Secrete.

vineri, 26 aprilie 2013

Elohimii

Elohimii

 
 
 
 
 
 
Elohim poate fi unul dintre cel mai puternic panteon de pe Pamant. Trei dintre cele mai raspandite religii din lume, crestinismul, islamul si iudaismul se inchina lui Dumnezeu ca si creator al întregii existente. Toata puterea cu care au fost inzestrati Elohimii, fiind paralizata în asa fel încât cele mai multe panteoane nu au avut niciodata de a face cu ea.
Creatorul Elohimilor, YHWH, nu a fost niciodata menit sa fie dumnezeul lui. Mai degraba, el a fost un membru al panteoanelor anterioare, cele care au existat atunci când pamântul era inca tanar. În timpul Titanilor, multi dintre zeii apropiati lui  YHWH au scazut înaintea armelor Titanilor, multi ne convertindu-se la spusele lor. Cand razboiul sa terminat, YHWH era singur. Cautand stabilitate într-o lume salbatica, a aparut un cioban pe nume Avraam, care il va ajuta in raspandirea mesajului sau.
În timp, panteonul YHWH a crescut. Cu toate acestea, a crescut prea mare prin standarde divine si prea repede. Pâna la sfârsitul secolul al patrulea, acesta a cuprins aproape tot Imperiul Roman. Pâna la sfârsitul primului mileniului d. Hr., a fost cel mai raspândit în întreaga Europa. În acelasi timp, cei care l-au închinat în moduri diferite au plecat la razboi unul alturi de celalalt, sustinând ca viziunea lor asupra lui YHWH a fost cea dreapta. Totul a fost prea mult pentru YHWH. Intr-o anume perioada în timpul secolului 15, YHWH a înnebunit. Fiul sau, Isus, si îngerii au lucrat impreuna pentru al ajuta. Ei l-au deconectat pe YHWH de pe pamânt si au înfiintat o mica provincie pentru el în cer, unde nimeni si nimic nu l-ar putea afecta. Pentru ultimele secole, Elohimii au lucrat la restaurarea patriarhul lor într-o anumita forma de sanatate. Odata cu revenirea Titanilor, Elohimii au început readaptarea prioritatilor lor. Isus a trimis ingerii in intampinarea copiilor, astfel încât sa se mobilizeze puterea asupra urmasilor lui si sa riposteze Titanilor.
Relatiile cu alte panteoane
Elohimii au o relatie complexa cu celelalte panteoane, datorita în mare parte luptei dintre mono si politeism în veacurile trecute.
Elohimii si Pesedjet au o relatie buna de lucru din cauza a doi factori. Primul este ca Pesedjet este una dintre acele panteoane care nu au avut altercatii majore. Cel mai mare punct de disputa a fost “înrobirea” lui Israel, un punct care a fost dezbatut peste vreme de carte sclavi sau lucratori, unul care suscita întotdeauna o dezbatere stiintifica atunci când este in crestere. Al doilea factor este amestecarea dusmaniei  pentru Aton, pentru conexiunea lor culturala, si obiectivul Elohimiilor pentru Aton, modul de prevenire a mesajelor din partea Elohimiilor, desi ei nu l-ar recunoaste în compania mixta, dau vina pe Aton pentru conducerea nebuna a lui YHWH.
Elohim si Dodekatheon au o relatie “neutra”, ca urmare a maturarii peste Imperiul Roman a crestinismul, si înainte de persecutia romana a primilor crestini. Desi ranile vechi s-au vindecat oarecum, si Dodekatheon se consoleaza cu faptul ca, clasicii au fost pastrati si predati, punctul de controversa din timpurile moderne este diferenta fundamentala între comportamentul fara inhibitii al lui Dodekatheon si comportamentul moral al Elohimilor.
Aesir are cea mai proasta relatie cu Elohimii din cauza “recentelor” ciocniri între adeptii panteonului sau. Pentru Elohimi atacul Viking la Lindesfarn este o atrocitate care nu poate fi iertata, iar pentru Aesir persecutia sangeroasa si tiranica a popoarelor de Nord de catre Charlamagne este o usoara onoare ca nu va fi Aesir iertat prea curand. Cea mai mare pica o are Aesir asupra Elohimiilor asupra soartei lor de la Ragnarok. Este un fapt istoric ca povestea Ragnarok a fost influentata de credinta în Apocalipsa crestina.
Atzlanti este a doua relatie rea cu Elohimii dupa Aesir. Atzlanti sunt înca jigniti  de exterminarea crestina de catre conchistadorii azteci, chiar daca aceasta a fost o inginerie a lui Quetzalcoatl. Acestea fiind spuse Elohimii si zeii azteci gasesc un teren comun în credinta crestina mexicana.
Amatsukami au o politicoasa relatie la distanta cu Elohim. Cel mai mare punct este atacul Aum Shinrikyo asupra Japoniei, care a declansat aproape o serie de lupte între Kami si îngeri.
Loa si Elohim au cea mai buna relatie între doua panteoane ca urmare a aproapierii fuzionale dintre catolici si Voodoo. Într-adevar, Isus este vazut, de obicei, bea cu baronul Samedi în fiecare sâmbata pentru a ajuta la alungarea stresului din pozitia sa, Michael si Ogoun sunt prieteni apropiati prin constrangere de multe ori ca parteneri într-un film politist. Uriel si Shango poat fi adesea vazuti impreuna ca agenti de paza.
Azrael
A.k.a.: Esdras, Malak Al-MAUT
Azrael sta ca un testament la sfarsitul tuturor lucrurilor. El este îngerul mortii, care supravegheaza si înregistreaza moartea fiecarei fiinte. Corpul lui masiv este dotat cu ochii. Pentru tot ceea ce înca mai traieste sau va trai, exista un ochi deschis, pentru tot ceea ce a murit vreodata exista un ochi închis. Se spune ca, atunci cand Azrael va închide toti ochii, lumea se va sfarsi, si cartea vietii în care acesta înregistreaza faptele celor vii si celor morti va fi închisa.
Azrael face ocazional sejururi pe Pamânt, astfel încât sa înteleaga mai bine fiintele a caror viata si moarte le observa în mod constant. El a luat un numar necunoscut de roluri în existenta muritoare, dar  de obicei tinde spre cei care îi permit sa respecte moartea, cum ar fi lucratorii spitalelor, asistentele medicale, sau oamenii de stiinta. El a fost descris ca fiind un suflet sensibil, care nu poate sa-si exprime pe deplin emotiile sale în jurul valorii altora.
Descendentii Azrael isi urmeza tatal în obiceiurile lor fata de viata. Ei înregistreaza, ei observa, si catalogheaza. Ei încearca sa gaseasca sensul cuvântului în modelele de viata. În tot acest timp, ii incearca un sentiment de atitudine a celor care neaga valorile umane existente. Daca totul se încheie cu o zi, cum a spus si tatal lor  pana la urama ce rost mai are lupta cuTitanii?
Puteri asociate: Aspect Epic, Perceptie Epic, Moartee, Mister,  Zohar
Atribute favorizate: Constientizarea, Empatie, Integritate, Medicina, Occult, Stiinta
Rivalii: Michael; Freyr, Hades, Izanami, Kalfu, Mictlantecuhtli, Thoth
Gabriel
A.k.a.: Jibril, Metatron
Gabriel serveste în calitate de voce a Elohimilor. El este cel care a anuntat Mariei nasterea lui Isus. El este cel care a dezvaluit Coranul lui Mohamed. El poarta o trompeta, în orice moment, dintr-o lovitura se presupune ca va anunta sfârsitul zilelor. Inutil sa spun, atunci când Gabriel vorbeste, oamenii asculta.
Gabriel, de obicei, serveste ca intermediar al Elohimilor, care transporta mesajele dintre panteon si lumea muritoare. Atunci când el ia forma de muritor, de obicei se bazeaza pe rolul sau, fie în calitate de mesager sau pe talentele sale cu trompeta pentru a da viata. El a fost un muzician de blues, un om de livrare, un ofiter de comunicatii, precum si un radio reporter de stiri. Indiferent de infatisarea pe care o ia, Gabriel se asigura ca intotdeauna poate fi auzit tare si clar.
Copii lui Gabriel suporta magnetismul tatalui lor înnascut. Fie ca vorbind cu propriile lor cuvinte sau cuvintele altcuiva, nu vor permite ca mesajul lor sa fie sfidat. Ei ocupa locuri de munca ca si cantareti, autori, si predicatorii, ceva care le permite sa vorbeasca cu mintea si inima altora.
Puterile asociate: Aspect Epic, Charisma Epica, Manipularea Epica, Sky, Zohar
Atributele defavorizate: Arta, Comanda, Curaj, Integritate, Ochire fara gres, Prezenta
Rivalii: Lucifer, Heimdall, Hermes, Legba, Sobek, Tsuki-yomi, Xipe Totec
Isus
A.k.a.: Iosua, Yeshua ben Yosef, Hristos, Isa
Isus a fost primul si singurul din Descendentii tatalui sau, a fost creat dintr-o necesitate de a duce cuvântul lui YHWH în lume. Isus a adus un mesaj de rascumparare si speranta în lume, în timp ce stergerea pacatele a abundat prin existenta, în special în rândul celor care au pretins sa-l urmeze pe tatal sau. În timp, el a dat viata pentru a servi drept model pentru cuvântul tatalui sau, si Sa înaltat la cer pentru a servi ca YHWH mâna dreapta.
Deoarece colapsul YHWH, Isus sa gasit el însusi responsabil de functionarea Elohimilor. În timp ce tulpina se trage din Isus, el pare sa nu se afle in pericol de a  cadea prada disonantei cum sa intamplat si cu tatal sau. Dupa toate cele trei credinte majore care le urmeaza tatal sau, numai doua il accepta pe în Isus ca divin, iar una dintre ele il vede pe Isus ca un profet, nu ca un mare Dumnezeu. Stresul de a gestionare lumea, considera panteonulu inseamna ca Isus nu a vizita Pamantul de multe ori. Când o face, cu toate acestea, el de obicei, se pune în pozitii de schimbare si de rezolvarea pe cale pasnica. El a fost un purtator de cuvânt al drepturilor civile, lider in greva foamei, un predicator, si un reprezentant de la sindicate. Cei care descriu întâlnirea si-l amintesc ca un cadru linistit, chiar si temperat individual pe ansamblu, desi predispus la momente în care temperamentul sau este primit mai bine decat el.
Isus a produs rareori descendentii, dar cei cativa care au existat de obicei au urmat pasii tatalui sau. Ei sunt indivizi pasnici, care lucreaza la ajutorul celor asupriti si dispretuiti de lume. In adancul lor minciunile si furia pot fi infricosator de vazut. În timp ce titanii au venit fata in fata cu aceasta ferocitate de cele mai multe ori, descendentii lui Isus fac de multe ori un spectacol pentru ai demola pe cei care predica ura în numele tatalui lor, fie prin cuvinte sau printr-o actiune.
Puterile asociate: Charisma, Vigoare, Pazitor, Sanatate, Profetie, Apa, Zohar
Atributele favorizat: Mestesug, Comanda, Empatie, Integritate, Corp la Corp, Prezenta
Rivalii: Lucifer, Apollo, Amaterasu, Damballah, Odin, Tezcatlipoca, Thoth
Lucifer
Aka: Diavolul, Eosphoros, Iblis, Morningstar, Samael, Satana
Lucifer este frumos, stralucitor, si în exterior fara cusur, ceea ce face ca veninul sau sa fie tot mai puternic. A fost primul inger creat de catre YHWH, menit pentru a raspandi lumina Sa în lume si pentru a alunga intunericul. Lucifer, cu toate acestea, a început cu întrebarea ‘care este locul sau in ordinea divina’. El a condus o rascoala împotriva YHWH, si a fost alungati din Rai pentru ea. Lui Lucifer ia fost dat domeniu iadului, unde sufletele ajung dupa moarte.
În timpul scurs de la exil, Lucifer a facut un spectacol demn de el însusi pe Pamant. Oriunde exista haos provocand iluzii de obicei acolo se afla si Lucifer. El a aparut în lume ca un anarhist, un reporter, un predicator care în mod inevitabil a iesit la lumina, un sceptic profesionist, si un pundit de televiziune. Lucifer binevoitor  rupe modurile false în care oamenii percep lumea si le arata adevarul, chiar daca asta inseamna sa-i lase complet neajutorati.
Descendentii lui Lucifer gasi viata lor probleme. In timp ce ei arata o dedicare fata de amarul adevar pe picior de egalitate cu tatal lor, ei urasc sa fie asociati cu cel mai mare tradator din timpurile avraamice. Apoi, din nou, unii se întreaba, ce daca tatal lor a avut dreptate? Nu ar trebui lumea sa afle?
Puterile asociate: Aspect, Charisma, Manipularea, Animale (Sarpele), Haos,Soare, Zohar
Atributele favorizat: Academicieni, Comanda, Empatie, Integritate, Prezenta, Stealth
Rivalii: Isus, Gabriel, Mihail, Rafael, Apollo, Atum-Re, Baldur, Kalfu, Tezcatlipoca, Tsuki-yomi
Michael
A.k.a.: Mikha’il
Michael conduce armata Elohimilor împotriva tuturor dusmanilor posibili. Spre deosebire de alti zei razboinici Michael actioneaza întotdeauna ca un gentleman. El poate conduce spre arta razboiului, dar nu are nici un motiv pentru un comportament barbar. Pe campul de lupta, Michael se asigura ca mortii sunt tratati în mod corespunzator, capturile sunt tratate bine, si isi indreapta complet mania asupra celor care au torturat dusmanii.
Michael se trezeste preocupat de razboiul împotriva Titanilor, dar se  furiseaza pe Pamânt atunci când acesta nu-l poate cruta. La urma urmei, cu toate conflictele din lume, cineva trebuie sa se asigure ca standardele sunt respectate. Michael a fost un stagiar în Boot Camp, un voluntar la Crucea Rosie, un terorist dedicat rasturnarii unui regim corupt, si un protestatar care sa opus uni razboi fara sens. Cu forta lui de vointa si cunostintele sale tactice, putini sunt cei care stau impotriva lui pentru nu pentru mult timp.
Descendentii lui Michael se gasesc trasi spre lupta. Fie ca este vorba de serviciul militar sau doar un curs de kung fu, fiecare Descendent avand experienta unui curs de lupta. În acelasi timp, Descendentii lui Mihai vor fi primi erori in lupta. În timp ce poate fi periculos pentru un Descendent sa deplanga razboiului in care a fost imlpicat este mai bine sa stea tacut in tmp ce altii sufera.
Puterile asociate: Forta, Minte, Gardian, Razboi, Zohar
Atributele favorizat: Constientizarea, Hartuiala, Empatie, Tarie Morala, Prezenta
Rivalii: Uriel, Ares, Huitzilopochtli, Ogoun, Raiden, Set, Vidar
Raphael
A.k.a.: Israfil
Raphael este actorul tacut al Elohimilor. De obicei, el trece neobservat printre oameni, le vindeca bolile si suferinta. El isi anunta rareori prezenta printre muritori, preferand sa lucreze sub acoperirea anonimatului. El a vazut ce a facut respectul muritor pentru YHWH, si nu va risca devotamentul muritorilor în cazul în care ar asista la cursul sau.
Raphael apare pe Pamant ca un îngrijitor si un vindecator. El a fost membru al Medicinii Fara Frontiere, un lucrator social, un terapeut fizic, un om de stiinta, si un chimioterapist. Cei care au lucrat cu el îl descriu ca un individ cu suflet nevinovat si devotamentul unui profesionist. Într-adevar, motivul pentru care Raphael nu a procreat Descendentii este faptul ca el pare mai devotat sa ajute muritorii in lupta împotriva Titanilor.
Raphael isi face întotdeauna timp pentru a se dezvalui Descendentilor lui personali, dar considera ca este mult mai dificil sa se dedice mai tarziu. În timp ce el simte ca ar trebui sa faca mai mult, exista oameni acolo în lume, care nu se pot ajuta singuri. La urma urmei, Raphael insusi isi spune, ei au un lichid prin vene asemanator sangelui. Ce-ar putea întâmpla cu ei? Destul de ciudat, multi Descendentii ai lui Rafael sunt de acord cu tatal lor. Ei sunt la fel de devotati ca tatal lor sa acorde atentie la o problema în întregime  încercarea de a remedia problema, si pot intelege de ce tatal lor a fost atat de ocupat.
Puterile asociate: Inteligenta, Manipulare, Gardian, Sanatate, Eter, Zohar
Atributele favorizat: Cearta, Empatie, Medicina, Prezenta, Stiinta, Stealth
Rivalii: Lucifer, Apollo, Baron Samedi, Hel, Izanagi, Osiris, Tlazolteotl
Uriel
A.k.a.: Jacob, Oriel
Uriel sta de veghe la locurile sfinte ale Elohimilor. Pregatit la portile Edenului cu sabia de foc, nimic nu trece de el. Atunci cand este  trimis în teren de catre alti zei, el pastreaza atent un ceas asupra tarifelor sale, asigurându-se ca acestea sunt sigure si ca toti asupritorii lor obtin ceea ce se apropie de ei.
Uriel rareori paraseste portile Edenului in timpul sau, dar atunci cand o face, el rareori lasa munca în spate. El a fost un vanator de recompense, un lider, un agent de paza, un procuror federal, si un luptator.
Descendentii lui Uriel nu lasa nimic sa intre ei si comoara. Ei aduc toata puterea de foc împotriva tintelor lor, si isi vor da de multe ori viata pentru a se asigura ca, carierelor lor scapa nevatamat.
Puterile asociate: Perceptie, Forta, Epic Rezistenta, Foc, Gardian, Justitie, Zohar
Atributele favorizat: Constientizarea, Tarie Morala, Integritate, Ochire fara gres, Supravietuire
Rivalii: Raphael, Athena, Hachiman, Horus, Shango, Tezcatlipoca, Tyr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.