Secrete.

marți, 24 iunie 2014

Existenţa vieţii pe Marte - un secret bine păzit (1)


Partea întâi

La inceputul anilor 1970 guvernul american a pornit si finantat in cel mai deplin secret Proiectul Mars (Marte). In urma unor declaratii uluitoare ale celor care au participat la acest program, ies la "suprafata" niste adevaruri tulburatoare, fata de ceea ce se sustine oficial in media scrisa si vizuala, inclusiv a acelor canale TV cu subiecte stiintifice, care defapt sunt promotorii dezinformarii in masa a omenirii. Ca idei principale care se desprind din acest proiect sunt urmatoarele:

1. Exista sub suprafata planetei Marte o civilizatie umanoida inteligenta care este in legatura cu guvernul american si care a vizitat Pamantul pentru consultari bilaterale inca din anii 1970. Scopul aparent al consultarilor, a fost construirea unui perimetru comun de aparare al sistemului solar impotriva unor specii ostile, poate legate de Grey(micii cenusii) din constelatia Orion sau invazia reptilienilor din constelatia Draco.

2. Din anii '80, guvernul SUA a stabilit o prezenta permanenta si baze pe Marte, cu intentia aparenta de:
a)- consolidarea perimetrului comun de aparare cu civilizatia martiana;
b)- colonizarea planetei Marte si incorporarea functionala a teritoriului sub doctrina "Manifest Destiny" si legii internationale, cu incalcarea tratatului din 1967 a ONU cu privire la spatiul cosmic, tratatul Luna si legii Spatiului Cosmic, care precizeaza ca Marte apartine martienilor. Manifest Destiny, este despre cum creste SUA. SUA a anexat teritorii precum Puerto Rico si Guam si a incercat fara succes anexarea Cubei si a Filipinelor.

3. Numeroase specii de fiinte umanoide, animale, structuri si statui sunt pe suprafata lui Marte, care este plina de viata inteligenta si care pot fi usor documentate si clasificate in fotografii realizate de Mars Rover (robotul care a inregistrat imagini cu succes pe Marte). O mare parte din viata animalelor de pe Marte a urmat o crestere evolutiva si destul de diferita fata de Pamant, iar suprafata lui Marte pare a fi periculoasa pentru umanitatea de pe Marte si Pamant, din cauza prezentei coplesitoare a unor mari pradatori.

4. Guvernul SUA are relatii strategice cu Marte si cu civilizatia umana martiana ; prezenta americana de pe Marte si existenta vietii pe aceasta planeta, este unul din cele mai mari secrete a securitatii nationale de stat. Informatorii ("whistleblowers", original in textul din engleza, n. t ) din programul Marte al SUA, sunt in pericol de asasinare si compromitere sociala, cum sunt de exemplu cercetatorii care publica in aceasta zona. Agentiile guvernamentale ale SUA precum, Consiliul National de Securitate, NASA, au detaliat toate masurile necesare, si actiunile de manipulare pentru mentinerea acoperirii acestui mare secret. Ca Barack Obama (Barry Soetoro, numele adevarat detinut in tinerete, n.t.) este el insusi participant la acest program, acest lucru a crescut si mai mult secretizarea din jurul programului de colonizare a lui Marte. Chiar si grupuri din programul "Disclosure" (Dezvaluirea, a lui Steven Greer) folosesc tactici de dezinformare si manipulare pentru a acoperi programul MARTE.

5. Legea probelor: Aplicarea legii, a martorilor si a probelor documentare poate fi o metodologie care sa conduca la progrese in evaluarea acestei noi generatii de date, acum in curs de dezvoltare in ceea ce priveste existenta unor umanoizi si a vietii animalelor extraterestre de pe Marte, cel mai apropiat vecin planetar al nostru.

Probe ale celor expuse mai sus aici: http://exopolitics.blogs.com/...evidence-support-view-of-mars-having-indigenous-intelligent-extraterrestrial-life.html
6. Civilizatia umana martiana
Doua persoane anterior implicate in cercetarea si dezvoltarea proiectelor realizate de catre agentiile americane de aparare, au verificat independent teleportarea lor secreta in bazele SUA de pe Marte, precum si intalnirea cu viata inteligenta martiana. 

7. Dovezi ale martorilor oculari
ANDREW D. BASIAGO - a confirmat public că în 1970, în compania tatălui său, Raymond F. Basiago, un inginer de la "Ralph M. Parsons Company" care a lucrat la proiecte secrete aerospaţiale, a întâlnit 3 astronauţi marţieni în "Curtiss-Wright Aeronautical Company" din Wood Ridge, New Jersey, în timp ce marţienii au fost acolo într-o misiune de legătură pe Pământ, şi întâlnirea cu personalul tehnic din sistemul de apărare al SUA. Genetic sunt veri umani. Ca Telly Savalas (personajul principal dintr-un vechi serial american Kojak, n.t.)[nota redacţiei AIM: aici merită să ne amintim şi de filmul Hangar 18 (care poate fi vizionat mai jos) realizat în urmă cu 33 de ani (1980) în care un OZN se prăbuşeşte în SUA, avand la bord doi oameni extratereştri fără păr pe cap]. 
8. ARTHUR NEUMANN
Unul dintre acesti informatori, Arthur Neumann, care pana de curand facea referire la sine insusi ca Henry Deacon, a fost anterior asociat cu o agentie guvernamentala din SUA. Pe 25 iulie 2009, la Congresul European Exopolitica de la Barcelona, domnul Neumann a declarat public: "Exista viata pe Marte. Exista baze pe Marte. Am fost acolo". Ziua urmatoare, dl. Neumann participa la "Discutii despre viitor" un interviu, intr-un documentar din cadrul Proiectului Camelot (initiat cu foarte mult devotament si daruire de sine de catre Bill Ryan si Kerry Cassidy, n.t.), in care el a oferit detalii cu privire la teleportarea lui la o baza de pe Marte si participarea la un proiect de intalnire de o ora, la care au participat reprezentantii unei civilizatii inteligente, care traiesc in orase sub suprafata lui Marte. 

9. MICHAEL RELFE
Includem aici si pe Michael Relfe, care in doua carti documentate descrie cei 20 de ani de serviciu (1976 - 1996), in calitate de membru al fortelor armate ale SUA, din personalul coloniei secrete de pe Marte si fostul om de stiinta Arthur Neumann care a declarat public ca a facut teleportari pe colonia secreta de pe Marte, pentru proiectul de intalniri. Martorul ocular Michael Relfe este un informator si un fost membru al fortelor armate ale SUA, care in 1976 a fost recrutat ca membru permanent al coloniei secrete de pe Marte. In 1976 (timp de pe Pamant) el a fost teleportat in colonia de pe Marte si a petrecut 20 de ani ca membru din cadrul personalului permanent de acolo. In 1996 (timp de pe Marte), Dl. Relfe a calatorit in timp prin teleportare si i s-a aplicat o regresie temporala de 20 de ani, fiind trimis inapoi in 1976 (timp pe Pamant) intr-o baza militara americana. Apoi a servit 6 ani in aceasta baza pana in 1982 cand a fost trecut in rezerva. Intr-o carte in doua volume scrisa de sotia sa, Stephanie Relfe "Inregistrari de pe Marte" (The Mars Records, original, n.t.), Dl. Relfe descrie cele doua tipuri de persoane din colonia secreta de pe Marte.

"Pentru a clarifica: exista doua tipuri de oameni pe care mi le amintesc;
1). Oameni care viziteaza Marte temporar (politicieni, etc. ) - Ei calatoresc catre si de pe Marte prin "jump gate" (tehnologia descrisa in cartile Proiectul Montauk in amanunt cu ajutorul careia sa face teleportarea in spatiu-timp, n.t.). Ei viziteaza pentru cateva saptamani baza si se-ntorc. Ei nu sunt supusi calatoriei inapoi in timp. Ei sunt VIP-uri. Ei sunt in afara limitelor !
2). Personalul permanent - Ei petrec un ciclu de 20 de ani de serviciu. Cand li se sfarseste acest ciclu, sunt supusi regresiei temporale si adusi in realitatea spatio-temporala de origine de unde a fost preluat initial pe Pamant. Ei sunt trimisi inapoi cu amintirile blocate. Sunt trimisi inapoi pentru a finaliza destinul lor pe Pamant." (vol. 2, pag. 204)

Michael Relfe face referire deasemenea la prezenta si functiile extraterestrilor reptilieni si grey (micii cenusii, n.t.), in bazele secrete de pe Marte. 

EL: Ce ştii despre [rasele de] reptilieni ?
M. Relfe: Da. Ele sunt legate rasial (Draconienii, Reptilienii si Greys)
EL: Nu orice Greys si Reptilieni traiesc in bazele de pe Marte ?
M. Relfe: Da, unele sunt stationate acolo. Imi amintesc Greys ca medici sau tehnicieni. Cred ca Reptilienii raman camuflati (intr-o manta) cea mai mare parte a timpului. Ei prefera sa apara umani deoarece naturali au un aspect feroce. (vol. 2, pag. 205)

video aici: 
10. LAURA MAGDALENE EISENHOWER 
D-na Eisenhower este un supravietuitor al unei tentative de recrutare intr-o colonie secreta de pe Marte din 2006 - 2007. Ea si-a documentat identitatea ca strănepoata fostului preşedinte Dwight D. Eisenhower, prin certificatul de naştere şi carnetul de conducere. În 2007, prietenul şi partenerul ei, cunoscut sub numele de "Agent X", a cedat, şi-a luat tot, în afară de echipamente (tel. mobile, baterii de calculator), în camera lor şi a recunoscut că a fost însărcinat de către asociaţii săi, să o întâlnească la un târg cultural într-o mască romantică, cu intenţia de a o recruta din cauza identităţii sale sociale (apartenenţa la familia Eisenhower) şi spirituale cu divinul feminin "Sophia". Asociaţii Agentului X pot folosi călătoria în timp sau tehnologia "looking glass" (tehnologie pusă la punct şi-n cadrul Proiectului Montauk de călătorie-n timp şi de pre-vizualizare a viitorului) pentru a o pre-identifica pe D-na Eisenhower ca o ţintă pentru recrutarea din cadrul coloniei americane secrete de pe Marte. 



Sursa: AIM

Existenţa vieţii pe Marte - un secret bine păzit (2)

Obama, NASA, mass-media si grupuri din proiectul Disclosure ascund existenta vietii pe Marte (2)
Alfred Lambremont Webre, ian. 2013

Partea a doua (urmare din prima parte)

Expunerea video aici:
In partea a 2-a a acestui articol voi continua cu declaratiile martorilor despre existenta vietii pe Marte, atat in forma umana cat si a diferitelor specii de animale, despre existenta tehnologiei "jump room" prin care persoane de pe Pamant fac vizite in bazele de sub scoarta lui Marte, iar spre sfarsit faptul ca actualul presedinte Obama a facut parte din acest program si a vizitat Marte in anii '80.
Unul din martorii importanti al acestui program "Marte" este Andrew D. Basiago, despre care am mai amintit in prima parte al acestui articol.

Iata ce mai spunea el: Exista trei tipologii diferite de fiinte umanoide pe Marte. Prima tipologie, pe care eu o numesc Homo Maris Terris, sunt rudele noastre genetice, din timp, dinaintea catastrofei sistemului solar din 9500 i.e.n., cand Pamantul si Marte erau in contact. Ei se aseamana cu pamantenii si sunt cheli (fără păr pe cap). Acesta este tipul pe care eu şi tatăl meu i-am intalnit la Curttis-Wright in 1970. Ei sunt fiinţe umane, la fel ca fiinţele umane de pe Pământ. Era clar că în 1970, ei aveau o tehnologie mai avansată de călătorie în spaţiu, dar au lucrat apoi împreună cu guvernul SUA.

A doua tipologie, pe care o numesc Maris Homo, sunt umanoizi indigeni de pe Marte. Ei au capete inguste, degete lungi, urechi alungite şi corpuri mai mici decât pământenii. Ei se aseamănă cu creatura unui film de epoca, "Nosferatu". Am fost sfătuiţi că dacă acestora le e suficient de foame, ar ucide pentru a mânca, ei câteodată au ucis şi mâncat vizitatori de pe Pământ, ar trebui să avem mare grijă cu ei. Acesta este tipul de fiinţe pe care l-am întâlnit atunci cand mergeam pe jos printr-un oraş de cărămidă dărăpănată, pentru a livra un disc de date pentru centrul de comunicaţii de-acolo. Ei au dat naştere la noţiunea de "marţian" în folclorul şi cultura populară de pe Pământ.

A treia tipologie, pe care o numesc Homo Maris Extraterrestrialis, seamana cu ET Grey (micii cenuşii) din literatura OZN de pe Pământ. Acesta este tipul pe care Courtney M. Hunt, William B. Stillings şi eu l-am intalnit in cadrul programului "jump room" al CIA, după ce am văzut unul aşezat deasupra instalaţiei facilităţii "jump room" numit "Tirbuşon" atunci când am ajuns pe Marte în '81-'82. Cum am iesit din "Tirbuşon", înainte de a-i urma pe colegii mei, i-am contactat prin radio: "Court, Brett! Un Grey pe acoperiş! Observaţi-l." Acestia sunt probabil rezultatul unei ramuri a Greys (micii cenuşii) lăsate pe Marte la un moment dat în istoria acestei planete. Acesta a fost tipul de marţian descris în "The Humanoid Being on Tsiolkovski Ridge", publicat in 2008 in lucrarea mea de reper "Descoperirea Vietii pe Marte", fiind prima imagine a unui umanoid de pe altă planetă publicata vreodată pe Pământ.

Exista si o a patra tipologie a fiintelor umanoide de pe Marte, cei mici, pe care Dave Beamer i-a detectat după ce i-a strivit sub roţile rover-ului NASA de explorare a suprafeţei lui Marte. Eu nu includ acest tip de marţian umanoid în această clasificare, deoarece acestia sunt mult mai mici decât cele trei tipologii de marţieni, şi decât noi.

[Toate acestea exista in documente justificative ale NASA, inclusiv cu fotografii făcute de către robotul rover: PIA10214 - figura de umanoid sprijinindu-se pe stânci cu spatele la rover in Tsiolkovski Ridge, Columbia Basin, Marte (o zona de pe Marte)].

In acelasi document al NASA apare şi o fiinţă hibridă, între insectă şi om, in Câmpul Turcoaz, Columbia Basin, Marte - aceasta este o nouă specie. În documentul original a fost numita "Omul-Scorpion" si apar două astfel de fiinte insecto-umane. În fotografie sunt unul lângă celălalt, spijinindu-se şi odihnindu-se pe solul marţian. Aceste fotografii au fost dezvăluite abia în decembrie 2008.
Documente justificative pun in evidenţă şi alte forme de fiinţe. De exemplu, specii de animale de pe Marte combină elemente de la specii existente pe Pământ (oare cineva s-a jucat cu genetica acolo ? n.t.), cum ar fi o specie care combină o formă de caracatiţă cu faţa unui leu sau câine terestru. Aceste dovezi document sunt imagini îmbunătăţite de la roverul Spirit al NASA, fotografia PIA10214 care descrie un animal aparent hibrid odihnindu-se pe teren marţian în Bazinul Columbia în 2007 şi care se uită spre cameră.
O alta categorie de fiinte sunt specii de reptile demult dispărute de pe Pământ. În această categorie putem plasa pe uscat plesiozaurul, care a fost adesea propus la Loch Ness (pe Terra). O reptilă cu un corp voluminos ca o broască ţestoasă şi un gât lung ca un şarpe, acesta fiind foarte comun pe Marte. Acesta a fost fotografiat în zona Columbia de pe Marte. Aceste imagini au fost luate în noiembrie 2007 din acea zona de către roverul Spirit al NASA. Documente justificative care susţin existenţa unui plesiozaur pe Marte este întărită de mărturia directă a d-lui Basiago, care afirmă că el şi cu un agent CIA, Courtney Hunt M. au întâlnit un asemenea animal pe suprafaţa lui Marte după teleportarea lor acolo în 1981. Basiago a relatat că el şi Hunt au trebuit să se refugieze rapid în intrarea de suprafaţă a unei baze americane de pe Marte.

Ca si concluzii:
1. Marte este o planeta locuita - dovezile sugereaza ca suprafata planetei este un sistem ecologic fragil post-colaps, locuit de umanoizi si animale. Exista elemente probatorii care sustin concluzia ca sub suprafata lui Marte exista civilizatie umanoida inteligenta.

2. Dovezile sugereaza ca suprafata lui Marte este locuita de fiinte umanoide ca noi si diferite de noi, de animale care exista pe Pamant in acest moment si ca cele care au existat in preistoria planetei noastre, si de hibrizi cu trasaturi din doua sau mai multe specii existente pe Pamant.

3. Speciile de animale si umane hibride pe Marte exista - dovezile sugereaza ca speciile de animale hibride om-insecta si om-soparla (reptila), exista pe suprafata lui Marte si nu exista si nici nu a existat (dupa cunostiintele noastre) pe Pamant.

Detalii despre acest subiect aici: http://exopolitics.blogs.com/...evidence-support-view-of-mars-having-indigenous-intelligent-extraterrestrial-life.html

Un alt secret care a "răsuflat" în aceste vremuri de apropiere de adevăr al omenirii, este cel conform căruia Barack Obama a făcut parte dintr-un program secret al CIA pentru a vizita planeta Marte in anii 1980. Tânărul Obama a fost teleportat acolo împreună cu viitorul şef al DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency). Este o afirmaţie făcută de o pereche de agenti guvernamentali, exploratori autoproclamati de calatori in timp.

Andrew D. Basiago si William Stillings spun ca odata au servit ca "crononauti" in cadrul agentiei DARPA, traversand granitele spatiului si ale timpului. Ei jura: "Tanarul Barack Obama a fost unul dintre ei". Potrivit lui Basiago si Stillings, Obama nu minte doar despre identitatea lui, ci si despre serviciul sau militar de asemenea.

In timp ce oponentii sai politici din 2008 l-au acuzat ca nu serveste adevarul, el ascunde participarea sa la un program CIA din comunitatea unui colegiu din California din anii '80. Oficial Casa Alba declara ca Obama nu a vizitat niciodata Marte. Barry Soetoro (numele lui Obama de atunci) la 19 ani a fost selectat alaturi de alti 9 tineri pentru a fi teleportati pe Marte.

Regina Dugan, director al DARPA a fost un alt membru. Intre 1981-1983 Obama a vizitat de doua ori Marte prin intermediul tehnologiei "jump room". Basiago, fost coleg crononaut cu actualul presedinte, pe site-ul sau Exopolitics.com spune ca Obama i-a spus: "Noi suntem aici - cu un sens de fatalism". Nu se stie exact ceea ce a facut Obama pe Marte. Misiunea lui a fost una periculoasa, dupa Basiago si Stillings. CIA a dorit sa "instituie un regim de aparare pentru a proteja Pamantul de amenintari din spatiu", precum si o actiune in justitie pentru "suveranitate teritoriala" iar Obama sa fie un fel de conchistador martian. Probabil CIA avea nevoie sa aclimatizeze umanoizii si animalele martiene cu prezenta lor pentru a putea crea alianta SUA-Martiana.

"Sarcina voastra este de a fi văzut si nu mâncat" spune un bătran crononaut pensionat din armata, maiorul Ed Dames, atunci cand i s-a adresat tanarului Obama. Oricum controversa certificatului de nastere este un efect secundar al lui Obama, uitand de identitatea sa falsa, el invatand să manipuleze timpul si spatiul. (Dugan a demonstrat un record in calatoria spatiala; "jump room" trebuie oprită sau eventual folosită în scopuri civile şi-n slujba progresului şi a întregii umanităţi).

Cand aflam, acum, in aceste timpuri, de tot mai multe subiecte care cu puţină vreme inainte erau secrete importante, rămânem muţi de uimire... Si mă gândesc că este doar vârful aisbergului... Cate multe alte secrete se vor dezvălui foarte curând despre istoria omenirii şi naşterea noastră ca rasă inteligentă... Trăim vremuri de mari schimbări, de optimism şi speranţă. Nimic din ce vedem la suprafaţă nu este adevărul. El ne-a fost permanent ascuns din vremuri străvechi, dar iată că aşa cum ne spuneau maeştri spirituali din vechime, adevărul iese la suprafaţă până la urmă, problema este nivelul nostru de conştiinţă pentru a-l putea accepta şi integra în sistemul nostru de valori şi cunoaştere, fals creat de sistemul economico-social în care trăim.

Intr-un viitor articol voi detalia subiectul vizitei lui Obama pe Marte.

Drum Drept spre Lumină!


Sursa-http://biblioteca-secreta.blogspot.ro/2013/02/existenta-vietii-pe-marte-un-secret.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.