Secrete.

sâmbătă, 24 august 2013

TARA LUANEI – URMELE UNUI RAZBOI COSMIC SAU ALE UNEI CATASTROFE ??

TARA LUANEI – URMELE UNUI RAZBOI COSMIC SAU ALE UNEI CATASTROFE ??

Cine nu a auzit de tara imparatului Luana?? Un regat imens, locuit de oameni viteji, despre a carei frumusete si invincibilitate se vorbea peste mari si tari.
Dar sa ascultam povestea acestui taram de basm de la mos Toader:
Există o legendă. Din cele câteva variante pe care le-am ascultat, cea mai bogată în informaţii este cea a lui moş Toader, pe care l-am întâlnit în zona lacului Gateş, păscând vitele.
„Demult, tare demult, povestea Dumitru Toader, dincolo de munte era „Tărâmul Luanei” – Luana fiind o fiinţă atotputernică ce păzea cu străşnicie porţile unei cetăţi cu ziduri imense deasupra căreia strălucea atât noaptea, cât şi ziua un soare aidoma astrului zilei. Şi cetatea era locuită de nişte oşteni viteji întru dreptate şi netemători de moarte.
Oştenii răniţi în lupte erau conduşi de Luana în „Valea Izvoarelor”, cele dătătoare de apă vie şi de apă moartă; şi spălându-şi rănile cu acele ape miraculoase, aceştia se vindecau pe loc.
Numai Luana cunoştea tainele izvoarelor. Cei care se încumetau să le încerce singuri se îmbolnăveau pe loc şi mureau.
Şi au trăit cei din cetate ani mulţi sub oblăduirea Luanei până ce au luat seama vrăjmaşi puternici, care mânaţi de pizmă, au venit înzăuaţi, în care de foc, şi au doborât soarele cetăţii.
Şi când soarele s-a prăbuşit, pământul s-a cutremurat din temelii şi mare prăpăd a fost pe lume… şi de atunci pe locul cetăţii, mulţi ani nici iarba n-a crescut şi nici glas de pasăre nu s-a auzit şi nici picior de fiară n-a mai călcat. Despre toate astea vorbesc semnele tainice din peştera înţeleptului.”
Soarele care a explodat in tara imparatului Luana devastand nu numai imensa cetate, ci si toata vegetatia din jur, nu putea sa fie decat o bomba atomica. Avem mii de astfel de descrieri in mai toate scrierile  marilor popoare antice, care specifica tehnologia si razboaiele zeilor lor, de la  indieni, evreii, babilonezii, sumerii pana la peruani, bolivieni, mexicani…( Pentru a intelege corect sensul, cititi in loc de zei, extraterestri, pentru a avea o viziune reala a ceea ce ne spun cei care sant considerati primitivi)

In Romania, o afirmatie de acest fel a aparut intr-un ziar ceausist descoperit din intamplare de catre un baiat care s-a apucat sa  zugraveasca casa mamei sale. In lipsa de altceva a pus pe jos ziarele vechi ale mamei.. Cand se odihnea, se aseza si mai citea cate o stire. In acest fel descopera, ca pe jumatatea din ziarul pe care tocmai o distrusese era o stire de exceptie:
“Imagini despre un razboi cosmic intr-o grota din Buzau” Iata fotografia cu pricina.

Puteti citi articolul aici: http://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2011/06/16/razboi-cosmic-inainte-de-epoca-fierului/
Sa vorbim despre imparatia lui Luana imparat ar fi frumos dar nu prea stim ce am mai avea de adaugat pentru ca descoperirile  facute in acele locuri de oameni insetati de adevar,  tind sa confirme faptul ca in timpuri imemoabile a existat  candva o mare imparatie asa cum afirma la acea vreme Vasile Rudan.
Buzaul este tinutul in care mai mult decat oriunde in Romania se gasesc vestigii si urme ale unei mari si infloritoare civilizatii care nu au putut fi sterse de trecerea timpului, nu au putut fi sterse nici de natura care incet, incet  a acoperit ceea ce in trecut omul ii furase si mai presus de toate nu au putut fi sterse de incompetentii oameni de stiinta care in loc sa descopere trecutul prefera sa il ingroape si mai rau. 
Prefer sa vorbesc mai putin si sa las fotografiile, care fac mai mult decat mii de cuvinte, sa va povesteasca despre un alt trecut, despre un alt adevar si despre o alta istorie a neamului nostru.
“… şi de atunci pe locul cetăţii, mulţi ani nici iarba n-a crescut şi nici glas de pasăre nu s-a auzit şi nici picior de fiară n-a mai călcat.”
BUZAU - PIATRA RADIATA
Probabil imensa tara a Luanei se intindea in toata zona Carpatilor de curbura si cuprindea teritoriile pe care astazi le au judetele Braila si Vrancea.
Fotografiile pe care le veti vedea ne-ai fost puse la dispozitie de MONA ALBERT, o persoana care a reusit sa imortalizeze o alta realitate despre care nu ti se pune nimic, pe care cei in drept nu VOR sa o descopere si sa TI-O SPUNA pentru ca atunci ochii tai se vor deschide si vei realiza ca ai fost mintit de mii de ani.
Este inutil sa credeti ca nici ei nu au cum sa stie, ca nu sant fonduri si alte cretinisme pentru ca, in realitate. dispun de super tehnologie care ii face sa vada pana in maruntaiele pamantului si pana  in fundul oceanelor. Ei stiu mereu tot si tocmai de aceea au grija ca tu sa nu stii nimic sau sa ti se inchida gura cand vrei sa ii contrazici. Acest lucru se intampla nu pentru ca tu nu ai dreptate ci pentru ca poti sa ii trezesti si pe altii.
Deci sa incepem sa vedem pietrele pamantului nostru cu alti ochi si sa descoperim singuri cine au fost strabunii nostri….
Zidul uriasilor de la Ramnic
ZIDUL URIASILOR DE LA RAMNIC
Piramidele din tara Vrancei
Desigur, pentru multi dintre dumneavoastra acestia sant doar niste munti cu forme piramidale asa cum sant sute de mii pe toata planeta. In Romania cel care sustine ca  marea majoritate a muntilor sant de fapt constructii artificiale care au fost impadurite ulterior este Valentin Tarca, si eu cred ca el are dreptate.  Intrebarea  care ar trebui sa fie pusa ar fi dubla. 
1) Nu sant cam multe ca sa fie doar simple opere geometrice ale naturii??
2) De ce de fiecare data cand cineva a ignorat ceea ce au argumentat oamenii de stiinta,  insistand sa vada ce este sub pamant, au descoperit ca sub muntele impadurit se afla de fapt o constructie artificiala??? (ultimul exemplu este in Bosnia)
063
119
159
DSC02690
DSCN0713
DSCN0715
273
245
Sa continuam cu zidurile construite din piatra perfect rectangulara care se suprapun fara sa aiba intre ele nici un liant care sa le mentina, identice cu toate constructiile cetatilor dacice de pe teritoriul Romaniei. Peste unele din ele trecerea timpului isi spune cuvantul dar acest lucru nu poate sa ne faca sa trecem cu vederea perfectiunea si maretia cu care inaintasii nostrii stiau sa isi construiasca orasele stat.
172Este greu de crezut cum a facut ea, mama natura, acest triunghi perfect in acesta roca.
174
175
In albia acestui rau straturile de roca se alterneaza intr-o simetrie si ordine atat de perfecta incat nu poti sa nu te  intrebi cum a fost posibil asa ceva. Este adevarat ca la scoala se invata ca placile tectonice se imping una catre alta, dar daca privim in ansamblu ceea ce a mai ramas dintr-o infloritoare civilizatie, avem dreptul sa ne gandim ca este posibil ca o mare catastrofa sa o fi distrus….nu?
209
218
DSC01443
436
478
533
540
549
569
Nu vi se pare ca in Romania, mai mult decat in alte parti ale lumii, muntii au fost sculptati de mama natura cu prea multe capete umane si sfinxi?? Ce ziceti de acest chip?
610
612
613
Intrarea in acesta caverna este atat de asemanatoare cu intrarea intr-o casa incat ai impresia ca este in asteptarea termopanului….
638
Priviti ce zidarie extraordinara, fantani, pietre cu ochi, harti stelare si geografice, urme de pasi in piatra,  dar mai presus de orice ce pietre scrse au  ramas prin padurile si muntii Buzaului de la bravii eroi ai acestui pamant!!!
647
648
666
IMG_0334
DSC00461 (1)
DSC02737
DSC02757
056
DSC02770
022
033
038
057
062
068
073
074
          094
095
107
117
118
123
IMG_0406
IMG_0373
p1060846
causdionisietorcatoru1
p1100689
p1090154
r200
p1080125
r291
A B 1
AB3
AB5
DSCN0655
DSCN0658
DSCN0681
DSCN0682
DSCN0688
IMG_0418
IMG_0381
IMG_0405Si totusi o mare catastrofa a existat din moment ce, bucati imense de piatra au fost smulse de la locul lor si rostogolite la zeci de metri departare, din moment ce monoliti imensi  s-au rasturnat  iar scarile sculptate in ei s-au inversat si din moment ce totul a ramas intr-un haos greu de readus la perfectiunea avuta inizial.
AUTOR: GABRIELA DOBRESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.