Secrete.

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Vladimir Putin: Rusia nu îşi poate da suveranitatea la schimb pentru o viaţă mai bună

 
 
 
 
 
 
Rate This

Rusia nu îşi poate da suveranitatea la schimb pentru o calitate mai bună a vieţii, a declarat preşedintele rus, Vladimir Putin, în cadrul unei reuniuni a Consiliului prezidenţial pentru Cultură, desfăşurată miercuri, după cum relatează agenţiile de presă ruse ITAR-TASS şi RIA Novosti.
‘Pentru Rusia nu este posibil să dea la schimb suveranitatea pentru o mai bună calitate a vieţii. Pentru că, dacă vom pierde suveranitatea, vom pierde ţara’, a subliniat Putin. 

Declaraţia liderului de la Kremlin vine ca reacţie la remarca renumitului regizor Karen Şahnazarov, directorul studioului ‘Mosfilm’, care i-a atras atenţia şefului statului că, în Rusia, ar putea să apară persoane care să dorească să schimbe suveranitatea politică a ţării pentru o viaţă mai bună.

‘Rusia fără suveranitate nu poate exista, în caz contrar se va destrăma, iar dacă se va dezmembra, vor urma o serie de consecinţe grave: degradarea întregului teritoriu, a sferei sociale şi a oamenilor care trăiesc în acest spaţiu’, a insistat preşedintele Putin, trimiţând pe această cale un semnal opoziţie proliberale.

De aceea, a spus el, este important de a echilibra priorităţile din domeniul culturii cu cele din domeniul apărării etc.

În deschiderea forumului privind investiţiile ‘Rusia Calling’, Putin estimase miercuri dimineaţă că speranţa într-o recuperare rapidă a economiei globale nu s-a materializat. O încetinire a ritmului de creştere economică se resimte peste tot în lume, inclusiv în Rusia, a observat locatarul de la Kremlin, anticipând măsuri de austeritate pentru perioada următoare. AGERPRES
http://www.capital.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.