Secrete.

joi, 25 august 2011

Masajul - reflexologia iubirii



Tehnica masajului reprezinta unul dintre cele mai pretioase secrete ale artei iubirii. Timp de secole, curtezanele au fost cele care au aplicat cu mult succes aceste procedee. Mai intai, barbatul era imbaiat de curtezana, iar apoi era masat conform principiilor acupresurii pana cand simtea o stare de relaxare si de prospetime.

Masajul mainilor si picioarelor

Acest tip de masaj poate dura pana la 20 de minute si implica din partea celui masat o atitudine de relaxare si de abandonare totala. Pentru realizarea masajului se indica folosirea uleiurilor: jojoba pentru corp, creme cu vitamina E sau aloe vera pentru fata, uleiuri pe baza de petrol pentru maini si picioare.

Mainile se maseaza pe rand: mai intai stanga si apoi dreapta, inclusiv incheieturile, palma, degetele, spatiul dintre degete, totul. La fel si picioarele, inclusiv gleznele si tendonul lui Ahile, deoarece in aceste regiuni sunt situate punctele care stimuleaza organele aparatului genito-urinar.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, masajul trebuie sa fie profund si suficient de ferm, fara a produce durere. Masati timp de 5 minute sau chiar mai mult fiecare mana si fiecare picior.

Masajul mainilor si picioarelor este simplu, dar foarte eficient...

Degetul mare... un organ sexual

Masajul degetului mare era realizat de curtezanele din China prin stimulare orala. Ele isi imaginau chiar ca degetul mare este un organ sexual. Senzatiile pot fi resimtite in tot corpul, pana in crestetul capului, fiind extrem de placute.

Reflexologia afirma ca pe degetul mare sunt situate proiectiile glandelor pineala si pituitara. Glanda pituitara armonizeaza dimensiunea fizica a raspunsului sexual, iar glanda pineala, componenta emotionala a actului erotic. Proiectia glandei pituitare este in mijlocul pernitei degetului mare, iar proiectia glandei pineale putin mai sus si la dreapta fata de primul punct. Aceste puncte vor fi masate prin usoare miscari circulare ale degetului mare de la mana.

Fiecare deget va fi masat timp de cateva minute.

O traditie veche si plina de semnificatii este traditia spalarii picioarelor. Fiecare si-ar dori sa beneficieze de un masaj complet, inainte de a face dragoste, dar aceasta necesita destul de mult timp ori poate parea obositor. Spalatul picioarelor cere insa foarte putin efort si este un gest complet prin sine insusi. Implicatiile psihologice ale gestului sunt de respect si umilinta, iar cele fizice de relaxare si energizare.

Spalati-va unul altuia picioarele in apa calduta, apoi uscati-le si ungeti-le cu uleiuri sau creme. Lasati toate sentimentele frumoase pe care le aveti unul pentru celalalt sa se exprime prin intermediul miscarilor mainilor atunci cand faceti masajul.

Fata si ejacularea precoce

Fata, urechea si organele sexuale sunt bogate in zone cu sensibilitate erotica aparte. Masajul facial favorizeaza decongestionarea trasaturilor fetei. Acest masaj este profund benefic in cazul barbatilor cu probleme de ejaculare precoce si a femeilor care nu reusesc sa atinga orgasmul in timpul actului amoros.

Masati obrajii, nasul si fruntea cu miscari ascendente (de la barbie spre frunte) ale degetelor sau palmei. Tamplele vor fi masate prin miscari circulare, iar in final se va presa usor fontanela (crestetul capului), miscare ce actioneaza in acelasi timp asupra fetei, capului si gatului. Aceasta zona va fi masata insa cu foarte mare grija. Aplicarea pe fata a unui prosop uscat incalzit este, de asemenea, un mod de a relaxa muschii mimicii.

Tipuri speciale de masaj

Vom descrie cateva tipuri de masaje care actioneaza asupra unor puncte precise. Acupresura unora dintre aceste puncte poate fi auto-administrata. Unele zone sunt specifice numai femeilor, altele numai barbatilor, dar cele mai multe sunt comune ambelor sexe.

Fiecare punct trebuie masat un timp suficient de lung pentru a obtine rezultate. Decat un masaj integral facut in graba, mai bine optati pentru o stimulare profunda doar a catorva zone.

Bratele sunt prelungiri ale creierului. Prin intermediul lor puteti transmite iubire. Daca aceasta idee vi se pare abstracta, concentrati-va sa transmiteti caldura prin intermediul atingerii.

Spatele sau picioarele sunt zonele ideale de unde puteti incepe. Terminati cu punctul medulla oblongata (mai sus de ceafa). Acupresura este un instrument puternic ce trebuie folosit cu atentie. Zonele care au fost lezate si sunt in curs de vindecare, precum si portiunile pe care se gasesc cicatrici, nu vor fi masate. De asemenea, acupresura nu va fi aplicata femeilor insarcinate si cardiacilor.

Medulla oblongata: presati scobitura aflata la baza craniului, imediat mai sus de ceafa, cu degetele mari sau prin miscari de rotatie ale degetelor mijlocii, pentru a energiza organismul, atat la femei cat si la barbati.

Tiroida: aplicati o presiune ferma cu degetul mare pe gat, pentru a spori raspunsul sexual in cazul femeii.

Masati cu miscari usoare incheieturile mainilor pentru a potenta raspunsul sexual masculin sau feminin.

Timusul: masati usor zona timusului (regiunea pieptului, central) pentru a spori excitatia in cazul femeii.

Masajul usor si delicat al sfarcurilor sporeste dorinta sexuala.

Presati cu varfurile degetelor de la ambele maini zona aflata in dreapta abdomenului, sub cutia toracica, in zona ficatului, pentru a imbunatati functiile sexuale masculine.

Presati cu varfurile degetelor de la ambele maini zona plexului solar pentru a intarzia ejacularea in cazul barbatilor si pentru a armoniza apetitul sexual feminin.

Presati cu varfurile degetelor zona buricului pentru a restabili apetitul sexual diminuat in urma congestiei. Aplicati atat la femei, cat si la barbati.

Presati cu pumnii zonele aflate deasupra rinichilor, pe spate (intre vertebrele toracice 11 si 12), exact unde sunt localizate glandele suprarenale, pentru a imbunatati vigoarea sexuala feminina si reactia emotionala masculina.

Presati cu degetele zona aflata sub buric, pentru a stimula in mod direct organele sexuale si a spori energia atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Masati usor zona aflata deasupra liniei de demarcatie a parului pubian pentru a spori apetitul sexual feminin sau masculin.

Masati cu degetul mijlociu zona aflata sub osul pubian, chiar deasupra penisului, pentru a intarzia ejacularea.

Masati prin miscari circulare ale degetului mare si frecati usor zona situata putin sub linia de demarcatie a parului pubian, acolo unde se unesc oasele pubiene, pentru a inlatura constipatia in cazul barbatilor, pentru a spori sensibilitatea la nivelul testiculelor si a imbunatati apetitul sexual.

Presati cu palmele regiunea inghinala pentru a spori apetitul sexual, atat in cazul femeilor, cat si, uneori, in cazul barbatilor.

Frectionati cu miscari circulare zona rinichilor si apoi continuati cu miscari ascendente de o parte si de alta a sirei spinarii, pentru a spori starea de destindere si apetitul sexual, atat la femei cat si la barbati.

Presati cu degetele zona aflata chiar deasupra osului sacru (vertebra V lombara - unde se sfarsesc fesele), de o parte si de alta a coloanei vertebrale, pentru a stimula organele sexuale interne, masculine sau feminine.

Masati zona de demarcatie dintre fese si picioare, pentru a spori vitalitatea sexuala masculina si feminina.

Masati usor zona dintre fese care se afla langa capatul osului sacru (noada) pentru a spori vitalitatea sexuala atat la femei cat si la barbati.

Masati zona anala si a rectului pentru a indeparta inhibitiile iubitului.

Masajul prin miscari circulare sau presarea zonei aflate la jumatatea distantei dintre anus si sex ce stimuleaza activitatea sexuala atat la barbati cat si la femei.

Presati ferm punctul aflat langa fluierul piciorului, pe interior, la 7-8 cm mai sus de glezna, pentru a spori excitatia in cazul femeii.

Presiunea ferma, cu degetul mare a zonei din mijlocul calcaiului induce o stare de energizare globala, inclusiv un dinamism sexual sporit, atat in cazul femeilor cat si al barbatilor.
sursa: www.seductiatrupului.ro
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.