Secrete.

marți, 10 iunie 2014


Ianuarie 2012, Piata Universitatii: AU FOLOSIT ARME PSIHOTRONICE !!

Universitate

Mesajul nostru este cat se poate de clar: nu vom permite nimanui sa foloseasca asemenea echipamente impotriva populatiei civile, la ordinul unui dement ca Traian Basescu. Sa va intre adanc in cap ce va spunem acum: romanii nu sunt sobolanii vostri de laborator !

Nu bagam mana in foc ca cei trei ofiteri erau din cadrul Serviciului Roman de Informatii, dar va spunem ce mesaj a primit Basescu in ianuarie 2012 : ” Nu iesi in public pentru ca te sfasie lumea si ai rabdare sa rezolvam situatia”. L-au ascuns pe Basescu, timp de patru zile, intr-o locatie secreta ( undeva in zona Parangului ). Actiunea a fost coordonata de generalul-maior si mason, Florian Coldea. Ne-am interesat in stanga si dreapta, am discutat cu niste oameni, iar concluzia a fost urmatoarea: ” In proportie de 90% nu a fost SRI-ul lui George Maior “. Totusi, noi ne aducem aminte de afirmatia ofiterului Pavel Corut, fost spion : ” SRI-ul de trei ori m-a atacat cu arme psihotronice “. Domnul Corut, in momentul atacului, s-a simit extraordinar de rau: stari de voma puternice, ameteli, dureri ingrozitoare de cap, etc.

Este arhicunoscut faptul ca exista o lupta crancena intre serviciile secrete romanesti si de foarte multe ori se comporta unii fata de altii de parca sunt dusmani, dar noi va putem confirma ca suprematia in domeniul spionajului o detine DGIA-ul dlui general Marian Hapau. Ideea este in felul urmator: Basescu, acum cativa ani, a decorat o multime de generali din cadrul DGIA-ului si nu este exclus ca ei sa fi incercat sa-l ajute in ianuarie 2012. SIE a fost tot timpul fieful liberarilor si ei se implica mai putin in luptele interne, nu au o simpatie foarte adanca pentru Basescu.

Oameni buni si dragi, nu trebuie sa tratam  subiectele de acest gen sub forma de teoria conspiratiei, si va rugam mult sa nu va mai lasati influentati de jurnalistii temebeli din Romania, in marea lor majoritate fiind slugi platite de dusmanii tarii, care fac bascalie pe marginea atacurilor psihotronice. Sunt niste neica nimeni, habarnisti de prima mana, care au impresia ca se pricep la domeniul spionajului si manipularea maselor cu ajutorul armelor neconventioanale. Noi incercam sa va ghidam pe calea cea buna si sa va aratam o alta fata a realitatii, sa nu deveniti niste zombi cu creierele spalate.

Rusii au recunoscut deschis: ” Da, folosim arme psihotronice “


De unde se pot achizitiona genul acesta de echipamente

Aceste echipamente le puteti gasi la liber pe internet, sunt anumite site-uri specializate pe acest domeniu, dar sunt extrem de costisitoare ( un om normal nu-si poate permite asa ceva ) : 5.000 de euro, un modulator pentru vibratii, si pot ajunge si la cateva milioane de euro ( discutam despre niste module care pot praji creierul unui om in maxim 18 secunde, creierul capata o forma lichida, asemanatoare untului topit, si se scurge prin urechi ). Rusii, cel putin la ora actuala, au cele mai bune echipamente in acest domeniu, dar noi, ca si romani, avem o mare problema: rusii nu vor sa ne vanda o asemenea tehnologie. Pe buna dreptate au spus : ” Bai romanilor, serviciile voastre secrete au fost transformate in anexa CIA, tara voastra colcaie de agenti CIA si Mossad, asa ca nu putem vinde echipamente concurentei “. Chestia este in felul urmator: rusii isi doteaza aceste echipamente cu niste GPS-uri extrem de puternice si stiu tot timpul locatia in care se afla, daca incerci sa deconectezi GPS-ul atunci echipamentul este bun de aruncat la gunoi. In general nu este bine sa-i provoci pe rusi cand vine vorba de echipamentul lor militar, sunt niste oameni lipsti de scrupule si foarte duri din fire. Cativa ofiteri romani, mai din mila, mai din sila, cu pupaturi pe obraz, au reusit sa aduca in tara cateva piese de acest gen. Asta este situatia la ora actuala: cand tara ta a fost transformata in colonia Statelor Unite si Israelului, te faci pres in fata ursului de la Rasarit, din dragoste pentru PATRIA MUMA ! Domeniul este cu mult mai vast, dar ne vom opri in acest punct ( nu vrem sa-i bagam in fibrilatii pe ofiterii lui George Cristian Maior ).

Asemenea echipamente se folosesc in anumite situatii , nu le folosesti impotriva propriului popor ( va prezentam cateva cazuri ):

1. La semnarea unui contract important pentru Romania ( cand vrei sa grabesti negocierile sau nu esti stapan pe situatie )
2. Destabilizarea personalului din cadrul unei ambasade straine – daca ai interesul sa obtii niste informatii de la anumite persoane.
3. In cazul tradatorilor de tara ( ofiteri de servicii secrete ) – infarctul este cea mai cunoscuta metoda
4. Cand vrei sa recrutezi un om din cadrul unei ambasade straine – pe baza datelor adunate despre persoana respectiva, in urma unui profil psihologic, ii induci anumite stari ( exacerbarea simturilor ) :

a. Daca ii plac femeile, il transformi in ninfoman.
b. Daca ii plac drogurile, il transformi in dependent ( ii induci starea de depedenta la nivel de subconstient, dar ii pastrezi mintea limpede )
c. Daca ii place bautura, il transformi in alcoolic.

Marim fotografia postata mai sus si identificam o parte din echipamentul folosit in locatia respectiva : observam ca seamana cu un laptop ceva mai mare. “Laptopul” respectiv este de fapt un analizator de spectru folosit in domeniul militar si iti masoara anumite vibratii dintr-o zona determinata 9 pe bza de senzori ). In locatia respectiva au mai folosit si un “tun” psihotronic, cel putin asta reiese din imagine.

4 
Cam asa arata un analizator de spectru folosit in domeniul militar. Sa va explicam cum functioneaza :

1. Pe monitor iti apar trei culori: verde, rosu si galben. Numerotatia este de la 10 la 100.
2.  Verde ( aproape de 70 ) – ai o mare masa de oameni; galben – oamenii se agita; rosu ( peste 80 ) – oamenii se agita si pot provoca pagube materiale.
3. Daca oamenii se agita foarte rau, scandeaza impotriva nemernicului Basescu, atunci pui in functiune “tunul” psihotronic ca sa le diminuezi starea de revolta ( trebuie folosit cu cea mai mare atentie, exista riscul sa-i omori ).

3
3

Creierul uman si zonele afectate de “tunul” psihotronic


5 (2)

Cu ajutorul “tunului” psihotronic, pentru cateva ore, le poti amplifica starea de revolta, ca sa plece din locatia respectiva multumiti: ” Bai, vedeti ca se poate lupta impotriva mafiotului de Basescu ?! Mama, mama, ce bataie am incins cu sistemul, adica jandarmii romani “. Acest lucru se aplica si-n cazul jandarmilor romani ( ca sa-i transformi in brute ) : ” Asa, asa, omoara, calca in picioare, rupe in doua, mama lui de infractor “. Concluzie: ei se bat cu jandarmii, uite de ce au venit la Universitate, le-ai amplificat starea de revolta, asa ca tu, ca ofiter din cadrul serviciilor secrete, pleci acasa multumit pentru ca ti-ai facut treaba asa cum trebuie. Sa nu va inchipuiti ca Jandarmeria Romana, din cadrul MAI-ului, are acces la asemenea informatii ( cu toate ca situatia este cam hilara: multi dintre sefii lor sunt fosti ofiteri din cadrul Securitatii Romane ).

ProtestatariReactia jandarmilor 

MANIPULAREA PSIHOTRONICA ! 10

Autor Zamfirescu Cornel 
http://www.2012tehnicidesalvare.ro
In prezent se acorda atentie dezvoltarii intense a tehnologiilor armelor cu puls electromagnetic(EMP), Silent Sound Spread (SSSS , poreclit, de asemenea, S-quad sau “Squad”, în jargonul militar), dispozitive acustice lungi Range (LRADs) utilizate pentru controlul mulțimii si nu in ultimul rand celebra tehnologie HAARP.GWEN lucrează împreună cu transmițătorul HAARP și Woodpecker Rusesc, care este similar cu HAARP.  Rușii comercializeaza în mod deschis o versiune mică a lor, de  schimbare a vremii , sistem numit Elate, care poate fi un-tun meteorologice pe o zonă de 200 mile  și face același lucruri cu unitatea Gwen. “O companie rusă numită” Elate Intelligent Technologies, Inc, “vinde echipament meteo de control utilizând sloganul publicitar,” Vremea făcute la comandă “. Acest motto este chiar pe cardurile lor de afaceri! Directorul comercial al Elate, Igor Pirogoff, a declarat că “Elate este capabil sa modifice starea meteorologica pe o zonă de 200 mile pătrate pentru 200$ US pe zi”.
O stație de GWEN transmite într-un cerc de 360 ​​de grade până la 300 de km, semnalul scade brusc cu distanța.
 Deja aceste tehnologii au fost folosite in teatrele de operatiuni.Aveti doar cateva exemple:
1. Rusia si alte state ale lumii detin arme psihotronice care-i pot transforma pe inamici intr-o adunatura de zombie. Armata SUA ar avea si ea in dotare arma telepatica neletala care e capabila sa induca stari de frica si spaima. Generalul rus in rezerva Boris Ratnikov a declarat recent jurnalistilor publicatiei Pravda , citata de descopera.ro, ca atat Rusia cat si alte state ale lumii detin arme psihotronice performante care pot transforma soldatii trupelor inamice intr-o adunatura de zombie usor manipulabili.În 1979 Uniunea Sovietică a adăugat o listă a unor tipuri de arme de distrugere în masă potențiale:
a.Armele radiologice (cu materiale radioactive) care ar putea produce efecte dăunătoare similare cu cele ale unei explozii nucleare
b.Arme cu fascicul de particule, pe bază de particule încărcate sau neutre, capabile sa afecteze obiectivele biologice
c.Arme acustice cu radiatii infrasonice.
d.Arme electromagnetice care funcționează la anumite radiații de radio-frecvență, care ar putea avea efecte prejudiciabile asupra organelor umane.
2.Silent Sound Spread (SSSS sau sunetul tăcerii) Această tehnologie a fost folosită inpotriva trupelor irakiene fortificate din buncărele subterane de adâncime din Kuweit și Irak, în primul război din Golf, în ianuarie 1991.  Efectele fizice, emotionale, si psihologice ale acestei tehnologii au fost atât de grave că sute de mii de soldați irakieni  s-au predat în masă fără a trage măcar un singur glont împotriva forțelor coaliției conduse de SUA.  Cifrele raportate în știri au fost uimitoare: 75 000  apoi  125 000 (sau mai multi)  de soldati dintrupele irakiene au iesit din buncărele din desert fluturând steaguri albe cazand in genunchi înaintea  trupelor americane si sărutand literalmente cizmele sau mainile lor.
3.În zonele de conflict precum Irak și Afganistan, “Proiectul Sheriff” este folosit pentru a da “trupelor care lucrează în mediul urban mai multe opțiuni pe teren” împotriva combatanților și noncombatanți deopotrivă.Transportoare blindate de personal au fost modernizate cu arme neletale, inclusiv raze durereroase cu microunde-cuptor(PEP)   si cu un sistem (Denial activ LRADs) dispozitiv acustic gama cu raza lunga care emite sunete earsplitting.
  Proiectilele cu  impulsuri de energie (PEP)  pot călători aproape cu viteza luminii.  Cu mare acuratete, acestea emit impulsuri cu raze laser invizibile, radiații electromagnetice, obiectivele fiind neutralizate,, paralizând-le în durere. Cu toate acestea efectele, lor pe termen lung, nu sunt cunoscute, inclusiv pe creier.
 Dispozitive acustice Long Range (LRADs) sunt utilizate pentru controlul mulțimii.  Ele produc valuri acustice de 150-decibeli  “, concepute pentru a comunica cu autoritatea și inteligibilitate ridicată într-un mod excepțional  faza 15 – 30 grade”  Acestea emit provocări verbale pe distanțe dincolo de 500 de metri, cu tonuri de avertizare pentru a influența comportamentul.  Ele pot provoca, de asemenea, daune fizice pot manipula mintea, și pot provoca daca sunt folosite in mod intens moartea.
4. HAARP frecvențe ELF și VHF sunt transmise în afara ionosferei Pământului la turnuri diferite din întreaga lume Gwen. Evident, guvernul Statelor Unite neagă acest lucru, spunând celor care controlează mass-media ca turnurile sunt doar Gwen(turnuri)de telefon mobil privat și prin urmare, oricine crede altfel este o nebunie
 Gwen (retea de urgenta la sol) sunt emițătoare plasate la 200 mile distanta pe tot teritoriul Statele Unite ale Americii si permit frecvențe specifice care urmează să fie adaptate la puterea câmpului geomagnetic-în fiecare zonă, permițând câmpul magnetic să fie modificat.  Ele funcționează în gama LF, cu transmisii între LF 150 și 175 KHz.  Acestea emit, de asemenea, valuri de frecvente ridicate VHF UHF gama inferioară de 225 – 400 MHz.  Semnalele LF sunt transmise cu valuri la nivelul solului, mai mult decât radiază în atmosferă.  O stație de GWEN transmite într-un cerc de 360 ​​de grade până la 300 de km, semnalul scade brusc cu distanța.  Întregul sistem format din GWEN,  360 emițătoare răspândite în Statele Unite ale Americii, fiecare cu un turn de 299-500 de metri inaltime , 360 fire de cupru, care interacționează cu pământul, ca un dirijor  subțire, radiind valuri de energie radio pentru distanțe foarte lungi prin pământ.

 Statele Unite ale Americii este scăldată în acest câmp magnetic, care se poate ridica de la sol până la 500 de metri, dar merge în jos, în subsoluri, astfel încât oricine poate fi afectat și mintea-controlata.  Întregul sistem radio se întinde peste Statele Unite ale Americii ca o retea web  Producerea și difuzarea de frecvențe prin intermediul inteligențăei artificiale (AI Cray) calculatoare care pot acum “Personaliza” telepatia, starea de spirit / emotia / instrucțiuni de control personalizat al mintii-confecționate după specificațiile ADN individual aplicabil fiecarei case in parte. (Acest lucru va necesita o analiză detaliată a ADN-ului pe calculator  din baza de date a fiecarui fiecare cetățean ). Și acest lucru se va intampla în curând în colaborare cu guvernul , televiziunea si televizoarele digitale impreuna cu acele cutii  negre (convertorul digital) în cele mai multe case americane apoi europene
 Noua tehnologie a semnalelor digitale în bandă largă permite toate aceste frecvențe care urmează să fie difuzat simultan. Nu e de mirare albinele săracele  au un astfel de moment greu să găsească drumul lor înapoi la stup!
 Pe acest subiect, dr. Persinger scrie:
 Stimularea “lobului temporal poate evoca sentimentul unei prezențe, dezorientare, și nereguli perceptuale. Puteți activa imagini stocate în memorie, inclusiv cosmaruri si monstri, care în mod normal sunt suprimate. Neurologia contemporană sugerează existența unor algoritmi fundamentali prin care toate transducția senzorială este tradusa într-un cod intrinsec specific creierului. Stimularea directa a acestor coduri în cortexul limbic uman sau temporal de modele electromagnetice aplicate pot necesita nivele energetice care sunt în intervalul de activitate geomagnetic și a rețelelor de comunicații contemporane. Un proces care este cuplat la banda îngustă a temperaturii creierului poate permite afectarea tuturor creierelor umane normale de un nivel sub-armonic al cărui interval de frecvență în jurul valorii de 10 Hz variază în funcție doar cu 0,1 hertzi. “
 Fluorul si seleniul permite oamenilor să “audă voci”.Substantele sunt imprastiate din avion.
Mai jos sunt prezentate cateva frecvente pe baza carora au fost dezvoltate aceste arme:
a.Delta 0,5-4Hz,  somn fără vise adânc
b.Teta4-7,5Hz stare de vise,stare hipnotica
cAlpha 7.5-14Hz,  meditație și somn usor
dBeta 14-30Hz este prezent în conștiința trează normală și de stres
e.Gama peste 30 Hz
f.6,6 Hz (“Frecvența Iadului”, adică), care determină “depresie profundă și sentimente de inutilitate si ganduri de sinucidere.”
 g. Nivelul optim pentru vizualizarea de frontieră este Alpha-Theta de la 7-8Hz. .  Acesta este poarta de acces la subconstientul tau.
h. 7.83 Hz (rata pulsului pământului) ar provoca o persoană să “se simtă bine peste tot”, și ar anula efectele nocive ale altor frecvențe
i.10 Hz, cortexul controlului motrice- coordonarea impulsurilor motorii
j. 10.80 Hz cauzează un comportament riotiousprovoacă “furie extremă și ostilitate care să conducă la acțiuni turbulente și violente
k.15 Hz, cortexul auzului- sunete care traverseaza (eludeaza) urechea interna
l.18-19Hz sistemul senzorial somatic (vinovată pentru multe din apariţiile fantomelor)
m.20 Hz centrul gândirii(gânduri induse in subconstient)
n. 25 Hz, cortexul visual- Imagini transmise creierului eludând ochii (halucinatii)
o.Nobel Sir Francis Crick și alți oameni de știință cred că frecvența de 40 Hz beta poate fi cheia pentru actul de cunoaștere.
 Armonici de 410-420 MHz  reprezinta “frecvența fereastra  a constiintei umane”, ca un întreg:Emiterea acestor frecvente poate bloca mintea umana.
 Este foarte interesant de remarcat faptul că emoția identificata ca dragostea unei mame pentru copilul ei este practic identica cu rezonanta Schuman, modulata la 783 Hz. Această “iubire” de frecvență este în mod clar esențială pentru creierul copilului și dezvoltarea sistemului nervos central, fie uman sau altfel. Studiile au aratat ca acei copii care sunt abandonați la o vârstă fragedă de mamele lor, și care nu au confort fizic si psihic, dezvolta handicapuri emotionale si mentale și sunt mult mai sensibi la boli , de asemenea progreseaza foarte greu. Pe scurt, ei au fost privați de frecvența Schumann foarte importanta adica armonica de 783 Hz.
 EEG (electroencefalograf) măsoară undele cerebrale de frecvențe diferite în creier. Ritmicitatea în EEG este o variabilă cheie în coordonarea activității corticale. Electrozii sunt plasati pe anumite zone de pe scalp pentru a detecta și înregistra impulsurile electrice în creier amplitudinea si  frecvența reprezintă puterea  impulsurilor electrice generate de creier.. Volumul sau intensitatea din creier, valul de activitate se măsoară în microvolți. Frecventa este numărul de  valuri care se repetă într-o secundă.  Acesta poate fi comparat cu frecventele de pe un aparat de radio.Pe baza acestor date au luat nastere aceste arme noi.
http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1
http://patft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF
http://books.google.sn/patents/US8157609
http://emhdf.com/5159703.htm
Transmisie  de sunete audio cu microunde  US Patent 4877027
Contol mental – stări de conștiință indusă  - Brevet de inventie 5356368
O jucărie de control al minții US8157609
Un sistem de comunicare silentios Sunet Silent, US Patent 5159703
Mai sus sunt patru din patentele care confirma ca mintea umana poate fi controlata.

 O fotografie, un videoclip, un sunet și orice poat fi manipulate digital pentru a arăta ceva care nu este cu adevărat acolo.  Acest lucru ne conduce la tema de ce , Statele Unite ale Americii au facut trecerea tuturor  emisiunilor TVde la analogic la digital.
 Fluorura dezactivează secțiunea vointa a creierului, afecta lobul stâng occipital.  Atât fluor si seleniu (in cantitati suplimentare) poate produce efecte ciudate; un simptom comun este auzirea de diverse voci.
 Stimulente ingerate la nivel global de la cafeina, plante modificate genetic, poate avea, de asemenea, un impact asupra “creierului-global”, în ionosferă, care este in stransa corelare cu undele noastre cerebrale.
 Cuvinte subliminale (în in corelare cu, campul electromagnetic și adaptate la creierul uman), care exprima constiinta umana poate intra mintile noastre, la un nivel de subconștient.  Aparent, modelelul noastru de activitate a creierului poate fi măsurată și stocata pe super-calculatoare.  În cazul în care o victimă trebuie să aibă gânduri subliminale implantate, tot ce este necesar este de a capta ca model activitatea creierului, (salvate pe un mega- computer) și apoi folosit cand situatia o impune..
 Persoanei vizate sau specificate ai sunt trimise apoi mesaje subliminale de joasă frecvență pe care ea de fapt crede că sunt propriile lor gânduri.
 Cercetatorul Majix spune: creierele noastre sunt atât de sensibile, încât ele sunt ca un cristal lichid, care răspunnde la componenta magnetică a pământului.  Suntem sensibili la schimbarile magnetice ale pământului, schimbări în cavitatea ionosferica și rezonam cu aceste frecvențe noi înșine.  Suntem entități incredibil de complexe, dincolo de înțelegerea laica.  Creierele noastre sunt într-adevăr un tip de traductor bio-cosmic.
  Vialls  a crezut că vor manipula răspunsul publicului prin obtinerea culorii corecte  in locuri aleatorii pe ecran, și a murit înainte de a se face trecerea fortata la televiziunea digitală. După cum sa dovedit în realitate, dacă te uiți atent la orice zona de la mijlocul tonului de culoare de pe ecran (o zonă care nu este în totalitate alb sau negru , iar acest lucru se va muta în jurul valorii de ecran în funcție de scena), veți observa un efect de zapada, care, în medie, face o imagine perfectă, dar imaginea în sine este de fapt, de fapt, subtil modulată “furtună de zăpadă”, în cazul în care “zăpada” întotdeauna  indiferent de culoare a imaginii ar trebui să fie în acelasi loc. Zonele gri sunt de departe cel mai bun loc pentru a căuta acest lucru. Zapada va fi în mișcare și modularea ciclica la frecvența care declanșează sentimentul ce ei doresc ca tu să-l ai, pentru tot ceea ce este pe ecran.
 Ea nu este în toate emisiunile.
 Cum observam ecranul
 Efectul nu este evident, trebuie sa ajungi intr.-o anumita pozitie l să-l vezi. Deci, du-te langa televizor, până foarte aproape de el, la un unghi unde imaginea nu arată bine{de jos in sus) si atunci vei vedea zapada. Computerele vor face schimbare de culoare, de asemenea. Luați (LCD) ecranul computerului,  înainte de a încerca pe un televizor LCD mare , și să înclinati ecranul in spate până când veți vedea o schimbare în modul în care culorile sunt afișate. Mulți dintre voi au observat deja acest unghi  dar trebuie sa te uiti la televizor, de jos in sus și nu din lateral. Acest lucru nu va funcționa pe un TV cu plasmă,(CRT) dar, pe un televizor LCD, veți vedea despre ce vorbesc .La calculatoare acest efect ciudat a apărut doar cu Windows 7.Țineți cont de faptul că acest sabotaj a coincis exact cu lansarea Windows 7 și trecerea forțata la televiziunea digitală, care a fost complet ilegală în modul în care a fost efectuată.
 Și este interesant că noile calculatoare Mac nu o fac, doar calculatoare PC o fac. De ce?. Întreabă Microsoft.
  In zilele noastre,  Windows Update ar putea fi nimic altceva decât un nou algoritm de cuantizare psihologica.
 Pentru cei care un au inca televiziune digitala se folosesc pe fondul undelor radio sau sunetelor din anumite emisiuni TV anumite frecvente care sa produca anumite stari nocive pentru organism.
 Antene HAARP pentru transmisie se afla montate la Constanta.
 Pana acum am discutat doar de mici  modalitati de tehnici de lupta urbana si control al populatiei .Arma suprema o constituie de fapt tehnologia HAARP.
 Tarile care dezvolta in prezent generatoare Haarp sunt: SUA, Rusia, China, India si alte cateva state.

Emil Strainu

 

General Emil Strainu - Arme de control a mintii umane


In ultimul timp, se constata, in intreaga lume, o adevarata efervescenta in domeniul proiectarii, experimentarii si utilizarii armamentului psihotronic, la cele mai diferite categorii de structuri militare si de securitate. Astfel, armata americana a pus la punct o noua arma, capabila sa induca durere la distanta prin “expandarea” unei bule de plasma (gaz incarcat electric) chiar langa persoana tinta. Noul tip de arma, care are la baza functionarii un laser, nu provoaca rani, dar subiectul este cuprins de dureri cumplite care, practic, il paralizeaza pentru o buna perioada de timp. Stirea, aparuta in publicatia “The Daily Telegraph” (care citeaza site-ul US Freedom of information Act), mai spune ca arma cu impulsuri electromagnetice a fost testata cu succes pe animale si va putea fi folosita nu doar impotriva militarilor adversi – in timp de razboi -, ci si impotriva propriilor cetateni, in caz de revolta sau stari de anarhie. Conform proiectului, arma cu proiectile pulsatorii de energie va fi distribuita trupelor antitero si de securitate, incepand cu anul 2007, si va putea atinge tinte aflate pana la 2 km departare. Cercetatorii care au analizat proiectul spun insa ca tehnologia ar putea fi folosita si ca metoda de tortura, ceea ce ridica unele probleme de etica si de procedura de utilizare acelora care o vor folosi, precum si acelora care vor autoriza producerea si utilizarea ei. O alta directie de referinta in proiectarea si producerea armelor neletale o constituie utilizarea unor proprietati distructive sau “agresive” pentru corpul uman ale radiatiilor spectrului electromagnetic. In particular, este vorba de actiunea undelor electromagnetice de o anumite frecventa (lungimi de unda) emise cu o anumita intensitate si modulate adecvat, care pot avea un impact atat de puternic asupra tintei umane, incat o deregleaza pur si simplu, datorita efectelor neuronale asupra activitatii sistemuluii nervos central. In mod normal, campul magnetic terestru pulseaza, in general, cu o frecventa care se situeaza in jurul a 7,5 Hz. Aceasta frecventa este apropiata de una dintre frecventele electromagnetice fiziologice ale asa-numitelor unde alfa emise de creier. Intre pulsatiile campului electromagnetic terestru si cele ale creierului se stabileste, astfel, un raport de rezonanta. Aceasta face ca atunci cand apar eruptiile solare ce perturba ritmul de pulsatie a campului geomagnetic terestru, sa se induca – tocmai prin rezonanta – modificari patologice ale activitatii creierului. Asa se explica si cresterea ratei accidentelor cerebrale si ale celor cardiace, aparute in perioadele soarelui activ, cu o ciclicitate in jurul a 11 ani. Plecand de la aceste constatari, tehnicile psihotronice de influentare psihoactiva recurg la transmisiuni dirijate asupra tintei umane ale unui fascicul de unde electromagnetice purtatoare din domeniul 5-30 MHz, emis cu o putere de cca. 10-40 MW, fascicul care este modulat si domeniul frecventelor ultrajoase, intre 5 si 15 Hz. Se constata, astfel, ca acest gen de fascicule din domeniul 6,67 si 6,26 Hz, interferand sistemul nervos al tintei, tocmai in sfera activitatilor psihoactive, le deregleaza actiunea prin procesul de rezonanta. Astfel de fascicule pot fi emise cu usurinta, nu numai prin sisteme speciale, ci si prin alte procedee de transmitere a semnalelor electromagnetice, asa-zis domestice – televizor, radio, telefon fix sau mobil si chiar prin reteaua de distributie electrica! Este de remarcat ca nu numai frecventele fundamentale pomenite pot avea astfel de actiuni, ci si altele. Astfel de emisiuni care bombardau statele Oregon din SUA si Ontario din Canada, cu actiune nociva directa asupra sistemului nervos, au fost depistate in mai multe randuri de catre specialisti in USA, in deceniile “razboiului rece”. Statiile de goniometrie folosite de catre specialistii NATO au localizat emitatorii in zona oraselor Riga si Gomel. De altfel, zona statelor inglobate in componenta fostei URSS a constituit teritoriul predilect pentru experiente de aceasta natura si altele asemanatoare. Aceste emisii nu au incetat in totalitate decat dupa desfiintarea Tratatului de la Varsovia, de la inceputul anilor ’90. Actiunea radiatiilor electromagnetice modulate psihotronic a fost utilizata in experimente care vizau prelucrarea unor pacienti rebeli, actionand asupra asa-numitilor “centri frenologici”. Au fost realizate dispozitive care amalgameaza transmisia unor impulsuri subliminale destinate influentarii unor organe de simt, ca radiatiile electromagnetice modulate psihotronic. Un asemenea aparat s-a incercat a fi vandut de catre rusi americanilor, dar numai in varianta utilizarii informatiilor subliminale. Acest lucru s-a petrecut in perioada incidentelor de la ferma Sectei Davidienilor, condusa de David Koresh, incheiata dupa cum se cunoaste cu uninumar impresionant de victime. Se incerca modificarea comportamentului guru-lui, Koresh. Deoarece americanii solicitau intreaga tehnologie, din care o parte fusese lasata in Rusia, afacerea nu s-a incheiat. Cercetarile privind realizarea unor astfel de arme sofisticate sant demarate si in SUA. Deoarece aceste investigarea incalca normele deontologiei cercetarii stiintifice si uneori ale dreptului, in speta dreptul umanitar, Curtea Suprema a SUA a aprobat, inca din anul 1985, ca CIA sa nu divulge numele savantilor si cercetatorilor implicati in aceasta cruda cursa a distrugerii psihotronice. Pe aceasta linie se inscriu si cercetarile privind influentarea constiintei umane cu ajutorul radiatiilor unui fascicul de tip radar, ce s-a efectuat in cadrul Laboratoarelor Brookhaven, din zona Long Island. Folosind un radar de tip ASAGE modificat, preluat de la batalionul radar D 773, proiectul numit MONTAUK, demarat inca din anul 1970, a fost orientat in directia investigarii actiunii radiatiilor de timp radar asupra psihicului uman in conditiile producerii de experimente similare experientelor efectuate in ceea ce presa a denumit “Efectul Philadelphya”. Investigatii de aceasta natura au fost facute si in directia substituirii constiintei unui subiect cu a altuia, in baza principiilor “android” si “cyborg”, pe care le-a postulat F.E. Beardem. Acesta considera ca biocampul unui anumit subiect se gaseste in stransa legatura cu biocampurile celorlalti prin conexiunile existente intr-un hiperspatiu, un univers de tip holistic intersectat cu cel in care ne situam. Prin mijlocirea hiperspatiul se realizeaza o comunicare in anterioritatea si posterioritatea temporala. De altfel, investigatiile actuale in acest domeniu, incepute inca din anii ’40 de catre Harold Burr in Anglia, cauta sa aplice, in tehnicile psihotronice, cuceririle teoretice si achizitiile fizicii cuantice. Sa mentionam faptul ca investigatiile aplicatiilor psihotronice, in corelatie cu cercetari de biologie aplicata, sant initiate, experimentate si folosite de diversele compartimente ale Pentagonului, CIA, FBI, USA si pentru protectia personalitatilor, ce este asigurata de catre Secret Service. Primele arme de acest tip au fost cele cu infrasunete, fiind experimentate cu mai multe decenii in urma. Redescoperite intamplator de catre profesorul V. Gavreau, conducatorul laboratorului de electroacustica al unui institut de cercetari din Marsilia, in anul 1964, efectele ucigatoare produse de infrasunete rivalizeaza cu cele produse de arma cuineutroni! Ele au fost sesizate de colaboratorii sai atunci cand s-au mutat intr-o cladire noua. Sufereau cu totii de dureri de cap, ameteli, senzatii acute de voma etc. In paralel, s-a constatat ca un ventilator urias, al instalatiei de climatizare, cu turatie foarte mica, impingea aerul in conducte cu intermitenta, generand infrasunete cu frecventa de aproximativ 20 de Hz. Aceste fenomene au trezit curiozitatea profesorului V. Gavreau, care a inceput sa faca experiente cu sunete extrem de joase, construind in final un “tun cu infrasunete” pe care l-a botezat “tunul bas”, sau “tunul sonic”. Cu primul tun bas construit, format dintr-un ansamblu de tuburi de orga, combinate, s-au obtinut sunete in banda de 19 Hz, la limita audibilului, care au avut efecteinedorite: au inceput sa vibreze organele interne ale cercetatorilor, producandu-le dureri insuportabile. Ca o ciudatenie, vibratiile au continuat mult timp dupa ce dispozitivul a fost oprit, in final ele amortizandu-se. La o putere deinumai 100 W s-au produs crapaturi in peretii laboratorului, apreciindu-se ca, daca s-ar fi lucrat cu 1000 W, s-ar fi daramat intreaga cladire. Experientele au continuat cu studierea efectelor propagarii undelor sonore in spatiu si cu modalitatile de protectie a personalului ce lucreaza cu astfel de instalatii. S-au creat unde complementare, egale cu jumatate din frecventa undei purtatoare, care se formeaza intr-un tub lung de 25 de metri, din beton. Prin actionarea unui turbopropulsor in axul tubului, s-a ajuns la frecventa de 3,5 Hz! Cele mai periculoase pentru om s-au dovedit a fi undele cu frecvente de 6-7 Hz, care, emise cu o putere de 1 megawat, au o raza de actiune de peste 10 km. S-a creat si o instalatie mobila, ce poate actiona pana la 8 km, dispusa pe platforma unui autocamion. Desi s-a cautat sa se pastreze secretul cu strasnicie, cu timpul au inceput sa se afle tot mai multe lucruri despre tunul bas. S-au experimentat o serie de generatoare cu ultrasunete, ce produc oscilatii deosebite de puternice, avand frecventa egala cu frecventa batailor inimii luptatorilor. Dupa ce se realizeaza intrarea oscilatiei (creata in mod artificial) in rezonanta cu frecventa inimii combatantilor, frecventa generatorului sonic se micsoreaza lin, catre zero, pana la oprire, provocand in mod nemijlocit stopul cardiac, si, implicit, moartea tuturor persoanelor din raza de actiune a instalatiei. De precizat ca aceste efecte se produc chiar asupra oamenilor adapostiti in cazemate subterane, in autovehicule, sub apa etc., daca ei se gasesc in raza de actiune a generatorului.
Tehnica militara, oricat de sofisticata ar fi, este scoasa din functiune pe raza de actiune a “tunului bas”, devenind o simpla gramada de fier, daca este neprotejata special impotriva acestor efecte. Urmarile pentru om sant letale, la energii mari producandu-se spargerea vaselor de sangee, ruperea organelor interne, mergand pana la faramitarea oaselor. Inventia a trecut Oceanul, in SUA, unde, in perioada razboiului rece, pe plajele favorabile desantului maritim, s-au construit astfel de instalatii, deosebit de puternice. Cand ziaristii americanii au intrebat la ce folosesc uriasele tuburi de beton de pe plaja, li s-a raspuns ca sunt tevi de canalizare si irigatii! Aceasta in mijlocul vestului fierbinte si arid al Americii! Si, daca nu v-am trezit curiozitatea, va putem spune ca romanii au descoperit cu mult inainte aceste efecte, prin persoana inginerului George Constantinescu. El a realizat, cu foarte mult timp inainte, experiente asemanatoare, astfel ca pe coperta revistei “Energia nr. 2″ din 1921 este prezentata imaginea artistica a unui tun sonic ale carui descriere si functionare sunt prezentate in publicatia mentionata. Pornind de la aceste cercetari, dozandu-se frecventele si puterile folosite, a rezultat o intreaga familie de arme neletale cu infrasunete, unele dintre ele, experimentate cu succes, intrand in dotare. Primele arme care folosesc campurile electromagnetice sunt derivate din unele aparate medicale! In numarul din 4 aprilie 1978 al periodicului “Newsletter”, aparea, sub semnatura lui R.C. Beck, articolul “Extreme Low Frequency Magnetic Fields are EEG Entrainement”, in care autorul analiza efectele pe care campurile electromagnetice de foarte joasa frecventa le exercita asupra fiziopatologiei omului, cu referire expresa asupra encefalogramelor. In viziunea autorului, campurile de extrem de joasa frecventa, cuprinse intre 6,67 si 6,26 Hz, provoaca stari confuzionale si angoase, depresii, tensiuni, greturi, lungirea timpilor de reactie, desincronizari ale electroencefalogramei (EEG), insotite si de alte tulburari neurovegetative. In acelasi timp, campurile oscilatorii de 7,83-8,0 si 9,0 Hz au capacitatea de a induce diminuarea starilor de angoasa si a tensiunilor. Se considera ca frecventele domeniului de extrem de joasa frecventa (ELF – Extreme Low Frequency) sunt purtatoare pentru mesajele extrasenzoriale, cum ar fi cele telepatice, telekinezice, radiestezice si, in general, psihotronice. Conform datelor din reteaua Internet, firma Cyberkinetcs Inc (SUA) a primit aprobarea pentru experimentarea pe fiinta umana a unor cipuri revolutionare. Unul are capacitatea de a permite celui ce-l are implantat sa citeasca gandurile persoanei pe care o priveste, iar al doilea permite comanda masinilor cu puterea mintii. Rusii au realizat un cip ce are ascunsa in una din secventele de programare un miniprogram nedetectabil si cunoscut numai de proiectant, care poate fi actionat printr-un stimul intern (virus, comanda temporizata etc.) sau comada externa (radio, TV, retele PC, sau chiar prin reteaua electrica) si care creeaza un mesaj subliminal ce actioneaza asupra ochiului operatorului PC creindu-i stimuli creierului si conditii metabolice, pentru ca, intr-un timp extrem de scurt, acesta “sa sufere un atac cerebral sau infarct miocardic”, dupa care defecteaza iremediabil si PC-ul! Observatii efectuate de catre Serviciile Secrete americane au stabilit pe de alta parte faptul ca, in fosta Uniune Sovietica, incepand din vara anului 1978, au avut loc experimente de utilizare a campurilor cu putere de 5-15 MW. Or, s-a constat ca acest gen de transmisiuni sant capabile sa interfereze cu organismul uman, producandu-i modificari pshihoemotionale. Avand o putere de 25-30 de ori mai mare decat cea a campului geomagnetic terestru, radiatiile actioneaza tocmai prin intermediul acestuia, modificandu-l in zona de actiune a generatoarelor de acest tip si actioneaza directional asupra tintei alese. Plecand de la acest principiu, s-au realizat armele psihotronice cu rezonanta Schumann. Cercetari incepute inca din anul 1957 de catre W.O. Schumann au demonstrat faptul ca, intre scoarta terestra si ionosfera, adica pe o inaltime de cca. 80 km, atmosfera din jurul pamantului delimiteaza o cavitate rezonanta, in care se poate decela existenta a cinci frecvente electromagnetice naturale fundamentale ale campului geomagnetic terestru si anume: 7,8; 14,1; 20,3; 26,4 si 32,2 Hz care, pe de o parte, sant influentate de activitatea cosmica, in principal cea solara, iar pe de alta parte influenteaza, la randul lor, rezonant, fiziologia si activitatea organismelor vii. Dintre cele cinci frecvente fundamentale ale zonei de rezonanta Schumann, prima, si anume aceea de 7,8 Hz, exercita influenta cea mai puternica asupra organismului uman. Acest lucru se datoreaza faptului ca una dintre frecventele de baza ale activitatii cerebrale umane se realizeaza prin producerea unor pulsatii electromagnetice ale creierului cu o valoare nominala de aproximativ 7 (Hz), cicli/secunda. Aceste pulsatii cerebrale se gasesc intr-un raport de continua rezonanta Schumann. Prin modificarea parametrilor acesteia, datorita fenomenului de rezonanta indusa, se produce o modificare implicita a activitatii cerebrale umane. Este ceea ce se intampla in mod natural atunci cand se produc exploziile solare, vizibile sub forma petelor solare, si care sunt urmate, de obicei, de cresterea incidentei unor afectiuni, in special de tipul infarctului miocardic si hemoragiilor cerebrale. In mod artificial, acelasi proces poate fi indus si prin utilizarea locala a campurilor de extrem de joasa frecventa, care produc aparitia tulburarilor descrise mai sus. Dar nu numai frecventele zonei de extrem de joasa frecventa a spectrului electromagnetic au o asemenea influenta. Si undele acustice emise in gama de 7 Hz actioneaza rezonant asupra creierului uman, producand un tablou clinic asemanator, in functie de intensitatea zgomotului emis putand avea efecte si mai dramatice. Sant cunoscute diverse cazuri de actiuni psihotronice, dintre care se pot mentiona bombardamentul Ambasadei SUA din Moscova cu microunde in 1972, cand s-a imbolnavit de leucemie sau cancer peste 70 la suta din personalul ambasadei, intre care si ambasadorul Jack Anderson, majoritatea murind in scurt timp. Datele au fost dezvaluite cu ocazia deconspirarii Proiectului “Pandora” de catre CIA. Electrozii de conductie se plaseaza de obicei pe zona capului. Frecventa purtatoarei de US se regleaza in functie de frecventa de rezonanta a pielii, care are proprietati piezoelectrice si care atunci cand este vibrata genereaza semnale electrice si unde scalare care ajung in urechea interna. Perceptia holografica se face prin functia creierului de a decodifica semnalele primite, neurofonul stimuland nervii receptori din tesutul epitelial cu semnale codificate digital corespunzatoare receptarii de catre creier a informatiei auditive care a fost codificata. Aparatul a fost utilizat cu succes si in cazul persoanelor cu nervul auditiv afectat (surde). Cu neurofonul s-au facut studii de receptie stereo a unor sunete cu frecventa decalata (300 Hz si 330 Hz) care in mod normal se combina si genereaza efecte auditive la nivelul urechii interne (la Tufts University, de catre dr. Dwight Waybe Bateau si la Monroe Institute). S-au putut induce, de asemenea, stari psihice corespunzatoare undelor cerebrale alpha, beta, theta, transmitand semnale acustice corespunzatoare acestor unde cu neurofonul. Autorul a obtinut pentru acest aparat brevetele: US 3393279, US 3647970 si US 756124. In 1991, Martin Lenhardt, de la Universitatea din Virginia, SUA, a descoperit ca intr-adevar organismul are abilitatea de a detecta ultrasunete conduse prin piele, oase sau lichide umorale prin intermediul urechii interne, care are terminatii nervoase in legatura cu zona creierului, care prelucreaza sunetele. Incepand cu anul 1996, neurofonul a devenit bun pentru publicul larg, dupa ce a fost tinut ca secret militar de armata SUA. In Cehoslovacia au fost inregistrate si studiate cazuri de persoane care pot “auzi” cu varful degetelor, iar in Rusia si Romania s-au inegistrat cazuri de persoane care “vad” cu varful degetelor. Generatorul orgonic portabil, produs si comercializat in SUA, este simplu de realizat si are forma de cavitate rezonanta cu straturi de folii de tabla de otel, alternand cu straturi de pasla (3-5 straturi) si introdusa intr-o carcasa de lemn paralelipipedica, cu deschidere la unul din capete – pentru emiterea radiatiei de unde stationare formata in interior. Sau, in alta varianta, sub forma de straturi de plasa de sarma fina alternand cu straturi de pasla, cavitatea rezonanta astfel formata fiind introdusa intr-o carcasa din tabla de otel perforata. Pasla este imbibata in ulei vegetal. Carcasa din lemn sau pasla poate fi inlocuita si cu plastic. Suprafata interioara e recomandabil sa fie din tabla de otel galvanizata sau lacuita cu serlac. In alta varianta, generatorul organic e construit sub forma tubulara, din minimum trei straturi de plasa de sarma fina, alternand cu straturi de folie de polietilena. Deschiderea cavitatii de generator orgonic e preferabil sa fie suficient de mare pentru a include un pahar sau o sticla cu lichid comestibil pentru energizare. In 1990, profesorii Steven Koali si Willian Lyman, de la Colegiul Einstein de medicina din New York, au aratat ca microcurentii electrici de 50-100 microamperi pot altera suprafata exterioara a proteinelor virusului HIV si preveni atasarea lor de receptorii biologici, nemaiputand fabrica o enzima esentiala pentru reproducerea lor. Cercetari efectuate de Bob Beck privind durata medie de viata a celulelor sanguine au aratat ca in timp ce durata medie de viata a celulelor sanguine ale sangelui normal e de circa 4 zile, celulele sanguine tratate cu microcurenti electrici traiesc cateva luni. S-a aratat, de asemenea, ca microcurentii nu distrug celulele sanguine si ca prin microcurenti de inductie se pot neutraliza, in cantitate mare, paraziti, virusi si microbi, putand fi astfel curatat sangele pe cale electromagnetica.
Ascultarea unor transmisii modulate prin microunde se bazeaza pe faptul ca senzatiile auditive se transmit la creier sub forma de impulsuri electrice, care pot fi transmise creierului si direct, cu ajutorul undelor electromagnetice. Dr. Frey a descoperit ca atunci cand microundele de 300-3000 Mhz sant pulsate (emise) la rate specifice, creierul uman poate auzi aceste impulsuri ca si cum ar fi emise din spatele capului. Cercetarile au aratat ca microundele sant oscilatii ale creierului (receptate ca purtatoare de informatii) in zona temporala a creierului, in fata urechilor, efectul fiind aparent rezultatul presiunii undelor electromagnetice asupra tesuturilor nervoase care sant in legatura cu receptorii neuronali din urechea interna. Microundele pot stimula si direct celulele nervoase ale cailor neuronale ale simtului auditiv. O tehnologie de inducere de voci receptionate direct la nivelul creierului cu microunde modulate a fost dezvoltata de dr. Joseph Shorp in 1973, la Walter Reed Army Research Institute, folosind microunde pulsate conform audiogramei informationale reproduse. In cadrul acestor cercetari au fost utilizate si game de frecvente de microunde purtatoare capabile sa genereze hipnotizarea subiectului de catre dr. Sidney Gottlieb, prin transmiterea de comenzi hipnotice la nivel de subconstient. Se afirma ca armata SUA poseda deja arme non-letale de control al mintii cu infrasunete, microunde si cu emitatori de radiofrecventa – bazate si pe efectul de antena al corpului uman la frecvente de 70-100 Mhz, folosite experimental. Se considera ca si comunicarile telepatice intre doi indivizi se bazeaza pe comunicarea prin microunde modulate, produse de neuroni. Utilizarea armelor de producere a vocilor mentale prin microunde modulate se poate face prin actiuni subconstiente, fie prin comenzi hipnotice, fie prin interogatii, perturbari interogative sau bazate pe injurii, blesteme etc. (precum si cazurile clasice de vrajitorie, practica woodoo etc.), inducere de efecte negative prin amenintari, razboi informational, informatic sau imagologic etc. Sant cunoscute cazuri de atac la persoana cu astfel de arme, cum ar fi cel al taiwanezului J. Wang, care in 1980, urmarind ca sotiei sa-i fie inlaturata influenta in firma transnationala pe care o conducea si pentru a-i anihila obiceiul de a divulga secrete ale afacerilor unor terte persoane (voit sau involutar), cu sprijinul securitatii taiwaneze a fost iradiata cu microunde purtatoare modulate cu voci mintale si de inducere de hemoragii cerebrale, astfel ca i-au indus un comportament paranoic de persoana nebuna. Dar in urma “tratamentului” administrat, J. Wang insusi a decedat din cauza hemoragiilor cerebrale, iar sotia sa, refacuta mintal dupa mult timp in spital, a emigrat in Statele Unite, unde a fost in continuare urmarita si iradiata de taiwanezi pentru a fi eliminata definitiv din afaceri de catre clanurile concurente. Un alt exemplu de atac cu arme de inducere mentala cu voci cu microunde este cel al unui chinez stabilit in 1994 in SUA, care si-a ucis sotia la indemnul unor voci care, in viziunea lui mentala, veneau de la “un inger” care incerca sa-l ajute (caz publicat in revista “The Wold Journal”), desi totul era creat artificial de catre cei care doreau sa-i distruga familia, prestigiul si credibilitatea. Dispozitive de inducere a somnului au fost realizate si experimentate in fosta URSS inca din 1974, prin unde radio pulsatorii de sincronizari cu frecventele de comunicare dintre anumiti neuroni. S-a dovedit ca undele radio pulsate pot modifica activitatea unor neurotransmitatori. Pulsarea s-a facut pe frecventa biocurentilor cerebrali specifici starii de somn (starea delta: 0,5-4 Hz) si preferential – la 0,8… 1Hz. Astfel de experimente au fost realizate si la Institutul Walter Reed Army din SUA, de catre Robert Beker. Cercetari ale efectelor acestor arme au fost efectuate intre 1990 si 1995 si de savantul rus Vladimir Lopatin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.