Reptilienilor li s a spus de un mit al creaţiei prin rasa lor mamă, Carienii, care a intrat in conflict  cu mitul crearii de oameni. Reptilienii si-au spus că au avut dreptul de a coloniza toate planetele şi sistemele stelare din univers şi atunci când au făcut o, au avut de  asemenea dreptul de a cuceri sau distruge orice civilizaţie pe care au găsit o acolo unde au debarcat.
Acest mit al creaţiei a fost sursa a numeroase conflicte între Reptile şi Oameni in toate dimensiunile. Cu toate acestea reptilienilor li s a permis sa devina parte negativa a jocului Universal (Polaritatea Integratoare). Fără ei, toată lumea ar fi trăit în pace şi nu ar fi fost  nici un conflict. In acest caz, evoluţia sufletul ar înceta şi insusi universul cunoscut  ar deveni stagnant.

YouTube Video

Reptilienii reprezintă Partea Intunecata  în integrarea Polaritatii de  joc în timp ce Oamenii reprezinta Lumina. Prin acest joc, de cel mai înalt ordin, toate sufletele în acest univers au posibilitatea de a evolua spiritual şi de a se reintoarce la sursa creatoare a lui Dumnezeu.
     Enki a fost patriarh domnitor al Casei a 4Dimensiune(sunt 9 dimensiunicunoscute in aceasta ierarhie regala)de AlN în acest moment. Până de curând, Marduk, fiul lui Enki a fost comandantul actual al Flagship al Federaţiei Nibiru, având controlul confiscat prin forta de la bunicul lui,Anu, fostul comandant.Dupa cate se stie,Enki a devenit patriarh al Casei a 5Dimensiuni de AlN şi, de asemenea, şef al 5D Consiliului Nibiruan care reprezintă Dark Polarity(partea polar intunecata)
 P.S vezi si video cu reptilieni si metoda de identificare a lor

Videoclip YouTube

pupila verticala specifica reptilelor
LORD OF THE RINGS realizat la comanda, pt a ne obisnui cu acest fel de fiinte mai ales daca se intampla sa le si identificam,eventual sa le si adoram!!!














 PLANETA                               NIBIRU



Conform cercetarilor lui Zecharia Sitchin(posibil reptilian conform Arizonei Wilder), exista o a 10-a (vezi sigla sumerianasunt chiar 11 planete)o planeta a sistemului nostru solar (stiuta de oamenii de stiinta ca Planeta X). Aceasta planeta poarta numele de Nibiru si se afla undeva dincolo de planeta Pluto. Ea este diferita de celelalte planete din sistemul solar,are o orbita foarte eliptica,si necesita 3600 de ani pamanteni sa faca o rotatie completa in jurul Soarelui. Se crede ca periheliul planetei este in apropierea

centurii de asteroizi dintre Marte si Jupiter. O ipoteza este ca asteroizii au fost creati de catre Nibiru prin distrugerea unei alte planete, Tiamat (sau Maldek).

Din ramasitele acestei planete s-a creat Pamantul.



Nibiru a fost iniţial o planetă care a fost aruncata de pe orbita cu implozie -explozie de pe steaua Sirius B.

Videoclip YouTube



Carienii

(Oamenii Pasare)


Rasa mamă a Reptilienilor


Carienii sunt o rasă de oameni- pasări. In starea lor cea mai evoluată, clasa conducătoare a Carienilor  se aseamănă oamenilor avand totusi caracteristici specifice formelor vulturilor.La fel ca si rasa Felinelor ca si origine, Carienii au ajuns pentru prima dată în acest univers, atunci  când acesta a fost creat. Un grup de 45 de membrii,a venit la cererea unora  dintre fondatorii acestui univers pentru a ajuta sa asiste şi să supravegheze la acest Joc  Universal.

Creatorii Universului au creat  pt Carieni, o nouă planetă în constelaţia Orion pentru a forma noua rasa  de origine. Au fost mai multe regiuni   tropicale în design şi prezentate o abundenţă de mlaştini umede şi jungle. Ea, aceasta planeta,a avut, de asemenea, insulele constituite in  mase mari de teren.

Carienii ca dealtfel si rasa Felinelor, au avut forma  doar in plan eteric  şi, prin urmare, au trebuit să dezvolte corpuri fizice din formele de viaţă  care evoluau pe suprafata planetei. Desigur, ei au ales forma de viata care ar deveni pasăre şi pe o perioadă de sute de mii de ani, au dezvoltat organele cu  diferite culori si dimensiuni.

2012 Revolution: World Awakening (Part 8) The New World Order Exposed



Videoclip YouTube

Carienii erau cunoscuti pentru afinitatile lor unice faţă de un penaj colorat,de aceea organismele create astfel- fizice,reflecta talentul lor creativ in acest domeniu.
Acesta este motivul pentru care rasa Cariana variaza ca si marime, forma si culoare in cadrul rasei lor mai mult decat  ca si caracteristicile  feline.De exemplu, inaltimea lor  poate varia intre  12 metri sau doar câţiva centimetri în înălţime.

De asemenea, ca  si rasa Felinelor, un grup de 45 Carieni au  rămas in eteric şi au devenit un consiliu care a supravegheat şi a ajutat la  reuşita dezvoltarii fraţilor şi surorilor lor, care au ales sa se întrupeze pe planeta, pentru a rafina si modela formele  lor fizice.

Atunci când vehiculele lor fizice au atins un anumit nivel de dezvoltare, au început să manipuleze genetic,combinand materialul  genetic al rasei lor  (stiinta  învăţata de la Feline) cu ADN ul unor anumite reptile care au evoluat în mlaştini şi in regiunile mai calde ale planetei. Rezultatul acestui program genetic a fost crearea unei rase hibrid nou cunoscuta la noi ca  si fiinte Draconiene. Ei sunt o rasa hibrida ca si specie o combinatie intre rasa Cariana si  specia reptilelor.

In timp rasa Draconiana a devenit mai numeroasa  în linia regală de AlN decât rasa Cariana pură. Se pare ca  în cele din urmă Casa de AlN,Casa Regala ar fi mult mai populata de Draconieni, in special primatele din  rasa derivata,rasa  şerpii zburatori, Carienii ramanad  acum in minoritate ca si numar.

ARCTURIENII


Arcturienii sunt o rasa foarte spirituala(diferita de rasa reptilienilor)care traieste in universul sau realitatea iubirii pure. Se pare ca exista o anumita poarta de legatura pe planeta lor prin care se transmite energie de inalta frecventa in universul nostru dimensional.  Ei sunt membri ai Confederatiei Prismei Umanoizilor din Lyra.

Este limpede ca si alte tipuri de extraterestrii umanoizi foarte evoluati spirituali sunt constienti de situatia actuala a Pamantului si actioneaza in consecinta in zona planetei noastre. Este vorba despre extraterestrii de pe Arcturus si Vega.

 Una din persoanele contactate de arcturieni este Norma Milanovich, care a primit mesaje de la ei, inca din 1984. Iata ce mesaje a primit ea:

Arcturienii ne invata ca ingredientul fundamental pentru a trai in a cincea dimensiune este iubirea. Negativitatea, frica si vina trebuie sa fie depasite si schimbate in iubire si lumina.

Arcturienii lucreaza in stransa legatura cu maestrii inaltati carora le spun Fratietatea Totului. Deasemenea sunt in colaborare cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii calatoresc prin univers cu navele lor spatiale, care sunt unele dintre cele mai avansate din intregul univers.

Unul din motivele pentru care Pamantul nu a fost atacat de extraterestri negativi razboinici a fost frica acestor civilizatii de navele avansate ale arcturienilor. Navele lor reprezinta o arta din punct de vedre al tehnologiei, un lucru diferit de tot ce s-a mentionat pana acum in acest domeniu. Una dintre navele spatiale care se roteste in jurul Pamantului poarta numele Atena, dupa numele zeitei grecesti.

Societatea arcturiana este guvernata de catre intelepti, care sunt venerati de catre oamenii de pe Arcturus pentru marea lor cunoastere, intelepciune, si inaltul lor nivel vibrational. Cu cat mai mare este nivelul vibrational al unei fiinte cu atat este mai aproape de Lumina, spirit, sau Dumnezeu.

Arcturienii sunt mici de statura, aproximativ 1,20 m, sunt slabi, subtiri. Ei se aseamana foarte mult intre ei ceea ce ii face fericiti deoarece acest lucru sterge greselile care se fac pe Pamant in legatura cu etichetarea oamenilor dupa infatisare.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare si impartiale fiinte pe care vi le puteti imagina. Pielea lor are o culoare verzuie. Ei au ochi mari, migdalati. Au numai trei degete. Au abilitatea de a misca obiectele cu ajutorul mintii si comunica in totalitate prin telepatie. Sursa lor de hrana o constituie un lichid efervescent care le vitalizeaza intreaga fiinta.

Ochii lor sunt maro inchis sau negri. Principalul lor organ lor de vedere este de natura telepatica, si nu ochii fizici. Simtul auzului transcede chiar natura lor telepatica. Au abilitatea de a vedea cu partea din spate a capului.

Videoclip YouTube

Media de viata este de 350 - 400 de ani. Natura lor spirituala le-a permis sa evite imbatranirea, atat timp cat ei au si abilitatea de a transcede timpul si spatiul. Viata lor se termina atunci cand contractul care a fost aranjat pentru existenta lor s-a terminat. Nu este nici o boala pe Arcturus; au fost eliminate cu secole in urma.

In sistemul arcturian nu sunt temperaturi extreme. Civilizatia lor transcede dualitatea. Ei traiesc unicitate. Profesiile pe Arcturus sunt determinate de frecventa vibratioanala a persoanei si de culorile din aura sa. De exemplu, cei care au grija de copii trebuie sa aiba culoarea violet predominanta in aura, deoarece numai sufeletelor cele mai intelepte li se permite sa se asocieze cu copiii.

Acelasi lucru se aplica si pentru cei carora le este permis sa nasca. Ei sunt scanati si testati in ceea ce priveste frecventa vibrationala si aurica si atunci cand sunt alesi de intelepti pentru a da nastere unui copil arcturian, trec printr-un proces uimitor. Nivelul vibrational al ambilor indivizi este ridicat pana la frecventa celei de a VII-a frecventa dimensionala pentru ca procesul nasterii sa asigure aducerea pe lume a celor mai evoluate suflete (A VII-a dimensiune este cea a maestrilor inaltati).

Reproducerea este o onoare pe Arcturus si una dintre cele mai bine vazute profesiuni. Actul reproductiv nu are loc in sensul fizic in care este inteles pe Pamant. Pe Arcturus se realizeaza printr-un gen de legatura mentala in care energiile barbatului si femeii sunt perfect balansate. Prin acest proces de procreere, un anume gen de forta electronica curge prin cele doua fiinte si creeaza o alta fiinta care reprezinta o replica a acelei legaturi.

Noua forma de viata este dusa apoi intr-o camera speciala care emana frecvente vibrationale propice pana cand fiinta este gata pentru a se integra in familia arcturiana. Multe fiinte de pe Arcturus sunt insamantate pe alte planete pentru ca inaltul consiliu a ordonat ca acest act este un lucru maret.

Pe Arcturus nu exista competitie. Fiecare gand, cuvant, fapta si produs este judecat dupa abilitatea sa de a creste vibratiile mai aproape de Dumnezeu. Daca nu are aceasta menire atunci nu exista pe Arcturus. Frecventa de vibratie a unei persoane este direct proportionala cu controlul pe care il are asupra corpului, emotiilor, gandurilor, actiunilor si creatiilor. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte ale sinelui.

Ei si-au dezvoltat abilitatea de a transcede egoul inferior, separativ, bazat pe frica. Succesul este privit in termeni de frecventa a luminii. Sunt masini care verifica constant frecventa vibrationala a fiearui individ care se manifesta pe planeta. Daca un arcturian primeste semne ca nu isi realizeaza scopul sau evolutionar, atunci imediat inteleptii trimit invatatori sa-l ajute.
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=215.10;wap2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.