Secrete.

marți, 1 aprilie 2014Mare atentie la DRACISMELE de acest gen: SE PREGATESC PENTRU RECONSTRUCTIA TEMPLULUI SI INTAMPINAREA LUI ANTIHRIST ! Anuntul acesta este facut pe dos: ARIEL SHARON A MURIT ! Se pare ca l-au anuntat in MOD OFICIAL pe Antihrist !


Antihrist se va naşte din seminţia lui Dan, adică din neamul evreiesc, după cum citim la proorocul Ieremia (8:16,17): „De la Dan se aude ropotul cailor şi de nechezatul puternic al armăsarilor se cutremură tot pământul; iată vin şi vor pustii pământul şi tot ce este pe el, cetatea şi locuitorii ei. Căci iată voi trimite asupra voastră şerpi şi scorpii, împotriva cărora nu este descântec, şi vă vor muşca, zice Domnul.” ,,Ropotul cailor şi nechezatul puternic al armăsarilor” înseamnă războiul cu care se va ridica el împotriva creştinilor. Şerpii sunt slujitorii lui Antihrist şi pe cei pe care-i vor înşela îi vor pecetlui cu pecetea lui şi toţi aceşti înşelaţi nu se vor mai putea mântui atunci fără de mare pocăinţă.
Mari şi înfricoşătoare lucruri au să se lucreze în vremea lui Antihrist. Va porunci preaspurcatul slujitorilor lui ca să se facă curvii în faţa lumii. Vor cumpăra copii parte femeiască şi bărbătească spre stricare şi spre spurcare. Atunci va stăpâni sabia cea cu două ascuţişuri a curviei. Oare nu stăpâneşte acum păcatul curviei mai mult? Că s-a stricat orice minte şi inimă, de la copil până la bătrân, prin atâtea blestemăţii şi născociri diavoleşti.


Antihrist


Fostul premier israelian Ariel Sharon, care se află în comă de şapte ani, a înregistrat “o activitate cerebrală importantă” în cadrul unui examen IRM recent, au anunţat duminică specialişti israelieni şi americani în neuroştiinţe, relatează AFP, potrivitMediafax.

Într-un comunicat, Universitatea Ben Gourion din Beersheva (sudul Israelului), a anunţat că echipa sa de neurologi şi şeful serviciului de imagistică medicală de la spitalul Soroka din Beersheva, precum şi un neurochirurg de la Universitatea din Los Angeles, profesorul Martin Monti, au efectuat teste avansate timp de două ore asupra fostului om politic israelian.
“Ariel Sharon, care s-ar afla în stare vegetativă din 2006 din cauza unei hemoragii intracraniene, a făcut obiectul unui examen imagistic pentru a se stabili extinderea şi calitatea activităţii sale cerebrale, folosindu-se metode dezvoltate recent de profesorul Monti şi colaboratorii săi”, potrivit textului.
“Oamenii de ştiinţă i-au arătat lui Sharon imagini cu familia sa, l-au pus să asculte vocea fiului său şi au recurs la stimuli tactili pentru a vedea în ce măsură reacţionează creierul său la stimuli exteriori”, a adăugat el.
“Spre surprinderea lor, a fost observată o activitate cerebrală importantă la fiecare test în zonele periferice ale creierului”, a dezvăluit comunicatul. “Totuşi, elementele strânse nu au indicat clar dacă Sharon percepe conştient acest informaţii”, a subliniat Monti.
Ariel Sharon, îm vârstă de 84 de ani, a fost transferat joi de la spitalul Tel-Hashomer din Tel-Aviv, unde era internat din 2006, la Soroka pentru examene prin rezonanţă magnetică (IRM). El a fost transferat, în aceeaşi zi, în spitalul din Tel-Aviv.
Unul dintre foştii săi colaboratori, Raanan Gissin, a declarat vineri că testele au oferit “indicii pozitive”, fără alte precizări.
Fostul general Sharon, pilon al dreptei israeliene, a suferit un atac cerebral la 4 ianuarie 2006. De atunci, el este în comă, iar fiii săi au decis să îl menţină în viaţă sub asistenţă medicală. El nu a manifestat niciun semn de trezire până în prezent. http://www.romanialibera.ro


PROOROCUL ANTIHRISTULUI


http://deveghepatriei.wordpress.com/2012/02/11/rabinul-iudeu-yitshak-kaduri-prooroc-al-antihristului/
Rabinul Yits’hak Kaduri a fost cea mai importantă personalitate religioasă a Israelului ultimului veac. O figură legendară, harismatică se spune. A fost renumit pentru faptul că ştia pe de rost Biblia, Talmudul, Rashi şi alte scrieri evreieşti. A cunoscut numeroase figuri legendare ale Israelului modern, oameni politici şi rabini ai secolului trecut, care au trăit în pământul sfânt înainte chiar ca statul Israel să ia fiinţă. A murit în 2006 la vârsta de 108 ani, preţuit de toţi. Se spune că avea darul vindecării; primea şi sfătuia mulţi oameni. Atât de iubit şi de respectat a fost încât la înmormântarea sa au participat 200.000 de oameni.
Dar ce importanţă are pentru noi persoana rabinului Yits’hak Kaduri? Următorul fapt vă va lămuri pe deplin. Cu câteva luni înainte de a muri, rabinul şi-a anunţat adepţii că i s-a arătat Mesia şdin motive lesne de înţeles voi scrie de aici “mesia” cu litere miciţ. Kaduri a făcut această afirmaţie în sinagoga sa, de ziua Yom Kipur şi i-a instruit pe ascultători cum să-l recunoască pe “mesia”. De asemenea, a mai spus că acesta se va arăta după moartea lui Ariel Sharon (momentan, fostul prim-ministru al Israelului se află în comă, dar faptul că mesia se va arăta după moartea lui Sharon a fost “profeţit” şi de Rabi Haim Cohen şi de învăţatul cabalist Nir Ben Artzi). Lucrul cel mai izbitor este acesta: rabinul a lăsat o hârtie în care a menţionat numele “mesiei”. La rugămintea sa, hârtia nu a fost citită decât după un an de la moarte. Iată conţinutul acesteia:
“În ceea ce priveşte abrevierea numelui lui Mesia: El va ridica pe poporul său şi va dovedi că legea şi cuvântul său sunt întemeiate. Aceasta am scris în luna milei.
Yits’hak Kaduri”.
Transliterarea propoziţiei din ebraică, evidenţiată mai sus cu litere îngroşate, în care este abreviat numele “mesiei” este aceasta: Yarim Ha’Am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim.
Atenţie: Iniţialele redau numele lui IISUS, Yehoshua/ Yeshua, numele derivat din cuvântul ebraic pentru “mântuire” aşa cum reiese din Zaharia 6, 11 (Yehoshua, fiul lui Yohozadak) şi Ezra 3, 2 (Yeshua, fiul lui Yozadak). Se observă adăugarea lui HO – “sfânta abreviere” a numelui lui Dumnezeu la numele tatălui, Yozadak şi la numele Yeshua.
Acest fapt a stârnit tulburare şi mare agitaţie în mediile iudaice. Unii au spus că înscrisul respectiv este un fals. Alţii, printre care cei mai apropiaţi adepţi ai rabinului, dar şi nepotul lui (rabinul Yosef Kaduri), au recunoscut autenticitatea sa. Fiul, rabinul David Kaduri (în vârstă de 80 de ani), a declarat presei că “mesia i s-a arătat tatălui său şi i-a spus că va veni curând”. Nepotul, Yosef Kaduri, a spus că marele rabin a vorbit despre “mesia” de mai multe ori în ultimele zile ale vieţii sale. Deşi trusturile care sprijină autenticitatea notei lăsate de rabinul Yits’hak Kaduri (News First Class şi Kaduri net) spun că descrierea mesiei rezonează cu Noul Testament, îi rugăm pe cititori să fie cu multă luare aminte:
“Pentru mulţi oameni de cinste ai societăţii este greu să înţeleagă persoana mesiei. Pentru mulţi concetăţeni este greu de înţeles stăpânirea şi domnia unui mesia cu trup şi sânge. Ca stăpânitor, mesia nu va deţine niciun post de conducere, ci va fi printre oameni şi se va folosi de media pentru a comunica… Arătarea lui mesia se va face în două etape: mai întâi, se va confirma statutul său de “mesia” fără ca el însuşi să ştie că este “mesia”. Apoi, se va arăta unor evrei, nu neapărat unor învăţaţi ai Torei. Pot fi şi oameni simpli. De abia după aceasta se va revela poporului întreg. Oamenii se vor mira şi vor zice: “Cum, acesta este mesia?”. Mulţi i-au ştiut numele, dar nu au crezut că el este mesia” (sursa: Israel Today).
Mulţi dintre dumneavoastră care aţi citit aceste rânduri poate că v-aţi bucurat că, iată, în sfârşit, şi mari învăţaţi ai poporului lui Israel recunosc autenticitatea dumnezeirii lui Iisus Hristos. FALS! Dacă rabinul care a primit “revelaţia” este un nou Apostol Pavel (cum sugerează unele medii protestante), atunci de ce nu şi-a luat crucea şi nu a făcut publică imediat această descoperire şi nu a primit Botezul? De ce “mesia isus” care i s-a arătat rabinului nu l-a mustrat pentru întunericul în care se află (“greu îţi este să izbeşti cu piciorul în ţepuşă”) şi nu l-a îndemnat să părăsească înşelarea în care se afla? Aţi citit descrierea pe care rabinul o face aşa-zisului mesia. Corespund semnele venirii sale cu cele ale celei de-a doua veniri a Mântuitorului? Se va folosi Hristos de mass-media sau semnul Crucii va fulgera văzduhul de la răsărit la apus? Şi discrepanţele continuă…
Să nu părăsim mărturia Noului Testament şi scrierile Sfinţilor Părinţi. Ce poate fi mai înşelător pentru un creştin decât numele de isus / hristos purtat de un amăgitor care va veni cu putere multă în numele lui Dumnezeu? Oare nu ne avertizează Mântuitorul despre semnele mari care se vor face încât chiar şi mulţi dintre cei aleşi vor cădea? Oare nu ne spune Hristos cel Răstignit şi Înviat despre hristoşii care se vor ridica în zilele din urmă? Ce argument puternic vor avea vrăjmaşii Ortodoxiei! Vor spune către noi: “Iată, mesia a venit, e printre noi şi vrea să ne avem ca fraţii. Numele lui este isus; oare nu tot acestuia vă închinaţi şi voi? Primiţi-l!”. Avem nevoie de discernământ şi mai ales să cunoaştem la cine ne închinăm: ne închinăm lui Hristos “în Duh şi Adevăr” (Ioan 4, 23) sau ne închinăm hristoşilor mincinoşi (Marcu 13, 22) în duhul înşelător al acestei lumi? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.