Secrete.

luni, 4 februarie 2013

OZN-uri pe Luna

OZN-uri pe Luna

Profesorul Michael Salla a indicat faptul că există un complex industrial complet militar extraterestru sau prescurtat MIEC (Military Industrial Extraterrestrial Complex), şi că Pământul este influientat si asimilat de către o agenda a unei rase extraterestre ce funcţionează pe Luna Pământului. Video de mai jos explică ceea ce chinezii au descoperit aparent. Articol de mai jos detaliază descoperirea Dr. Michael Salla despre o flotă spaţiala care gestionează obiectele zburatoare neindentificate precum si alte entitati “terestre” ale acestor OZN-uri.
Centrul de Comanda Spatial
Video de mai jos prezintă constatările lui Alex Collier in privinta bazelor militare de pe Luna. Dul Collier este contactat de un grup de extraterestri benevolenti, care sunt preocupati de soarta omenirii ce sunt exploatati zi de zi de influienta extraterestrilor interdimensionali şi a urmasilor sai.
Dacă sa credem dovezile unui număr mare de lucratori ex-militari si lucratori privati ce au lucrat in aceste complexe industriale foarte tehnologizate, atunci deducem ca Flota Stelara există nu doar in povestile superficiale Star Trek, dar, de asemenea, într-un program extrem de compartimentat si real numit “Solar Warden” – ce reprezinta o flota militara de proportii cu nave antigravitationale sub controlul Comandamentului Suprem Strategic american.
În serialele de televiziune si filmele fantastice, mereu suntem bombardati cu ideea precum ca avem careva Nave spatiale ce efectueaza misiuni “de apărare, cercetare, diplomaţie, şi forţa de explorare a Federaţiei Unite a Planetelor.” – Elementele acesteia par să se bazeze pe fapte reale si concrete potrivit arhivelor si cercetarilor fostilor militari. Potrivit jurnalului pre
Containere NASA Lunare Mobile
Containere NASA Lunare Mobile
şedintelui Ronald Reagan:
“Spaţiul este cu adevărat ultima frontieră şi unele dintre evoluţiile atinse în astronomie, par a fi fantastice, cu excepţia cazului in care ele sunt intradervar reale. Am învăţat că capacitatea navelor noastre de transfer este de aşa natură încât am putea orbita 300 de oameni cu succes. ”
Era oare informat presedintele Reagan in secret despre Flota Militara Secreta Spatiala în 1985 si despre capacitatea de a plasa 300 de persoane pe orbită?
O flotă de vehicule antigravitationale a fost una din cele mai stricte secrete din istoria Statelor Unite. Bazat pe cercetarile in domeniul anti-gravitatie clasificate înca din anii 1950, o flotă de vehicule antigravitationale au fost în cele din urmă eventual construite. Cercetatorii din diferite domenii au proclamat de existenta si diversitatea programelor clasificate în care foloseau principiile antigravitationale ce erau fost utilizate, în parte sau în totalitate asupra mecanismelor de zbor si navigare.
“Solar Warden”, în conformitate  cu acest program spatial si cu spusele cercetatorilor, deja au fost stabilite baze pe Luna si pe Marte, programul fiind implicat si în explorarea  spatiului interplanetar.
Flota Spatiala este reală, însă, este mult mai probabil instituţional ascunsa de ochii lumii şi controlată de către Centrul Naval Spatial American (Space Command Naval) care a început în mod oficial operaţiunile din 01 octombrie 1983. Centrul Naval Spatial American serveşte ca centru de control alternativ  pentru a Centrul de Comanda Aerian American si Centrul de Comanda Spatial Naval, de asemenea, detecteaza, urmareste, identifică, catalogheaza toate obiectele si mecanismele din spaţiu., Are, prin urmare, capacitatea deplina de a controla si Flota Spatiala.
Baza Lunara Militara
Atunci când Gary McKinnon hackerul britanic a gasit pentru prima data drumul său în fişierele secrete ale Statelor Unite Space Command (ulterior incluse în Centrul de Comanda Strategic de la 1 octombrie, 2002), el a descoperit o serie de termeni navali, cum ar fi “transferuri flota-flota” cu privire la ofiterii non-terestri. El a spus:
Am găsit o listă a ofiţerilor de nume … la rubrica “Non-Terrestrial Officers”. Aceasta nu înseamnă omuletii verzi. Ceea ce cred că înseamnă ca nu sunt pe Pamant. Am găsit o listă a “flotei-a-flotei transferuri”, şi o listă a numelor de nave. Le-am cautat peste tot. Ele nu erau nave militare americane. Ceea ce am văzut ma făcut să cred că au un fel de nave spatiale, inafara-planetei. ”
Concluzia lui McKinnon in privinta Marinei SUA privind flota spatiala este susţinuta de comentariile ofiterilor SUA, ofiţeri de marină, care au dezvăluit în interviuri private despre Fortele Navale Americane ce sunt responsabile de regulele generale atunci când vine vorba de utilizarea tehnologiilor avansate din afara planetei. Toate acestea indică faptul că Solar Warden instituţional este ascuns în Comanda Spatiala Navala Americana.
În timp ce Star Trek filmul a fost un succes pentru cei care doresc să îşi exercite capacităţile lor de imaginaţie, “Solar Warden” pare a fi un fapt evaziv pentru cei care utilizeaza abilitatile lor de investigaţie.
Un raport atribuit chinez indica:
“Mi-au fost trimise nişte poze de la o sursă care susţine că China va elibera in public imagini Hi-Res(*imagini cu rezolutie foarte mare) pre-luate de pe satelitul artificial Chang’e-2 Moon Orbiter care orbiteaza Luna, in care sunt aratate în mod clar clădiri şi structuri de pe suprafata Lunii. El susţine, de asemenea, ca NASA a bombardat sub mai multe pretexte false în mod deliberativ într-un efort de a distruge artefacte antice şi a instalaţii importante antice de pe suprafata lunara. Imaginile ce vor fi lansate indică în mod clar cratere nucleare de impact şi resturile clădirilor cauzate de explozii intr-un efort de NASA pentru a distruge adevărul. China se deplasează spre dezvăluirea completă a realităţii extraterestre, în cazul în care aceste imagini şi cele viitoare sunt verificate reale si , atunci NASA sar trebui să fie investigata, pentru fraudă şi trădare. China va lansa toate datele şi imagini din Chang’e-2, în următoarele săptămâni şi luni, vă permite să sperăm acest lucru este începutul unei nou epoci. “

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.