Secrete.

joi, 18 decembrie 2014

România a fost ȚINTA unui EXPERIMENT cu ARME GEOFIZICE”! Declarațiile ȘOCANTE ale unor specialiști MILITARI, care explică cele 30 de zile fără soare din România!

Nu s-a văzut soarele timp de o lună! Din 1983 încoace nu s-a mai întâmplat aşa ceva în România, iar specialiştii spun că nici nu ar fi vorba despre un fenomen natural, ci de un experiment militar.
Două treimi din ţara noastră, respectiv Moldova şi Muntenia - fără Dobrogea şi Transilvania -, nu au văzut soarele timp de o lună, respectiv din 11 noiembrie până pe 10 decembrie, fără întrerupere! În România nu s-a mai întâmplat aşa ceva din anul 1983, adică e ceva atipic.

În mod normal, acest fenomen ar fi trebuit să conducă la somnolenţă, la apatie. Dar nu a fost aşa, multe persoane plângându- se de stări de nervozitate, insomnii şi dureri de cap. De ce?


Unii specialişti militari sunt de părere că atât fenomenele meteorologice atipice, cât şi roiul de cutremure, în special de suprafaţă, care s-au înregistrat în ultimele patru săptămâni în unele judeţe ale ţării, sunt rezultatul unor experimente militare realizate de ruşi.
“Marile puteri sunt implicate de multă vreme în proiecte de cercetare şi de folosire a tehnologiei militare în scopul modificării climei. Este vorba despre echipamente terestre constituite dintr-un ansamblu de antene, ce trimit radiaţii electromagnetice care acţionează pe principiul cuptorului cu microunde. Încălzind porţiuni ale ionosferei, acestea produc acumulări de energie în cer, care au un impact dezastruos asupra spaţiului de sub ele, din punct de vedere climatic. Odată cu repoziţionarea trupelor NATO în zona Mării Negre, în urma conflictului din estul Ucrainei, s-au înmulţit aceste anomalii meteorologice din cauza folosirii armei fizice în confruntarea dintre Rusia şi forţele NATO. România, prin poziţia sa geografică, este o zonă tampon şi o zonă de experiment pentru asemenea confruntări. Cu alte cuvinte, unii se joacă de-a Dumnezeu şi alţi trag ponoasele!”, ne-a spus cercetătorul Sebastian Sârbu, analist militar, vicepreşedinte al Academiei Naţionalede Securitate şi Organizarea Apărării. Să fie posibil aşa ceva? Se pare că da!

Senatul a anchetat un «atac cu precipitaţii»

La sfârşitul lunii iunie a anului 2006, Comisia pentru administraţie publică a Senatului a decis să înfiinţeze o subcomisie care să analizeze motivele pentru care s-au înregistrat inundaţiile catastrofale din nordul Moldovei, în anul 2005, care au omorât 38 de persoane şi au devastat 476 de localităţi. Solicitarea a venit din partea preşedintelui comisiei, senatorul Dan Cârlan.

“Ancheta parlamentară va avea ca obiect cercetarea informaţiilor, a indiciilor şi a datelor ce pot pune în evidenţă o implicare a tehnologiilor umane în generarea fenomenelor meteorologice din perioada iulie-august 2005, din Moldova”, se arăta în nota adresată conducerii Senatului.

La vremea respectivă se bănuia că ruşii ar fi folosit armele geofizice pentru a evapora o cantitate mare de apă din Marea Neagră şi a conduce norii către România, unde acea apă ar fi provocat ploile torenţiale. Mai clar, România fusese atacată cu arma geofizică de ruşi!

Rezultatele anchetei au rămas secrete, dar simpla punere a problemei ne dă de bănuit că situaţia în domeniul armelor geofizice este destul de gravă.

«Tehnologia e deţinută de mai multe state»

În cursul acestui an, în iunie, am asistat la câteva evenimente meteorologice ieşite din comun: inundaţii catastrofale punctuale, respectiv în câteva localităţi din Dobrogea şi din staţiunea bulgară Albena.
“Ruperile de nori care au afectat Dobrogea şi staţiunea bulgărească Albena au fost cauzate de experimente militare meteorologice pe Marea Neagră. Dacă se făcea analiza apei rezultate în urma ruperilor de nori, s-ar fi putut constata în structura ei moleculară caracteristicile apei marine, evaporată sub influenţa unor temperaturi ridicate şi condensată apoi în cantităţi uriaşe, la înălţimi mari, în nori cumulonimbus. Aşa se face că ruperea de nori controlată de experţii militari a produs efecte devastatoare. Experimentele au vizat studierea modului de realizare a unor precipitaţii abundente într-o zonă strict delimitată, într-o perioadă scurtă de timp. Tehnologia e deţinută de mai multe state ale lumii, inclusiv de cele riverane Mării Negre”, a dezvăluit generalul Emil Străinu, fost consilier parlamentar pe probleme de război geofizic.

În fine, radiaţiile electromagnetice care au destabilizat ionosfera deasupra României, cum s-a arătat mai sus, nu au provocat doar anomaliile meteorologice la care am asistat în ultimele patru săptămâni, ci au perturbat şi psihicul uman. “Aşa se explică faptul că, în loc să fim mai molâi şi mai somnoroşi, am fost insomniaci şi nervoşi”, ne-a explicat analistul militar Sebastian Sârbu.

Prima ploaie artificială a fost provocată în Bucureşti, în 1931

Din punct de vedere istoric, prima ploaie artificială a fost provocată în Bucureşti în anul 1931 de către cercetătoarea Ştefania Mărăcineanu.

Datorită rezultatelor obţinute, Ştefania Mărăcineanu a primit sprijin din partea guvernului francez şi a repetat cu succes aceste experimente în anul 1934, în Algeria.

Cercetările următoare în acest domeniu au continuat abia după cel de-al Doilea Război Mondial, când, în anul 1946, inginerul american Vincent J. Shaefer a făcut o experienţă pe muntele Washington, unde a provocat o aversă puternică.

Prima ploaie artificială în scopuri militare a fost provocată în anul 1963 de către armata americană în Vietnam, iar în anul 1966, tot americanii au provocat ploi torenţiale cu urmări dezastruoase în provinciile din nordul Laosului. Marile puteri au perfecţionat uneltele de manipulare a naturii în scopuri militare, provocând nu numai ploi torenţiale şi furtuni violente, ci şi cutremure artificiale.

Unii specialişti în domeniu, printre care şi generalul Emil Străinu, doctor pe probleme de război geofizic, consideră că actuala dereglare a climei are la bază, de fapt, experimentele militare secrete privind manipularea naturii pe zone restrânse.

Intervenţiile punctuale au dezechilibrat întregul sistem, care a început să se manifeste atipic chiar şi în ţările de unde a pornit experimentul. Altfel spus, armele geofizice s-au întors acum împotriva celor care le-au utilizat. Aceasta ar fi explicaţia încălzirii globale la care asistăm acum şi care evoluează absolut imprevizibil.
Arma geofizică are drept scop distrugerea economiei unei ţări
Conform unor specialişti militari sovietici - printre care generalul Ivan Rotnedin, “Noţiunea de război geofizic cuprinde complexul de măsuri îndreptate în scopul perturbării pe teatrele de operaţiuni militare a condiţiilor naturale şi a formării unor condiţii noi, care exclud sau care îngreunează în mod esenţial acţiunile de luptă ale trupelor şi viaţa populaţiei paşnice”.

În literatura de referinţă, unii autori occidentali, de exemplu Arthur H. Westing, folosesc noţiunea de “război ecologic”, înţelegând prin aceasta manipularea mediului în scopuri militare agresive.

El consideră că manipulările militare ostile mediului ar fi cele în care un consum relativ modest de energie declanşatoare ar conduce la eliberarea unei cantităţi considerabile de energie distructivă direcţionată.


“Scopul unui astfel de atac asupra mediului terestru sau marin ar putea fi distrugerea economiei unei ţări-ţintă, a standardului de viaţă, a capacităţii de a purta un război sau chiar de a supravieţui pe termen lung”, susţine Hellen C. Noltimier, profesor la Universitatea statului Ohio.


Sursa: Daniel Roxin

Saturday, October 18, 2014

Agenda cabalei in derulare – depopularea prin EBOLA

Am revenit cu acest subiect pentru ca este de actualitate si noi informatii au mai aparut. Dupa cum scriam si-n articolele precedente referitoare la acest subiect, virusul Ebola este un virus artificial creat in laboratoarele elitei malefice pentru a se transmite rapid si a ucide in masa.
Initial s-a incercat cu SIDA, dar contaminarea nu se facea la nivele mari de populatie, mai ales daca se aveau in vedere masuri igienice si de protectie si mai ales nu ucidea rapid. Astfel, din laboratoarele de arme biologice a fost ,,lansat” noul virus si s-a inceput cu Africa. De ce ? Pentru ca acolo nu exista un sistem sanitar bine pus la punct, cetatenii traiesc in conditii igienico-sanitare precare, sistemul lor imunitar este foarte slab datorita alimentatiei proaste sau de multe ori inexistente pentru perioade mari de timp. Si nu in ultimul rand instituirea cu usurinta a Legii Martiale si a starii de carantina prin intemediul unor guverne slabe sau marioneta, care fac jocul elitei occidentale.
In prezent, in Africa de Vest sunt cca. 50.000 de persoane in carantina, carora prin OMS( Organizatia Satanica a Mortii ) in loc sa fie tratate cu vitamina C sau cu tratamente pentru stimularea si intarirea sistemului imunitar, le sunt administrate tratamente ineficiente sau mai rau, tratamente care sunt ele insele arme biologice.

Informatiile care exista in prezent prin diferite surse de pe internet, sugereaza faptul ca elita, in planurile ei malefice de depopulare a planetei au mai multe scenarii puse la punct in cadrul acestei strategii.
Unul dintre scenarii este condus de catre OMS.
Aceasta organizatie a elitei trebuie sa maximizeze in secret rata infectarilor si propagarii vectorilor purtatori ai virusului, urmarind prabusirea sistemului de sanatate la nivel local si al ordinii publice din fiecare tara. Acest scenariu are ca scop :

 • Crearea unei baze pentru un genocid african prin arme biologice, indelung cautat pentru bogatiile minerale, de petrol si gaze din Africa.

 • Asigurarea unui loc pentru mutatii ale virusului Ebola si apoi raspandirea lui prin transportul aerian, naval, terestru, in Europa, Asia, America de Nord si de Sud.

 • In America de Nord se asteapta apoi o operatiune ,,steag fals” de impunere a Legii Martiale, semnata de administratiile Bush, Clinton, Obama, iar apoi incarcerarea populatiei in lagarele FEMA si vaccinarea obligatorie care va duce la genocid.

 • Cel mai probabil se va institui acelasi regim si-n Europa sub conducerea guvernelor obediente Washingtonului.
 •  Iata planul in cifre de infectare si decese pus la cale :
  • Mar, 2014 - infectate: 106 ; morți: 65
  • Apr, 2014 - infectate: 203 ; morți: 124
  • Mai, 2014 - infectate: 389 ; morți: 238
  • Jun, 2014 - infectate: 747 ; morți: 457
  • Iul, 2014 - infectate: 1435 ; morti: 877
  • Aug, 2014 - infectate: 2755 ; morti: 1.684
  • Sep, 2014 - infectate: 5290 ; morti: 3234
  • Oct, 2014 - infectate: 10.157 ; morti: 6209
  • Nov, 2014 - infectate: 19.502 ; morti: 11.921
  • Dec, 2014 - infectate: 37.443 ; morti: 22.889
  • Jan, 2015 - infectate: 71.891; morti: 43.947
  • Feb, 2015 - infectate: 138.031 ; morti: 84.379
  • Mar, 2015 - infectate: 265.020 ; morti: 162.007
  • Apr, 2015 - infectate: 508.838 ; morti: 311.053
  • Mai, 2015 - infectate: 976.970 ; morti: 597.222
  • Jun, 2015 - infectate: 1.875.782 ; morti: 1.146.665
  • Iul, 2015 - infectate: 3.601.501 ; morti: 2.201.598
  • Aug, 2015 - infectate: 6.914.883 ; morti: 4.227.068
  • Sep, 2015 - infectate: 13.276.574 ; morti: 8.115.970
  • Oct, 2015 - infectate: 25.491.023 ; morti: 15.582.662
  • Nov, 2015 - infectate: 48.942.764 ; morti: 29.918.712
  • Dec, 2015 - infectate: 93.970.107 ; morti: 57.443.926
  • Jan, 2016 - infectate: 180.422.605 ; morti: 110.292.339
  • Feb, 2016 - infectate: 346.411.402 ; morti: 211.761.290
  • Mar, 2016 - infectate: 665.109.892 ; morti: 406.581.677
  • Apr, 2016 - infectate: 1.277.010.993 ; morti: 780.636.820
  • Mai, 2016 - infectate: 2.451.861.106 ; morti: 1.498.822.694
  • Jun, 2016 - infectate: 4.707.573.324 ; morti: 2.877.739.573
  Astfel rata medie a deceselor dintre cei infectati a fost calculata la 0,611 – in iunie 2016 dupa calculele lor, am avea aprox. 2,87 miliarde fiinte umane moarte. Este cutremurator cum noi, locuitorii de drept ai acestei planete pentru Ei, suntem niste cifre intr-un calculator.
  In Africa totul s-a transformat in isterie. Rapoartele medicale spun ca cadavrele celor afectati de Ebola sunt aruncate in strada si stau acolo pana cand sunt luate de catre autoritati.
  Priviti trailerul filmului ,, Contagion”( 2011 ) creat de catre Hollywood exact cu acest scenariu : https://www.youtube.com/watch?v=4sYSyuuLk5g
  O echipa de cercetatori a descoperit 395 de mutatii genetice ale virusului Ebola in focarele din Africa de Vest. S-a descoperit de asemenea ca virusul acumuleaza rapid noi mutatii genetice si se raspandeste prin intermediul oamenilor. Info aici : http://mashable.com/2014/08/28/dna-ebola-virus-sierra-leone-entered-country-funeral-guinea-study/?utm_cid=mash-com-Tw-main-link
  Simptomele febrei hemoragice Ebola includ o perioada de incubatie de doua pana la 21 zile, începând cu febră bruscă, dureri de cap, dureri articulare și musculare, dureri în gât, și slăbiciune; progresia simptomelor includ diaree, varsaturi, dureri de stomac, sughiț, și erupții cutanate cu simptome mai devastatoare ale hemoragiei interne și externe la multi pacienti. Rata mortalitatii este foarte mare, de aprox. 60%, asta insemnand ca 40% dintre cei infectati ar putea trai. Agentia Reuters relata ca cca. 100 dintre lucratorii medicali care au actionat in zonele contaminate din Sierra Leone, Nigeria, Liberia au fost contaminati, cu toate masurile de siguranta luate. Asta inseamna ca acest virus se transmite si prin aer, ceea ce initial, autoritatile au negat. Oare premeditat?
  Acest tip de virus este foarte diferit fata de cele dinainte. Acesta este un motiv in plus sa credem ca a fost creat premeditat in scopul depopularii planetei, conform Agendei cabalei si ideologiei eugeniei, intentia fiind incrustata in granit (vezi monumentul din Georgia) specificandu-se ca populatia planetei trebuie mentinuta sub 500 milioane locuitori.
  Modalitati recomandate de a ne feri de contactarea virusului Ebola
  • Sa nu avem contact cu persoane venite din strainatate la mai putin de 3m
  • In afara protejarii gurii si nasului trebuie protejate si urechile, pentru ca este o cale de intrare in organism
  • Sa nu mai folosim bani (bancnote si monede), doar carduri
  • Sa folosim manusi din plastic de unica folosinta cand folosim tastatura ATM-urilor, usi publice, pompa de benzina, balustrada scarilor publice, etc.
  • Sa ne spalam pe maini cat mai des posibil
  • Sa nu mai mancam in locuri publice, restaurante, fast-fooduri, etc.
  • Nu dati mana cu oamenii
  • Nu sarutati pe obraz
  • Nu mai calatoriti spre zonele afectate
  • Nu mai participati la diverse activitati in locuri publice (evenimente sportive, expozitii, cinematografe, teatre, concerte, baruri, cluburi, piete de vechituri)
  • Nu calatoriti cu avionul sau vase de croaziera
  • Stati departe de zone turistice si mall-uri
  • Traiti departe de marile orase
  • Instruiti copiii despre igiena din timpul scolii
  • Faceti cumparaturile alimentare dimineata devreme
  • Nu vizitati bolnavii din spitale
  • Evitati magazinele si restaurantele cu specific etnic
  • Evitati grupurile mari de oameni
  • Daca la servici sunteti expusi, schimbati-l
  www.medicinenet.com , spune ca : ,,Nu exista niciun tratament standard pentru febra hemoragica Ebola; doar terapia de sustinere este disponibila.”
  Ca abordare alternativa, cateva informatii : argintul coloidal, vitamina C naturala ( macese, catina, lamai, patrunjel, etc.), intarirea sistemului imunitar prin mijloace naturiste, generatorul de frecvente Rife, rugaciunea, meditatia.
  ,,Primele simptome ale Ebola sunt exact la fel ca la scorbut, care sunt cauzate de lipsa vitaminei C. Deși inadecvată, scorbutul este rareori fatală, ca o condiție primară scorbutul reprezintă, de asemenea, doar o deficiență parțială de vitamina C, ceea ce provoacă Ebola.
  In Absenta oricărei vitamine C, vasele de sange devin foarte slabe și încep să piardă sânge, iar trombocitele să devină ineficiente în imposibilitatea de a declanșa formarea cheagurilor. Deci moartea prin Ebola este cauzata de hemoragie internă masivă și pierderea de sânge, care poate fi oprită prin introducerea unor doze enorme de vitamina C, până când sistemul imunitar reușește uciderea virusului.
  Cum se va raspandi Ebola in Franta si Anglia video :
  Oamenii de stiinta rusi lucreaza la crearea unor vaccinuri impotriva Ebola
  Oamenii de stiinta rusi lucreaza la trei vaccinuri potențiale Ebola care se așteaptă să fie introduse cât mai curând în următoarele șase luni. Unul dintre vaccinuri este "deja gata pentru studii clinice," a anunțat ministrul sănătății din Rusia, Veronika Skvortsova. "Am creat trei vaccinuri", a anunțat Skvortsova într-un interviu la Rossiya-1 TV. "Un vaccin este bazat pe o tulpina de Ebola, iar celelalte două au fost create cu ajutorul ingineriei genetice.
  Virusologii ruși au creat, de asemenea, un medicament anti-virus care, cred ei, ar putea fi folosit cu succes pentru tratarea Ebola. Testele au aratat ca acesta este eficient în vindecarea bolilor legate de Ebola. Până în prezent, nu există nici un tratament autorizat sau vaccin pentru boala extrem de contagioasa, care a ucis peste 4.000 de oameni în Africa de Vest de la începutul anului și a început recent răspândirea dincolo de aceasta regiune.
  Acum, mai multe țări încearcă să dezvolte un tratament eficace. Studiile primului vaccin impotriva Ebola experimentat pe om vreodată, a început în Mali la începutul acestei săptămâni. La 8 octombrie, primul lucrător medical a primit medicamentul. Pe parcursul procesului, care este organizat de către Universitatea din Maryland și Ministerului Sănătății din Mali, un total de 40 de voluntari vor fi vaccinati.
  În Rusia este imposibil de a contracta virusul Ebola, a declarat Skvortsova, adăugând că țara a implementat un plan de protecție împotriva virusului, care a fost aplicat din luna iulie. Skvortsova a spus că 71 de aeroporturi din Rusia si-au îmbunătățit securitatea și acum au camere termice pentru a detecta primele semne ale virusului.
  ,,Organizatia Satanista a Mortii” anunta pe 8 octombrie ca 4.033 de morti au fost inregistrati dintr-un total de 8.399 de infectati. In Liberia sunt 2.316 morti din 4.076 de cazuri, iar in Sierra Leone din 2.950 de cazuri au decedat 930.
  Ca si concluzie, este evident planul cabalei de-a ne extermina. Inainte ca autoritatile, extraterestrii sau vreo minune divina sa intervina pentru a anihila acest plan, noi, cei ce dorim sa mai existam pe aceasta planeta pentru a implementa celalalt plan, Planul Divin de Ascensiune impreuna cu planeta in 5D si mai departe, luati-va cele cateva masuri simple de siguranta si mai ales intarirea sistemului imunitar pe cai naturale si marirea rezervelor de vitamina C din organism.
  Va dau o reteta pe care o aplic eu insumi in fiecare an, primavara si toamna :
  • 100g fructe de catina
  • 100g polen
  • 25-30 mg tinctura de propolis
  • 25-30 mg tinctura de echinaceea
  Toate acestea se amesteca cu lingura din lemn intr-un borcan din sticla de 800 ml. pana se obtine o pasta. Apoi se completeaza cu miere de albine si adaugati si un plic mic de scortisoara macinata. Se amesteca din nou si se lasa in frigider 2 zile. Apoi luati cate o lingura dimineata pe stomacul gol, sau dupa ce ati baut o cana – doua de apa.
  Este cel mai bun panaceu impotriva cancerului si mai ales in intarirea sistemului imunitar.
      Sa va fie de folos !
    
  Video cu interviul lui A.L.Webre despre operatiunea steag fals Ebola : 
   
   
  cred in mod personal ca pentru a da vina pe rusia e mai usor sa arati cu degetul.vinovata e america.....

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.