Secrete.

duminică, 30 iunie 2013

Ruine antice și rămășițe de mașini avansate pe Lună?

Ruine antice și rămășițe de mașini avansate pe Lună?

”Astronauţii care au participat la misiunile Apollo au descoperit pe Lună ruinele unor oraşe extraterestre şi rămăşiţele unor maşinării extrem de avansate. Parte dintre aceste tehnologii se pare că pot manipula gravitaţia. Ei au fotografiat o multe dintre structurile descoperite și, la întoarcere pe Pământ, au predat fotografiile la ”Jet Propulsion Laboratory” (JPL – din cadrul NASA).
Dar, după analiza acelor imagini, departamentul de control al NASA mi-a ordonat să le distrug. Nu am urmat ordinele lor. O mare parte dintre documente le-am păstrat şi mai târziu le-am dat publicității. Ele arată construcţii extraterestre, ca de exemplu, domuri realizate din sticlă, turnuri de piatră şi castele atârnând în aer”, a declarat Ken Johnston, fost director al Departamentului de Date şi Controlul al Fotografiilor din cadrul NASA. El a lucrat pentru agenţia spaţială americană în timpul misiunilor Apollo din anii 1960-1970, dar a fost concediat pentru că a spus adevărul despre bizarele descoperiri de pe Lună. 
Gestul revoltător al lui dr. Ken Johnston a stârnit furia superiorilor din cadrul agenţiei care cerut să se ia măsuri extraordinare asupra tuturor angajaților și a impus o tăcere totală asupra acestui subiect. Atunci când a apelat la mass media să explice despre formidabilele descoperiri făcute pe Lună, agenţia spaţială pur şi simplu l-a concediat pe Ken Johnston în octombrie 2007. Atunci când Johnston a refuzat să-şi semneze demisia, el pur şi simplu a fost concediat fără o motivaţie clară. După plecarea sa, dr. Johnston a declarat că nu are nimic de pierdut şi că va dovedi că NASA şi guvernul american ştiu de decenii întregi că pe Lună există oraşe extraterestre. 
Și într-adevăr, nu după multă vreme, Johnston a venit cu numeroase dezvăluiri într-o carte intitulată “Dark Mission: the Secret History of NASA”, scrisă în colaborare cu un alt cercetător științific, Richard C. Hoagland. Calitatea fotografiilor este destul de scăzută, însă acestea par să reproducă ruinele unor clădiri, obiecte uriașe din sticlă și turnuri din piatră. NASA nu recunoaște autenticitatea acestor fotografii. Autorii cărții susțin de asemenea că președintele John F. Kennedy plănuia să se alieze cu Uniunea Sovietică în ceea ce privește explorarea lunară și să împartă cu guvernul de la Moscova secrete ale tehnologiilor extraterestre. Vreme de peste 40 de ani, mulți oameni de ştiinţă, tehnicieni şi ingineri au acuzat NASA de ascunderea datelor şi de manipularea fotografiilor în ceea ce priveşte descoperirea unor obiecte spaţiale ciudate sau a unor structuri pe suprafaţa Lunii. 
ne amintim și de declarația incendiară a lui Neil Armstrong, la mulți ani după revenirea pe Tera: ”Am ajuns aproape de Lună… pe cursul prestabilit spre vecinătatea ”Craterului Moltke” care, în timp ce ne apropiam devenea din ce in ce mai mare ca un hău întunecat și înfricoșător. Filmam tot, frame cu frame, cu emoție… era misiunea care amuțise pentru întâia oara întreaga planetă, într-o așteptare parcă fără de sfârșit. «Wow!» am exclamat deodată, filmând în continuare. În cadru îmi apăruse o formațiune perfectă de obiecte luminoase sferice, una mai mare urmată de cinci dimensiuni mai mici, parcă șerpuind însă păstrând perfect distanța dintre ele. Au ocolit în cerc craterul, ca într-un sens giratoriu, apoi au coborât pierzându-se în el”. 
Teoreticienii din zona conspirațiilor cred că astronauții au văzut mult mai multe. La revenire pe Pământ amintirile lor au fost modificate sau șterse, la fel ca în ”Men in Black”, cu unde cerebrale care distrug neuronii. Orice dovezi fotografice ale acestor structuri a fost, de asemenea, eliminate. (enterprisemission)
piatza
Sursa: Autopunct cardinal (div)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.