Secrete.

luni, 22 aprilie 2013

Cum a pierdut Dumnezeu Lumea. Razboiul ìngerilor (II)


  • Este sau nu Pamàntul terenul eternelor dispute dintre ìngeri? Si daca raspunsul este afirmativ, care este rolul nostru, al oamenilor, ìn aceasta poveste? Scrierile din vechime ne pot ajuta sa gasim dezlegarea misterului si una dintre lucrarile de referinta pe tema decriptarii Bibliei, ramane cartea lui Toni Victor Moldovan, “Programul Terra”, din care va invit sa cititi in continuare.
Calea spre màntuire …
Dumnezeu sustine ca i-a creat pe Adam si Eva cu o formula ADN corespunzatoare supercivilizatiei Sale si crede ca indeplineste necesitatile tuturor ingerilor. Diavolul insa, “nu a vrut sa se inchine”, nu a fost multumit de plasmuirea lui Adam.
11. El (Dumnezeu) zise: “Ce te-a oprit sa te inchini, cand ti-am poruncit?”. El (Satana) zise: “Eu sunt mai bun decat el. Pe mine m-ai facut din foc, iar pe el din tina”.
In acest semn este confirmat faptul ca Satana este o fiinta “de foc”, tot in materie negativa. Cine pe cine a facut, este discutabil. Vom vedea ca si Satana isi spune “Intàiul”.
12. El (Dumnezeu) zise: “Jos cu tine de aici; sa nu te mai arati semet aici; deci iesi afara; esti dispretuit!”.
Nemultumirea lui Satana este motiv de conflict intre cei doi. Un conflict armat intre cele doua forte ar fi fost, in acel moment, distrugator pentru intreaga supercivilizatie.
15. El (Satana) zise: “Pentru ca m-ai amagit, ii voi pandi pe ei pe drumul tau cel drept  16. Si ma voi repezi asupra lor de dinainte si de dinapoi si din dreapta si din stanga si partea cea mai mare din ei nu o vei afla multumitoare.”                                                  
Aflam cu stupoare ca Satana este cel amagit, cel inselat, astfel incat formula ADN-Adam nu corespunde necesitatilor genetice ale unei treimi din stelele cerului, conduse de Satana. Nicio problema; Satana declara ca are mijloacele necesare sa contraatace. Pe principiul “sa moara si capra vecinului”, el il avertizeaza pe Dumnezeu ca recoltele sale vor fi “virusate genetic”, cea mai mare parte a lor va fi incompatibila genetic cu standardul ADN in materie negativa, lucru care se va si intampla. Mai mult decat atat, recoltele vor fi atacate “si din dreapta si din stanga” si vor fi practic impartite intre cei doi.
17. El (Dumnezeu) zise: “Cara-te de aici dispretuitule si lepadatule! De-ti va urma tie unul, voi sa umplu iadul cu voi toti.                
18. Si tu, o, Adam, locuieste impreuna cu femeia ta in rai si mancati de unde voiti, insa nu va apropiati de acest pom, caci veti fi nelegiuiti!”
Stim ce a urmat: sarpele o ademeneste pe Eva, Eva il amageste pe Adam, perfectiunea genetica a celor doi este distrusa, iar ingerii aflati in subordinea lui Satana il urmeaza pe acesta in lupta. Bineinteles ca in spatele acestei povestiri se ascund manevre genetice performante, un razboi secret abil, urmat de unul adevarat, extrem de dur.
Biblia si Coranul ne spun tot timpul ca Satana este exilat pe Terra, mai exact in adancul pamantului sau sub pamant. Pana la consideratii militare, reiau versetele biblice care ne descriu evenimentele legate de sciziunea Lumii Intraterestre (L.I.) de Supercivilizatia lui Dumnezeu (S.D.). Ele sunt descrise in Apocalipsa capitolul 12. Femeia “invesmantata cu soarele si luna” care pe cap purta cununa de douasprezece stele, este Eva, purtatoarea unui corp spiritual lucrat din 12 semintii ale lui Israel. Ea este blestemata sa nasca in dureri si astfel ne este intarita convingerea ca este vorba, de fapt, despre o Eva II. Aflam apoi balaurul: “statu inaintea femeii, ca ea sa nasca pentru ca sa inghita copilul, cand il va naste”. Din nou apare motivul genetic. Set, produsul de conceptie consolidat genetic, nu trebuie sa se nasca. Modul de derulare al Programului de Inginerie Genetica (P.I.G.) nu este conform dorinteloir lui Satana.
5. “Si a nascut copil de parte barbateasca, care avea sa pastoreasca toate neamurile cu toiag de fier. Si copilul ei a fost rapit de Dumnezeu si dus la tronul Lui”. Adica D-zeu reuseste sa-l protejeze pe Set. Eva va fi escortata de ingerii Sai la o baza pamanteana dotata cu laboratoare necesare derularii primei faze a P.I.G.
7. “Si s-a facut razboi in cer: Mihail si ingerii lui au pornit razboi cu balaurul. Si se razboia si balaurul cu ingerii lui”.
Stim urmarea; Satana si ai lui sunt aruncati pe …Terra. Asa sa fi fost? Eu nu o iau chiar de buna. Cred ca Satana a fost dintotdeauna proiectat pentru acest pamant. Aceasta superfiinta, produsa prin tehnica fabricarii dumnezeilor, nu este decat o copie a structurii initiale a superfiintei Dumnezeu. Cele doua superfiinte au avut o structura identica in tandem, ca o cerinta a P.I.G. desfasurate pe Terra. Copia lui Dumnezeu era necesara pentru simplul motiv ca fabrica de corpuri spirituale numita Terra livra dintotdeauna produse finite, adica corpuri spirituale recoltate si compatibilizate pe Terra. De aceea, intregul sistem viu existent in Statia Supercivilizatiei lui Dumnezeu (S.S.), avea o copie fidela intr-una din bazele pamantene (subpamantene).
“Cartea egipteana a mortilor, ce-si are originea probabil inainte de potop, a avut darul de a ma orienta spre aceste idei, ea descriind foarte bine copia lui Osiris – zeul ceresc, existenta in Lumea Inferioara. Cred ca fabrica de corpuri spirituale satisfacea in acel moment, ca si acum, necesitatile de existenta si de evolutie genetica ale mai multor supercivilizatii, toate avand la baza aceeasi structura ADN in materie negativa.
Prelucrarea genetica in Orientul Mijlociu si Apropiat
Potopul a fost un cataclism indus, dorit de toti zeii. Miturile au conservat explicatia necesitatii dezastrului: reinstaurarea “dreptatii” (n.r. – compatibilitatii genetice) pierdute a omului. Asa cum Noe este salvat de catre Dumnezeu din furia potopului, Lumea Intraterestra il salveaza pe Utnapistim si probabil pe multi alti germeni selectionati genetic, pentru demararea urmatorului P.I.G. Supercivilizatia lui D-zeu ramane in conflict deschis cu ceilalti zei, in special cu cei care coordoneaza arealul “curcubeului”. In urma sciziunii, imperiul intra intr-o noua era plina de conflicte armate. Supercivilizatiile incep sa-si dispute teritoriile, sa-si saboteze reciproc programele.
12. Pentru aceasta bucurati-va ceruri si cei ce locuiti in ele. Vai voua, pamantule si mare, fiindca diavolul a coborat la voi, avand mànie mare, caci stie ca timpul lui e scurt”.         
Ca si Dumnezeu, Satana stie modalitatea de derulare a Programului Terra, stie ca va urma momentul apocaliptic ce ar putea distruge chiar si Lumea Intraterestra. El are insa mijloacele tehnice, aceleasi cu cele ale lui Dumnezeu, de a prospecta viitorul prin distorsiune temporala si, mai ales, pentru a-si pregati bazele pentru viitorul atac.
13. Iar cand a vazut balaurul ca a fost aruncat pe pamant, a prigonit pe femeia care nascuse pruncul. (Apocalipsa 12)          
Iar pe ìngerii care nu si-au pazit vrednicia, ci au parasit locasul lor, (Domnul) i-a pus la pastrare sub intuneric, in lanturi vesnice, spre judecata zilei celei mari (Iuda 1-6).          
In ciuda ocuparii unui areal strategic al fostului imperiu, Satana nu are forta de a mai lupta cu Supercivilizatia lui Dumnezeu care detine, se pare, o tehnica superioara. Cu timpul insa, Satana si ingerii lui sunt cei mai avantajati in noua situatie, deoarece isi cultiva corpuri spirituale in propria casa; mai mult decat atat, pot sa coordoneze alte programe necesare existentei si evolutiei speciilor galactice aliate. In perioada urmatoare, Lumea Intraterestra isi consolideaza pozitiile militare in sistemul solar, continua amenajarea spatiului intraterestru, sporeste infrastructura, caile de comunicatie intre diversele baze subpamantene, isi produce noi ingeri si mijloace tehnice. Supercivilizatia lui Dumnezeu se afla intr-o situatie din ce in ce mai dificila, prezenta ingerilor ei pe Terra este periclitata, aproape fiecare noua aparitie se soldeaza cu un razboi spatial, pe orbita sau pe cerul Terrei, astfel incat, ultimul program in a carui coada ne aflam, se desfasoara, pentru D-zeu, cu mare dificultate.                                                                                            Analiza altor texte vechi originale, ce provin din Orientul Apropiat si Mijlociu, m-a condus spre ideea unitatii programului de inginerie genetica practicat de zei in acest areal. Satelitul Supercivilizatiei lui Dumnezeu, denumit in Biblie “curcubeu”, are capacitatea de a observa permanent strict un spatiu geografic centrat de Ierusalim, ce are o raza de aproximativ 1.500 de kilometri. Logica este si de aceasta data deplina. Cred ca in momentul instalarii “curcubeului”, civilizatia extraterestra din care s-au scindat mai tarziu, dupa potop, Supercivilizatia lui Dumnezeu si Lumea Intraterestra, detinea un teritoriu cuprins intre Grecia – la vest, Dacia – la nord, Persia – la est si Egiptul de Jos, Nubia – la sud. Cred ca ne este dificil sa apreciem daca exceptand evreii, restul populatiilor din teritoriul “curcubeului” fac parte dintr-un program unic cu mai multe nuclee sau daca aceste nuclee numite  Grecia, Dacia, Fenicia, Egiptul, Imperiul Hitit, Mesopotamia, sunt, la randul lor, programe distincte. Ambele variante beneficiaza de argumente solide. Textele vechi dau impresia unei periode de liniste aparenta, de “tratat de neagresiune” intre S.D. si L.I., ce se deruleaza dupa potop, in perioada prelucrarii patului ADN. Mai mult decat atat, cred ca desi fiecare si-a trasat granitele programului, aceste programe s-au intrepatruns, au facut schimburi de gene valoroase. Spre exemplu, Avraam si “fratii sai” (obtinuti prin tehnica implantului uterin) calatoresc si se stabilesc temporar intr-o zona extinsa ce cuprinde Egiptul, Canaanul, Siria, Mesopotamia, avand pe aceste meleagurii fii si fiice, cu fiicele oamenilor, inafara celor rezultati in urma mariajului controlat. Intreaga zona vizualizata de “curcubeu” ajunge la un grad de puritate genetica ce permite recoltarile din partea L.I., dar cred ca nu si din partea S.D. Acest moment este cel dinaintea crearii poporului evreu, moment situat inaintea proiectarii celor doisprezece “fii” ai lui Iacov (Israel), care aveau sa reprezinte capetele de serie  ale celor 12 semintii ale lui Israel. Dupa aceasta perioada, S.D. trece la saltul de puritate genetica a propriei culturi, prin crearea germenilor poporului evreu, pe care-i transfera la adapost in Egipt, timp in care spatiul vechiului Canaan este intens prelucrat genetic. De catre cine? Afirm ca de lucrul acesta s-au ocupat ingerii L.I.  In fine, dupa aproximativ 350 de ani, Dumnezeu isi scoate poporul din Egipt. Desi evreii aveau promis Canaanul, ei sunt condusi mai intai in Desertul Sinai. Unul dintre motivele acestui transfer este cel de mai sus: Canaanul era ocupat de populatii semite prelucrate genetic de Lumea Intraterestra. In timp, Dumnezeu va beneficia de un teritoriu din ce in ce mai restrans, pentru exploatarea culturilor de corpuri spirituale umane, teritoriu care, in final, se va confunda cu spatiul geografic al vechiului Israel. Restul zonei Orientului Mijlociu si Apropiat ramane sub controlul si exploatarea L.I. ce-l are drept marca genetica standard pe Satana. Ingerii acestei lumi aveau sa dezvolte un P.I.G. in sapte serii genetice, mai apropiat de marca genetica a ciclului uman anterior potopului. Trebuie sa tinem cont ca toate programele de inginerie genetica derulate pe Terra, se desfasoara simultan. Intr-un spatiu totusi atat de restrans, cred ca nu gresesc prea mult daca afirm ca perioadele de specializare, diferentiere genetica, a diverselor serii genetice, se suprapun. In timp ce evreii erau diferentiati in 12 semintii, in Egipt, ceilalti semiti erau diferentiati in cele sapte feluri de rod, necesare L.I. Consolidat in desert, poporul evreu a ocupat dupa 40 de ani Canaanul, spre disperarea altor semiti. Adevaratul conflict dintre cele doua supercivilizatii a demarat in perioada de recolta a programelor, cand fiecare s-a straduit sa limiteze recolta celuilalt. Satana s-a tinut de cuvant si a facut ca cea mai mare parte din recolta “sa nu fie multumitoare”. Mai mult decat atat, cu timpul, teritorii care apartinusera prin tratat S.D., sunt pierdute in favoarea L.I.
Iisus activeaza “curcubeul”
Istoria acestei perioade reiese din unele pilde din Biblie. Una dintre  ele, pilda lucratorilor la vie a lui Iisus, este deja partial discutata … S.D. initiaza insulele ADN compatibile cu ingerii S.D., lasa lucratori, iar S.S. isi vede de drum prin Galaxie. S.D. isi trimite ingerii curieri “cu sufertasul” sa ridice corpurile spirituale recoltate, dar …surpriza, vor fi alungati de ingerii lucratori care, fie apartin L.I., fie trec de partea L.I., reprezentandu-i acum interesele. Scenariul se repeta; trimisii Domnului nu mai sunt alungati, ci primiti de data aceasta cu ospitalitatea armelor! Conflictul degenereaza intr-un razboi ce va avea loc in oricare punct al sistemului solar si al Terrei. Pilda prezenta in toate cele patru evanghelii, prezinta decizia S.D. de a distruge acest program incontrolabil. Moartea lui Iisus care, de fapt, vine sa activeze “curcubeul”, este invocata ca un motiv pentru distrugerea L.I. Programul incontrolabil trebuie inlocuit cu altul, dupa ce actuala civilizatie Terra va fi stearsa, iar forta L.I. va slabi.
Aceeasi pilda, scrisa in alti termeni, este prezentata de Iezechiel in capitolul 17: Asa graieste Domnul Dumnezeu: Un vultur mare cu aripi mari, cu pene lungi, pufos si pestrit, a zburat in Liban si a frant varful unui cedru. A rupt pe cel mai sus dintre lastarii lui cei tineri si l-a dus in tara Canaanului si l-a pus intr-o cetate de negustori”. Vulturul este Dumnezeu. El va lua din Libanul ceresc, din Statia Supercivilizatiei Sale, un lastar tanar – pe Adam si va initia un P.I.G. in Israelul pamantean – in jurul Ierusalimului, construind o insula ADN cu compatibilitate crescuta cu ingerii S.D. Incet, incet, arealul programului s-a extins, poporul evreu a fost format, inmultit si au inceput primele recolte – “ramurile se intorceau la vultur”. Totul era in regula, dar …”a mai fost un alt vultur cu aripi mari si pufos. Si iata acest butuc de vita s-a intins spre el cu radacinile si cu coardele sale, ca sa-l ude acela mai mult de cat era udat in locul in care fusese sadit. El era sadit intr-o tarana buna, la niste ape mari, incat isi putea intinde vitele ca sa aduca rod si sa ajunga un minunat butuc de vie”. Adica, cultura S.D. reusise foarte bine: era excelenta, numai ca la ospat s-a ivit un personaj nepoftit: Satana – “un alt vultur mare si pufos” si L.I. Ei practic au preluat cultura si au exploatat-o, chiar mai mult decat S.D., dupa o ajustare genetica minima. Si uite-asa, Dumnezeu decide sa declanseze actiunea de distrugere a celui de-al cincilea program. Distrugerea vietii nu va fi totala, astfel incat, dupa un timp, sa fie posibila initierea altui program. Ciclul se va relua.
Ultimul act al Supercivilizatiei lui Dumnezeu cuprinde filmul Iisus. Misiunea complexa a lui Iisus contine la inceputul ei si o solie la  Satana; cei doi nu s-au inteles, nu au ajuns la niciun compromis. In mod sigur Iisus a amenintat L.I. cu distrugerea programului, foarte posibil avand “videocaseta” momentului apocaliptic in buzunar! O intelegere cu Satana ar fi dus la o schimbare de regie si chiar un program general. Tic-tac, tic-tac, tic ….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.