Secrete.

luni, 22 aprilie 2013

Razboiul ìngerilor (I)

http://iokronos.wordpress.com/2011/12/15/razboiul-ingerilor/
      34. Ceea ce e bun in fata omului este rau pentru zeu,
35. Ceea ce e rau in mintea omului este bun pentru zeul sau.
36. Cine poate intelege planul zeilor in mijlocul cerului?
37. Planul zeului e o apa adanca; cine o poate cuprinde?
38. Unde a invatat omenirea cea redusa care-i calea cerului?
(Povestea unui amaràt – Tablita a II-a)
Lumea intraterestra! Sigur nu e o gluma proasta?! Cum, noi pamantenii, aflati aici de mii de ani, nu am sti ceva daca o astfel de lume ar exista? Suntem copii sa mai credem in pitici, in uriasi, in omuletii verzi, albastri sau gri? Si totusi, alaturi de atatea imposibilitati, mai exista una, care dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca nu stim prea multe despre noi si despre planeta noastra, asa cum pare la prima vedere. Lipsa informatiilor este numai aparenta. Informatiile nu trebuie decat triate, conectate, inlantuite intr-o secventialitate coerenta. Asemeni unui arheolog care gaseste numai o parte a cioburilor vasului de ceramica, dar reuseste totusi sa obtina forma lui initiala, asa pot fi interpretate si informatiile despre lumea intraterestra. Trebuie insa, sa discernem intre realitate si poveste, sa fim asemeni unui judecator care asculta doua parti aflate intr-un vechi conflict si care isi sustin fiecare dreptatea.
Specia Homo Sapiens Sapiens se caracterizeaza prin diversitatea tipurilor rasiale si prin unitatea genetica a fiecarui tip rasial in parte. Pe de alta parte, este stiut ca toate populatiile Terrei au avut religii proprii. Consider ca zeii planetari sunt responsabili de caracteristicile speciei. Civilizatii extraterestre galactice, nascute dintr-o formula ADN comuna, ajunse la tehnici avansate de terapie genetica, practica un alt mod de perpetuare si evolutie genetica a speciei. “Cultura umana” de pe Terra serveste acestui scop. Zeci de rase galactice au dezvoltat pe Terra zeci de programe de inginerie genetica, fiecare zeu avand ograda sa. Diversitatea tipurilor rasiale ale speciei Homo Sapiens Sapiens se regaseste in diversitatea tipurilor rasiale ale zeilor. Cu totii, oameni si zei, se invart intr-un joc concentrat pe formula ADN cu o multime de variante. In aceeasi ordine de idei, unitatea genetica a fiecarui tip rasial, se datoreaza, de asemenea, controlului genetic exercitat de zei in cadrul fiecarui program de inginerie genetica in parte. Controlul s-a realizat printr-o lege de nonhibridare scrisa sau orala, prin definirea clara a apartenentei oamenilor la o comunitate inchisa, data de limba, obiceiuri, intr-un cuvant, prin cultura distincta. Bazele acestor extraterestri au fost situate, de la caz la caz, pe munti, pe mari si oceane, sau in subteran. In jurul lor s-au tesut mituri, legende care astazi incanta imaginatia copiilor si adultilor deopotriva. In istoria moderna, recoltele “la vedere” au disparut si odata cu ele s-au desfiintat si bazele extraterestre de suprafata. Istoria lumii pare mai putin controlata, actiunile zeilor aproape ca nu se vad. Si totusi, zeii galactici care au continuat sa populeze bazele din sistemul nostru solar si mai ales bazele subpamantene sunt denumiti aici “Lumea Intraterestra”.
Pepinierele umane. Scindarea Supercivilizatiei Dumnezeului Biblic
In timp ce evreilor li se imprima o religie monoteista, in care ingerii au un loc secundar pe langa Dumnezeu, celelalte popoare semite raman politeiste. Contradictia este, de fapt, si mai adanca. In timp ce Biblia si Coranul precizeaza ca femeia nu-si gaseste locul in rai, ca in Eden nu exista ìngerite, lumea semita este plina de zei si zeite, cu toii aflati in relatii “de rudenie”. Zeii acestui teritoriu se pare ca sunt in mare parte comuni, chiar daca numele lor difera usor de la o limba la alta (exemplu: Innana – la sumerieni este Istar la asiro-babilonieni, Isis la egipteni, Inaras la hittiti).  Evolutia genetica artificiala are mai multe stadii de dezvoltare. Idealul ingineriei genetice este de a opera cu cat mai putine gene. Intr-un stadiu primar se pot obtine printr-o clonare de tipul tehnicilor pamantene actuale, indivizi valorosi genetic, de ambele sexe. In stadiile urmatoare, formula ADN se simplifica din generatie in generatie. Intr-o etapa superioara se izoleaza corpul spiritual si se practica analiza lui genetica. Ulterior se pot obtine indivizi de ambele sexe prin racord intre o soma produsa in laborator si un corp spiritual recuperat de la indivizi decedati compatibili genetic. Urmeaza stadiul productiei mari de corpuri spirituale prin programe de inginerie genetica controlate. Acesta este stadiul care permite cea mai rapida evolutie genetica, prin schimbarea mai radicala a marcii ADN. In primele faze ale acestui stadiu coexista ambele sexe; se recolteaza femei, se produc zeite/ìngerite. In fazele de mijloc, desi mai exista zeite, se recolteaza aproape numai sexul masculin. In ultimele faze ale stadiului, se recolteaza strict sexul masculin, se produc strict ingeri, mai degraba asexuati decat barbati. Artificiile genetice de tip Eva servesc strict demararii programelor pe diverse planete. Urmatorul stadiu, neatins inca de Supercivilizatia lui Dumnezeu, este cel de producere in serie a corpurilor spirituale in laborator si de renuntare la programele de inginerie genetica pe populatii aflate in tandem genetic.
Sa vorbim acum pe larg despre sciziunea Supercivilizatiei lui Dumnezeu. Jocul distorsiunii temporale face ca perioada de scindare sa ni se para lunga. Masurata in timpul nostru, ea are o durata de 2.000 – 3.000 de ani. Pentru civilizatiile extraterestre, acest timp este cu mult mai scurt. El se rezuma la principalele evenimente ce au marcat scindarea si la timpul de activitate pe Terra al ingerilor “veghetori”, participanti direct la misiunile acestei perioade. Perioadele sunt: cea premergatoare potopului, perioada demararii programului genetic actual – scindarea genetica propriu-zisa, perioada prelucrarii patului ADN in Orientul Mijlociu si Apropiat.
Din prima perioada, principalele informatii provin din Cartea lui Enoh, care ne lamureste in buna parte asupra diferendelor ce au aparut intre ingerii rebeli si conducatorii Supercivilizatiei lui Dumnezeu. Cred ca in programul de inginerie genetica anterior potopului, Dumnezeul Biblic recolta predominant sexul masculin. Productia de ìngerite era redusa, acestea folosind in special la obtinerea de ovule cu grad inalt de compatibilitate cu marca ADN impusa. Fecundatia artificiala si implantul uterin practicat femeilor pamantele revigora cele 7 serii genetice. In aceasta faza, teoretic, ideea de femeie nu era atat de indepartata ingerilor lui Dumnezeu. Cu cat tehnicile se perfectioneaza, diferentele intre indivizi dispar si membrii societatii arata ca trasi la copiator. Sarja ingerilor ce au precedat potopul era mai putin omogena. Cel putin o parte dintre ìngeri beneficiau de acele gene responsabile cu amintirea femeii. De unde sa ia femei? Atat timp cat Terra producea corpuri spirituale de viitoare zeite, inseamna ca detinea un sector de femei compatibile genetic, cu mult asemanatoare zeitelor. Tehnicile de prelucrare a corpurilor spirituale recoltate erau inferioare celor din programul actual. Diferentele somatice intre zeite si femeile precursoare nu erau prea mari. Sa-l ascultam pe Enoh:
1. Pe cand copiii oamenilor se inmultisera in acele zile, s-a facut ca fiicele lor s-au nascut gratioase si frumoase.
2. Si atunci, cand ingerii, copiii Cerurilor, le-au vazut, s-au indragostit de ele; si ei si-au spus unii altora: sa ne alegem femei din rasa oamenilor si sa avem copii cu ele.
7. … Ei erau in numar de 200 si coborau din Aradis …
Enoh ii numeste pe toti cei 18 sefi ai rebelilor, condusi de Samyaza.
10. Si ei si-au ales fiecare cate o femeie si s-au apropiat de ele si au convietuit cu ele; si ei le-au invatat vrajitorii, farmece si insusirile radacinilor si arborilor.
11. Si aceste femei au zamislit si au nascut uriasi.
12. Statura lor era de 300 de coti. Ei au inghitit tot ce munca oamenilor putea sa produca si n-a mai fost chip sa fie saturati. (Cartea lui Enoh – VII)
In capitolul LXVIII, Enoh reia povestea pe larg si descrie vinovatiile fiecaruia dintre sefii ìngerilor “separatisti”. Principalele capete de acuzare sunt: i-au invatat pe oameni ce inseamna amaraciunea si desfatarea; i-au invatat sa scrie, sa foloseasca hartia si cerneala; i-au invatat cum sa ocoleasca moartea, cum pot produce platose, scuturi, sabii; le-au dezvaluit oamenilor secretele unei “false intelepciuni”. Conform versetului 10, fitoterapia si alte stiinte medicale au fost oferite oamenilor. Enoh precizeaza inca o data ca oamenii nu fusesera proiectati pentru un astfel de program, ci “Ei au fost facuti pentru a fi in curatenie si dreptate deopotriva cu ìngerii”, adica, doar pentru a fi compatibili genetic cu ei. Pentru bunul mers al programului, “desteptarea” omului n-ar fi trebuit sa se produca niciodata si de aceea nu a fost deloc pe placul lui Dumnezeu. Ingerii rebeli au ocupat bazele de pe Terra, in care, de fapt, lucrau sau lucrasera inainte de sciziune.
Scindarea genetica propriu-zisa
Intre povestile de inceput ale Bibliei, este una care incearca sa motiveze alungarea cuplului promordial si a sarpelui din Rai. La prima vedere, este o poveste banala, construita parca special  pentru a adormi copiii. Dupa ce Domnul ii creeaza in laboratorul de inginerie genetica pe Adam si apoi pe Eva, le interzice sa se atinga de pomul vietii, adica sa-si modifice structura ADN. In ciuda interdictiei, cei doi, la indemnul sarpelui, se vor hrani din pomul vietii. Ce motiv ar fi avut sarpele sa intervina? Si, mai ales, cine este sarpele? Tot Biblia ne raspunde in ultimul ei capitol:
Si a fost aruncat balaurul cel mare, sarpele cel de demult, care se chiama diavol si Satana, cel care inseala pe toata lumea, aruncat a fost pe pamant si ingerii lui aruncati cu el. (Apocalipsa 12-9)
Versetul de mai sus se refera la aceeasi poveste, parca se si potriveste in continuarea celor din Facerea, capitolul 3. Acum stim cine este sarpele – Satana,Diavolul, balaurul cel mare, fiara, etc. Ce trebuie sa mai stim? Tot Apocalipsa ne spune in continuare:
3. Si alt semn s-a aratat in cer: iata un balaur mare, rosu, avand sapte capete si zece coarne si pe capul lui, sapte cununi imparatesti.
4. Iar coada lui tara a treia parte din stelele cerului si le-a aruncat pe pamant … (Apocalipsa 12)
Prin urmare, Dumnezeu nu este singura fiinta superioara; Satana, asemenea lui Dumnezeu, “are sapte cununi imparatesti”, sapte corpuri spirituale inlantuite, sapte corpuri spirituale ce au fost imbogatite de-a lungul ultimului program de inginerie genetica de cele sapte feluri de rod, acelasi rod ca si cel primit de Dumnezeu, rod provenir dintr-o etapa anterioara a Programului Terra. Satana avea in subordine a treia parte din stelele cerului nostru. Este enorm! Acest fapt ne orienteaza asupra altui aspect: lumea lui Satana nu se reduce la cei 200 de ingeri rebeli, ci este o uniune de civilizatii extraterestre cu baze pe Terra. Poate ca Satana a fost dintotdeauna proiectat pentru acest pamant. Aceasta superfiinta, produsa prin tehnica fabricarii dumnezeilor, nu este decat o copie a structurii initiale a superfiintei Dumnezeu. Cei doi au avut o structura identica in tandem, ca o cerinta a programelor de inginerie genetica desfasurate pe Terra. Copia lui Dumnezeu era necesara pentru simplul motiv ca fabrica de corpuri spirituale numita Terra livra dintotdeauna produse finite, adica corpuri spirituale recoltate si compatibilizate pe Terra. Va urma.
(Bibliografie: “Programul Terra”, de Toni Victor Moldovan, Editura “Conexiuni”, noiembrie 2001)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.