Secrete.

sâmbătă, 8 februarie 2014

Motorola doreşte să ne “tatuăm electronic” pe piele. Astfel, Oculta Mondială ne va auzi vorbele, ne va monitoriza deplasările şi ne va supune “detectorului de minciuni”! http://phys.org/news/2013-06-motorola-authentication-tattoos-pills.html Iata ce putem citi in articolul Motorola on authentication: We’re talking tattoos and pills (Motorola-despre autentificare: discutam despre tatuaje si pastille)
CEO-ul Motorola, Dennis Woodside impreuna cu vice presedintele companiei insarcinat cu tehnologia avansata au participat la conferinta “All things digital” de saptamana aceasta, unde si-au impartasit parerea lor despre viitorul parolelor – si anume autentificarea prin tatuaje ale bratelor si partile. Regina Dugan, vice presedinte senior pentru tehnologii avansate si proiecte a relevat interesul companiei pentru un tatuaj electronic utilizat ca “parola la purtator”. Acest tatuaj electronic, ce functioneaza asemanator unui cod de bare, functioneaza impreuna cu senzori si antene capabile sa recunoasca utilizatorul smartphone-ului. Conceptul acestui tatuaj apartine MC10, o firma din Cambridge, Massachusetts. Tatuajele lor, cunoscute drept bio-stampile, au fost create pentru a monitoriza sanatatea unei persoane; Motorola vede stampilele de pe brate ca fiind utilizate in autentificare.

MC10, a carui motto este “regandim electronicele”, de la bun inceput a dorit sa ofere o alternativa la echipamentele medicale voluminoase, punandu-si intrebarea, “Daca ar fi electronicele moi si pliabile? Daca electronicele ni s-ar conforma noua, si nu noi, lor?” Acestia au inceput asadar sa regandeasca electronicele in dispozitive ce se pot indoi, intinde si arcui. Au dezvoltat tatuajul pentru brate in forma unui petic ce poate fi lipit de piele. Motorola intentioneaza sa colaboreze cu ei in dezvoltarea unei modalitati de autentificare electronica prin tatuaj.
Dugan, care anterior a fost director al DARPA (Agentia pentru proiecte de cercetare avansate in aparare), este printre liderii de opinie in materie de tehnologie care crede ca a venit timpul pentru a crea noi metode de autentificare. Aceasta a mentionat ca autentificarea era iritanta. “Dupa 40 de ani de progrese in IT, noi continuam sa ne autentificam in aceeasi maniera folosita in urma cu multi ani”.
O alta idee care a captat interesul Motorola face parte din categoria tehnologiei cu senzori ce poate fi ingerata(inghitita): o pastila creata de Proteus Digital Health (din Redwood City, California). Acestia au reusit sa inventeze o pastila implantata cu senzori, care, dupa inghitire este activata de acidul din stomac – iar Motorola este interesata de pastila respectiva ca mijloc de autentificare. Teoretic, pastila creeaza un semnal de 18 biti in corp - iar intreg corpul devine un token de autentificare. Un utilizator se poate autentifica doar prin atingerea telefonului, computerului sau masinii. Detalii despre DARPA : In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web . Inventie fiind realizata in cadrul CERN, acestia isi dau acordul pentru ca Web sa poata fi folosit de publicul larg. Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology (MIT), unde infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C). Asadar, in 1994 infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) cu suportul … DARPA (pionieri ai internetului). In concluzie, pentru cei carora nu le vine inca a crede, ce avem noi aici? CERN – internet – DARPA – CIPURI si TATUAJE (adica Motorola si toti cei ce se ocupa cu aceasta ultima parte tehnica). Invenţia Motorola mai spune că tatuajul ar putea fi folosit ca detector de minciuni, prin măsurarea conductibilităţii electrice a pielii, proces denumit “răspuns galvanic al pielii”. Acesta este folosit pentru a indica stimularea fiziologică şi psihologică, ambele fiind legate de gradul de umiditate al pielii ce provoacă o variaţie în conductibilitatea electrică. Aşadar, un utilizator nervos sau mincinos ar putea prezenta un “răspuns galvanic al pielii” diferit faţă de un utilizator mai încrezător şi care spune adevărul. Într-adevăr, conductibilitatea pielii este o caracteristică folosită în mod obişnuit în testele poligraf. P.S. Această ştire vine să confirme încă o dată faptul că se urmăreşte în viitorul apropiat “marcarea” şi “chip-area” oamenilor cu tot felul de dispozitive electronice, pentru urmărirea şi controlul lor de către Oculta Mondială. Acest tatuaj electronic va funcţiona cu siguranţă şi ca un receptor GPS, astfel încât vom putea fi urmăriţi pas cu pas ceea ce facem. Şi, în plus, nu înţeleg de ce-ar trebui să fie folosit acest tatuaj şi ca detector de minciuni!? Ca şi cum cineva, de la distanţă, ar asculta tot ceea ce vorbim şi va monitoriza în acelaşi timp minciunile sau adevărurile spuse. Un asemenea “tatuaj” nu-l voi accepta niciodată în viaţa mea, nici să fie obligatoriu! World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE? Asadar, in 1994 infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) cu suportul DARPA (pionieri ai internetului)

De-alungul timpului, acest Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) a initiat si dezvoltat (coordonand companii precum Bell Labs, General Electric, MIT, etc.) intre altele: internetul, inteligenta artificiala, realitatea virtuala.

Subordonari directe directorului DARPA:

Defense Sciences Office (DSO)

Information Processing Techniques Office (IPTO)

Microsystems Technology Office (MTO)

Strategic Technology Office (STO)

Tactical Technology Office (TTO)

Dar cel mai important a fost US Information Awareness Office: Information Awareness Office (IAO) a fost intemeiat de Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in ianuarie 2002 si se ocupa cu proiecte tehnologice si informatice foarte avansate la nivel global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big Brother. http://www.dojgov.net/darpa_seal_large.gif Motto-ul scientia potentia est (informatia inseamna putere) a fost folosit prima data de masonul Sir Francis Bacon. Citez din site-ul oficial:

Proclaim: “Virgo, Isis, mighty Mother. Scorpio, Apophis, destroyer. Sol, Osiris, slain and risen. Isis, Apophis, Osiris.” Vibrate: “IAO.”

O puteti auzi la IAO

Un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn l-a avut Eliphas Lévi (1810 – 1875). Acesta spunea:

„Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului. Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei. Este (nu pot scrie cea mai mare hula, cea impotriva DUHULUI SFANT). Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal„

Tot DARPA gestioneaza si … HAARP. DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne pregatesc NOUL INTERNET? http://www.theregister.co.uk/2009/10/16/darpa_microsoft_reinvent_internet Citez din articolul DARPA, Microsoft, Lockheed team up to reinvent TCP/IP:

“De data asta va fi pentru armata, promitem”

Corporatia globala a armelor Lockheed Martin a anuntat azi ca a castigat un contract de 31 de miliarde de dolari cu faimosul birou de idei traznite al Pentagonului, DARPA, pentru a reinventa internetul si a-l face mai adecvat pentru uz militar. Microsoft va fi de asemenea implicat in acest efort.

Principala directie a efortului va fi de a dezvolta un nou Protocol Militar de Retea, ce va diferi fata de vechea “palarie” precum TCP/IP prin aceea ca va oferi “o securitate imbunatatita, o alocare de latime de banda dinamica, si nivele de prioritizare bazate pe politici la nivel individual si de unitate. ”

“Amenintarile si atacurile noii retele cer concepte de protectie revolutionare” a zis capitanul John Mengucci al cyber-arsenalului Lockheed. “Prin acest proiect, la fel ca si prin initiativele cibernetice Mission Marker, lucram la cresterea sigurantei cibernetice si a asigura ca luptatorii intr-un razboi pot lupta in ciuda unor atacuri cibernetice.”

Lockheed va fi in parteneriat cu Anagran, Juniper Networks, LGS Innovations, Stanford University, si – desigur – cu Microsoft, in a dezvolta MNP. In afara de asta, propriile tentacule ale Lockheed, Sisteme Informatice si Servicii Globale de Defensa, vor lucra la noul uimitor hardware.

Dupa cum spune firma:

Echipa lui Lockheed Martin va dezvolta tehnologii router ce vor include autentificari puternice si capabilitati de auto-configurare pentru a imbunatati securitatea, de a reduce nevoia de personal de retea calificat si in general costuri de ciclu de viata mai reduse pentru managementul retelei.

Originalul Arpanet, ce s-a transformat in internetul TCP/IP pe care toti il cunoastem si il iubim, a fost dezvoltat pentru predecesorul DARPA. A fost cel putin intentionat pentru uz militar, desi in realitate a pornit in academie. Exista o usoara ironie in ideea ca DARPA decide sa repete, mai mult sau mai putin, acelasi proces la aceasta data tarzie.

De-alungul timpului, acest Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) a initiat si dezvoltat (coordonand companii precum Bell Labs, General Electric, MIT, etc.) intre altele: internetul, inteligenta artificiala, realitatea virtuala.

Subordonari directe directorului DARPA:

Defense Sciences Office (DSO)

Information Processing Techniques Office (IPTO)

Microsystems Technology Office (MTO)

Strategic Technology Office (STO)

Tactical Technology Office (TTO). DARPA vrea nanoparticule implantate in soldatii americani … http://www.businessinsider.com/military-implant-tiny-doctors-soldiers-bodies-2012-3 Iata ce aflam din articolul The Military Is Going To Implant Soldiers With Tiny Sensors To Help Monitor Their Health:

Bolile au fost prezente pe campurile de batalie inca din zorii razboiului si continua sa faca ravagii chiar si in randurile armatei moderne a SUA. Din acest motiv oamenii de stiinta de la Pentagon vor sa implanteze particule foarte mici in corpurile soldatilor care ar putea diagnostica sau chiar trata boala din interior.

Agentia militara Defense Advanced Research Projects (DARPA) a anuntat pe 15 martie viziunea sa asupra implantarii nanosenzorilor. Astfel de senzori minusculi vor avea la baza nanoparticule de mii de ori mai mici decat grosimea firului de par uman – un roi de molecule ce vor sta de veghe inauntru corpurilor soldatilor si care ar putea sa monitorizeze sanatatea lor cu precizie de ceasornic si sa-i mentina sanatosi pe cele mai indepartate campuri de bataie.

Rezolvarea problemelor de sanatate ar putea avea un impact urias asupra numarului de soldati gata de lupta, deoarece de-a lungul timpului mult mai multi au murit din cauza bolilor decat a luptelor in sine. Chiar si in timpurile modern, ranile de razboi au fost motivul pentru 20 % din evacuarile soldatilor pe motiv medical din Iraq – armata SUA a trebuit sa evacueze de patru ori mai multi soldati din cauza bolilor si a ranilor capatate in afara campului de lupta.

Acesta idee avangardista s-ar putea dovedi de ajutor in special pentru trupele US Special Forces, care sunt nevoite sa actioneze departe de orice ajutor medical imediat. Nanosenzorii ar putea sa alerteze soldatii din fortele speciale daca au fost expusi vreunei boli infectioase sau doar s-au suprasolicitat fizic.

“Pentru Fortele Speciale avantajul practic al implantarii nanosenzorilor capabili sa monitorizeze indicatori multipli ai starii fizice ar putea fi cu adevarat o inovatie disruptiva,” conform anuntului lansat de DARPA.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/PUB_DARPA_Deep_Green_Concept_lg.jpg
Primul anunt se concentreaza pe crearea unor nanoparticule capabile sa diagnosticheze bolile, dar DARPA se asteapta sa se angajeze intr-un al doilea efort concentrat pe tratarea bolilor catre. Odata ce va strange propunerile de la companiile private si de la academiile de cercetare, ar putea merge mai departe cu testele pe animale ceea ce va conduce in cele din urma la teste clinice pe oameni .

Anuntul facut de DARPA subliniaza si faptul ca orice senzori de dimensiuni microscopice, bazati pe nanoparticule, nu trebuie sa-si raneasca gazda datorita vreunor efecte secundare necunoscute ale materialelor sau particulelor asupra corpului omenesc. Aceasta problema a sigurantei nanoparticulelor si a pericolelor materiei microscopice sunt inca studiate de cercetatori.

Nota traducatorului: Inovarea disruptiva are loc atunci cand un model deja stabil este provocat si in cele din urma depasit de unul nou. Acest lucru se poate intampla datorita schimbarilor tehnologice, a unei inovatii in modelul de business, a unei schimbari in plan politic ori legislativ. De obicei, este o combinatie intre cele trei. DARPA, agenţia guvernului american pentru cercetări avansate, doreşte să introducă în genomul uman al “47-lea cromozom”… Astfel, se va naşte o nouă specie umană artificială, controlată de Oculta Mondială! Aţi văzut vreodată filmul SF “Gattaca” din 1997? În această producţie, societatea este structurată în jurul eugeniei, oamenii fiind creaţi prin bioinginerie pentru a deveni “specimene perfecte”. Cei concepuţi în mod natural, fără implicarea ingineriei genetice, sunt declaraţi ca fiind “handicapaţi”, neoferindu-li-se decât locuri de muncă necalificate, în ciuda talentelor și aptitudinilor avute din naştere. Mai recent, în 2011, filmul “In Time” portretizează un viitor unde oamenii sunt programaţi genetic pentru a li se opri îmbătrânirea la vârsta de 25 de ani, putând astfel trăi pentru totdeauna, atât timp cât câștigă destule “credite de timp” pentru a rămâne în viață; cei săraci nu-şi pot permite un cost de trai artificial exorbitant.

Astfel de scenarii de coșmar impun restricții cu privire la dreptul natural la fiecărui om la viață, libertate și fericire. Din păcate, aceste scenarii pot deveni în curând realitate. DARPA (Defence Advanced Research Projects Agency), adică Agenţia pentru Proiecte Avansate în Apărare a SUA – reprezintă unul din organismele principale care se află sub influenţa malefică a Ocultei Mondiale. Tocmai aceasta îşi doreşte DARPA: prin manipularea genetică să creeze o nouă specie superioară de oameni. Astfel, pe site-ul sbir.com, ce aparţine de Agenţia federală de cercetare în inovaţie pentru micile afaceri, DARPA şi-a permis să aducă la cunoştinţa publicului o solicitare pentru un proiect în genetică denumit “Instrumente avansate pentru ingineria genetică a mamiferelor”. Oameni buni, aceştia nici măcar nu-şi mai ascund intenţiile! De fapt, acest proiect este dedicat bioingineriei de oameni şi nu de mamifere, în general. Iată câteva detalii ale proiectului: Capacitatea de a furniza ADN străin în celulele mamiferelor este un instrument fundamental în dezvoltarea terapiilor avansate, vaccinurilor, precum și în diagnosticul celular, dar şi pentru cercetarea biologică și biomedicală… Dezvoltarea cu succes a tehnologiilor pentru introducerea rapidă a vectorilor ADN în celulele umane va permite abilitatea de a proiecta funcționalități mult mai complexe în celulele umane decât posibilităţile actuale.

Obiectivul declarat al proiectului este acela de a “îmbunătăți utilitatea Cromozomilor Artificiali Umani” (Human Artificial Chromosomes – HAC). Iată ce spune Wikipedia despre acest HAC:

Un cromozom artificial uman (HAC) este un microcromozom care poate acționa ca un nou cromozom într o populație de celule umane. Astfel, în loc de 46 de cromozomi, celula ar putea avea 47, acesta fiind foarte mic, aproximativ 6-10 megabaze în mărime, fiind capabil să introducă noi gene ale cercetătorilor.

Deci, DARPA și echipa sa de oameni de stiinţă asociaţi agenţiei, doresc să introducă un nou cromozom (al 47-lea) în genetica umană, ca o platformă pentru modificările biologice și “îmbunătățirile genetice” ce vor fi aduse ADN-ului nostru în viitor! Acesta e un moment delicat în istoria omenirii şi noi, cetăţenii, trebuie să ne opunem acestui “joc de-al lui Dumnezeu” pe care DARPA doreşte s-o facă. În delirul său, o elită tehnocrată dictatorială îşi propune să modifice omul actual şi s-o transforme mai mult într-o fiinţă artificială, care să poată fi perfect controlabilă asemenea unei păpuşi. Directorul DARPA ajunge la Google, demonstrând încă o dată legătura între serviciile secrete americane şi giganţii de pe Internet. Regina Dugan, directorul DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency – Agenţia Americană de Cercetare Avansată în Apărare),va părăsi Pentagonul pentru un post executiv în “Big Brother”-ul corporatist Google. Dugan a fost 3 ani directorul DARPA, după care i s-a oferit o poziţie executivă în Google, post care nu l-ar fi putut refuza într-o asemenea “companie inovativă”, care are o relaţie foarte apropiată cu serviciile secrete americane.

Dugan declara în anul 2011 că “DARPA nu este un loc al fanteziilor, ci al acţiunii”, şi poate că are dreptate, căci se pare că această agenţie secretă americană ce se ocupă cu dezvoltarea de tehnologii militare futuriste a dezvoltat o serie de aplicaţii ce pot părea SF, ca de exemplu, tehnologia halucinaţiei militarizate – “câmpuri de bătălie iluzorii”. Se pare că Google recrutează nu doar oameni de la Pentagon, ci şi din alte servicii secrete americane (CIA, NSA), ceea ce duce la suspiciunea că există “legături periculoase” între Google şi “oamenii negri din securitatea americană”. Aşadar, caracatiţa serviciilor secrete americane controlează marii jucători globali de pe Internet…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.