Secrete.

joi, 29 decembrie 2011

Arhangheli si Ingeri

Arhangheli si Ingeri Print E-mail

Ierarhiile Ceresti







Sunt trei Ierarhii, Sfere şi Triade de îngeri, fiecare Ierarhie conţinând trei Ordine sau Grupuri. În ordine descrescătoare a puterii, acestea fiind grupate astfel:
·         Prima Ierarhie:
o    Serafimii
o    Heruvimii
o    Tronurile
·         A doua Ierarhie:
o    Puterile
o    Stăpânirile
o    Principatele
·         A treia Ierarhie:
o    Virtuţile
o    Arhanghelii
Nu o sa vorbim despre toti, ne vom rezuma doar la Arhangheli si Ingeri, cei care ne ajuta in fiecare zi, asta daca le cerem ajutorul si credem in ei.

Ce sunt Arhanghelii?!?!


Arhanghelii sunt capii tuturor ingerilor, fiind creati ca cei mai de seama ierarhi in regatul angelic. Ei sunt fiinte maiestuoase care intruchipeaza atribute divine si sunt in serviciul omenirii pe pamant. Ei lucreaza neincetat sa invinga raul si sa avanseze binele.

 Arhanghelii ne precedeaza cu milioane de ani si se prezinta a fi primii nostri invatatori pe calea spirituala. Sunt de asemenea descrisi ca arhitecti divini, pe care Dumnezeu ii foloseste pentru a schita si executa planurile pentru proiectele sale. EI sunt constructori cosmici si proiectanti in cel mai maret sens al cuvantului, favorizand (arcing) catre mintile noastre amprenta divina pentru fiecare incercare, efort, de la cel mai mic la cel mai mare.

 Toti Arhanghelii sunt si vindecatori care vin ca maestri chirurgi pentru a vindeca sufletele si cele patru corpuri joase ale noastre – eteric, mental, emotional si fizic. Imaginti-va puterea Arhanghelilor, care pentru milioane de ani nu au facut nimic altceva decat sa afirme realitatea lui Dumnezeu si sa dezvolte lumina spirituala in fiinta lor. Apoi cand sunt in mijlocul nostru, dirijeaza catre noi si ne purifica transmitand imensele majorari de lumina pe care le'au cultivat. Folosind lansarea de energie de la ingeri in mod corect ne poate ajuta in a face un mai mare progres in viata noastra de zi cu zi si pe calea spirituala.

 Cele Sapte Raze Ale Iluminarii

 Cei mai familiari Arhangheli servesc pe cele sapte raze ale luminii spirituale care corespund luminii focalizate inauntrul celor sapte chakre majore ale omului.



Ce sunt Ingerii?!?!


Îngerii compun sfera divină născută din Dumnezeu, supraveghează şi acţionează pentru realizarea planului divin, respectând liberul arbitru al omului. Ei există în dragoste şi credinţă, în lumina inteligenţei şi a înţelepciunii, deci în bucuria cerească.
Fiind intermediari între Cauza Primă şi existenţa perpetuă, binele făcut de ei pentru binele în general este binele din Sursa Divină. Dragostea Divină şi Adevărul Divin se revarsă asupra lumii precum lumina şi căldura soarelui şi modulează energia pe frecvenţele perfecte care permit viaţa. (Căldura este dragoste, compasiune, iar Lumina semnifică adevărul.)
Dragostea îi uneşte pe îngeri cu Dumnezeu şi între ei şi tot dragostea, ca principiu vital, îi uneşte cu oamenii. Trăsăturile îngerilor se modifică astfel în funcţie de binele şi adevărul pe care îl observă.
Cu cât sunt mai aproape de Dumnezeu, îngerii sunt îngeri celeşti, interiori şi superiori, se află în dimensiuni superioare. Cu cât sunt mai aproape de materie, îngerii sunt îngeri spirituali, exteriori şi inferiori, trecerea fiind discretă de la un nivel la altul.
Dacă îngerii celeşti sunt numai iubire/compasiune şi lumină, cei spirituali corespund voinţei, înţelegerii, activităţii intelectuale, cele care dau măsura implicării noastre în relaţia cu Dumnezeu, cu Împărăţia lui Dumnezeu aflată înlăuntrul nostru.
Îngerii cu caracter similar sunt reuniţi spontan şi aşa simt libertatea deplină. Sursa Divină îi adună în roiuri, în grupuri de îngeri.
O întreagă astfel de grupare angelică, de îngeri cu caracter similar, poate apărea sub forma unui singur înger. Mihail, Gavril, Rafail nu sunt decât societăţi angelice numite după funcţiile îndeplinite.
Toţi primim raiul din afara noastră în funcţie de raiul din noi, omul având în comun cu îngerii mintea interioară, sau sinele superior, omul având în plus şi mintea exterioară.
Acest rai colectiv are formă umană, forma arhetipală a Marelui Om, cel făcut după asemănarea Domnului, în funcţie de voinţa şi înţelegerea lui omul fiind „alcătuit“ din suma unor puteri spirituale şi celeste, suma îngerilor săi acţionând şi asupra celor mai mici părţi ale corpului, toate entităţile angelice acţionând în om ca una în cazul atingerii perfecţiunii.
Suma îngerilor pe care îi avem apare ca un nor alb-strălucitor, cu nuanţe rozalii, fiind cu totul altceva decât aura sau corpul energetic, şi este suma reprezentanţilor grupărilor de îngeri care „ne bagă în seamă“. Cu cât această „societate“ are mai mulţi membri care acţionează la unison, cu atât mai perfectă este „forma“ acelui om.
Cu cât suntem mai mult compasiune şi lumină, dar şi voinţă şi inteligenţă întru Dumnezeu, cu atât mai mulţi îngeri avem. Măsura unui om este dată de calitatea sa. Numărul îngerilor este dat de calitatea sa. Aşa primim şi pierdem îngerii prin forţele proprii.
Se vorbeşte însă şi de „furtul“ îngerilor. Cum pot fi ei luaţi sau îndepărtaţi de altcineva, în aşa fel încât numărul lor să nu mai depindă doar de calitatea compasiunii, luminii, voinţei şi înţelegerii noastre?
Pe două căi.
Una este aceea a acţiunii directe asupra calităţilor noastre – adversarul stârneşte în noi ura, lipsa de voinţă şi de înţelegere, drept care îngerii, trezindu-se într-un mediu neprielnic, pleacă. Nu neapărat la adversar, de cele mai multe ori ei pleacă pur şi simplu.
A doua cale este aceea a acţiunii directe asupra îngerilor, oferindu-le acestora mai multă compasiune şi lumină, mai multă voinţă şi înţelegere. Poate trebuie amintit aici că iubirea/compasiunea nu au în mod obligatoriu conotaţia moral-socială pe care le-o conferim, ci sunt variante de modelare a energiei, a câmpului energetic. Ele pot fi atinse şi altfel decât prin comportamentul moral-social în general acceptat şi recunoscut.
Dacă ştim cum să le conferim mai multă compasiune şi iubire, ei vor fi atraşi după principiul reunirii spontane cu îngerii noştri.
Există şi persoane care acţionează altfel asupra îngerilor adversarului, aducând asupra lor „întunericul“ şi „frigul“, izgonindu-i pe îngeri fără a-i putea prelua. Nici nu ar avea nevoie de ei, pentru că lucrează cu geniile rele (echivalentul îngerilor celeşti) sau cu spiritele rele (echivalentul antitetic al îngerilor spirituali).
Îngerii dumneavoastră vor să vă ajute să vă vindecaţi viaţa! Sunteţi înconjuraţi de îngeri iubitori şi puternici, care vor să vă sprijine în orice domeniu al vieţii dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.