Secrete.

duminică, 30 iunie 2013

Tehnologii extraterestre in antichitate..


Tehnologii extraterestre in antichitate..


the_work_of_the_anunnaki_by_osiris9
     Potrivit adepţilor teoriei extratereştrilor antici, extratereştri mult superiori tehnologic, au aterizat pe Terra cu mii de ani în urmă, împărtăşind din ştiinţa lor, civilizaţiilor umane timpurii, schimbând definitiv cursul istoriei.
     De fapt adepţii acestei teorii preiau o idee veche de secole, că viaţa există şi pe alte planete şi că oamenii şi extratereştrii s-au mai întâlnit în trecut. Tema acestei interacţiuni a fost pusă în lumina reflectoarelor în anii ’60, prin numeroasele observaţii OZN şi filme SF celebre, precum „2001: O odisee spaţială”, bazat pe un roman scris de fizicianul Arthur C. Clarke, promotorul ideii sateliţilor geostaţionari. Programul spaţial a avut desigur rolul său, deloc neglijabil, de altfel: Dacă oamenii pot călători pe alte planete, de ce nu ar putea fi vizitată Terra de extratereştri ?
ancient-aliens-and-secret-code1
     Adepţii teoriei astronauţilor antici sunt de părere că toate culturile antice importante au fost influenţate de către extratereştri, descrişi sub formă de zei. Astfel, egiptenii, sumerienii, maiaşii, nordicii, japonezii, hinduşii, elenii şi romanii ar fi stat sub îndrumarea unor fiinţe venite din cosmos.
     Similarităţile dintre zeităţile fiecărei culturi sunt multe. Majoritatea sunt fiinţe venite “din ceruri”, în “caleşti de foc”, “călare pe dragoni”, sau care ajungeau pe această planetă “despicând norii”.
Ancient-Aliens-Documentary
     De obicei, înainte de a se arăta, se auzeau zgomote puternice şi pe cer se vedeau lumini şi flăcări. Să fi fost acestea nave spaţiale? Zeii, întotdeauna avea puteri imense, putând să facă minuni, ar putea fi aceştia, de fapt, extratereştrii care foloseau tehnologii avansate? Cum rămâne cu creştinismul?
     Religia creştină se bazează pe poveşti similare, transmise prin Biblie. Să fi fost cele 10 Porunci primite de Moise, instrucţiuni date de către extratereştri, şi nu de către Dumnezeu? Potrivit Vechiului Testament, cerul s-a deschis, iar Moise a simţit cum pământul tremura, după care o lumină puternică a apărut.
descoperirea-care-zguduie-lumea-crestinismului
     Un alt aspect important descris în Biblie, este chiar naştea lui Iisus Hristos. Un înger ar fi venit la Maria, care îşi dorea un copil, şi i-ar fi prezis că va da naştere, virgină fiind, Mântuitorului rasei umane. Adepţii teoriei extratereştrilor din antichitate sunt de părere că Fecioara Maria ar fi fost înseminată artificial de către extratereştri, şi că Iisus ar fi, de fapt, un hibrid dintre oameni şi “îngeri”. Alte numeroase povestiri din Biblie pot fi legate de o întâlnire cu o rasă avansată, dar este acest lucru adevărat?
alien_god
     Apocalipsa, provocată de extratereştri?
     De-a lungul istoriei, au existat oraşe antice distruse de către zei, pentru că oamenii i-ar fi mâniat. Dacă luăm în considerare faptul că zeii antici ar fi extratereştri, putem crede că oamenii au început să nu mai asculte de ei, aşa că au fost şterşi de pe faţa pământului.
     Biblia conţine relatări de acelaşi gen. Distrugerea Sodomei şi a Gomorei, Marele Potop, Apocalipsa.. ar putea fi aceste acte de “furie divină”, de fapt răzbunări de natură extraterestră? Prevestite de către îngeri, sau de către Dumnezeu însuşi, unor persoane alese, aceste dezastre sunt similare celor din antichitate. Unii adepţi ai acestor teorii sunt de părere că extratereştrii s-ar putea întoarce cândva, distrugând complet rasa umană.
alien-priest
     O altă posibilitate ar fi aceea a unui război între extratereştri, care va avea loc pe Pământ, şi care ar avea umanitatea drept victimă colaterală.
     Bătălii între zei au fost descrise încă din cele mai vechi timpuri, şi au fost povestite, prin petrogrifele multor culturi antice. Aceastea arată zeii, care stau pe nori şi care aruncă fulgere şi flăcări unul spre celălalt. Ar fi putut omul de atunci să confunde navele spaţiale şi arme avansate cu o bătălie între zei? Aceste concepte să găsesc şi în creştinism.
     În Biblie se spune că a avut loc chiar un război în Rai, în urma căruia Lucifer a fost izgonit pe pământ. În Apocalipsa 12:7-9 scrie “Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul. Şi se războia şi balaurul şi îngerii lui. Şi n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.”.
Relief_von_Dendera_re
     Se poate ca “îngerii” să se întoarcă şi să-l distrugă definitiv pe “diavol”, odată cu rasa umană?
     Altă teorie populară legată de apocalipsă este cea că planeta Nibiru, descrisă atât în textele mayaşe, cât şi în cele sumeriene, locul de baştină al Anunnaki, va ieşi de pe traiectoria sa, şi se va izbi de Pământ.
anunking
     Considerând gradul mare de interpretabilitate a textelor antice, pietrogramelor, dar şi a Bibliei, dau naştere numeroaselor poveşti. Dar cât din cele transmise de strămoşii noştri este adevăr şi cât este ficţiune? Pe măsură ce ştiinţa evoluează, apar noi teorii legate de originile omului, dar până când nu vor putea fi prezentate dovezi concrete, acestea vor rămâne simple speculaţii care vor îmbogăţi şi mai mult folclorul rasei umane.
mayan-and-the-ancient-aliens
     În 1968, scriitorul elveţian Erich von Daniken a publicat lucrarea “Carele de luptă ale zeilor” (Chariots of the gods), care a devenit imediat un bestseller. În carte, avansează ipoteza că, acum mii de ani, călători spaţiali de pe alte planete au vizitat Terra, dându-le oamenilor anumite tehnologii şi, mai ales, influenţându-le religia. El este considerat, de mulţi, ca şi iniţiatorul teoriei extratereştrilor antici, cunoscută de asemenea ca teoria astronauţilor antici.
EgyptAliens
Mulţi teoreticieni, inclusiv Daniken, menţionează două genuri de dovezi, în sprijinul propriilor afirmaţii. Primul se referă la textele religioase antice, în care oamenii au interacţionat cu zeii, sau cu alte fiinţe care coborau din ceruri – uneori în nave asemănătoare celor spaţiale – şi posedau puteri spectaculoase. Al doilea se referă la lucrări vechi de artă, care descriu, parcă, figuri de extratereştri şi la vechi minuni arhitectonice gen Stonehenge sau piramidele egiptene.
AnunnakiSpacem
Dacă am fost vizitaţi de extratereştri în trecut, oare îşi vor mai face ei apariţia în viitor ? Pentru adepţii teoriei amintite, răspunsul este un da, răsunător. Ei cred că, făcându-şi publice teoriile, vor ajuta umanitatea să se pregătească pentru întâlnirile viitoare, inevitabile, cu extratereştrii.
untitled
     Liniile Nazca
     La circa 400 km spre sud de capitala Lima se gaseste unul  dintre locurile cele mai aride de pe  Pamant – un desert care in trecut a ospitat o civilizatie antica numita Nazca care s-a dezvoltat si a prosperat intre secolele 15 i.H si anii 500 d.H. Nazca este un  popor profund religios si spiritual care construieste propriul lor centru ceremonial in orasul templului Cahuachi – nume care inseamna “loc in care traiesc vazatorii”. Cahuachi, situat la circa 30 km la sud-est de orasul actual Nazca este cel mai mare centru ceremonial din lume, explica G.Orefici, directorul muzeului Antonini din Nazca, prin urmare, in acel loc gasim temple si piramide de dimensiuni impunatoare. Spiritualitatea era cel mai important lucru in Cahuachi. Poporul nazca folosea spatiile sfinte pentru a comunica cu divinitatile. Nazca era un popor de agricultori si de aceea Cahuachi a fost construit intr-o perioada in care se gaseau in abundenta produse alimentare de care aveau nevoie si alte resurse naturale pentru a putea concepe un sistem religios foarte dezvoltat. Acest popor si intreaga sa cultura dispar in mod misterios circa 1200 de ani in urma dar nu inainte de a inregistra o serie de hieroglife enorme si desene pe terenul in apropierea  desertului.
perunews-feb282011
     Săpate într-un platou înalt din deşertul Nazca din Peru, o serie de desene antice, care se întind pe mai bine de 80 km, au intrigat arheologii vreme de decenii. Pe lângă simple linii şi figuri geometrice, sunt incluse şi desene de animale, păsări şi oameni, unele măsurând mai bine de 200 de m lungime. Datorită mărimii lor colosale, figurile pot fi observate integral doar de la înălţimi apreciabile şi nu există nici o dovadă că populaţia Nazca, care a locuit în zonă, între 300 î.e.n. si 800 e.n., a inventat maşini zburătoare.
nazasdds
Semnele nazca au fost elemente foarte importante al cultului religios si al ceremoniilor acestora. Umblau de-a lungul acestor linii, aruncand cioburi din ceramica si oferind elemente importante ale culturii sale divinitatilor. Hieroglifele gigantice sunt compuse din duzine de spirale, triunghiuri si trapeze in afara liniilor drepte kilometrice si a celor in froma de zig-zag. Toata aceasta zona plata care ocupa suprafete enorme este acoperita de pietre compuse din oxid de fier atat rosii cat si negre, acesta este motivul pentru care are o culoare maro-rosietica. Chiar sub stratul supeficial se gaseste altul, de lut, de culoare alba. E suficient sa exerciti o usoara presiune aspura terenului si diferenta intre straturi produce o linie nazca. Desene pe suprafete intinse ce masoara sute de metri,  reprezentand un colibri, un  paianjen, o orca si o fiinta umana cu ochi de bufnita…
naska7-2
 Era absolut indispensabila survolarea zonei de la o anumita inaltime pentru ai putea ghida pe acei care realizau la sol acele figuri complicate precum paianjenul si pasarea colibri.  Conservate timp de secole datorita lipsei de ploi si vant, desenele se vad doar de la inaltime si au fost descoperite pentru prima data de mai multi aviatori in anii 30 e.n.
vimana03
Vimanele
  Multe poveşti sanscrite, care au fost scrise în India acum mai bine de două milenii, conţin referiri la maşini zburătoare mitice, numite vimane. Subliniind similarităţile dintre descrierile vimanelor şi declaraţiile oamenilor care susţin că au văzut OZN-uri, adepţii paleoastronauticii au sugerat că India a fost vizitată de astronauţi de pe alte planete, în antichitate.
vimana_by_gustvoc-d37h8vc
1
     Statuile Moai din Insula Pastelui
     Insula polineziana a Paştelui, este faimoasă pentru “moai”: 887 de figuri umane gigantice, cu capete disproporţionate, care-i păzesc ţărmurile. Cu o vechime estimată de 500 de ani, aceşti monoliţi au mai mult de 4 m înălţime şi cântăresc circa 14 tone, dar unii sunt de două ori mai înalţi şi mult mai grei. Cum au reuşit fiinţe umane, fără unelte sofisticate sau cunoştinte de inginerie, să transporte şi să ridice asemenea structuri incredibile ?  Unii adepţi ai teoriei extratereştrilor antici, cred că aceste statui sunt opera extratereştrilor, care şi-au lăsat astfel amprenta pe insulă.
foto7Puma Punku
Puma Punku
Localizat în podişurile boliviene, Puma Punku este un câmp de ruine de piatră, plin de blocuri de sculptate cu migală. O lucrare de asemenea precizie şi amploare, ar fi fost aproape imposibilă fără unelte şi maşini moderne şi cu toate acestea ruinele sunt mai vechi de 1.000 de ani. Adepţii teoriei amintite afirmă că structurile au fost construite de oameni, cu ajutorul extratereştrilor şi a tehnologiei lor avansate. Cert este că unele construcţii nu ar putea fi reproduse nici măcar cu tehnologia actuală.
63-hesekiel1
     Cartea lui Ezechiel
     În Cartea lui Ezechiel, parte a Bibliei ebraice, un profet are viziunea unei nave zburătoare care producea foc, fum şi mult zgomot.  Adepţii teoriei extratereştrilor afirmă că vehiculul seamănă ca descriere cu navele spaţiale moderne. În loc de intervenţia divină, textul descrie mai degrabă o întâlnire timpurie între oameni şi extratereştri.
untitled

     Sarcofagul lui Pacal
     Pacal, a fost marele conducator al mayaşilor de la Palenque (sit arheologic aflat în sudul Mexicului de azi) în secolul al VII-lea. După moarte, a fost îngropat în interiorul unei piramide numită Templul Inscripţiilor. Capacul sarcofagului, foarte laborios sculptat, a devenit reprezentativ pentru arta mayaşă şi este menţionat ca şi una dintre dovezile ce vin în sprijinul teoriei extratereştrilor antici. Conform acestora, Pacal este figurat în interiorul unei nave spaţiale, în timpul decolării, cu mâinile pe panoul de control, un picior pe o pedală şi cu un tub de oxigen în gură.
18dcafc5ac08
332208_326785630666828_1744645353_o

sky-people
4341989968_f8dbdedb94_o

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.