Secrete.

luni, 22 aprilie 2013

Antichrist vs. Romània

 
 
 
 
 
 
2 Votes

  Profetii s-au intrecut, de-a lungul vremii, in a da cat mai multe detalii despre “venirea” Antichristului. Evident, in opinia lor, ultimul Antichrist trebuie sa fie un om rau (sau un demon cu chip de om), gata sa ne prapadeasca pe toti si sa aduca Apocalipsa (in sensul de distrugere, nicidecum de innoire!). Dar daca profetii s-au inselat sau ne-au inselat cu buna stiinta? Si ce legatura poate sa aiba antichrismul si “sfarsitul” vremurilor, cu Romania? Cititi!
Fiul Satanei
De unde va veni Antichristul? De ce rasa va fi el? Care-i vor fi originile? Profetul Orval spune ca “Omul raului” se va naste din doua rase diferite si va face tot felul de fapte abominabile. Traditia profetica in ansamblu accepta originea orientala a Antichristului; el ar putea fi de origine ebraica, persana, rusa sau din Extremul Orient. Este sigur, in schimb, ca acest “print negru” va raspandi intunericul si va urma calea soarelui, de vreme ce va veni dinspre Rasarit. Venirea “principelui intunecat” are o semnificatie foarte precisa in istoria lumii, de vreme ce marcheaza sfarsitul unei ere. Antichristul simbolizeaza sfarsitul lumii si va da lovitura de incepere a bataliei hotaratoare dintre Bine si Rau. Oricare ar fi conotatiile negative ale aparitiei sale, Antichristul ar trebui sa fie o figura necesara triumfului final al Luminii. Spre exemplu, Iuda. Tradarea lui a fost, pare-se, indispensabila infaptuirii unui proiect divin si de nepatruns, cel al mantuirii. Dar Iuda (care poate fi si el un Antichrist, in adevaratul sens al cuvantului), reuseste sa se rascumpere printr-o pedeapsa tarzie care-l facu, sfasiat de remuscari, sa se spanzure de un smochin. Hm, parca sinuciderea era “pacatul suprem”, nicidecum o modalitate de “rascumparare” a pacatelor! In fine … In ceea ce-l priveste pe Antichristul zilelor noastre, el, spun profetii, nu va cunoaste iertarea, el nu este nici om, nici zeu, ci un demon care ia infatisari inselatoare. Si iarasi am o nelamurire: daca Antichristul serveste la implinirea “planului divin”, de ce nu este iertat, la fel ca Iuda? Triumful lui efemer zice-se ca va marca inceputul unei noi ere, in care ideea de “iertare” nu-si va mai avea rostul, de vreme ce nu va mai exista rau de iertat. “Si marmota invelea ciocolata in staniol!”…
Datele de nastere ale Antichristului
Anumiti profeti au aratat data de nastere precisa a Antichristului. Desi diferite, aceste date sunt situate toate in a doua jumatate a secolului XX. Deci, Antichristul s-ar fi nascut deja, ar fi adult si gata sa dea curs puterilor sale infernale. Numai Papa Pius al X-lea a afirmat, in Enciclica din 4 octombrie 1904, ca “fiul pieirii” despre care vorbeste apostolul se nascuse deja. In cele ce urmeaza veti vedea presupusele date de nastere ale “celui mai neiubit dintre pamanteni”:
1954 – profetul Vladimir Solovev – spiritualist rus
1962 (5 februarie, intre orele 07,oo – 17,oo) - Jeane Dixon,  prezicatoare americana
1967 – profetul “Paianjenul negru”, calugar bavarez
1968 – Sfantul Ion
Din 1978 – Regina din Saba
Figura Antichristului apare pentru prima data in descrierea realizata de profetul biblic Daniel, care vorbeste de rolul politic al personajului si despre cum va rasturna legile. Ori stim ca pentru poporul evreu, legea oamenilor se identifica cu Legea divina. Si un altul va veni dupa cel de-al zecelea rege: el va  fi deosebit de cei dinainte si va invinge trei regi; el va profera cuvinte nelegiuite impotriva Prea Inaltului si se va stradui sa schimbe vremurile si Legea (…). Va veni apoi judecata si puterea ii va fi retrasa. El va fi nimicit, lichidat pentru totdeauna”.
Sfantul Pavel descrie astfel venirea Antichristului: “(…) fiul pieirii, adversarul care se ridica mai presus de tot ceea ce se cheama Dumnezeu sau de ceea ce este adorat. El merge pana acolo, incat se instaleaza in Templul lui Dumnezeu, proclamandu-se el insusi Dumnezeu. (…) aparitia acestui nelegiuit se va face prin puterea lui Satan, cu tot felul de miracole, semne si minuni mincinoase si cu toate ademenirile nedreptatii pentru cei ce pier, pentru ca n-au primit dragostea adevarului, pentru a fi salvati“. Sfantul Pavel credea, la fel ca si Daniel, ca Antichristul va fi invins de fortele Binelui, dupa o scurta si dezastruoasa perioada de triumf.
Potrivit profetiei lui Rabano Mauro (784-856 e.n.), arhiepiscop din Mainz, Antichristul ar fi de origine ebraica, va semana cu un sarpe care musca de incheietura genunchiului calul trecatorului. Si Islamul se teme de el. Profetiile islamice confirma originea ebraica a personajului, ceea ce arata ca iudaismul a fost considerat ca o religie dusmana a celor doua religii monoteiste – crestinismul si islamismul, ele insele dusmane aprige. In religia islamica, Antichristul se cheama ad-Daggial, nume care in siriana inseamna “mincinosul”. Dupa Mahomed (aprox. 570-632 e.n.), ad-Daggial, urmas al lui David, va intra in scena cand oamenii isi vor fi pierdut credinta, cand Biserica nu va mai avea papa, cand popoarele vor fi pervertite de vanitate, ambitii si lux, ceea ce ar trebui sa se intample inainte de sfarsitul vremurilor, pe care profetul il situeaza catre anul 2500.
Vine de la Rasarit
In secolul al XII-lea, in timp ce teama provocata de anul 1000 fusese de putina vreme uitata, Preafericita Hildegonde, o stareta ciudata, facu o referire la Antichrist. Curajoasa si nonconformista, Hildegonde, deghizata in barbat, a condus multa vreme, in calitate de staret, manastirea de calugari de la Rupertsberg. Daca stratagema i-ar fi fost descoperita, ea ar fi fost considerata, neindoielnic, o intruchipare a Antichristului! Hildegonde a scris: “Cand fluviul va intalni marea, se va ridica de la Rasarit o voce ingrozitoare (…) care va cutremura muntii“. Fluviul ar putea simboliza primul mileniu care a facut treptat loc mileniului urmator. Hildegonde descrie o “antitreime” compusa din Antichrist, ultimul papa Petru al II-lea si dintr-un antipapa. Acest “triumvirat al Zilei Màniei va lasa pe pamant un semn cu fierul inrosit”. Supranumita “profeta germana”, Hildegonde a condus ctitorirea manastirii din Bingen. Tintuita la pat din pricina bolilor, a avut o serie de viziuni si a scris: “Fiul pieirii, a carui domnie va fi foarte scurta, isi va face intrarea spre sfarsitul vremurilor. (…) Ponegritorul va aparea atunci cand pe tronul lui Petru va sta unul din cei doisprezece, dar nu cel mai mare. (…) Am vazut un om care ducea un sac de pelerin si impartea paine. Dar in spatele lui inainta un alt om care atingea painea si o transforma in piatra”.
Printr-o coincidenta stranie, Hildegonde descrie “Fiara” ca si Daniel, adaugand, totusi, un amanunt: dupa ea, Antichristul are 284 de dinti. Ori piata “Sf. Petru” numara exact 284 de coloane! Astfel, in viziunea sfintei, marea piata – simbol al crestinatatii care nu exista inca, deoarece Bernini a proiectat-o de-abia in secolul al XVII-lea – devine un gatlej monstruos plin de colti, pregatit sa inghita lumea.
Frumos si groaznic
Potrivit profetiilor Migdalului inflorit (numite astfel pentru ca au fost descoperite la Berlin, in 1944 si preziceau ca nazismul va lua sfarsit inainte de inflorirea migdalilor), “vocea Antichristului se va ridica, urmata de un foc mare venit de la Rasarit“. Autorul este de acord pana aici cu ceilalti profeti, convinsi si ei de originea orientala a “Fiarei”. Dar in timp ce unii il descriu ca pe o fiinta dintre cele mai urate sau cel putin ca pe un print intunecat, Migdalul inflorit il descrie ca pe un barbat decadent, de o mare frumusete, in care se recunosc trasaturile ultimilor imparati romani cuprinsi de nebunie, trandavie si depravare: “Fiul asfintitului …va raspandi lumina prin ochii sai … Fiul ultimei raze de soare … va fi cel mai frumos dintre fiii oamenilor; bunavointa se va citi pe buzele sale … El va veni atunci cand lumina zilei va fi inceput un duel de moarte cu umbrele noptii (n.a. – poaie o eclipsa!); va veni cand secera va fi gata sa secere graul; va veni cand planta isi va pierde frunzele. (…) Va veni la crepuscului unei zile lungi“. Din aceste cuvinte se poate deduce ca Antichristul a aparut in cursul ultimilor ani ai mileniului doi, la sfarsitul “unei zile lungi” care a durat doua mii de ani, incepand cu nasterea lui Hristos.
Printul Negru, personaj colectiv?!
Anne Catherina Emmerich, mare critica agonistiana care era marcata cu fierul inrosit si care, in momentele de extaz divin, vorbea in aramaica (limba lui Iisus Hristos), anunta venirea mai multor antichristi: “Unii demoni trebuie sa-si recapete libertatea, inainte de sfarsitul lumii, pentru pedepsirea si ispitirea oamenilor. Cred ca multi au fost deja eliberati din lanturi. Altii vor fi intr-un viitor apropiat”. Anne Emmerich a trait intre anii 1777-1824. Se poate deduce din expresia “intr-un viitor apropiat” ca demonii vestitori ai Apocalipsei care au aparut catre anul 1800, vor strabate lumea pana in jurul anului 2000.
Una dintre cele mai vechi profetii pe aceasta tema, ii apartine reginei din Saba: “In aceasta epoca, un imparat strain care nu se va numi imparat roman, dar va fi crestin, va pune stapanire pe Roma. Tocmai sub domnia lui se va naste Antichristul, la Babilon. El va fi plin de rautate si va creste in secret pana la varsta de 30 de ani”. Daca inlocuim figura imparatului cu cea a papei, putem presupune ca perioada evocata corespunde pontificatului papei Ioan Paul al II-lea. Antichristul s-ar fi nascut deci, in 1978 sau la cativa ani dupa, si fatala sa aparitie ar fi survenit in 2008 sau urmeaza sa apara foarte curand.
(Bibliografie: “Marile profetii ale secolului XXI”, A. Lamberti Bocconi)
“Fiara” si Romània
Sa ne oprim intai asupra Jeanei Dixon, prezicatoarea americana care a indicat drept moment al nasterii Antichristului, data de 5 februarie 1962, intre orele 07,00 – 17,00. A fost singura care a mentionat un moment foarte precis si s-a bazat pe faptul ca la acea data a avut loc cea mai lunga eclipsa totala de soare din istoria cunoscuta. Vreme de 12 secunde si mai bine, astrul zilei a fost acoperit in totalitate de Selena si a marcat inceputul EreiVarsatorului. In plus, toate planetele traditionale (Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter,  Saturn) se gaseau in zodia Varsatorului. Ei bine, Romania este guvernata de Varsator! Noua Era se caracterizeaza prin innoire, revelatie, descoperire, ingroparea valorilor perimate si aparitia unui suflu proaspat, menit sa-i trezeasca pe oameni la realitate. Varsatorul calca minciuna in picioare si aduce adevarul suprem in vietile tuturor. “Trezirea” nu se face dintr-o data, ci este marcata de suferinta si dezorientare. E greu sa renunti la obisnuinte, chiar daca iti ingradesc libertatea! Sclavul ajunge sa-si iubeasca stapanul, asa cum cainele se ataseaza de lant. Ce legatura ar putea sa existe intre venirea Antichristului si Romania? Sa fie oare acest personaj, atat de hulit si inspaimantor, doar un mesager neinteles? Sau spaima pe care a generat-o dintotdeauna ne-a fost implantata artificial in constiinta colectiva, doar pentru a ne tine cu dintii de lanturi si pentru a ne opune schimbarilor eliberatoare? “Va aduce Raul pe pamant”, zic la unison profetii si eu intreb:  cand a guvernat Binele aceasta lume? Cand au avut oamenii control asupra propriului destin? Cand au fost altceva decat sclavi, in slujba elitei? Ori Antichrismul e sinonim cu Umanitatea, ori profetiile sunt interpretate voit eronat, pentru a ne mentine in intuneric. In acest context, profetiile capata o noua dimensiune. “Cand fluviul va intalni marea, se va ridica de la Rasarit o voce ingrozioare care va cutremura muntii” (profetiile staretei Hildegonde) ar putea desemna ca loc de bastina al Antichristului chiar tara noastra, in partea ei estica (la confluenta Dunarii cu Marea Neagra). “Vocea ingrozitoare care va cutremura muntii” poate foarte bine sa descrie un seism catastrofal anuntat la noi pentru perioada urmatoare. Migdalul inflorit il asemuieste pe Antichrist cu “ultimii imparati romani”. Un adevar ascuns cu multa grija este acela ca in ultimele trei secole de existenta ale Imperiului Roman, majoritatea imparatilor (peste 40!) au fost de origine dacica, inclusiv Constantin, primul imparat roman crestin-ortodox! La fel, daca analizam profetia lui Daniel, “si un altul va veni dupa cel de-al zecelea rege (…)”, putem face urmatoarea analogie: poporul dacic (reunit sau nu) a avut 10 regi incepand cu anul 1 al lui Hristos, ultimul fiind, dupa cum stim, Decebal! Coincidenta sau nu, Nostradamus spune in catrenele sale referitoare la originea Antichristului, ca acesta provine dintr-o tara saracita de coruptie si sfasiata de framantari sociale. Iar pastorul american Tim LaHaye  face, la randu-i, o declaratie socanta: “Biblia spune ca Antichristul va proveni dintr-un loc obscur cum este Romania!”.
Si cum tot Romania este asociata cu Noul Ierusalim de multi alti vizionari, printre care Sundar Singh, Vanga, parintele Arsenie Boca, toti fiind de acord cu faptul ca noul Mesia ar fi de origine romàna, dilema se adanceste. Antichrist si Iisus se ridica din randurile noastre, sau Mesia este asociat miseleste cu “Fiara”?
Citeste si “666 – Marca genetica a geto-daco-romànilor”.
Intra si pe realitateafaracenzura.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.