Secrete.

duminică, 30 iunie 2013

”Discul Lolladoff”: construit de către extratereștrii?

”Discul Lolladoff”: construit de către extratereștrii?
 Acest artefact numit ”Lolladoff plate” a fost descoperit în Nepal, prin anii 1940, și are o vechime de cel puțin 12.000 de ani. Este un disc de piatră cu multe striații în formă melcată, care seamănă foarte bine cu galaxia noastră. Spre marginea pietrei se poate vedea o ființă, probabil un extraterestru. Galaxia în formă spiralată a fost simbolizată și de alte culturi antice, precum cea egipteană, indiană sau incașă.
Probabil că locul unde a fost desenat extraterestrul reprezintă sistemul solar din care provine. ”Artefactul Lolladoff” sau ”Placa Lolladoff” este foarte greu de descifrat, mai ales în condițiile în care nu există o hartă precisă a galaxiei noastre. Dar mișcarea în spirală poate foarte bine să însemne un mesaj:”Am zburat aici din altă galaxie!” E o înșiruire de simboluri: în primul rând o reptilă, apoi creaturi marine cu opt tentacole, apoi omul gri, apoi o navă spațială și, în final, un mamifer. Ce-i asta? Ghicim? Mulți cercetătorii au încercat să stabilească proveniența acestei pietre. Deocamdată nu se poate spune cu exactitate dacă a fost confecționată de om sau de către o civilizație extraterestră.
Discul a fost descoperit de profesorul polonez Serghei Lolladoff la scurt timp după încheierea al doilea război mondial, în 1945. El a achiziționat acest disc de la un tibetan sau de la un nepalez și se presupune că vine de la misterioasa civilizație Dzopa, care foloseau aceste modele de discuri în cadrul ceremoniilor religioase. Cercetătorii au studiat forma de spirală de pe disc. Ei spun că spirala semnifică energie și este simbolul cel mai ușor de recunoscut pe scară largă în univers. E un simbol sacru, ceea ce înseamnă că și pentru extratereștri reprezintă energia, creația, eternitatea și cunoașterea universului. Spirala este o formă geometrică găsită în multe locuri din întreaga natură, în multe culturi antice. Două dintre formele cele mai populare spirale avem în: ”Spirala lui Fibonacci” și ”Spirala de aur”.
Spirala lui Fibonacci este o descriere grafică a unei serii de numere, în care fiecare valoare este suma celor doua precedente: 0,1,1,2,3,5,8,13. Cercetătorii au descoperit că un astfel de raționament a stat și la baza construirii unor minuni ale lumii: Parthenoul, Acropole sau piramidele. Însuși corpul omului are câteva proporții care te duce cu gândul la șirul lui Fibonacci: distanța dintre ochi, distanța dintre gură și ochi și distanța dintre nas și ochi, dimensiunea gurii. În știința esteticii se apreciază că fața este considerata plăcută ochiului cu cât aceste dimensiuni respectă secvența lui Fibonacci. Se spune ca exista o legătura între creșterea naturală a plantelor și numărul de aur: proporția tainică a acestui număr reprezentată fie în triunghiul de aur (isoscel) al lui Pitagora în elipsa de aur din tradiția hindusă sau în spirala de aur care, prin șirul lui Fibonacci se demonstrează păstrând proporția de 1,618.
Mai găsim și alte lucruri în natură ca spirala generată de apă (vartejurile), mișcarea curenților de aer în spirală, cochilia melcilor, dispunerea petalelor de trandafir sau a frunzelor și semințelor din regnul vegetal, care păstrează aceasta proporție perfectă arătând că în întreaga creație se păstrează aceasta proporție, probabil de aici i s-a tras si numele de “formula fericirii. Aceasta demonstrează existența unui sfere de conștiința armoniei și frumuseții existente în întregul universul și care îl ghidează. Spirala este, de asemenea, bine reprezentată prin geometria sacră. Ea are multe mistere, iar forma ei este universală, descrierea sa constantă este des întâlnită în textele antice.
Sursa: Autopunct cardinal (div)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.