Secrete.

miercuri, 5 martie 2014

Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta”

Imagine  Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta” sau nesupunere fata de politica sionista! Sionistii evrei khazari se tem de criticii lor!
UE atenteaza la libertatea fundamentala a oamenilor!
Ati crezut cumva ca Uniunea Fascista Europeana are vreo limita? Inseamna ca i-ati subestimat pe acesti ticalosi, caci am repetat in multe randuri cum aceasta organizatie, a fost pusa clar pentru a sterge suveranitatile statelor membre, care apoi sa fie conduse de catre Bruxelles, iar o data cu spatiul Schengen sa nu mai existe nici frontiere, adica un superstat european, in care tarile sa nu mai existe. Ce va spun eu aici e planuit de secole de Iluminati, inca din 1773, iluminatul doctorand in teologie , Adam Weischaupt, care alaturi de alti iluminati germeni au pus bazele acestei doctrina Ordo Ullumines.
Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite.
Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.
http://euro-med.dk/billeder/billedereu-2dcensur-20-28hammer-2dsegl-2dmundbind-295.jpg Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”
Dictatura fascistă europeană
Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Structura sa este o oglindă a simbolului fascia, de unde provine cuvântul fascism. Fascia este un simbol al Imperiului Roman, un mănunchi de nuiele cu un cap de topor care simbolizează distrugerea diversităţii şi impunerea dictaturii centralizate.
Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite, şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado (Figura 39). Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.
UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.
Aici ei sunt şcoliţi să devină agenţi ai Iluminaţilor, iar în cazul în care decid să-şi slujească stăpânii, ei se întorc în ţările lor şi ocupă apoi poziţii importante de putere. Bill Clinton este un excelent exemplu de bursier Rhodes, ca şi fostul prim-ministru australian Bob Havvke. Reţeaua Burselor Rhodes are contacte cu Masa Rotundă şi restul lumii, iar Universitatea Oxford este centrul mondial de manipulare a „educaţiei” de către Iluminaţi. Nu este întâmplător că zona din apropierea actualei Universităţi Oxford a fost unul din primele locuri ale şcolilor de iniţiere druidică din Marea Britanic.
Ce inseamna “intoleranta”? Un simplu pretext pentru a fi supravegheati!
Pentru a intelege si mai bine termenul de “intoleranta” trebuie sa va uitati atenti la cine sint cei care doresc asta si anume Moshe Kantor, președintele Congresului Evreiesc European. EI vor sa intemeieze in UE, un fel de big brother care sa monitorizeze pe toti cei care isi mai permit sa se apropie de interesul lor. De fapt acesti khazari ticalosi, care se cred semiti, desi genetica medicala le-a dat o lovitura crunta, la temelie, in prostia lor incearca un proiect care din punctul meu de vedere va avea o serie de probleme in modul conceput de ei. Mai multe -> http://www.fara-secrete.ro/oricine-va-incerca-sa-critice-pe-liderii-evrei-conducatori-ai-planetei-vor-fi-etichetati-ca-antisemiti. http://www.fara-secrete.ro/liderii-iluminati-ai-uniunii-fasciste-europene-doresc-sa-implementeze-un-sistem-de-supraveghere-in-fiecare-tara-membra-ue-pentru-a-se-monitoriza-cetatenii-suspecti-de-intoleranta-sau-nesupunere-f/
http://euro-med.dk/bil/billedereu-surveillance5.jpg  Sub pretextul luptei împotriva terorismului şi a combaterii imigraţiei ilegale, Parlamentul European a aprobat pe 7 iunie 2007, construirea celei mai mari baze de date biometrice din lume European Visa Information System (VIS). Sistemul este pregătit să stocheze 70 de milioane de înregistrări ale vocii, ADN-ului, amprentelor digitale şi fotografiei irisului, indiferent dacă persoanele în cauză sunt pe lista suspecţilor de terorism sau a infractorilor. Practic, în această bază de date pot fi înregistrate datele oricărui cetăţean al Uniunii Europene. Pasul următor va fi solicitarea obligatorie a acestor date biometrice pentru a putea călători într-o altă ţară.
„Implicaţiile sînt mari şi îi vor afecta pe toţi cetăţenii Uniunii Europene”, a declarat parlamentarul european Philip Bradbourn. „Acest proiect prevede utilizarea datelor ADN ale oricărui cetăţean UE, chiar dacă acesta nu este suspectat sau condamnat pentru vreo infracţiune. Este un exemplu clasic despre cum încearcă anumite ţări să-şi impună propriul sistem asupra celorlalte state membre.” Pe 5 iunie 2008, George Bush a dat o directivă prezidenţială prin care cere agenţiilor federale să accelereze şi să îmbunătăţească procesul de strângere, stocare şi utilizare a datelor biometrice. Bush a cerut acestor agenţii să pună accent mai ales pe standardizarea şi compatibilizarea informaţiilor pentru a putea fi utilizate în comun. Fiecare agenţie este obligată să pună la dispoziţia celorlalte toate informaţiile biometrice şi biografice ale persoanelor despre care „există suspiciunea că ar putea reprezenta o ameninţare la adresa siguranţei naţionale”.
Lâncezind într-o închisoare fascistă, Spinelli visa la aceleaşi State Unite ale Europei. Şi el era convins că pentru a-şi duce viziunea la îndeplinire era necesar să le ascundă popoarelor Europei ceea ce se făcea în numele lor, până când procesul avansa atât de mult încât devenea ireversibil.
Spinelli avea să rămână relativ anonim ani de zile până când în ultima perioadă a vieţii, a ieşit din umbră şi a jucat un rol crucial în dirijarea proiectului spre finalizare. El este fondatorul “Crocodile Club” care în anii 80 a susţinut intens realizarea “The Single European Act” – pactul care a armonizat legislaţia ţărilor membre şi apoi a tratatului de la Maastricht care a pecetluit crearea UE.
Finalizarea proiectului sau de-abia începutul?
Iată cum numai după mai multe decenii proiectul a fost în sfârşit gata să-şi declare adevăratele intenţii. În ziua de 26 februarie 2002, delegaţi din douăzeci şi cinci de ţări s-au adunat în cel mai mare complex de clădiri administrative din Europa, sediul Parlamentului European de la Bruxelles pentru deschiderea unei convenţii destinate redactării constituţiei unei “Europe Unite”.
Mulţi dintre ei aveau clar în minte paralelismul dintre acţiunea lor şi convenţia întrunită la Philadelphia în vara anului 1787 pentru a întocmi constituţia Statelor Unite ale Americii. Erau conştienţi de faptul că asemenea predecesorilor lor americani participau la încununarea procesului de creare a unui nou stat supranaţional.
Când cei o sută cinci delegaţi ai statelor membre şi-au ocupat locurile în camera Parlamentului, uriaşa clădire de oţel şi sticlă în care se adunaseră a primit numele de Paul-Henri Spaak. Alături se vedea un alt edificiu administrativ şi mai vast, botezat după Altiero Spinelli, omul care sugerase cel dintâi că redactarea unei constituţii pentru “Statele Unite ale Europei” ar fi actul simbolic final în procesul de integrare politică.
Singurul nume necomemorat în clădirile colosale unde se desfăşurau aceste evenimente era acela al omului care, mai mult decât oricare altul, pusese în mişcare acest proces cu câteva decenii în urmă. Deşi fusese de multă vreme onorat cu numele de “părintele Europei”, Jean Monnet rămăsese şi acum, ca pe tot parcursul procesului departe de luminile rampei. Ceea ce realizase el echivala cu o lovitură de stat cu încetinitorul.
Probabil doar o mână de delegaţi înţelegeau adevăratul rol jucat de aceşti oameni în întortocheatul proces care, timp de peste cincizeci de ani, îi adusese în locul în care se aflau acum. Ca să nu mai vorbim despre fracţiunea infimă din cei cinci sute de milioane de locuitori ai Europei care ştiau despre ce era vorba şi în interesul cărora, chipurile, se petrecea acest eveniment.
Un puzzle în care piesele nu se potrivesc
Şi totuşi, chiar în timp ce acest proces părea să se apropie de finalizare, asemenea ultimelor piese al unui vast şi complex joc de puzzle, se iveau întrebări fundamentale. După mai bine de cincizeci de ani de asamblare lentă şi dureroasă a jocului de puzzle era oare posibil ca la urma urmei piesele să nu se potrivească?
Era vorba de un continent în care statele naţionale au fost convinse să-şi cedeze puterea de autoguvernare unui nou tip de guvern supranaţional. Însă nimeni nu se preocupase să afle ce doreau în ultimă instanţă liderii şi locuitorii acestor ţări?
Era vorba de o Europă în care naţiunile mai bogate din vest era unite cu ţările sărăcite din est, ţări care suferiseră decenii de-a rândul jugul comunist. Dar, în practică se putea realiza efectiv acest lucru într-un mod care să lase tuturor părţilor senzaţia că fuseseră tratate echitabil?
Se visase la o guvernare unică a cinci sute de milioane de locuitori de naţionalităţi diferite, vorbind limbi diferite, provenind din tradiţii istorice şi culturale totalmente diferite. Dar în practică, putea o asemenea guvernare să rămână democratică într-un mod credibil? Mai mult, conta acest lucru?
Se visase la o Europă care să împărtăşească un sistem politic şi economic unic. Dar pe baza datelor la zi, care erau perspectivele ca acest sistem să se achite cu adevărat de promisiunile făcute în numele lui? Tot cifrele arătau că ele nu există.
Prăpastia dintre voinţa locuitorilor Europei şi planurile tehnocraţilor
Când guvernele Europei s-au întrunit să discute constituţia destinată să le unească irevocabil naţiunile a fost necesar să fie întrebaţi, cel puţin de ochii lumii, locuitorii statelor respective.
Primele concluzii nu au corespuns deloc cu ceea ce ar fi vrut să obţină tehnocraţii supranaţionali. În 2005 locuitorii Franţei şi Olandei au respins în masă Constituţia europeană. În Marea Britanie trebuia să se organizeze un astfel de referendum în primăvara lui 2006, dar s-a renunţat la acest plan de teama unui rezultat similar. Constituţia a fost ratificată doar de Parlament.
La fel s-a procedat şi în celelate state pentru ca proiectul să meargă totuşi înainte. Opoziţia locuitorilor Europei nu a contat, deşi tehnocraţii susţin tot timpul că tot ceea ce fac ei este voinţa popoarelor Europei. Din contră s-au intensificat campaniile de manipulare a opiniei publice.
Se repetă astfel povestea arhitectului franco-elveţian Le Corbusier care avusese ambiţia de a impune oamenilor să trăiască în oraşul viitorului. Le Corbusier considera că multe dintre necazurile care asediau omenirea îşi aveau originea în traiul din oraşe neplanificate. Se impune ca aceste oraşe, începând cu Parisul, să fie rase de pe suprafaţa pământului şi înlocuite cu “oraşele viitorului”, planificate până în cele mai mici detalii.
După ce timp de două secole visul său a fost privit doar ca o simplă curiozitate, ocazia de a-şi pune proiectul în practică a fost creată după al Doilea Război Mondial când arhitecţi şi urbaniştii au trebui să reconstruiască oraşele distruse de bombardamente. Celebrele blocuri comuniste nu au fost nici ele departe de această idee, ci au reprezentat alternativa estică a oraşului viitorului.
Astfel că începând cu anii şaizeci s-au putut vedea apărând în multe oraşe din Marea Britanie mai întâi terenuri vaste cu turnuri de beton şi lespezi de ciment, înconjurate de spaţii publice largi şi parcurse de artere urbane noi. Construcţii similare au început sa apară şi pe continent, chiar şi astăzi moda clădirilor impersonale, standardizate de sticlă şi beton este dogmă în construcţii.
Oamenii însă şi-au dat rapid seama că departe de a crea oraşele lucitoare şi eficiente promise, proiectele arhitecţilor dădeau naştere unor construcţii inumane, lipsite de suflet, apăsătoare, murdare şi urâte, care au ajuns la scurtă vreme să se transforme în adevărate capcane.
Betoane desfigurate de graffiti, alei bântuite de toxicomani şi tâlhari, spaţiile înconjurătoare moarte, presărate cu iarbă uscată şi tocită. Viziunea unei lumi perfect planificate părea atrăgătoare în teorie, însă practica a dovedit clar că ea nu avea nici o legătură cu realitatea omenească. Curând s-a dovedit clar că visul lucitor nu dusese decât la un coşmar.
Echivalentul dorinţei lui Le Corbusier de a demola oraşele vechi a fost aversiunea lui Monnet faţă de statul-naţiune. Misiunea sa de a crea guvernul supranaţional al viitorului, condus de tehnocraţi, înălţându-se mai presus de toate complicaţiile naţionalismului şi ale democraţiei a fost aparent dusă la final. S-a blocat însă la testul practic, chiar dacă asemeni planurilor lui Le Corbusier părea într-o vreme să deschidă toate drumurile şi să soluţioneze toate problemele.
Pe listele nesfârşite de legi ce au hotărât Politica Agricolă Comună, Politica Pescuitului Comun, Politica Concurenţei şi toate celelalte, se găsesc marile blocuri-turn ale “proiectului european”. În cazul lui Le Corbusier tot ceea ce nu era bun la blocurile lui a devenit evident când în ele au trebuit să locuiacă oameni, oameni vii care au descoperit că aceste clădiri sfidau realităţile şi nevoile omeneşti.
La fel au început să stea lucrurile şi cu “blocurile-turn” create de tehnocraţii Uniunii Europene. În faţa lipsei de suflet a oraşelor lui Le Corbusier oamenii au început să jinduiască după căldura, vitalitatea şi realitatea omenească a vechilor oraşe.
Locuitorii UE au descoperit deja că şi-au pierdut treptat libertatea şi puterea propriilor ţări de a se guverna singure şi au început să aprecieze într-un fel nou valoarea vechiului mod de a trăi ce le-a fost luat fără ştirea lor. http://hristofor.wordpress.com/tag/ue/ Miniştrii Afacerilor Europene din ţările care fac parte din Uniunea Europeană au aprobat înfiinţarea unui nou sistem de supraveghere. Uniunea Europeana este o constructie dictatoriala de tip fascist
Uniunea Europeana se prezinta lumii ca un exemplu stralucit al secolului 21, in realitate insa nimic nu este mai departe de adevar.
Intr-o democratie, asa cum se “trambiteaza” sus si tare, puterea apartine poporului. Principiul “separatiei puterilor “intre executiv, legislativ si juridic – stabileste verificari si echilibrari pentru a proteja impotriva abuzurilor. Acest principiu a fost universal acceptat dupa ce omenirea a luptat pentru el mii de ani.
Prin contrast, “Bruxelles – UE “este lipsit de acest principiu fundamental. Populatia Europei nu are nici un control asupra nivelului executiv si nici asupra procesului legislativ. Nici macar parlamentul pe care europenii il aleg nu are nici un mijloc de a controla efectiv aceste ramuri.
Actionand contrar principiilor fundamentale ale democratiei, “Bruxelles – UE “este o dictatura.

UE se prezinta lumii ca o democratie parlamentara in care parlamentul UE joaca rolul decisiv. Totusi, deciziile executive si proiectarea intregii legislatii sunt facute de Comisia Europeana si echipa sa de peste 54.000 de birocrati.
Din birourile lor de la sediul Comisiei – cladirea Beylarmont – si alte locatii, aceasta armata de birocrati de cariera bine platiti fabrica legile Europei in numele intereselor corporatiste.
Cartelul Petrolului si Medicamentelor controleaza si dicteaza politica economica a UE
Puterea care determina guvernarea Europei a trecut de la populatie la interesele corporatiste, mai exact la cartelul petrolului si medicamentelor. El cuprinde interesele de investitii de multe miliarde de dolari, ale industriei chimice, petrochimice si farmaceutice. Acest cartel este de departe cel mai mare grup corporatist din lume. In secolul 20 acest cartel a devenit nu numai forta economica dominanta, dar si-a pus si actionarii in guvernele natiunilor ca lideri politici. Liderii reprezentanti din cercurile financiare ce controleaza cartelul sunt :
* Grupul Rockefeller, care reprezinta interesele SUA pentru petrol si medicamente. Acesta este cel mai mare grup de interese financiare. Construit din monopolul secolului 19 asupra corporatiei standard de petrol, acum el controleaza duzini de companii multinationale chimice, farmaceutice si petroliere din intreaga lume. Unul din cei mai proeminenti ambasadori ai sai in ultimele decenii a fost Henry Kissinger.
* Germania si Franta, natiunile lider in exportul de produse chimice si farmaceutice in Europa. Acest grup isi are radacinile in sfarsitul secolului 19 si a cuprins companiile Bayer, Hoechst, BASF si mai tarziu infamul cartel IG Farben.
Companiile succesoare ale acestuia in zilele noastre sunt liderii afacerilor de investitii in Europa de astazi si au instrumentat constructia “Bruxelles – UE”.
Asa cum a fost pe larg prezentat in presa la momentul respectiv, cu cateva zile inainte de numirea sa, actualul presedinte Hermann von Rompuy a fost invitat pentru “interviul de serviciu “prezidential, de catre grupul Bilderberg – cercul de elita al intereselor corporatiste SUA/EU, sub controlul lui David Rockefeller si prezidat (la vremea aceea) de fostul comisar UE si aparator al medicamentelor, Etienne Davignon.
Procesul de alegere al primului presedinte s-a derulat in afara oricaror norme democratice la 12 noiembrie 2009.
1. Populatia Europei a fost exclusa de la procesul de luare a deciziei.
2. Noii “regi” ai Europei au fost selectati dintr-un cerc al elitei intereselor corporatiste.
3. Ceremonia de alegere a avut loc intr-un cadru aristocratic generos la Palace of The Valley of The Duchesse, la periferia orasului Bruxelles.
4. Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, descendentul unui aristocrat marunt a fost “maestrul de ceremonii”.
5. Coroana de “regina” a fost acordata baronesei Catherine Ashton.
6. Coroana “regelui” a fost acordata lui Herman von Rompuy. Acesta va actiona ca un monarh interimar pana cand – eveniment declansat de criza internationala – micul aristocrat isi va asuma el insusi tronul.
De fapt, sistemul de guvernare al UE rastoarna toate realizarile democratice ale civilizatiei europene din ultimul mileniu si arunca intregul continent inapoi in Evul Mediu cand monarhi autocratici conduceau Europa in afara oricarui control democratic.
Pentru Cartelul petrolului si medicamentelor, UE este o simpla baza operativa, de la care intentioneaza sa cucereasca lumea, folosind forta politica, economica si – la nevoie – militara. In vederea atingerii acestui scop, Cartelul incearca sa exporte structura nedemocratica a UE si in alte zone ale lumii. Actionarii politici ai Cartelului prezinta in mod inselator “Bruxelles – UE” ca fiind un model al democratiei sec. 21 si pacii. Din simpla dimensiune a acestei companii globale, popoarele lumii vor avea impresia ca UE, a fost aprobat prin alegeri democratice de catre popoarele Europei si ca acest organism politic reflecta vointa acestuia. Nimic mai fals !
Daca va ganditi putin in urma, nimeni nu ne-a intrebat vreodata daca vrem sa facem parte din UE sau NATO. Asta trebuia sa se supuna unui referendum national cu timp de dezbatere inainte si analiza pentru ce-i mai bun poporului roman.
Peste 99% din populatia Europei nu a avut dreptul de a vota democratic intr-un referendum privind Tratatul de la Lisabona.
Aceasta violare a tuturor principiilor democratiei de catre Cartel nu este o coincidenta. Sondajele care au avut loc in toata Europa au demonstrat o respingere a structurii UE de catre marea majoritate a votantilor. Natura inselatoare a UE este cel mai bine caracterizata de faptul ca, in timp ce este aclamata de actionarii Cartelului ca marca a democratiei, cele mai elementare drepturi democratice sunt negate – de teama populatiei.
Grupurile financiare din spatele cartelului petrolului si medicamentelor sunt interesate sa controleze piete globale gigantice care afecteaza literalmente fiecare fiinta umana. Exemple proeminente ale acestora sunt zonele de alimentatie, sanatate si energie. In ultimul secol, cartelul petrolului si medicamentelor si-a extins pietele in aceste trei domenii la afaceri de investitii de multe miliarde de dolari. Constructia acestor piete globale gigantice se bazeaza pe doua unelte strategice : in primul rand, utilizarea patentelor ca unelte pentru monopolizarea pietelor. In al doilea rand, dezinformarea publica cu scopul de a mentine oamenii in ignoranta in ceea ce priveste alternativele (ganditi-va la dezinformarea vis-a-vis de tratarea cancerului sau la dispozitivele “free-energy” pentru a nu mai fi dependenti de carbune, petrol, gaz, etc.). Ca rezultat, fiecare persoana din zonele industrializate plateste o treime (poate si mai mult)din venitul net ca “tribut”acestui cartel.
La inceputul sec. 21, cartelul se confrunta cu o noua provocare. Toate pietele sale cheie – petrol, medicamente, produse chimice, agricole si OMG (organisme modificate genetic) – sunt amenintate de noi tehnologii care vor inlocui in cele din urma pietele globale monopoliste si patentate existente.
In aceasta situatie, interesele financiare din spatele cartelului stiu ca afacerile lor de multe miliarde de dolari nu pot supravietui intr-o democratie. Astfel, structura nedemocratica a UE este un pas strategic catre stabilirea unei dictaturi globale in numele acestor interese corporatiste.
La inceputul sec. 21 omenirea se afla la o rascruce. Trebuie sa decidem daca dorim sa permitem intereselor cartelului petrolului si medicamentelor sa continue dominatia asupra vietilor noastre – sau daca suntem gata sa ne eliberam din acest jug profitand de tehnologii noi, durabile si independente cum ar fi energia regenerabila, sanatatea naturala (fara medicamente) si agricultura organica.
Scopurile strategice ale cartelului sunt :
- sa transforme vietile si trupurile miliardelor de locuitori ai planetei intr-o piata de desfacere pentru produsele lor patentate ;
- sa continue sa obtina profituri de miliarde din tehnologiile secolelor trecute – inclusiv produsele petrochimice care deterioreaza mediul si produsele farmaceutice toxice.
Astazi, instrumentele cheie pentru a obtine controlul global sunt instrumentele economice si legale care sunt utilizate ca mijloc de cucerire nu numai a guvernelor si economiilor, dar si a oamenilor.
Uneltele economice cheie ale UE sunt patentele; patentele de produse chimice, medicale farmaceutice, seminte modificate genetic si alte produse de inalta tehnologie. Dintre acestea cele mai uzuale sunt patentele asupra medicamentelor. In 2008 de exemplu, vanzarile farmaceutice globale s-au ridicat la 770 miliarde dolari – o suma care a depasit PIB a celor mai sarace 100 de tari din lume.
Catherine Ashton a fost numita in Comisia Comerciala a UE in 2008. Una din atributiile sale principale era sa actioneze ca politie a comertului international si sa impuna medicamentele patentate ca mijloace ale controlului global economic si politic – asigurand astfel dependenta de medicamentele exportatorilor europeni.
Marile companii multinationale nu au nevoie sa se uneasca in mod formal pentru a controla piata unui anumit produs, pe teritoriul unui continent sau al intregii lumi – ei au nevoie doar sa-si defineasca pretentiile teritoriale de patent.
Efectul patentelor asupra sanatatii umane a fost eminamente devastator, prin aceea ca multinationalele farmaceutice au cautat sa monopolizeze ceea ce este posibil sa fie cel mai critic sector in orice societate. Ca rezultat, timp de decenii omenirea a fost impiedicata sa aiba acces la medicina nepatentata (inclusiv naturista) care este mai eficienta, mai sigura si mai accesibila impotriva celor mai comune boli ale zilelor noastre.
Din numarul patentelor inregistrate de UE, 70% sunt doar din Germania, Franta, Italia si Olanda, primele tari fondatoare a UE.
Cartelul IG Farben s-a format in 1925 din Bayer, BASF si Hoechst si cateva alte mici firme germane producatoare de produse chimice. Era cea mai mare companie a lumii in domeniul de dezvoltare al vopselelor, produselor chimice, farmaceutice, produselor din plastic si altor produse sintetice patentate. Cu zeci de mii de patente, IG Farben a fost cel mai mare detinator de patente al lumii la acel moment. Singurul pas care mai lipsea pana la controlul mondial era extinderea patentelor sale pe pietele mondiale. In vederea indeplinirii acestui scop, Bayer, BASF si alte companii chimice germane au furnizat explozibili si gaze otravitoare armatei imperiale germane in Primul Razboi Mondial. Dupa infrangere, n-au renuntat. Din 1925, IG Farben a finantat ascensiunea partidului nazist, pregatindu-l tehnic si logistic, pentru cea de-a doua incercare de cucerire a lumii, al doilea razboi mondial. In 1948, dupa razboi, mai multi directori ai IG Farben au fost condamnati de Tribunalul International de la Nurnberg pentru crime de razboi, genocid, sclavie, jaf si crime impotriva umanitatii.
De exemplu, “IG Auschwitz” constuit in lagarul de concentrare cu acelasi nume, producea cauciuc sintetic, benzina si alte produse chimice pentru cucerirea Rusiei si Asiei de catre Nazi / IG Farben. De asemenea s-au facut experimente medicale sinistre si s-au experimentat medicamente pe detinutii din lagarul cu acelasi nume de catre companii ca Bayer si Hoechst membre in IG Farben. Gazul Zyclon B a fost produs de filiala Degesch a BASF/IG Farben si a fost folosit in lagarele de concentrare pentru exterminarea in masa.
In timpul ultimei jumatati de secol, cartelul petrolului si medicamentelor a facut tot posibilul sa mascheze adevarul in ceea ce priveste trecutul sau criminal si lipsit de scrupule, ca instigator al celor doua razboaie mondiale.
Timp de peste 6 decenii, actionarii cartelului au :
- platit sute de miliarde de dolari pentru musamalizare ;
- construit imperii media pentru manipularea opiniei publice ;
- rescris cartile de istorie si au cenzurat stirile globale ;
- finantat si instruit generatii de politicieni in zeci de tari ;
- plasat “portari ” la toate disciplinele academice inclusiv stiinta, medicina, istorie, stiinte sociale si politice ca si in alte zone cheie ale societatii cum ar fi biserici, uniuni comerciale, etc. ;
- au vanat fara mila pe toti cei care au indraznit sa rupa tacerea.
Toate acestea s-au intamplat cu un singur scop : de a ascunde trecutul criminal al cartelului pana isi va desavarsi a treia incercare de a cuceri Europa si implicit intreaga lume.
Inca doua exemple : Nicolas Sarkozy era executorul politic al concernului farmaceutic Sanofi ; iar Angela Merkel executor politic al cartelului german ce la avut mentor pe Helmut Kohl (fost cancelar al Germaniei, se referea la aceasta cu “fata mea “), fost angajat al BASF, protejat al lui Wurster, care era membru in consiliul de administratie al IG Farben cand producea gazul Zyclon B pentru exterminarea evreilor.
Georg Santayana spunea : “Cei care nu-si amintesc trecutul sunt condamnati sa-l retraiasca”.
Trebuie sa fim constienti si responsabili din acest moment, fiecare cetatean al Europei, in fata propriilor copii, generatiilor viitoare si istoriei ca complacerea noastra in acest sistem fascist inseamna acordul nostru tacit la sclavizarea din ce in ce mai evidenta. Asa cum Ghandi prin “Revolutia nonviolenta” a reusit sa infranga un inperiu care asuprea India de sute de ani, noi putem fi invingatori. In situatia actuala de globalizare, o nesupunere tacuta la normele sitemului poate declansa o reactie in lant de tip domino… si totul se prabuseste. Ganditi-va doar ca o masa de oameni sa-si lichideze conturile (daca au depozite) de la o banca si-n acelasi timp sa refuze sa mai plateasca creditele. In scurt timp intra in faliment, sau sa refuzam o saptamana sa cumparam de la un supermarket… s-ar intampla la fel…, ar intra in panica si atunci puterea lor ne-ar reveni noua. Pentru asta trebuie sa fim uniti, sa credem unii in ceilalti si … . SA ACTIONAM TACIT… .
Extrase din cartea “Dictatura UE ” care este interzisa in Europa si se gaseste doar in format electronic.http://roaim.eu5.org/?a=vedere&p=printview-758
Trăind în statul nostru de astăzi nu poți să nu observi dacă ai cel puțin 2 clase cu ce schimbări sîntem impuși a ne deprinde sau a le accepta.
Vedem cum zilnic ni se știrbesc din libertăți și posibilități de a ne manifesta și dezvolta liber.
Se închid surse de informare care nu plac puterii, se impun legi restrictive la cei care vor critica păcatul (deja orice critică adusă relațiilor homosexuale este o crimă și va fi investigată de un consiliu al nediscriminării) iar pentru cei care promovează desfrîul s-au scos chiar și pedepsele administrative.
Au realizat dosare electronice fiecăruia din noi mai ales celor care își exprimă opinii contra acestei noi orînduiri de unelte de sclavi.
Au impus sisteme de control și monitorizare ca la ultimii teroriști de pe acest pămînt, au pus camere de luat vederi peste tot unde se poate și nu se poate, ne urmăresc ca pe cei mai periculoși criminali. Lagărul electronic este aproape închis, rămîn doar   așa cum vor ei. Pașapoarte cu chip, carduri deja toate cu chip, animalele de casă cu număr de înregistrare și cu chip, camere de filmat în intersecții și nu numai buletinele se fac cu chip biometric, declarațiile contabile acceptate doar în formă electronică și alte prostii ale controlului total. Ne ipun aceste sisteme de urmărire vrem-nu vrem, și cel mai rău este că nu am făcut ca popor nimic ca să merităm asta.  Ce putem face? Să luptăm, să nu credem minciunilor și raiului promis de ei . Să avem credință în noi și să ținem din suflet la valorile acestui neam.  Folclorul și tradițiile nu se modernizează și nu pot fi trecute prin sita valorilor europene. Unii ar întreba de ce oare eu mă opun anti UE? Ceea ce văd eu acum este impunere de restricții și limitare de drepturi. Este o distrugere a națiunii în numele (dez)integrării Europene. Ni se impune ca fiecare să stăm în găuacea lui și să nu facem nimic mai mult decît ți se permite dealtfel vei fi observat, înregistrat și inevitabil pedepsit. Ăsta e spiritul noii ordine europene care ni se impune. De saracie nu mai vorbesc. Retinger, un „socialist” polonez, a fost implicat împreună cu prinţul Bernhard al Olandei, în formarea grupului Bilderberg, operaţiune a Iluminaţilor finanţată de familiile Rockefeller şi Rothschild. Numele grupului a fost dat de hotelul Bilderberg din Olanda, unde s-a ţinut prima întâlnire oficială în mai 1954, dar bil poate avea multe conotaţii.
De exemplu, Bil a fost un alt nume pentru Thor, primul rege sumerian, conform Eddei britanice, iar Bil se aseamănă cu Bel, vechiul zeu Soare. Aşadar, Bil-der-berg s-ar traduce de fapt prin „Bil sau Bel de pe Munte”. Grupul Bilderberg este coordonat de mari „iubitori” ai omenirii, ca David Rockefeller şi Henry Kissinger. Prinţul Bernhard, Habsburg german şi fost ofiţer SS nazist, a realizat o alianţă cu familia regală olandeză, casa merovingiană de Orania. Aceasta reprezintă aceeaşi descendenţa a lui Wilhelm de Orania care a avut un rol covârşitor în cadrul Iluminaţilor pe tronul britanic, a semnat actul de înfiinţare a Băncii Angliei şi a iniţiat conflictele din Irlanda care continuă şi astăzi. Casa de Orania are legături cu Ordinul de Orania, societate secretă „protestantă”, implicată în conflictul din Irlanda de Nord. In acelaşi timp, Ordinul de Orania are legături cu francmasonii, Cavalerii Templieri şi aşa mai departe. EUROGENDFOR primește întăriri de la Batalionul de la Vișegrad • Polonia, Cehia, Ungaria și Slovacia vor pune la bătaie 3.000 de super-soldați pentru o Unitate a UE • Italia, Spania, Franța, Olanda și Portugalia, predispuse la ample mișcări populare, au creat, din 2007, o unitate specială, antrenată pentru lupta urbanăhttp://www.informarexresistere.fr/wp-content/uploads/2012/05/eurogendfor.jpg  Batalionul de la Vișegrad vine să întărească Forța de Jandarmerie a UE, pregătită special pentru înăbușirea violentă a protestelor. Anticipând că cei 3.000 de jandarmi ai EUROGENDFOR nu vor putea face față maselor, s-a hotârât că este nevoie de o altă armată de luptă urbană. Cu binecuvântarea cancelarului Merkel și a președintelui Hollande, statele din Grupul de la Vișegrad – Polonia, Cehia, Ungaria și Slovacia – au decis să formeze 3.000 de soldați, care vor face parte din Unitatea de luptă comună, din cadrul UE. Practic, Batalionul de la Vișegrad (V4 EU BG) va putea reprima orice revoltă populară și va fi gata de luptă până în 2016.
„Armata împotriva disperaților”. Așa a fost supranumită de presa italiană noua forță militară creată sub patronajul direct al Berlinului și Parisului. Oficial, Unitatea de luptă comună din cadrul UE va putea fi utilizată pentru operațiuni de menținere a păcii, de prevenire a conflictelor armate și de gestionare a crizelor. Neoficial, susține presa italiană, Batalionul de la Vișegrad va gestiona nemulțumirile interne ale cetățenilor din statele Uniunii, pe fondul austerității dictate de Bruxellles și Berlin.
Polonezii recrutează „gorile”
Aproximativ 3.000 de soldați vor fi antrenați, până în 2016, fiind gata să intervină împotriva nemulțumiților, scrie cotidianul slovac „Pravda”, citat de site-urile italiene. Conform planului, Polonia va furniza cea mai mare parte a forței militare, adică aproximativ 1.600 de soldați, în timp ce Republica Cehă va contribui cu medici și structură logistică, Ungaria, cu ingineri militari, iar Slovacia va pune la dispoziție experți în arme de distrugere în masă. Deși Grupul de la Vișegrad (club informal creat în 1991) nu a dezvăluit mai multe detalii, presa poloneză susține că Batalionul va putea fi desfășurat în zonele de conflict în maximum 15 zile. Se mai știe că Batalionul va fi plasat sub comanda Poloniei. Și că polonezii au început deja să recruteze „gorile” pentru noua Unitate de luptă.
Poliția militară a UE, gata să intre în Grecia
În timpul protestelor de amploare din Grecia, din 2011, presa de la Atena vorbea despre posibila intervenție a EUROGENDFOR în această țară, deși statul elen nu a semnat Tratatul de înființare a acestei unități. Trupele de jandarmi ale UE ar fi debarcat, pe 8 octombrie 2011, în portul Igumenitsa, gata să facă ordine pe străzile Atenei. Dotată cu superputeri politice, această forță a jandarmeriei europene a fost creată, în 2007, prin Tratatul de la Velsen, de Italia, Franța, Spania, Olanda și Portugalia, fiind formată din 3.000 de oameni. Lor li s-a adăugat ulterior și România. EUROGENDFOR nu se supune parlamentelor naționale, ci direct guvernelor statelor membre.
Unde intervine EUROGENDFOR
Actul semnat la înființarea EUROGENDFOR prevede că această forță poate fi utilizată la:
- misiuni de securitate și ordine publică;
- îndeplinirea unor misiuni de supraveghere publică, gestionarea traficului, controlul frontierelor și activități de intelligence;
- protejarea persoanelor și a bunurilor și menținerea ordinii în caz de manifestații publice.
Ce cred experții

„Aceste state – Polonia, Cehia, Slovacia (n.r. – fosta Cehoslovacie), Ungaria – sunt foste membre ale Tratatului de la Varșovia, care prevedea că, în cazul în care erau atacate, opuneau rezistență. Sunt țări care au beneficiat de consultanță americană, ca să creeze o forță de intervenție rapidă. Mai exact, unități speciale. Unități care fac treaba murdară, care se infiltrează în adâncimea teritoriului, capturează șefi de stat, asasinează, pregătesc insurecții armate în țări în care s-a stabilit că trebuie să aibă loc o schimbare de regim. Toate sunt după patent american”.

Eurogendfor I segreti della super polizia europea – YouTube


ARTICOLE PRELUATE

Trăind în statul nostru de astăzi nu poți să nu observi dacă ai cel puțin 2 clase cu ce schimbări sîntem impuși a ne deprinde sau a le accepta.
Vedem cum zilnic ni se știrbesc din libertăți și posibilități de a ne manifesta și dezvolta liber. 
Se închid surse de informare care nu plac puterii, se impun legi restrictive la cei care vor critica păcatul (deja orice critică adusă relațiilor homosexuale este o crimă și va fi investigată de un consiliu al nediscriminării) iar pentru cei care promovează desfrîul s-au scos chiar și pedepsele administrative.
- See more at: http://vox.publika.md/life/stat-dictatorial-stat-politienesc-asa-noi-mergem-spre-noua-uniune-507170.html#sthash.ZG4T0LWe.dpuf


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.