Secrete.

duminică, 9 februarie 2014

Intalnire cu o “Extraterestra” sau “Intraterestra”

 
 
 
 
 
 
Rate This

Utsuro+Bune_extraterestr%C4%83+%C3%AEn+Japonia+_autopunct_cardinal
Mulți se întreabă cât de mult adevăr există în această poveste numită  ”Utsuro Bune”? Conform unui documentar difuzat de History Channel, o pictură, realizată în Japonia, în perioada Edo, prezintă un eveniment ciudat care a avut loc pe 22 februarie 1803. În apropierea plajei  Hara-yadori, de pe teritoriul lui Ogasawara Etchuu-no-kami, (tipul era un fel de lider feudal de-al lor), a naufragiat o barcă de formă rotundă.


Pana aici nimic ciudat. Povestea este relatata pe larg intr-un document aflat in biblioteca Iwase Bunko, intitulat Hyouryuukishuu  (“Tales of Castaways”) care a fost tiparit la sfarsitul perioadei Edo (1603 – 1868).
Utsuro+Bune_extraterestr%C4%83+%C3%AEn+Japonia+_autopunct_cardinal3
Marinarii s-au repezit si au remorcat ciudata barca pana la tarm. Nimic ciudat pana acum, mai ales pentru o Japonie izolata. Ce li s-a parut ciudat localnicilor a fost faptul ca ambarcatiunea de 3.3 metri inaltime si 5.4 metri latime, era construita din lemn de santal rosu si placi din fier, avand patru hublouri (ferestre) din sticla sau cristal. Curiosi din fire, marinarii au tras cu coada ochiului in interior. La bordul navei au identificat o femei tanara ce parea a avea varsta intre 18-20 ani, cu pielea roz, avand parul si sprancenele de culoare rosie. Era imbracata cu niste haine stranii, si tinea strans la piept o cutie in care probabil era ceva de valoare, pentru ca nu lasa pe nimeni sa o atinga sau sa se uite in ea.
Utsuro+Bune_extraterestr%C4%83+%C3%AEn+Japonia+_autopunct_cardinal2
Deoarece nu vorbea limba localnicilor, ei nu au stiut sa determine de unde a venit. In interiorul navei au observat un fel de covor foarte moale, bucati de carne si un fel de tort ca alimente, si inscriptii cu caractere necunoscute. Si pentru ca japonezii sunt foarte metodici, designul ciudat al barcii si fragmente din textele indescifrabile gasite de localnici in interior au fost redate in manuscrisele vremii. Nu se stie ce continea acea cutie pe care misterioasa femeie o tinea strans la piept. Unii cred ca ar fi fost vorba despre telecomanda ambarcatiunii. Legenda nu pomeneste nimic despre continutul ei.
Utsuro+Bune_extraterestr%C4%83+%C3%AEn+Japonia+_autopunct_cardinal4
About these ads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.