Secrete.

joi, 25 august 2011

Eminescu a fost sacrificat de francmasonerie?

Conspiratii si secrete, Paranormal & Conspiratii Cu totii am auzit, am studiat despre Eminescu ca fiind geniul nostru poetic, existand numeroase biografii care prezinta viata si opera marelui poet, …dar numai a “poetului”. Se evita, cu sau fara stiinta, a se insista pe opera sa ziaristica, pe opera sa politica, realizari ce nu sunt cu nimic mai prejos de poezia sa. Se evita de asemeni a se vorbi prea mult despre sfarsitul (cu adevarat tragic) al omului complet care a fost Eminescu, personalitatea lui conturandu-se nu numai prin poezia sa, ci prin intreaga sa opera fie ea si politica, caci pentru aceasta vina (implicare politica) a fost SACRIFICAT si nu rapus de boala dupa cum ne invata istoria si literatura oficiala. Din fericire mai exista inca spirite rebele, care nu cred orbeste in tot ceea ce li se prezinta ca fiind real si isi mai pun intrebari, cautand in acelasi timp, cu perseverenta si curaj, raspunsuri cu adevarat conforme cu realitatea.
In ceea ce priveste viata si opera lui Mihai Eminescu, se remarca doua (dintre cele mai cunoscute) asemenea firi curioase si curajoase, si anume Nicolae Georgescu cu lucrarea “A doua viata a lui Eminescu“, Editura Europa Nova, Bucuresti, 1994 si Theodor Codreanu cu lucrarea “Dubla sacrificare a lui Eminescu“, Editura Macarie, Targoviste, 1997.
Problematica propusa de N. Georgescu incepe cu o analiza pe text, mai precis asupra ultimului interogatoriu luat lui Eminescu, eveniment ce i-a atras “aura” de nebun si persoana iresponsabila psihic. Autorul observa in acest interviu o serie de inadvertente care, “ori reprezinta un lant nesfarsit de coincidente, ori e treaba serioasa, si atunci e groasa de tot”.
Iata mai intai interogatoriul lui Eminescu, in ospiciul din strada Plantelor, la 12 iunie 1889, cu trei zile inainte de moartea sa:
- Cum te cheama?
- Sunt Matei Basarab, am fost ranit la cap de catre Petre Poenaru, milionar, pe care regele l-a pus sa ma impuste cu pusca umpluta cu pietre de diamant cat oul de mare.
- Pentru ce?
- Pentru ca eu fiind mostenitorul lui Matei Basarab, regele se temea ca eu sa nu-i iau mostenirea.
- Ce ai de gand sa faci cand te vei face bine?
- Am sa fac botanica, zoologie, mineralogie, gramatica chinezeasca, evreiasca, italieneasca si sanscrita. stiu 64 de limbi.
- Cine e Poenaru care te-a lovit?
- Un om bogat care are 48 de mosii, 48 de rauri, 48 de garduri, 48 de case, 48 de sate si care are 48 de milioane.

Aceste 4 intrebari si 4 raspunsuri constituie un text cu cele mai ciudate simetrii cu putinta. Fiind atentionat asupra numerologiei masonice, autorul remarca aceasta numerologie in cadrul interogatoriului, mergand pana la identificare. Numarand cuvintele, pana la “stiu 64 de limbi”, sunt exact 64 de cuvinte. Numarand cuvintele primului raspuns, remarcam exact 33. La al doilea raspuns, daca citim “nu-i” ca un singur cuvant, obtinem 15 cuvinte, care adunate la primele 33 rezulta 48. Al treilea raspuns are tot 15 cuvinte, in acest mod, daca adresantul uita sa adune la cele 33 de cuvinte pe primele cifre, i se mai pun o data in fata. in cel de-al treilea raspuns, cifra 48 se repeta de 6 ori: semnal puternic! Simetriile sunt atat de bine construite, dupa parerea autorului, incat este de presupus ca acest text a fost cu migala prelucrat, avand in vedere ca, toate aceste numere, 33, 48, 64, sunt folosite curent de catre masoni in limbajul codificat al semnelor de recunoastere specific francmasonice. Relatiile numerice fiind suspect de exacte (cele de mai sus fiind doar o parte mai sugestiva dintre ele), apar doua concluzii:
a) Eminescu a folosit limbajul masonic, si atunci nu era nebun;
b) Textul este un fals, deci proba nebuniei cade.
Sa pornim insa cu inceputul, cautand a contura imaginea “omului” Eminescu, in totalitatea sa, si sa gasim astfel o cauza probabila a acestor falsuri istorice, cu repercursiuni pana in ziua de astazi. Eminescu se afla la momentul 1883 pe culmea carierei sale politice si ziaristice, jucand in acel moment un rol public mult mai important decat a lasat sa se inteleaga istoria literara traditionala, realizand performante unice nu numai ca poet, ci revolutionand chiar si jurnalistica de idei politice si sociale. El a transformat “Timpul” dintr-o publicatie modesta de partid intr-un ziar de audienta nationala, conferindu-i o inalta clasa jurnalistica. Desi “Timpul” era o publicatie a conservatorilor, Eminescu nu facea politica unui partid, ci a impus un punct de vedere national care poarta amprenta exceptionalei sale gandiri.
Eminescu opunea panslavismului, care era considerat tot atat de nociv pentru romani ca si pangermanismul, un spirit pur latin. El a inteles ca marea slabiciune a istoriei noastre sta in discordie, inca din perioada vieneza incercand sa impace societati studentesti rivale, inscriindu-se ca membru in ambele, gest neinteles nici de contemporanii sai, nici de posteritatea critica.
Neavand incredere in conservatori (masonii P.P.Carp si Titu Maiorescu) si mai ales in liberali (I.C.Bratianu, C.A.Rosetti, tot masoni), Eminescu observa cu luciditate mersul politic al vremii, criticand atitudinea inoportuna a celor de la conducere. Momentul “mortii civile” a lui Eminescu corespunde cu intentia (realizata apoi) a politicienilor (P.P.Carp, Titu Maiorescu, Carol I) de a intra in orbita politicii Germaniei, care era aliata cu Austro-Ungaria, aceasta politica necesitand tacere totala in privinta Ardealului. Lesne de inchipuit ca pentru Eminescu o asemenea tacere era de neacceptat.
P.P.Carp, aflat la Viena pentru a negocia tratatul secret cu Austro-Ungaria, ii trimite o nota lui Titu Maiorescu, care de fapt era un ordin politic: “si mai potoliti-l pe Eminescu!” Remarcam ca singurii martori ai “nebuniei” lui Eminescu au fost Titu Maiorescu, Grigore Ventura (Rica Venturiano din piesa lui Caragiale) si d-na Szoke (Sotia lui Slavici), ultimii doi fiind informatori in slujba Austro-Ungariei.
Pe 28 iunie 1883, data fatidica pentru Eminescu, d-na Slavici, gazda poetului, trimite un bilet lui Maiorescu in care ii spune sa faca ceva cu Eminescu, ca a innebunit. Maiorescu il trimite pe Eminescu la “Societatea Carpatii”, unde trebuia sa se intalneasca cu un anume Simtion. Trebuie sa amintim aici faptul ca Eminescu era urmarit pas cu pas de catre iscoadele austriece. Pe drum, “intamplator” se intalneste cu Gr. Ventura, care-i propune o escala la baia Mitrasewski, aflata in drumul lor. Ventura dispare, ducandu-se dupa ajutor, spunand ca Eminescu a innebunit pe motiv ca se arunca in apa fierbinte. Apropiatii poetului stiau ca acesta este adeptul bailor orientale, conform carora, daca te scufunzi intr-o zi caniculara in apa fierbinte, suporti mult mai usor caldura. Dar iata ca in noua conjunctura politica aceasta practica devenise nebunie. Usa de la baie este data in laturi de catre politistii indrumati de Ventura, si cu toata impotrivirea lui Eminescu, i se pune camasa de forta si este dus la un sanatoriu. Ion Rusu sirianu, care se afla in zona la momentul incidentului, isi amintea: “Am auzit glasul sau cel adevarat strigand cu deznadejdea celui care se ineaca -Ajutor!”.
Acesta a fost complotul care a marcat inceputul mortii civile a poetului, cunoscut fiind ca in acea vreme cine era declarat nebun, era automat scos din viata politica. Suferintele, dupa cum se va vedea, abia incepusera, cei ce l-au declarat nebun cautand acum sa-i popularizeze “starea”. Prima reactie apare in “Romanul” lui Rosetti la 1 iulie, unde stirea imbolnavirii sale este publicata (stupoare) in 48 de cuvinte. Urmeaza imediat raspunsul din “Timpul”, in care se anunta inlocuirea celui “bolnav” din redactie. Aceasta grabita destituire este anuntata prin 64 de cuvinte, ambele anunturi reprezentand de fapt parole masonice.
In perioada urmatoare Eminescu este trimis la Viena, unde ramane pana in februarie 1884, “propunandu-i-se” apoi o calatorie in Italia, cu scopul de a fi tinut cat mai departe de viata politica. In Italia, unul dintre insotitori, pe care Eminescu il considera prieten, destainuindu-i-se, ii marturiseste ca avea misiunea ingrata de a-l convinge sa se stabileasca in orice oras ar vrea, in afara de Bucuresti. Misiunea nu a reusit, astfel incat boala poetului trebuia sa continue, in ciuda marturiilor unor contemporani: Al.Vlahuta care l-a gasit in iulie 1884 “cu mintea intreaga” si I. Slavici care-l aprecia ca pe un “om cu mintea limpede si cu deosebire chibzuit”.
In majoritatea caracterizarilor facute s-a mers pe ideea de necontestat a bolii, urmarindu-se a se dovedi faptul ca in perioada 1883-1889 nu a creat nimic (afirmatie cu totul falsa), momentele de luciditate dovedite in aceasta perioada fiind de neinteles pentru acesti critici. Domniile lor nu tin cont insa de faptul ca in buzunarul de la haina in care a parasit aceasta lume, la 15 iunie 1889, se aflau scrise de mana lui poeziile “Viata” si “Stele in cer”, ori discuta cu un relativism suspect poezia “De ce nu-mi vii…” trimisa de Eminescu de la Manastirea Neamt in ianuarie 1887, la Convorbiri Literare.
Dupa ce s-a intors din Italia, Eminescu a fost dat pe mana unui medic evreu, Francisc Iszac, care desi ii pune un diagnostic fals, ii administreaza un tratament inadecvat chiar pentru acel diagnostic: cura cu mercur, 4g. pe zi, stiut fiind faptul ca si numai 0,5g. intoxica grav organismul. Trimis la 26 mai 1887 la Halle, medicii vienezi nu confirma diagnosticul, in momentul in care evreul Iszac ii marise doza la 7g. in urma “tratamentului”, poetul se alege cu o pseudo-paralizie, cu incotinenta urinara si o nevrita periferica. In primavara anului 1888, Eminescu se intoarce la Bucuresti influentat de Veronica Micle si mai scrie o serie de articole, ultimul text, datat la 13 ianuarie 1889, zguduind din temelie guvernul, facandu-l pentru o clipa pe Guna Vernescu sa demisioneze. Desi aceste articole sunt anonime, se afla totusi ca e in joc pana lui Eminescu, acesta fiind cautat si internat iarasi la sanatoriu. Urmeaza apoi interviul prezentat la inceputul articolului luat bineinteles de catre un maestru in Francmasonerie, evreu Gheorghe Brusan (Bursen), cunoscut ca “metru Ghita”, aceasta fiind ultima tragicomedie pusa la cale de catre masoni lui Eminescu (in timpul vietii).
A murit de sincopa cardiaca, nu datorita loviturii de la cap, ci datorata otravirii cu mercur, fiind indepartat in graba, fara sa i se faca autopsie (pe baza unui motiv fals), nefacandu-se nici recunoasterea oficiala din partea unui membru al familiei.
George Calinescu, intr-un moment de luciditate, afirma despre Eminescu ca in 1880 era nelinistit “de ideea unei cabale urzite impotriva-i”. Iata cum geniul poetului si anunta inca din 1881, prin versurile Scrisorii I, destinul probabil, oferit de o intelectualitate si o societate care nu-i inspira prea mare incredere:
“Or sa vie pe-a ta urma in convoi de-nmormantare,
Splendid ca o ironie cu priviri nepasatoare…
Iar deasupra tuturora va vorbi vrun mititel,
NU SLAVINDU-TE PE TINE… LUSTRUINDU-SE PE EL
Sub a numelui tau umbra. IATA TOT CE TE ASTEAPTA.
Ba sa vezi… posteritatea este inca si mai dreapta.
NEPUTAND SA TE AJUNGA, CREZI C-OR VREA SA TE ADMIRE?
EI VOR APLAUDA DESIGUR BIOGRAFIA SUBTIRE
Care s-o-ncerca s-arate ca n-ai fost vrun lucru mare,
C-ai fost om cum sunt si dansii… Magulit e fiecare
Ca n-ai fost mai mult ca dansul. si prostatecele nari
Si le umfla oricine in savante adunari
Cand de tine se vorbeste. S-a-nteles de mai nainte
C-o ironica grimasa sa te laude-n cuvinte.
Astfel incaput pe mana a oricarui, te va drege
RELE-OR ZICE CA SUNT TOATE CATE NU VOR INTELEGE…
Dar afara de acestea, vor cata vietii tale
SA-I GASEASCA PETE MULTE, RAUTATI SI MICI SCANDALE-
ASTEA TOATE TE APROPIE DE DANSII… NU LUMINA
CE IN LUME-AI REVARSAT-O, CI PACATELE SI VINA,
OBOSEALA, SLABICIUNEA, TOATE RELELE ce sunt
Intr-un mod fatal legate de o mana de pamant”.

Conspiratia marijuanei


4,851 vizualizari / Cuvinte-cheie: , ,
canepa1Utilizarile incredibile ale canepei
Stiati ca planta denumita canepa are peste 25.000 de utilizari? De la alimente, vopsele si combustibili, si pana la imbracaminte si materialele de constructii, canepa e folosita peste tot. Urme de canepa se gasesc chiar si in pliculetele de ceai Lipton. Si chiar si la o parte din masinile fabricate azi, se gaseste tot canepa.
Cea mai veche dovada despre utilizarea ei o reprezinta o bucata de tesatura de canepa, descoperita in Mesopotamia, si datand de peste 10.000 de ani. Cea mai veche hartie provine din China, in urma cu doua milenii, si este facuta din fibra de canepa. Chiar si faraonii au utilizat canepa in constructia marilor piramide.
Canepa a devenit atat de importanta in Anglia secolului al 16-lea, incat regele Henry al VIII-lea a aprobat o lege in anul 1553 prin care ii amenda pe fermierii care nu cresteau pe pamanturile lor cel putin un sfert de acru de canepa pentru fiecare 60 de acri detinuti.  In America, au existat perioade in care puteai chiar plati impozite in natura, in canepa. In anul 1850, in SUA existau mai mult de 8.000 de ferme de canepa.
La fiecare 3,6 secunde cate un om moare de foame. Semintele de canepa sunt cele mai hranitoare si o solutie economica pentru a pune capat foametei de la nivel mondial. Cu o concentratie de 80% de “grasimi bune” de care corpurile noastre au nevoie pentru mentinerea unei sanatati acceptabile, precum si proteinele si aminoacizii detinuti, canepa reprezinta un echilibru perfect necesar alimentatiei umane.
Primul motor diesel a fost proiectat sa foloseasca uleiuri vegetale, dintre care s-a folosit si uleiul de canepa. In anii 1930, Henry Ford  a produs un automobil care era compus 70% din material plastic realizat din canepa. Picturile marilor artisti Rembrandt, van Gogh sau Gainsborough au fost realizate pe panze din canepa, folosindu-se acuarele extrase tot din aceeasi canepa.
Peste 50% din pesticidele folosite in lume sunt utilizate in cultivarea bumbacului. Dar canepa este un material de 8 ori mai puternica decat bumbacul! Canepa poate creste intr-o 100 de zile, fara folosirea erbicidelor si pesticidelor, astfel ajutand la protejarea mediului inconjurator. De asemenea, din canepa s-ar putea fabrica hartie de ziare sau de carti, mult mai rezistente decat cele produse din lemnul copacilor, ajutand astfel si prezervarea padurilor ce produc oxigenul atat de necesar vietii.
Si totusi, de ce canepa este atat de marginalizata in zilele de astazi? Doar pentru ca din ea se produce si marijuana?
Canabisul e periculos, dar nu pentru corpul uman, ci pentru marile companii
canepa2Marijuana e periculoasa, e adevarat, dar nu pentru corpul sau mintea umana, ci pentru companiile petroliere, pentru industriile chimice, de alcool si de tutun. Afaceri uriase, in care se invart milioane de dolari si putere, au ascuns adevarul de ochii publicului.
Daca s-ar afla faptul ca acest canabis ar putea fi folosita in produse comerciale, acest lucru ar crea o adevarata bomba atomica la scara industriala! Intreprinzatorii n-au fost invatati niciodata despre potentialul extraordinar al canabisului, pentru ca cei foarte bogati au conspirat pentru a oferi dezinformari asupra publicului cu privire la aceasta planta care, daca ar fi folosita in mod corespunzator, ar ruina marile companii din domeniile mai sus mentionate.
De unde provine cuvantul “marijuana”? El a fost folosit pentru prima data la mijlocul anilor 1930 buna imagine si istoria fenomenala a plantei de canepa. Dar iata care sunt faptele inregistrate de-a lungul timpului despre canepa:
- toate manualele scolare din SUA au fost tiparite pe hartie realizata din canepa pana in anii 1880;
- in SUA, din 1631 si pana la inceputul anilor 1800 era legal sa-ti platesti impozitele sub forma de canepa;
- refuzul de a creste canepa in America, in secolele 17 si 18, era ilegal. De exemplu, in Virginia, pentru o perioada de timp, puteai ajunge in inchisoare daca refuzai sa cresti canepa;
- George Washington, Thomas Jefferson si alti presedinti ai SUA, de la inceputul istoriei statului american, au crescut canepa;
- 80% din toate textilele, confectiile, hainele etc. erau facute din canepa, pana cand in anii 1820 s-a introdus cultivarea bumbacului;
- primele biblii, harti, Declaratia de Independenta a SUA, toate au fost scrise pe hartii realizate din canepa;
- in anul 1916, guvernul SUA a previzionat faptul ca pana in anii 1940, toate ziarele vor fi tiparite pe hartii de canepa si astfel nu va mai fi nevoie ca arborii sa fie taiati. Studiile aratau ca 1 acru de canepa echivaleaza cu 4,3 acri de arbori;
- vopsele si emailuri de calitate au fost realizate din samanta de canepa pana in 1937 (in SUA);
- primul model de masina “T” pentru Henry Ford mergea pe gazolina extrasa din canepa, masina insasi fiind realizata din canepa. Masina avea tablii de plastic obtinut din canepa, care erau de 10 ori mai rezistente fata de otelul.
- revista “Mechanical Engineering Magazine” (februarie 1938) a publicat un articol intitulat “Cea mai profitabila cultura ce poate fi crescuta”, aratand ca aceasta nu poate fi decat canepa.
- iata un fragment dintr-un film documentar de 14 minute, realizat in 1942 de Departamentul Agriculturii din SUA, prin care se incurajau fermierii americani sa creasca canepa pentru a sustine efortul american de razboi:  “Canepa exista inaintea constructiei templelor grecesti. Timp de mii de ani, aceasta planta a fost folosita in China pentru realizarea imbracamintii. [...] Acum in Filipine si in Indiile de Est, canepa se afla in mainile japonezilor. Canepa americana este necesara atat pentru industria militara, cat si pentru celelalte industrii ale noastre.”

- cultivarea si productia canepei nu face rau mediului inconjurator. Agentia Americana de Dezvoltare (USDA) a confirmat acest lucru aratand ca aceasta planta produce de la 4 pana la 7 ori mai putina poluare decat ceilalti inlocuitori organici ai acestei plante.
dupontConspiratia DuPont impotriva canepei
In anul 1937, marea corporatie petrochimica DuPont si-a patentat procesul fabricarii plasticului din petrol si carbune. Raportul anual al companiei le-a recomandat actionarilor sai sa investeasca in noua sa divizie petrochimica. Produse sintetice ca materialele plastice, celofanul, celuloza, metanolul, nylonul etc., puteau fi realizate din petrol. Industria naturala a canepei ar fi ruinat afacerile DuPont cu peste 80%.
Cine credeti ca era un investitor important al companiei DuPont? Andrew Mellon (1855-1937), care a devenit Ministrul Finantelor pe timpul presedintiei lui Hoover. Mellon l-a numit pe Harry J. Anslinger, nepotul sau, la conducerea Biroului Federal de Narcotice si Droguri Periculoase. Intentia era foarte clara: canepa trebuia sa fie declarata ilegala, intrucat ameninta afacerile de miliarde de dolari. Acesti oameni au introdus un cuvant mexican obscur “marihuana” pe care l-au “impins” in constiinta Americii.
Manipularea mass-mediei in privinta canepei
La sfarsitul anilor ’20 si in anii ’30, in ziarele americane a inceput o campanie care scotea in evidenta lucrurile groaznice privind marijuana. Pericolul marijuanei era prezentat in stirile de prima pagina. Cititorii au fost invatati ca marijuana era responsabila pentru toate: de la accidentele de masina pana la pierderea moralitatii.
Filme ca “Reefer Madness” (“Nebunia marijuanei”) (1936), “Marihuana: Assassin of Youth” (“Marijuana, asasinul tinerilor”) (1935) si “Marihuana: The Devil’s Weed” (“Marijuana, iarba diavolului”) (1936) erau pelicule propagandistice, create de acesti industrialisti pentru a inlatura un dusman. Scopul lor era acela de a castiga simpatia publicului, astfel incat sa poata fi adoptate legile anti-marijuana.
In anii 1930, oamenii erau foarte naivi, chiar la limita ignorantei. Masele erau ca oile, asteptand sa fie conduse de catre cei putini. Toate stirile prezentate in ziare, sau la radio, erau considerate a fi adevarate.
Pe 14 aprilie 1937, legea interzicerii marijuanei a fost introdusa in House Ways and Means Committee (comitet parlamentar din cadrul Congresului SUA), singurul comitet care poate introduce un proiect de lege in camera legislativa, fara a fi dezbatut de alte comitete. Presedintele acestui comitet era Robert Doughton, care era un apropiat al companiei DuPont. El s-a asigurat ca legea va trece prin Congres.
Dr. James Woodward, doctor si avocat, a depus marturie, mult mai tarziu, din partea Asociatiei Medicale Americane, ca motivul pentru care aceasta asociatie nu a denuntat legea interzicerii marijuanei mai devreme, a fost faptul ca ea tocmai descoperise ca marijuana era de fapt canepa.
In septembrie 1937 canepa a devenit ilegala. Cea mai folositoare recolta din lume a fost identificata cu un drog, iar de atunci, planeta noastra sufera. Congresul american a interzis canepa pentru ca i s-a spus ca ea este cel mai mare drog cauzator de violenta.Anslinger, seful Comisiei de droguri, a promovat ideea ca marijuana ii face pe consumatori sa se comporte extrem de violent. In anii ’50, sub amenintarea comunista din SUA, acelasi Anslinger a afirmat exact contrariul: marijuana te va linisti atat de mult, incat soldatii americani nu vor mai lupta deloc. Care e adevarul?
Canepa, planta minune
Canepa are o fibra de calitate mult superioara celei produse din lemn. Mult mai putine chimicale sunt necesare pentru a fabrica hartia din canepa, decat hartia produsa din lemn. Unui copac ii ia zeci de ani de zile pentru a ajunge la maturitate, pe cand canepei ii este destul un singur sezon.
Iata cateva din intrebuintarile pe care canepa le-ar putea aduce omenirii:
1) Toate materialele din plastic ar trebui realizate din ulei de samanta de canepa. Materialele plastice din canepa sunt biodegradabile. De-a lungul vietii lor, ele se descompun si nu fac rau mediului inconjurator. In schimb, materialele plastice facute din petrol ruineaza natura; ele nu sunt biodegradabile si fac mare rau planetei. Materialele plastice facute din canepa nu vor distruge ape curgatoare asa cum au facut DuPont sau alte corporatii.
2) Din canepa se pot face medicamente. Sa nu uitam ca in trecut, Asociatia Medicala Americana sprijinea tratamentele pe baza de canabis, care sunt mult mai naturale si mai putin nocive pentru organismul uman, decat medicamentele care se bazeaza pe compusi petrochimici.
Canepa ajuta la largirea arterelor, astfel incat sangele sa poata circula mai bine. De asemenea, canepa contine THC, un agent activ, care ajuta in bolile de astm si glaucom.
3) Canepa poate ajuta la combaterea foametei in lume. O multime de produse alimentare pot fi realizate din canepa. Semintele de canepa contin proteine naturale in cantitati mari. De asemenea, ele contin doi acizi grasi esentiali care ajuta curatarea trupului de colesterol. Acesti acizi grasi nu pot fi gasiti in alta parte in natura.
4) Din canepa se pot face haine durabile. Hainele realizate din canepa sunt extrem de durabile de-a lungul timpului. Dar in anumite state din SUA ca de exemplu in Kentucky, s-a ajuns la masuri extreme, ca de exemplu, purtarea hainelor facute din canepa fiind considerata o infractiune. Va imaginati sa fiti arestat pe strada pentru ca purtati blugi din canepa?
Spuneti NU manipularii marilor companii!
Lumea e nebuna…dar asta nu inseamna ca voi trebuie sa va alaturati nebuniei. Adunati-va si imprastiati vestea. Spuneti oamenilor, inclusiv copiilor vostri, adevarul. Folositi produsele din canepa. Eliminati cuvantul “marijuana” si ganditi-va la povestea care a fost creata. Luptati impotriva propagandei care a fost realizata doar pentru a-i favoriza pe cei bogati. Canepa trebuie sa fie utilizata in viitor, caci avem nevoie de o energie curata pentru a ne salva planeta.
Spalarea creierelor de catre marii producatori din industria petrochimica, a tutunului si a bauturilor alcoolice continua. Reclamele de la TV spun ca “daca cumparati marijuana, contribuiti la asasinate si la razboaiele dintre bande”. Ultimele reclame de la TV spun chiar ca “daca cumparati marijuana, sprijiniti terorismul!” Incredibil! O planta atat de minunata, cum este canepa, a devenit intre timp una de factura “terorista”. Atat de departe a ajuns manipularea.
Dar nu uitati cateva cifre foarte elocvente: 1/2 de milion de decese anual in lume se produc din cauza fumatului! 1/2 de milion de decese anual in lume se produc din cauza alcoolului! Dar nimeni n-a murit pana acum din cauza canabisului! Industria petrochimica a distrus natura, si nu folosirea canepei. Care sunt adevaratii ucigasi? Nu cumva alcoolul, tigarile, petrolul, chimicalele?
Prejudecata ca marijuana ar crea o stare apropiata starii de betie este una falsa. E adevarat ca marijuana te face sa simti ca timpul se scurge mai incet, si astfel poti deveni mai sensibil. Dar astfel, poti aprecia mai mult artele si poti deveni mai aproape de natura, starea acestea fiind total opusa starii de betie. Deci, din contra, devii mai constient.
In concluzie, motivul pentru care cultivarea canepei este considerata a fi ilegala si daunatoare, este faptul ca…MILIARDARII PLANETEI DORESC SA RAMANA IN CONTINUARE MILIARDARI, in detrimentul beneficiilor evidente care s-ar putea obtine din canepa!
Traducere dupa http://www.world-mysteries.com/marijuana1.htm
f2O

Fluorura din apa poate duce in viitor la nasterea de oameni fara schelet?


3,060 vizualizari / Cuvinte-cheie: , ,
Toti ne-am dori dinti si oase puternice, dar cu ce pret? Adaugarea de fluorura in sistemele de alimentare cu apa potabila din tarile occidentale a fost mult timp o chestiune controversata. Este posibil oare ca acest lucru sa distruga in tacere specia noastra? Exista o oarecare ingrijorare ca anumite informatii sunt ferite de ochii publicului, in cadrul unei musamalizari de amploare.
In doze suficient de mari, fluorura este fatala; desi in apa de baut nu s-au inregistrat niciodata niveluri letale, unii cred ca exista un complot comunist de a creste aceste niveluri pentru a provoca probleme in masa in Occident. Altii vorbesc despre o presupusa implicare a industriei producatoare de aluminiu in cresterea nivelurilor de fluorura din apa, sustinand ca aceasta are un interes particular sa extinda fluorurarea – fluorura este un produs secundar in procesul de obtinere a aluminiului, iar cea mai putin costisitoare metoda de a se descotorosi de ea este plasand-o in sistemul de alimentare cu apa.
Nimeni nu neaga ca, intr-o prima faza, fluorura intareste oasele si dintii. Dar beneficiile nu dureaza mult, iar la un moment dat se produc modificari genetice. Oasele pot fi slabite de fluorura pana la a se dizolva complet. Dupa doar sapte generatii, preconizeaza adeptii acestei teorii a conspiratiei, urmasii populatiilor care au fost supuse acestui proces ar putea sa se nasca lipsiti complet de schelet.
Teoria da nastere la ingrijorari serioase legate de soarta ingrozitoare care se pregateste intregii lumi occidentale. Mai mult, se pune intrebarea daca aceste consecinte potential cumplite erau cunoscute atunci cand s-a luat decizia de a adauga fluorura in sistemul nostru de alimentare cu apa. Este posibil, oare, ca acest lucru sa fie inca o incercare cumplita de a reduce cresterea populatiei?

Doua ipoteze socante privind masoneria: Legatura intre extraterestri, reptilieni si masonerie

aliensIpoteza 1: Masonii ascund civilizatiile extraterestre
Masonii ascund calea de mijloc, care este calea calea principiilor, a reperelor universale. In lumea acesta exista mereu loc pentru evolutie. Dar masonii au inventat casatoria la primarie ca oamenii sa renunte la cea in fata lui Dumnezeu. Tot ei promoveaza “vedete” care se casatoresc si se despart mai des decat altii isi schimba masina, sau care nu se casatoresc deloc…
Oamenii se vor simti in societate straini, ca si in familie. Din cauza competitiei intre religii, ele au dorit sa arate ce au unic si nu legatura prin Iubire cu toate celelalte credinte. Unic este si progresul, dar el este si deschiderea catre celelalte religii-surori, asa ca de prea mult ori ele s-au intors doar spre trecut, spre istoria intotdeauna unica. Multe religii s-au transformat in muzee, cu un limbaj arhaicizat si cu conceptii asemenea.
Masonii indreapta lumea catre dezvoltarea tehnologica pentru a o evita pe cea spirituala. Dar chiar si fiintele din alte lumi care au venit pe Pamant au fost socate de luptele fratricide dintre oameni si au refuzat sa-si dezvaluie tehnologiile, stiind ca ele ar fi folosite in mod distructiv si pentru a adanci prapastia dintre tarile bogate si cele sarace.
Masonii incearca sa ascunda existenta civilizatiilor extraterestre, pentru ca ar trebui sa imprumute de la ele nu numai tehnologia, dar si intelepciunea cu care-si organizeaza societatea. Extraterestrii nu sunt importanti pentru evolutia spirituala, ci doar pentru cea tehnologica. Oricum, cata vreme umanitatea va merge in continuare pe drumul masonic care distruge principiile si bunul simt, extraterestrii vor fi doar povesti pentru cei mai multi. Drumul spiritual al umanitatii se bazeaza pe om, iar extraterestrii au devenit acum un mit chiar in slujba distrugerii principiilor pe care umanitatea s-a bazat atat de mult timp si pe care se va baza si in continuare.
Ipoteza 2: Masonii care constituie elita conducatorilor, ar fi de fapt reptilieni!
Elita conducatoare a omenirii, illuminati, varful tuturor organizatiilor masonice ar fi de fapt compus din extraterestrii reptilieni care au capacitatea de ,,morphing”-adica pot lua aparenta umana. Politicienii de varf ar fi si ei exemplare de rasa. acesti extraterestri urmaresc sa obtina un control total asupra vietilor oamenilor. Ei sunt carnivori – de fapt au nevoie de sange uman pentru a capta energia vitala din el, si pentru a-si mentine aparenta umana!
De asemenea sunt de-a dreptul obsedati de simboluri si de forta lor magica. Urmaresc sa plaseze in toate vortexurile energetice obiecte, monumente, cladiri cu rolul de-a modula energia planetara, de a o colora, de a o incarca cu informatia care sa le permita un control mental si spiritual chiar de masa. Spre exemplu, nu ar fi chiar deloc intamplator ca sediile puterii sunt aranjate cel putin ciudat in puncte cheie ale unor figuri geometrice desenate de strazi (Steaua lui David si pentagrama fiind printre cele mai folosite simboluri), sau ca in preajma unor cladiri cu cupole impresionante se afla ca din intamplare obeliscuri (obeliscurile sunt simboluri falice si cupolele sunt simboluri feminine; alaturarea lor e menita sa intensifice energia si sa creeze daca se poate chiar vortexuri artificiale). Ce rol au asemenea vortexuri in marile orase? Sa fie folosite pentru a domina psihic pe locuitorii lor.
f2O

Penele albe, semnele prin care cei morti vor sa ne spuna ca ei inca traiesc


2,799 vizualizari / Cuvinte-cheie: , , ,
Atunci cand pierdeti pe cineva drag, cautati cai prin care sa vi se confirme faptul ca cei decedati inca mai traiesc. Unii au gasit aceasta confirmare prin intermediul penelor albe. Se pare ca aceste pene albe apar la anumite persoane care se gasesc la cei trecuti in lumea umbrelor. Iata cateva intamplari, prin care se demonstreaza ca aparitia penelor albe nu e chiar intamplatoare.
Povestea 1
Gloria, o cunoscuta prezentatoare radio-TV din Marea Britanie, si-a pierdut fiica, pe nume Caron. Iata ce ne spune:
“Imi aduc aminte ca eram in piscina, toti facand baie. Cand m-am uitat jos, la marginea piscinei, am vazut o pana alba si uscata si atunci m-am gandit imediat: ‘O, Dumnezeule! Cred ca e Caron, care vrea sa vada cum se descurca acesti copii.”

Povestea 2
Un anonim ne povesteste urmatoarele:
“Mama mea a murit de curand. A fost momentul cel mai de cumpana din viata mea. Dupa inmormantare, cand verisoara mea pleca, mi-a spus sa ma uit dupa o pana alba. Nu am mai auzit acest lucru pana acum. Oricum, astazi, la 2 saptamani dupa ce mama mea a murit, m-am urcat in masina, iar la picioarele mele se afla o frumoasa…pana alba! Cred ca e un semn prin care mi se arata ca mama mea e OK”.

Povestea 3
O alta anonima ne spune urmatoarele:
“Mi-am pierdut brusc sotul in decembrie 2010, fara sa am vreo sansa in a-mi lua la revedere de la el. Am fost devastata de atunci, dar m-am intalnit cu cateva pene albe. Cred ca acesta este felul in care el vrea sa-mi spuna ca totul este OK. Am pus o pana alba in jurnalul meu si-o pastrez si acum.”
Povestea 4
La fel, un alt anonim ne povesteste:
“Sora mea a murit acum cativa ani, la varsta de 17 ani. Nu vazusem niciodata in casa noastra vreo pana alba, dar ele au inceput sa apara zilnic, la cateva saptamani dupa ce sora a murit. Nu am fost o persoana prea religioasa, dar am luat acest lucru ca pe un semn. Cand trebuia sa plec de acasa cateva saptamani mai tarziu, pentru a ma duce la facultate, am gasit o pana alba uriasa pe geanta mea, iar alta era prinsa pe usa masinii mele!
Cand lucrurile mergeau mai prost, penele albe apareau. Ele apareau si in camerele caminului unde stateam, lucru care nu se intamplase vreodată inainte. Cred ca aceste pene sunt semne care imi spun ca sora mea este OK.”

Povestea 5
Julie ne spune:
“Buna, mi-am pierdut mama pe 13 februarie 2011, iar in ultima saptamana am descoperit cel putin 5 pene albe. Sper din tot sufletul ca acesta e un semn.

Cum isi aleg sufletele noul trup inainte de nastere?

suflet75Unor suflete le este cu adevarat dificil ca la o perioada de timp dupa moarte sa isi gaseasca un trup in care sa se nasca. Iar motivul este foarte simplu. Daca am putea sa le divizam, sufletele se impart in trei categorii. Din cea inferioara fac parte oamenii a caror constiinta este aproape inexistenta, a caror constiinta este inferioara; din categoria a doua fac parte cei a caror constiinta este foarte evoluata si pura; iar din a treia categorie fac parte oamenii mediocri – o combinatie a primelor doua categorii.
In India este folosita o toba, damroo, ale carei capete sunt foarte largi, iar mijlocul este foarte ingust. Daca ne imaginam aceasta toba ca fiind ingusta la capete si mare la mijloc, atunci vom putea intelege foarte usor situatia sufletelor neintrupate. La capetele inguste se afla foarte putine suflete. Acestor suflete inferioare si superioare le este foarte dificil sa se reintrupeze. Dar sufletele care fac parte din categoria de mijloc – care sunt foarte multe – nu au nicio problema in gasirea unui trup, deoarece pentru acestea intotdeauna este pregatit un pantec.
La o perioada de timp dupa moarte, sufletul vede sute de cupluri care fac dragoste – si de care cuplu se simte atras, va patrunde in acel pantec. Multe suflete superioare nu pot intra in pantecele unor femei obisnuite. Un suflet superior are nevoie de un cuplu care sa aiba o constiinta foarte evoluata, astfel incat sa ii fie accesibile dupa nastere potentialitatile cele mai elevate. De aceea, un asemenea suflet trebuie sa astepte. In mod similar, sufletele inferioare trebuie si ele sa astepte pana cand apar cupluri cu o calitate a constiintei foarte decazuta. Insa sufletele mediocre nu au nicio dificultate in a se reincarna rapid. Pentru acestea exista in permanenta pantece accesibile.
Exista in India o tehnica de meditatie pentru cei muribunzi, denumita Bardo. Prin aceasta tehnica, celui care a murit i se sopteste la ureche: “O sa vezi sute de oameni facand dragoste, dar nu trebuie sa te grabesti sa te indrepti spre niciun cuplu. Mai asteapta; nu patrunde imediat in pantecul de care te simti atras.” Daca ar face-o, ar fi exact ca si cand ar pleca la cumparaturi si ar intra in primul magazin intalnit, fara sa aleaga si fara sa faca nicio selectie intre magazine. Prin metoda Bardo, sufletul este avertizat: ,,Ai grija! Fii foarte atent! Nu te grabi, continua sa cauti: ia totul in considerare.” Sufletul va vedea sute de cupluri facand dragoste, dar dintre toate acestea, el se va simti atras doar de un singur pantec.
Sufletele superioare si cele inferioare trebuie sa astepte pana gasesc un pantec potrivit. Sufletul inferior nu poate gasi foarte usor un cuplu care sa aiba un caracter inferior potrivit necesitatilor sale. In mod similar, sufletul superior asteapta pana gaseste un cuplu care sa ii satisfaca necesitatile. Aceste suflete inferioare neintrupate sunt asa-zisele spirite rele despre care se vorbeste in toata istoria omenirii: iar sufletele superioare sunt zeii. Dar pentru un suflet obisnuit este intotdeauna pregatit un pantec care sa il primeasca. La o perioada de timp dupa ce s-a produs despartirea de corpul fizic, un suflet mediocru patrunde intr-un pantec pentru a porni intr-o noua existenta fizica.

Alimente si plante medicinale cu actiune antibiotica fata de Helicobacter pyllori


Home I Articole I Ayurveda I Alimente si plante medicinale cu actiune antibiotica fata de helicobacter pyl

Data aparitiei: 25.03.2010

Infectia cu Helicobacter pylori este cea mai frecventa cauza a gastritei hiperacide cornice. De la punerea sa in evidenta in 1983 de catre Warren si Marshall, rolul Helicobacter pylori in suferintele gastrice a fost tot mai mult luat in consideratie, astfel incat in momentul de fata exista suficiente date care dovedesc implicarea acestui germene patogen in diverse tulburari digestive: gastrita cronica, ulcerul gastro-duodenal, dispepsia non-ulceroasa, carcinomul gastric, limfomul gastric si chiar cancerul colonic. In gastrita cronica Helicobacter pylori este considerat factorul etiologic major, fiind pus in evidenta in 70-100% din cazuri.

Incidenta gastritei cronice este foarte mare in cadrul populatiei generale, fiind adesea corelata si cu un status socio-economic mai redus. Tocmai de aceea, problema eradicarii infectiei cu Helicobacter pylori este considerat azi un aspect de sanatate publica atat din punctul de vedere al numarului de cazuri cat si din punct de vedere economic tinand seama ca tratamentul este eficace doar daca se aplica scheme terapeutice care includ doua, trei sau patru medicamente cu pret de cost relativ ridicat.

Luand in considerare toate aceste aspecte consideram important sa prezentam in continuare o serie de rezultate ale unor studii stiintifice realizate in ultimele decenii si care au dovedit ca unele alimente precum si unele plante medicinale au un efect bacteriostatic si chiar bactericid fata de Helicobacter pillori.

Sulforafanul este un compus cu actiune antibiotica fata de Helicobacter pillori. El este prezent in cantitati mari in broccoli si alte legume inrudite cu acesta, cum ar fi conopida, varza, gulia, ridichile si mustarul. Pentru tratamentul gastritelor hiperacide, dar si pentru ulcer, rezultatele bune se obtin cu sucul de varza alba (Brassica oleracea L. var. capitata). In acest scop, se rade o varza, se pune putina sare si se lasa in repaus o jumatate de ora. Se stoarce si se bea zilnic 1 pahar, intre mese, timp de 1 luna.

Uleiul de masline extra-virgin are si el actiune de inhibare a dezvoltarii Helicobacter pillory.

Iaurtul natural, datorita continutul sau in Lactobacilli si Bifidobacterium, inhiba si el dezvoltarea Helicobacter pillori. Iaurtul este necesar sa fie consumat proaspat, deoarece altfel amplifica aciditatea gastrica.

Mierea are si ea un efect antibiotic fata de Helicobacter si in plus protejeaza mucoasa gastrica prin stimularea fluxului sanguin, prin efectul antiinflamator si prin stimularea cresterii celulelor epiteliale. Cu toate acestea, in cantitati mari ea creste aciditatea gastrica, de aceea se recomanda sa nu fie consuamta singura sau sa fie luata dupa mese.

Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) este un remediu traditional pentru inflamatiile digestive si este inclus in numeroase preparate indicate in tratamentul ulcerului gastro-duodenal si al gastritei. El inhiba cresterea lui Helicobacter pillori. El nu este indicat persoanelor care sufera de hipertensiune arteriala.

Musetelul (Matricaria recutita), contine apigenina, un bioflavonoid care inhiba Helicobacter pillori si chamazulena, un compus cu actiune antioxidanta.

Conform unui studiu realizat in Turcia la Universitatea Gazi, conurile de cedru (Cedrus libani), fructele de Momordica charantia, partea aeriana de boz (Sambucus ebulus), si florile de sunatoare (Hypericum perforatum) au de asemenea o actiune antibiotica fata de Helicobacter pylori.

O serie de studii realizate la Universitatea din Toyama, Japonia, care au evaluat actiunea antibacteriana a 50 de plante medicinale, au demonstrat actiunea antiobtica fata de Helicobacter pillori a urmatoarelor plante: citraka (Plumbago zeylanica), salmali (Bombax malabaricum), amada (Curcuma amada), nucsoara (Myrisctica fragrans), bakuchi (Psoralea corylifolia) si mai ales kapilla (Mallotus phillipinesis), care a dovedit o actiune antibiotica deosebit de intensa.

Berberina este un alt compus activ cu proprietati antibiotice fata de Helicobacter pillori. Ea este prezenta in cantitati suficiente in scoarta de dracila (Berberis vulgaris), scoarta de daruharidra (Berberis aristata) si in goldenseal (Hydrastis canadensis).


Dr. Cristina Cimpean,
Lector Ayurveda,
Asociatia Nationala pentru promovarea Medicinelor Neconventionale
Centrul Naturist de sanatate Steaua Divina



sursa: www.ayurvedaromania.ro

De ce trebuie oprita aparitia cardului anti-sanatate


Home I Articole I Dezvaluiri I De ce trebuie oprita aparitia cardului anti-sanatate


Data aparitiei: 26.04.2011

40 DE MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE OPRITA APARITIA CARDULUI DE BOALA SI DECES, SUPRANUMIT MINCINOS "CARD NATIONAL DE SANATATE":

1)    Pentru ca este o noua megateapa in domeniul sanitar;

2)    Pentru ca este anti-national prin scop si prin cheltuirea banilor personali si publici;

3)    Pentru ca notiunea initiala, in 1998, de card national de sanatate era valabila in conditiile asigurarilor facultative sociale de sanatate;

4)    Pentru ca si-a pierdut sensul in 2006 cand acestea au devenit obligatorii;

5)    Pentru ca este imposibil, tehnic si legislativ, sa aiba valabilitate in afara Romaniei;

6)    Pentru ca un card de sanatate este un instrument financiar specific unor societati de asigurari private de sanatate;

7)    Pentru ca de la un pret de cost de maxim 0,3 euro se va vinde cu aproape 3 euro;

8)    Pentru ca se va vinde la aproximativ 15 milioane de cetateni, ceea ce inseamna un profit probabil de aproximativ 30 milioane de euro;

9)    Pentru ca in afara acestui profit va mai aparea unul din obligativitatea cumpararii a aproximativ 30.000 de cititoare de carduri de catre medici, cabinete medicale, spitale;

10)    Pentru ca va trebui cumparat si un soft special pentru aceste echipamente si pentru transmiterea datelor de la unii la altii;

11)    Pentru ca deja s-au cheltuit peste 100 milioane de euro cu Sistemul Informatic Unic Integrat, cu mult peste cele 15 milioane cu care trebuia realizat;

12)    Pentru ca s-au cheltuit in ultimii 10 ani cel putin alte 100 milioane de euro cu achizitii de calculatoare, servere si transmisii de date la casele de sanatate, cu eficienta aproape zero;

13)    Pentru ca reprezinta o maxima intoxicare si o mare manipulare, fiind prezentat ca un instrument extrem de util pentru cetatean, desi in realitate este instrumentul prin care se incalca flagrant drepturile fundamentale ale omului si demnitatea umana;

14)    Pentru ca se doreste incalcarea agresiva a intimitatii relatiei profesionale pacient-medic si confidentialitatii actului medical, dand posibilitatea accesarii abuzive si ilegale a unor date personale;

15)    Pentru ca, astfel, se incalca dreptul constitutional la viata intima, familiala si privata;

16)    Pentru ca incearca sa reduca activitatea medicala la o activitate strict finaciar-contabila, in care pacientii ar reprezenta doar statistici, cifre si fluxuri de capital;

17)    Pentru ca fiind cetatean roman, prin lege, esti asigurat obligatoriu in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, ceea ce face inutil orice document care sa dovedeasca aceasta calitate;

18)    Pentru ca aproape toate datele consemnate pe acest card sunt datele din cartea de identitate;

19)    Pentru ca este prevazut cu un cip, ceea ce va alimenta in permanenta suspiciunea despre adevaratele performante si scopuri de utilizare ale acestuia;

20)    Pentru ca identificarea unui asigurat se realizeaza extrem de simplu prin datele existente in documentul national de identitate (carte de identitate, certificat de nastere - CNP), nefiind necesara emiterea unui alt cod national de asigurat de sanatate;

21)    Pentru ca grupa de sange si Rh-ul trebuie consemnate pe cartea de identitate;

22)    Pentru ca dovedirea achitarii contributiei la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate trebuie asigurata de catre baza de date a Ministerului Finantelor Publice (Casei Nationale de Sanatate) unde ar trebui sa existe permanent o situatie actualizata a fiecarui contributor;

23)    Pentru ca exista o solutie extrem de simpla pentru toate problemele sistemului de asigurari si anume iesirea Fondului de Sanatate din bugetul consolidat si mutarea lui din trezoreria statutului la C.E.C., unde se afla si in perioada interbelica si unde ar putea genera dobanda;

24)    Pentru ca C.E.C. este o banca istorica, 100% romaneasca, cu actionar unic Ministerul Finatelor Publice, modernizata, cu o organizare nationala, cu sucursale in toate orasele;

25)    Pentru ca prin aceasta mutare se rezolva imediat problema achitarii contributiei si a evidentei acesteia, C.E.C. avand deja toata infrastructura informatica si de personal specializat, inclusiv posibilitatea emiterii unui card, din fonduri proprii;

26)    Pentru ca astfel se transfera unei structuri profesioniste mai mult de jumatate din activitatea caselor de sanatate, cea de evidenta platitori, incasare, gestionare si decontare, extrem de greoaie si supusa coruptiei in acest moment, cheltuielile imense din Fondul de Sanatate cu salarizarea personalului acestora putand fi reduse substantial, in acelasi timp cu reducerea semnificativa a birocratiei excesive existente la acest moment;

27)    Pentru ca exista suficiente instrumente de urmarire a accesarii serviciilor medicale chiar si in acest moment, cu atat mai mult in cazul transferarii Fondului de Sanatate;

28)    Accesul rapid la informatii medicale despre pacient in caz de urgente medicale, invocat de subsecretarul de stat ARAFAT, este un argument FALS intrucat medicina de urgenta pregateste medicii pentru aceste situatii;

29)    Pentru ca necesitatea obligativitatii consemnarii pentru intreaga populatie a acordului de prelevare a organelor in caz de deces, invocata de subsecretarul de stat ARAFAT si ministrul CSEKE, este DEOSEBIT DE PERICULOASA intrucat atenteaza grav la viata si integritatea corporala a posesorului unui asemenea document electronic, acesta putand fi modificat cu usurinta in scopul prelevarii de organe;

30)    Pentru ca insistenta subsecretarului de stat ARAFAT, a ministrului CSEKE si a presedintelui CNAS, DUTA la necesitatea aparitiei unei Fise medicale electronice, pentru fiecare cetatean, intr-o baza de date nationala este FALSA SI PERICULOASA, intrucat aceasta, daca exista, trebuie sa ramana doar in baza de date securizata a medicului de familie, singurul raspunzator de confidentialitatea datelor medicale individuale (si doar ca o facilitate pentru evidentele medicale ale acestuia, in paralel cu suportul de hartie);

31)    Pentru ca aparitia acestui card, in vederea constituirii unei megabaze nationale cu datele privind sanatatea fiecarui cetatean, este DEOSEBIT DE PERICULOASA, si ATENTEAZA LA SIGURANTA INDIVIDUALA SI NATIONALA, transformand populatia Romaniei in rezervor planetar oficial de organe umane prin crearea celei mai mari baze de acorduri de prelevare de organe, cu toate datele de sanatate individuale, inclusiv cu cele de compatibilitate, dand posibilitatea folosirii neautorizate, in scopuri nelegale a acestor date confidentiale, de catre persoane sau organizatii care le pot accesa;

32)    Pentru ca este FALSA superioritatea securitatii datelor electronice fata de cele pe suport de hartie, invocata de ministrul sanatatii CSEKE, fiind cunoscuta marea vulnerabilitate a datelor electronice la lipsa de curent electric si la virusi electronici;

33)    Pentru ca exista o mare atractie a unor persoane neautorizate, individuale sau organizate, de a accesa/modifica documente si date electronice din bazele de date sau de pe carduri de genul celui aflat in discutie;

34)    Pentru ca securizarea si gestionarea bazei de date si a documentelor medicale va necesita o infrastructura, atat soft cat si hard, foarte costisitoare, cu necesitati greu de banuit la acest moment, o actualizare permanenta si eforturi deosebite si costisitoare de a face fata amenintarilor din exterior;

35)    Pentru ca asemenea cheltuieli, in asemenea scopuri, nici macar tarile cu economii performante nu sunt dispuse sa le sustina;

36)    Pentru ca se va reusi prin acest card antinational, intentionat sau nu, in mod ironic, o supraveghere totala a populatiei unei tari europene, un vis de dictator si servicii secrete, cu beneficiari oculti, cu scopuri neclare, in conditiile acordului inconstient al unei populatii manipulate, neinformate corect si chiar mai mult, pe banii acesteia;

37)    Pentru ca nu trebuie sa uitam etniile celor doi principali decidenti din sanatatea romaneasca, a ministrului si a subsecretarului de stat din Ministerul Sanatatii, cei care sunt cei mai insistenti si grabiti pentru aparitia acestui sistem, care dau un tablou de tip secol XVIII, cu o dominatie imperialista dualista in tandem cu o alta necrestina, peste o masa de valahi ingenuncheati;

38)    Pentru ca sistemul sanitar se poate reforma prin metode simple, cu cheltuieli minime, la indemana noastra, cu conditia sa fim dispusi sa le vedem si sa le acceptam;

39)    Pentru ca mai exista suficienti romani pregatiti si cu chef de munca in folosul neamului si al tarii;

40)    Pentru ca nu ajuta cu nimic la sanatatea romanilor, ci doar le contorizeaza bolile si le pregateste trupurile pentru hacuire si trafic de organe.


OPRITI APARITIA ACESTEI NOI MEGATEPE!

OPRITI APARITIA CARDULUI DE BOALA SI DECES!

OPRITI APARITIA CARDULUI ANTI-NATIONAL "DE SANATATE"!




sursa: www.depindedenoi.ro
 
 

Masajul de-a lungul timpului


Data aparitiei: 18.02.2005

Masajul este printre primele activitati terapeutice aparute din vechime si folosite pana in zilele noastre. Probabil ca la inceput a fost doar un gest instinctiv de a freca cu mana zona durereasa. Apoi acest masaj rudimentar a devenit un remediu ce s-a dovedit eficient in numeroase boli, iar astazi el face parte din terapiile naturiste folosite in intreaga lume.
     
Preotii au fost primii care au practicat masajul empiric. Masajul avea atunci, mai mult un caracter sacru, intregul ceremonial avand un efect deosebit asupra bolnavului.
     
Scrierile vechi din India contin, printre alte sfaturi, si indicatii cu privire la masaj, caci corpul era considerat ca un instrument indispensabil sufletului si de aceea, trebuia ingrijit si stapanit.
     
Masajul a fost folosit si de catre multe popoare arabe. Acest  fapt este confirmat chiar prin denumirea sa, ce deriva din cuvantul arab "mass", care inseamna a atinge, a palpa.
     
Grecii antici au folosit masajul, la inceput, in cadrul exercitiilor militare. Apoi masajul a fost cunoscut si folosit din ce in ce mai mult. Hipocrate recomanda printre alte remedii si masajul, iar Proxagoras, vestic medic grec, trata unele hernii printr-un masaj special.
       
Romanii au introdus masajul printre alte proceduri ce se foloseau in terme. Cicero, om politic si mare orator (105- 43 i.Ch.), spunea ca nu stie cui sa datoreze sanatatea sa: medicului sau maseurului sau.
       
Dupa caderea Imperiului Roman, biserica Evului Mediu interzice baile si masajul, impreuna cu alte practici terapeutice.
       
Masajul a fost reintrodus in Europa de catre cruciati, ca o practica a Orientului Apropiat. La sfarsitul secolului al XVI-lea, masajul cunoaste o mare dezvoltare; medicii recomandau, pe langa alte tratamente si masajul.
        
Pana in secolul al XIX- lea, masajul a fost practicat in mod empiric, fiecare maseur avandusi doar propria experienta.
        
Incepand cu anii 1800 si pana in zilele noastre masajul se practica in mod metodic, fiind obiect de studiu al multor cercetari.
       
Aproape ca nu exista disciplina medicala care sa nu beneficieze de masaj, tehnicile folosite fiind aceleasi de pe timpul grecilor, dar mult imbunatatite. Astfel, masajul clasic, este folosit nu numai in scopuri medicale, ci si pentru intretinerea sanatatii, in special de catre sportivi. Practicat si sub forma de automasaj, are efect de indepartare a oboselii si mentinerea supletii intregului corp. Unele din tehnicile masajului clasic sunt folosite si in scopuri estetice, impotriva ridurilor, obezitatii si celulitei.
       
Vom prezenta in articolele viitoare mai multe moduri de practicare a masajului, cum ar fi masajul reflex sau micromasajul chinezesc, in varianta sa moderna, presopunctura.
 

Terapia geotermala



Folosirea in combinatie a pietrelor reci cu cele fierbinti este cea mai mare noutate in materie de masaj si tratamente antistres. Acest tip de tratament ofera o adevarata doza de energie.
Cunoscuta sub denumirea de terapie geotermala, "terapia prin pietre" este terapia cu cea mai mare cautare in statiunile balneoclimaterice din intreaga lume, iar scopul sau este de a restabili echilibrul energetic al corpului.
Masajul cu pietre reci si pietre fierbinti nu este tocmai nou. De multi ani pietrele fierbinti sunt folosite in cultura chineza si in cea a amerindienilor pentru a alina diverse suferinte.
Pietre fierbinti si reci, albe si negre sunt alternate pentru a realiza un masaj al corpului: cele fierbinti relaxeaza musculatura, iar cele reci intaresc organismul.
Pietrele sunt alese in functie de fiecare parte a corpului: umeri, genunchi, picioare, gat, ceafa... Cele fierbinti nu ard si nici nu fac vreun rau; mainile pricepute ale celui care realizeaza masajul, strecoara pietrele de la stanga la dreapta si de sus in jos, permitand persoanei care face acest tratament sa resimta o senzatie profunda de bine si relaxare.
Energia vitala
Terapia cu pietre este bazata pe disciplinele orientale, conform carora exista sapte puncte enrgetice numite chakra localizate de-a lungul canalului central al corpului: centre ale energiei vitale care sunt legate de anumite organe ale corpului. Din punctele chakra, energia este distribuita in intreg organismul prin numerose canale energetice care traverseaza corpul si care sunt in legatura cu respectivele organe.
Stimularea punctelor chakra ajuta de altfel sa se echilibreze energia care circula in corp (un flux prea mare de energie sau prea mic creeaza dezechilibre). In acest scop in timpul "terapiei prin pietre", pietrele fiebinti sunt asezate in dreptul punctelor chakra si devin intrari si iesiri de energie realizand o conexiune intre membrele inferioare si superioare.
Conform specialistilor in metode de relaxare si yoga elementul fundamental in terapia geotermala presupune aplicarea de pietre calde si reci actionand pe doua nivele:
- intr-un mod static prin presopunctura in anumite puncte

- intr-un mod dinamic prin metode de masaj bine definite
Pietrele fierbinti (50 gradeC) accelereaza circulatia sangelui si metabolismul celular in timp ce pietrele reci (8 gradeC) genereaza vasoconstrictie si eliberare histaminica care actioneaza impotriva durerii si a proceselor inflamatorii.
Ei amintesc ca pentru a realiza cu usurinta echilibrul fizic si psihic ambele sunt conditionate de aplicarea tehnicilor complementare ale terapiei geotermale:
- aromoterapia care stimuleaza si echilibreaza suprafetele cerebrale si corticale prin simtul mirosului,

- cromoterapia cu vibratiile energetice date organismului de fiecare culoare,

- meloterapia potrivita care pentru fiecare tratament ajuta la atingerea relaxarii actionand in acele suprafete cerebrale influentate de stimulii auditivi.
Terapia geotermala are conexiuni cu acupunctura, (mesajul este condus prin canalele de energie). Chakra impreuna cu Reiki constituie o modalitate de restabilire a echilibrului energetic.
In acest sens se subliniaza ca masajul prin pietre este ultima tendinta in materie de relaxare si tratamente cosmetice. Folosirea pietrelor (de bazalt, vulcanice, de rau etc.) este unul din cele mai potrivite remedii pentru relaxare si somnul adanc.
Pentru a efectua tratamentul se pregatesc o serie de pietre netede din ambele temperaturi pe care pacientul este asezat. Apoi pietrele sunt plasate in diferite parti ale corpului si masajul incepe sa combine presiunea mainilor si miscarile care sunt continuate de pietre.
Este potrivit pentru oameni stresati, nervosi, cu stari de anxietate, insomnii, cu probleme ale spatelui, dureri musculare, probleme circulatorii, artroze si artrite, pt. ca datorita naturii tratamentului rezultatele sunt evidentiate inca de la prima sedinta. Terapia geotermala garanteaza ca senzatiile ajung mai presus de imaginatia incepatorilor.
Terapia prin pietre
Dupa cum ii spune si numele, terapia prin pietre este masajul facut cu pietre. Pentru a realiza masajul este nevoie de un ulei care faciliteaza alunecarea pietrelor pe corp si de a dezvolta in acest fel o actiune mai delicata.
Terapistul are 72 de pietre, 54 de origine vulcanica de culoare gri inchis care sunt folosite fierbinti (sunt incalzite intr-un recipient termal plin de apa a carei temperatura atinge 55 gradeC) si restul de 18 pietre de culoare alba facute din marmura si racite cu gheata.
Pietrele au diverse forme pentru ca trebuie adaptate la diferitele parti ale corpului. Au fost supuse unor procese care le lasa perfect netede si le confera fizionomia potrivita. Cele rotunde sunt potrivite pentru brate si maini, cele lunguiete pentru zona gatului si cele mai fine pentru spate si ceafa.
Cel mai mare si mai durabil beneficiu este obtinut prin folosirea pietrelor negre de origine vulcanica. Acestea sunt asezate si inclinate prin apasare, pe piele, in zonele tinta. In timpul acestui tip de masaj, se resimte o durere placuta. Caldura, emanata usor de pietre, relaxeaza muschii. Temperatura ridicata favorizeaza, de asemenea, transpiratia ceea ce duce la eliminarea de toxine.
Pietrele reci, din marmura alba, sunt utilizate de obicei spre sfarsitul sedintei pentru a echilibra tempertatura corpului si pentru a realiza o actiune revigoranta si tonica. La incheierea sedintei de "terapie prin pietre" trebuie sa se bea multa apa pentru a reface cantitatea de lichide si saruri pierduta prin transpiratie. Sedinta de masaj, de obicei dureaza o ora, si exista posibilitatea sa se ramana in pozitie culcata inca o jumatate de ora dupa incheierea masajului, pentru a desavarsi relaxarea.

Masajul cu preparate din plante


Data aparitiei: 28.07.2006

Cateva afectiuni care se trateaza cu succes prin masajul cu preparate din plante
De retinut:masaj cu preparate din plante

- Cand facem cuiva masaj, fie ca ne dam seama sau nu, ii transmitem foarte bine starea noastra acelei persoane. De aceea trebuie sa avem o dispozitie foarte buna, sa fim calmi, plini de incredere, veseli, optimisti.

- Daca sunteti obositi, suparati este bine sa evitati sa faceti masaj.

- Masajul este o cale excelenta de cunoastere a celui tratat. Prin intermediul mainilor putem afla multe despre starea de vitalitate a pacientului, despre starea sa de tensiune interioara, despre cat de receptiv sau nervos este. De asemenea vom sti unde este un spasm muscular, care sunt locurile congestionate, partile umflate, entorsele vechi, luxatiile. Asadar mainile ne vor putea spune multe lucruri despre persoana din fata noastra, unele pe care probabil nici ea nu le stie.

- Efectele masajului se datoreaza actiunii lui asupra unor muschi in cazul durerilor, intinderilor si crampelor musculare, actiunii asupra ligamentelor si tendoanelor in cazul unor entorse, luxatii etc., asupra stresului si tensiunii datorita relaxarii si decontractarii pe care le produce, dar si asupra organelor interne datorita faptului ca in timpul unui masaj se actioneaza asupra diferitelor puncte de acupuntura.

- Prin masajul cu preparate din plante se actioneaza asupra intregului organism, intrucat principiile active sunt preluate prin circulatia sanguina periferica si apoi sunt raspandite in intreg corpul, unde isi exercita actiunea terapeutica.
Surmenajul intelectual, oboseala cronica, durerile de cap
Se prepara un ulei de masaj sau un otet in care se pune la macerat o combinatie in proportii egale de busuioc (Ocimum basilicum) si menta (Mantha piperita). Cu preparatul obtinut din menta si busuioc se fac mai intai miscari blande de efleuraj (mangaiere) si apoi mai puternice, profunde (fara a produce durere) de frictionare. Zonele pe care se va face cu predilectie masajul vor fi ceafa si umerii.
Reumatismul

Se prepara un ulei medicinal din boia de ardei iute (Capsicum annum) si boabe de ienupar (Juniperus communis) in proportii egale. Dupa filtrarea preparatului se adauga 5-10 picaturi de ulei volatil de menta pentru fiecare suta de mililitri de ulei gras. Cu acest ulei se maseaza bland numai cu miscari de efleuraj (mangaiere) zonele afectate de 1-2 ori pe zi.
Observatie: daca sunteti alergic la ardei iute, atunci veti face uleiul medicinal numai cu boabe de ienupar. Daca in schimb simtiti ca efectul incalzitor al ardeiului iute este insuficient, atunci veti face un ulei de masaj in care veti folosi mai multe seminte de ardei iute macinate.
Celulita si vergeturile
Se face un ulei sau un otet de masaj din coada calului (Equisetum arvense). Se face mai intai un masaj uscat de zece minute cu frictionari, framantari, ciupituri si mers in cuta, dupa care se trece la aplicarea preparatului pe baza de coada calului facand in acelasi timp frictionari cat mai energice. Efectul este mai puternic daca la sfarsit se pune pe zona tratata o compresa cu un decoct din frunze de iedera (Hedere helix) obtinut prin fierberea la foc mic a acestei plante timp de 2 ore.
Aceasta aplicatie se face pe cat posibil zilnic timp de minim 3 saptamani pentru ca efectele sa fie vizibile rapid si stabile in timp.
Durerile musculare

Se prepara un ulei sau un otet medicinal din sunatoare (Hypericum perforatum), arnica (Arnica montana) si musetel (Matricaria chamomilla) in proportii egale. Se aplica acest preparat cu miscari foarte usoare de efleuraj si daca durerile nu se intensifica pot fi facute frictionari profunde si lente.
Sensibilitate la frig, raceli frecvente
Se obtine un ulei sau un otet medicinal din mesteacan (Betula alba) si arnica in proportii egale, care apoi se aplica pe tot corpul prin miscari de efleuraj si frictionari astfel incat corpul sa fie bine incalzit. Se face acest tratament o data sau de doua ori pe saptamana, imediat dupa baie. Dupa masaj pacientul va ramane in repaus, bine invelit, vreme de minim o ora. Daca suportati pe piele ardei iute, se poate adauga alaturi de arnica si mesteacan si o lingura de boia de ardei iute, care va produce o incalzire a corpului extrem de placuta.
O metoda traditionala tibetana in cazul acestor afectiuni este ungerea intregului corp cu bucatele de ghimbir (Zingimber officinallis) proaspat.
Astmul bronsic, bronsita cronica si acuta, pneumonia (adjuvant)

In uleiul obtinut din mesteacan si arnica se pun 5 picaturi de ulei volatil de menta si 5 picaturi de ulei volatil de cimbru (Thymus vulgaris) la fiecare 100 ml de preparat. Se aplica acest ulei pe zona pieptului prin miscari simple de efleuraj. Efectul bronhodilatator, expectorant si de stimulare a respiratiei este foarte rapid.
Nevralgie sciatica, nevralgie in general

Se obtine un ulei medicinal dintr-o combinatie de sunatoare (Hypericum perforatum), musetel (Matricaria chamomilla), salvie (salvia officinalis), menta (Mentha piperita) si boia de ardei iute (Capsicum annum) in proportii egale. Preparatul se intinde cu blandete, prin miscari de efleuraj pe zona afectata.

sursa: www.seductiatrupului.ro

Tehnici ale masajului uscat



Efleurajul - masajul prin mangaiere
Acesta modalitate de masaj se realizeaza cu toata suprafata degetelor si cu palma, care apasa foarte usor (ca o adiere) zona masata. Se realizeaza miscari uni-sens, lungi, line, toate indreptate spre zona pieptului. Efleurajul se poate face cu ambele maini deodata sau cu mana stanga si dreapta alternativ.
Presiunea asupra  pielii va creste gradat, la fel si viteza de realizare a miscarilor.
Nu e recomandat sa se insiste prea mult pe o singura zona cu efleurajul si se va adapta presiunea palmei dupa tipul de piele, asa in cand sa nu apara stari de jena, durere, usturime etc.
Frictionarile
Aceasta tehnica de masaj se realizeaza cu degetele, mai rar cu toata palma, pe suprafete suficient de mari pentru a se permite acest lucru. Pielea este apasata uniform cu degetele care nu freaca superficial pielea, ci imobilizeaza un fragment de piele atat cat sa permita elasticitatea acesteia si maseaza tesuturile in profunzime.
Daca miscarile de frictionare sunt realizate lent, in profunzime, ele favorizeaza detensionarea, aprofundarea relaxarii musculare, eliminarea tensiunilor si contractiilor. Daca miscarile de frictionare sunt realizate rapid, energic, ele grabesc procesul de eliminare a toxinelor si a apei din tesuturi.
Framantarea
Se realizeaza dupa o incalzire prealabila a tesutului cutanat si muscular cu primele doua miscari de masaj prezentate mai sus. Se aplica pe tesuturi moi care sunt prinse cu ajutorul palmei, apoi ridicate si stranse ca si cum am stoarce si apoi presate de planul osos dur. Cu alte cuvinte, framantarea se realizeaza ca si cum am framanta un aluat de paine.
Ciupiturile
Ciupiturile se realizeaza dupa ce am "incalzit" bine pielea prin fleuraj si frictionari. Se va aplica doar in zonele unde exista un strat suficient de gros care sa permita efectuarea acestei manevre fara dureri. Pielea si tesutul gras subcutanat se prind intre degetul mare si cel aratator, sunt trase energic, fara a ajunge la durere, dupa care sunt eliberate brusc prin desfacerea degetelor.
Acest procedeu de masaj, aplicat suficient de mult timp, tonifica tesuturile, le face ferme si tari. Ajuta de asemenea, la conturarea taliei si a segmentelor inferioare, la definirea armonioasa a musculaturii.
Presarile
Presarile se realizeaza asemanator cu tragerile, avand in plus o miscare de torsiune. Aceasta miscare actioneaza mai intens asupra tesuturilor superficiale. Aceasta manevra necesita o buna incalzire a zonei si este bine sa fie facuta dupa tragere, iar forta miscarii de torsiune va fi marita gradat.
Mersul in cuta
Mersul in cuta se realizeaza atunci cand avem o suprafata foarte mare de masat. Astfel, se prinde o cuta intre degetul mare si cel aratator, se trage usor, dupa care este propagata in lungime.
Aceasta manevra stimuleaza circulatia sanguina si, in cazul in care este facuta corect si gradat, produce o relaxare a musculaturii.
Forfecarile
Forfecarile se realizeaza pe zonele incalzite in prealabil. Forfecarile se vor aplica mai mult pe membrele inferioare si mai putin pe alte portiuni ale corpului. Astfel, intreaga suprafata a palmelor este pusa in zona masata, urmarind prinderea intre cele doua palme a unei portiuni de piele, care va fi supusa unei torsiuni, unei forfecari.
Aceasta manevra actioneaza in profunzimea tesutului cutanat, favorizand eliminarea depozitelor adipoase si a grasimii care este in plus. De asemenea, este foarte eficienta pentru eliminarea celulitei.
Tragerile
Tragerile sunt asemanatoare cu ciupiturile, doar ca, degetul mare nu face presiune doar cu aratatorul, ci cu toate degetele strans lipite intre ele. In acest caz, miscarea este mult mai lunga si mai lenta decat la ciupire. Masarea actioneaza mai in profunzime decat ciupirea, masa de tesut subcutanata deplasata fiind mai mare. Dupa tragere, degetele nu se destind brusc ca in cazul ciupirii, ci dau drumul lent pielii sa revina la normal.

Masajul - reflexologia iubirii



Tehnica masajului reprezinta unul dintre cele mai pretioase secrete ale artei iubirii. Timp de secole, curtezanele au fost cele care au aplicat cu mult succes aceste procedee. Mai intai, barbatul era imbaiat de curtezana, iar apoi era masat conform principiilor acupresurii pana cand simtea o stare de relaxare si de prospetime.

Masajul mainilor si picioarelor

Acest tip de masaj poate dura pana la 20 de minute si implica din partea celui masat o atitudine de relaxare si de abandonare totala. Pentru realizarea masajului se indica folosirea uleiurilor: jojoba pentru corp, creme cu vitamina E sau aloe vera pentru fata, uleiuri pe baza de petrol pentru maini si picioare.

Mainile se maseaza pe rand: mai intai stanga si apoi dreapta, inclusiv incheieturile, palma, degetele, spatiul dintre degete, totul. La fel si picioarele, inclusiv gleznele si tendonul lui Ahile, deoarece in aceste regiuni sunt situate punctele care stimuleaza organele aparatului genito-urinar.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, masajul trebuie sa fie profund si suficient de ferm, fara a produce durere. Masati timp de 5 minute sau chiar mai mult fiecare mana si fiecare picior.

Masajul mainilor si picioarelor este simplu, dar foarte eficient...

Degetul mare... un organ sexual

Masajul degetului mare era realizat de curtezanele din China prin stimulare orala. Ele isi imaginau chiar ca degetul mare este un organ sexual. Senzatiile pot fi resimtite in tot corpul, pana in crestetul capului, fiind extrem de placute.

Reflexologia afirma ca pe degetul mare sunt situate proiectiile glandelor pineala si pituitara. Glanda pituitara armonizeaza dimensiunea fizica a raspunsului sexual, iar glanda pineala, componenta emotionala a actului erotic. Proiectia glandei pituitare este in mijlocul pernitei degetului mare, iar proiectia glandei pineale putin mai sus si la dreapta fata de primul punct. Aceste puncte vor fi masate prin usoare miscari circulare ale degetului mare de la mana.

Fiecare deget va fi masat timp de cateva minute.

O traditie veche si plina de semnificatii este traditia spalarii picioarelor. Fiecare si-ar dori sa beneficieze de un masaj complet, inainte de a face dragoste, dar aceasta necesita destul de mult timp ori poate parea obositor. Spalatul picioarelor cere insa foarte putin efort si este un gest complet prin sine insusi. Implicatiile psihologice ale gestului sunt de respect si umilinta, iar cele fizice de relaxare si energizare.

Spalati-va unul altuia picioarele in apa calduta, apoi uscati-le si ungeti-le cu uleiuri sau creme. Lasati toate sentimentele frumoase pe care le aveti unul pentru celalalt sa se exprime prin intermediul miscarilor mainilor atunci cand faceti masajul.

Fata si ejacularea precoce

Fata, urechea si organele sexuale sunt bogate in zone cu sensibilitate erotica aparte. Masajul facial favorizeaza decongestionarea trasaturilor fetei. Acest masaj este profund benefic in cazul barbatilor cu probleme de ejaculare precoce si a femeilor care nu reusesc sa atinga orgasmul in timpul actului amoros.

Masati obrajii, nasul si fruntea cu miscari ascendente (de la barbie spre frunte) ale degetelor sau palmei. Tamplele vor fi masate prin miscari circulare, iar in final se va presa usor fontanela (crestetul capului), miscare ce actioneaza in acelasi timp asupra fetei, capului si gatului. Aceasta zona va fi masata insa cu foarte mare grija. Aplicarea pe fata a unui prosop uscat incalzit este, de asemenea, un mod de a relaxa muschii mimicii.

Tipuri speciale de masaj

Vom descrie cateva tipuri de masaje care actioneaza asupra unor puncte precise. Acupresura unora dintre aceste puncte poate fi auto-administrata. Unele zone sunt specifice numai femeilor, altele numai barbatilor, dar cele mai multe sunt comune ambelor sexe.

Fiecare punct trebuie masat un timp suficient de lung pentru a obtine rezultate. Decat un masaj integral facut in graba, mai bine optati pentru o stimulare profunda doar a catorva zone.

Bratele sunt prelungiri ale creierului. Prin intermediul lor puteti transmite iubire. Daca aceasta idee vi se pare abstracta, concentrati-va sa transmiteti caldura prin intermediul atingerii.

Spatele sau picioarele sunt zonele ideale de unde puteti incepe. Terminati cu punctul medulla oblongata (mai sus de ceafa). Acupresura este un instrument puternic ce trebuie folosit cu atentie. Zonele care au fost lezate si sunt in curs de vindecare, precum si portiunile pe care se gasesc cicatrici, nu vor fi masate. De asemenea, acupresura nu va fi aplicata femeilor insarcinate si cardiacilor.

Medulla oblongata: presati scobitura aflata la baza craniului, imediat mai sus de ceafa, cu degetele mari sau prin miscari de rotatie ale degetelor mijlocii, pentru a energiza organismul, atat la femei cat si la barbati.

Tiroida: aplicati o presiune ferma cu degetul mare pe gat, pentru a spori raspunsul sexual in cazul femeii.

Masati cu miscari usoare incheieturile mainilor pentru a potenta raspunsul sexual masculin sau feminin.

Timusul: masati usor zona timusului (regiunea pieptului, central) pentru a spori excitatia in cazul femeii.

Masajul usor si delicat al sfarcurilor sporeste dorinta sexuala.

Presati cu varfurile degetelor de la ambele maini zona aflata in dreapta abdomenului, sub cutia toracica, in zona ficatului, pentru a imbunatati functiile sexuale masculine.

Presati cu varfurile degetelor de la ambele maini zona plexului solar pentru a intarzia ejacularea in cazul barbatilor si pentru a armoniza apetitul sexual feminin.

Presati cu varfurile degetelor zona buricului pentru a restabili apetitul sexual diminuat in urma congestiei. Aplicati atat la femei, cat si la barbati.

Presati cu pumnii zonele aflate deasupra rinichilor, pe spate (intre vertebrele toracice 11 si 12), exact unde sunt localizate glandele suprarenale, pentru a imbunatati vigoarea sexuala feminina si reactia emotionala masculina.

Presati cu degetele zona aflata sub buric, pentru a stimula in mod direct organele sexuale si a spori energia atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Masati usor zona aflata deasupra liniei de demarcatie a parului pubian pentru a spori apetitul sexual feminin sau masculin.

Masati cu degetul mijlociu zona aflata sub osul pubian, chiar deasupra penisului, pentru a intarzia ejacularea.

Masati prin miscari circulare ale degetului mare si frecati usor zona situata putin sub linia de demarcatie a parului pubian, acolo unde se unesc oasele pubiene, pentru a inlatura constipatia in cazul barbatilor, pentru a spori sensibilitatea la nivelul testiculelor si a imbunatati apetitul sexual.

Presati cu palmele regiunea inghinala pentru a spori apetitul sexual, atat in cazul femeilor, cat si, uneori, in cazul barbatilor.

Frectionati cu miscari circulare zona rinichilor si apoi continuati cu miscari ascendente de o parte si de alta a sirei spinarii, pentru a spori starea de destindere si apetitul sexual, atat la femei cat si la barbati.

Presati cu degetele zona aflata chiar deasupra osului sacru (vertebra V lombara - unde se sfarsesc fesele), de o parte si de alta a coloanei vertebrale, pentru a stimula organele sexuale interne, masculine sau feminine.

Masati zona de demarcatie dintre fese si picioare, pentru a spori vitalitatea sexuala masculina si feminina.

Masati usor zona dintre fese care se afla langa capatul osului sacru (noada) pentru a spori vitalitatea sexuala atat la femei cat si la barbati.

Masati zona anala si a rectului pentru a indeparta inhibitiile iubitului.

Masajul prin miscari circulare sau presarea zonei aflate la jumatatea distantei dintre anus si sex ce stimuleaza activitatea sexuala atat la barbati cat si la femei.

Presati ferm punctul aflat langa fluierul piciorului, pe interior, la 7-8 cm mai sus de glezna, pentru a spori excitatia in cazul femeii.

Presiunea ferma, cu degetul mare a zonei din mijlocul calcaiului induce o stare de energizare globala, inclusiv un dinamism sexual sporit, atat in cazul femeilor cat si al barbatilor.
sursa: www.seductiatrupului.ro